![]() |
Cevap: Galatasaray - Sivasspor
[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39648[/url]
|
[QUOTE=Sivasli010;964659]sagol kardes, morelimi bozdugun icin. Bizim millet hic positif dusunemiyior.[/QUOTE]
abı dusuncemız tabııkı kazanmaktan yana ama bu yaptıgım tespıtın bı cok örnegı var...paranın fazla olduğu heryerde mutlaka şıke vardır...akşam gorecez ınşallah tersı olurda puan alırız |
Yeni transferlerimizden Hasan Kabze - Hussain - Oumari ilk onbirde arkadaşlar
|
Tanase neden yok? Lisansıda çıkmamış
|
11 de İ. Akın var iyi mi. bir anda umudumu yitirdim maça olan. Umarım yanılırım
|
[IMG]http://i.hizliresim.com/gZOoQ3.png[/IMG]
|
[QUOTE=Kamil Grosicki;964696]Tanase neden yok? Lisansıda çıkmamış[/QUOTE]
lisansı çıkmadığından olabiir mi?lisansı çıkarılmayan adam nasıl oynasın:D |
ilk yarı itibari ile oyunumuzu biraz daha ileri taşıdığımız ortada ilk golde İbrahim Öztürk yaktı yine bizi oumari 2.golde hatalı olmasına rağmen çok îyi İbrahim Öztürk'ün açıklarını kapatmaktan yoruldu husseinde uyum sürecini atlatınca çok iyi olacak takım iyi yolda
|
Defans olarak cok uyumsuz bir goruntu var ibrahim tecrubesindeki bir futbolcu öyle penaltı nasıl yaptırıyor anlamıyorum 2. Goldeki omar in pozisyon hatası çok acemice oldu böyle goller yersen bırak gsyi hiç bir takımdan puan alamazsın ayrica çok pozisyonumuz var gol yine atamıyoruz ömrümüz galatasarayi orada yenmeye yetecek mi acaba!
|
Arkadaşlar kimse korkmasın bu takım haftaya şov yapar. Transferlerimiz mükemmel hussain bir başka mükemmel. Ben oynanan futboldan memnunum izleyenlerinde öyle olduğunu düşünüyorum sanırım i.akın çıkarılmalı yerine yeni forvetimizi görmek istiyorum... bu arada hussain gerçekten mükemmel ötesi mükemmel bu kadar mı profosyonel ve yetenekli olur bir insan
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:12. |