![]() |
Cevap: Transfer 2014-2015 sezonu
bence holmen iyi transfer olur
|
[QUOTE=baris58sivas;910255]bence holmen iyi transfer olur[/QUOTE]
Holmen Mersin İdmanyurduna kiralanmış. |
Keşke biz kiralasaydik holmeni eminim faydali olurdu
|
kadirin yerine ordudan landel ve ademin yerine gökhan karadeniz defansada antalyadan giray kaçar ve giraya ve da costayada alternetif olarak serdar kesimal sol kanatada serdar gürlel forvete deniz yılmaz atıf giderse diğer serdar kaleye yerli düşünülürse gs'den ufuk ceylan (kiralık) akhisardan güray vural (atıf giderse)
ibrahim ve ahmet kiralansa salih uçan kiralansa çok süper olur bunlar takım biraz borca girer amahemen toplanır arkadaşlar siz ne dersiniz bunlara:D:D |
transfer yokmu antep üçtane yaptı bile bizde ses yok
|
[QUOTE=06batu58;910304]transfer yokmu antep üçtane yaptı bile bizde ses yok[/QUOTE]
[B]Yönetim Beleş Futbolcumu Bekliyor Anlayamadım[/B] :rolleyes: |
Transfer yokmu diyenler bu söylevlerinde cidden samimilermi,yoksa Sivasspor´un kongreye gidecegini bilmiyorlarmi?.
Yönetim kongrede güven oyu aldiktan sonra transferler gerceklesir bu bir,ikinciside UEFA´nin verecegi karar günü olan 2 Haziran söyle veya böyle beklenecektir.Bu sürecden sonra transferler aciklanir.Yeterki sabretmesini bilin... |
allah aşkına ibrahim toraman ve giray kaçarı yazanların aklında ne var.bunlardan kendi takımlarına bir hayır gelmemiş biz alıp bizim takımıdamı batıralım istiyorlar.bu ikisi ölmüşte aglayanları yok onuda bizim takımdan çıkarmak istiyorlarsa o başka
|
Sivasspor’la anlaşması 31 Mayıs’ta bitecek olan 23 yaşındaki golcü futbolcu Cihan Özkara,Kırmızı-beyazlı takımla iki yıl daha anlaşma imzaladı.Bu sezon bir maçta ilk onbirde çıkan ve toplam 178 dakika forma giyen Cihan Özkara’nın ligde golü bulunmuyor.
Tüm sezon ve kupa maclarida dahil olmak üzere 178 dakika forma sansi bulan bir kisiyi takimda tutmak normalmi?.Böyle bir oyuncunun ne kendine güveni kalir nede takima yarari olur...O vakit böyle bir oyuncunun takima ne derece katkisi olur ve takimda tutulmalimidir?.Yoksa baska bir takima kiralikmi göndermek gerekir?. Takimda forma sansi bulamayan oyuncularin körelmesini dogru bulmuyorum. |
transfer diyorsunuz alın size cihan özkara bombası forvete iyi bir transfer olmuş bu oyuncunun bir yerlerde dayısımı var torpillimi yoksa bizim bilmediğiz bir şeylermi oluyor bu oyuncu iyi olsa 1 ci liğden teklif gelirdi oda yok o zaman neden takımda tutuluyor ahmet arası abdulkadiri gönder cihanı tut yönetimde ki transfer zihniyeti aynı değişen bir şey yok transfer falan beklemiyorum uefa ya gitmesek daha iyi olur bu gidişle gitsek bile alay konusu olacağız,
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:17. |