SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sivasspor Transfer Haberleri 2016-2017 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39973)

58g0kberk58 09.06.2016 09:20

Cevap: Sivasspor Transfer Haberleri 2016-2017

[QUOTE=meyzee;977457]Mersindeki topcular cogu boşta..
Nakoulma, khalili veya Mitrovic..
Bunlarin hepisi bize ilac gibi gelir...atif yerine nakoulma..tanesenin yerine khalili...öztürkün yerine mitrovic...
Siz ne düşünüyorsunuz?[/QUOTE]

nakoulma ile khalililnin superligden bir cok talibi var, yani kısacası bize gelme olasılıkları sıfır

Murad_Kelleci58 09.06.2016 09:58

Bana pek inandırıcı gelmedi ama.. Wowturkey'de iki paylaşımı aktarmak istedim..

Öylesine işte.. :D

Sivassporun yeni Teknik Direktörü Adana Demirspor dan Emrullah Şalk Samsunspor dan Mehmet çakır Altinordudan Murat Yılmaz Fenerbahçe den Ramazan çivelek ve Beşiktaş tan Furkan akbulutun gorusmelere başlanmasını istedi .Transfer. Komitesi yeni sezon öncesi kadroya katmak istiyor.

Sivassporun dış transferde Teknik Direktörü karar verdiği oyuncular Brezilyalı Orta saha Elvis,Etien Velikonja Liersden Makedon oyuncu İvan Trickovski Arjantinli David Teprinis Alexander Gorgon Austria wienden ve Fortuna Düsseldorfdan Gurbetçi oyuncu Kerem Demirbağ Dış transfer olarak istediği oyuncuları Sivassporun yönetimine verdi.

çorluluyiğido 09.06.2016 10:38

[FONT="Arial Black"][I]boluspordan sol stope hasan hatipoğlu ile görüşülüyor..@salimmanv[/I][/FONT]

çorluluyiğido 09.06.2016 10:43

ahmet cebe sivasspora transferii kardeşi samet cebe yoluyla böyle ilginç şekilde paylaşıyor...

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=46890&token=44921][img]http://resimzade.com/Show.html?i=46890&token=44921[/img][/url]

çorluluyiğido 09.06.2016 10:45

[FONT="Arial Black"][I]osman hocanın geleceğini ilk açıklayan ekrem önder çiftçi.:

Sivasspor'da Cicinho, John Boye, Kone, Beykan Şimşek, İbrahim Akın, Erkan Kaş ve Gökhan Süzen yeni sezonda kadroda yer almayacak.
Kaleci Ernestas Setkus ile anlaşma zemini aranacak. Olmazsa yerine kaleci transferi yapılacak.
[/I][/FONT]

emrecan17 09.06.2016 10:54

[QUOTE=çorluluyiğido;977463][FONT="Arial Black"][I]osman hocanın geleceğini ilk açıklayan ekrem önder çiftçi.:

Sivasspor'da Cicinho, John Boye, Kone, Beykan Şimşek, İbrahim Akın, Erkan Kaş ve Gökhan Süzen yeni sezonda kadroda yer almayacak.
Kaleci Ernestas Setkus ile anlaşma zemini aranacak. Olmazsa yerine kaleci transferi yapılacak.
[/I][/FONT][/QUOTE]

Beykan ve Gökhan Süzen giderse vefasızlar desem az gelir. Beykan kiralık oyuncumuz geçen sene bencillikleri oldu maç kayıpları yaşandı ; Gökhan ın sözleşme bitti ama Sivas ona haybiyeden kucak açarak eski günlere bir nebze dönüşmesini sağladı.İkisinden daha çok ise yüreğiyle oynayan john boye un kalmasını isterim..

asabibaba 09.06.2016 11:23

[QUOTE=çorluluyiğido;977463][FONT="Arial Black"][I]osman hocanın geleceğini ilk açıklayan ekrem önder çiftçi.:

[/I][/FONT][/QUOTE]

[B]Gökhan kalacak diye biliyorum ...ama[/B]:confused:

tavatir 09.06.2016 11:25

Zaten Gökhan'ı elde tutamazsak yazık olur. Bildiğim kadarıyla Fatih Çiplak da kalacak. Erkan Kaş'ın gitmesi normaldir.

Gökhan, Ziya, Emre, Fatih dörtlüsü sol kanata yeter. Hatta önlü arkalı bile yetebilir. Bunlardan gitme durumu olursa Ziya olur ancak ona da ihtimal vermiyorum. Fatih'i de tekrar kiralık göndermeyiz galiba.

jitem58 09.06.2016 11:46

beykan denen yamuk herifin gelmesi hataydı defolsun gitsin sokak serserisi apaçi herif hemen terk etsin şehri adi herif gökhan efendiye gelince eğer giderse zaten layığını bulur dert etmeyin giden defolur gider AHIMIZI ala ala gider ama (AATIF hariç)

adres58 09.06.2016 11:55

[QUOTE=jitem58;977469]beykan denen yamuk herifin gelmesi hataydı defolsun gitsin sokak serserisi apaçi herif hemen terk etsin şehri adi herif gökhan efendiye gelince eğer giderse zaten layığını bulur dert etmeyin giden defolur gider AHIMIZI ala ala gider ama (AATIF hariç)[/QUOTE]

Alındığı zaman yerden yere vurdular, şimdide giderse ah alıyor. Ben bu mantığıda anlamadım. Dersen ki kalmasını istiyormusun. en fazla istediğim oyunculardan birisi Gökhan ama adam üç kuruş para almadan 3-5 maç çıkardı başkan ona kucağını açtı. Kararı kendisi verecek ve bizde saygı duyacağız. Profesyonel hayat budur. Ki benim tahminim kalacağı yönünde. Defans orta saha kanadı her yere koy joker gibi oynasın. Böyle adamı süper ligde bile bulamayız o ayrı bir konu...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:08.