![]() |
[QUOTE=Gunay][B]birisi bitti diğeri başladı cünki[/B][/QUOTE]
[B]OK .......B] |
K.Erciyesspor - Fenerbahçe 2
V.Manisaspor - Kayserispor 1 Samsunspor - Malatyaspor 1 Gaziantepspor - Ankaragücü 1 Gençlerbirliği - Diyarbakırspor 0 Denizlispor - Ç.Rizespor 2 Trabzonspor - B.B.Ankaraspor 1 Galatasaray - Beşiktaş 0 Sivasspor - Konyaspor 1 __________________ |
[B]oynanan maçları lütfen tahminlerden çıkaralım arkadaşlar!!!!![/B]
|
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B]
K.Erciyesspor - Fenerbahçe =1 V.Manisaspor - Kayserispor =0 Samsunspor - Malatyaspor =1 Gaziantepspor - Ankaragücü =1 Gençlerbirliği - Diyarbakırspor =1 Denizlispor - Ç.Rizespor =1 Trabzonspor - B.B.Ankaraspor =1 Galatasaray - Beşiktaş =1 [COLOR="Red"][B]Sivasspor[/B][/COLOR] - Konyaspor=1 Hadi hayırlısı![/B][/COLOR][/QUOTE] [COLOR="Black"][B]Şimdilik ikide kaldım bakalım yarın neler olacak ne olursa olsun tek SİVASSPORum kazansında ben bir bilmiş olayım.(O BİR zaten banko SİVASSPOR)[/B][/COLOR] |
[B]bu hafta ev sahipleri ağırlıkta şu anda... bakalım bugun ne olacak???[/B]
|
4 te 2 bilmişim şimdilik
|
[QUOTE=^ramazan^]16. Hafta Fikstürü:
K.Erciyesspor - Fenerbahçe [COLOR="Red"]2[/COLOR] V.Manisaspor - Kayserispor [COLOR="red"]2[/COLOR] Samsunspor - Malatyaspor [COLOR="red"]1[/COLOR] Gaziantepspor - Ankaragücü [COLOR="red"]0[/COLOR] Gençlerbirliği - Diyarbakırspor [COLOR="red"]1[/COLOR] Denizlispor - Ç.Rizespor [COLOR="red"]0[/COLOR] Trabzonspor - B.B.Ankaraspor [COLOR="red"]1[/COLOR] Galatasaray - Beşiktaş [COLOR="red"]1[/COLOR] Sivasspor - Konyaspor [COLOR="red"]1[/COLOR] bu hafta pek süpriz sonuç olacağını sannetmiyorum sivas için hayırlı olanı diliyorum[/QUOTE] en az dördüm daha var |
[QUOTE=Gunay][B]bu hafta ev sahipleri ağırlıkta şu anda... bakalım bugun ne olacak???[/B][/QUOTE]
evet ev sahipleri daha şaslı 3 de 3 yaptılar bir beraberlik aldılar |
7 de 3 gidiyoz....bende sivasspor gibi düşüşteyim...
|
[B][COLOR="Blue"]BEN DE 7 DE 3 ,,AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDİYORUM AMA BEN MAAŞALLAH İSTİKRARLIYIM :)[/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:32. |