![]() |
[QUOTE=EKO58]kuyruk acındanmı avatara bülent korkmazı(büloş)u koydun
T O S T C U anladın sen anladın[/QUOTE] ramazandan sonra sana sosisli tost ısmarlıyacam 55 000 ezık sosıstense 25000aslan sosis iyidir |
Arif coşkun efendi mutlumusun senin açtıgın ütün topiclerde hep kavga küfür yazıları oluyor bırakın azizin elini melini boşverin burası ŞANLI SİVASIMIN sitesi biz burda misaifrperverliğimizi gösterecegiz ve fb yenicegiz herkesin sesini kesicegiz çok güzel kapak olucak inşallah DEGERLİ ADMİNLERDEN RİCAM BU TOPİCK SİLSİNLER
GÜNAY...SERHAN GAKGO58 HAKKI ABİ RÜŞTÜ ABİ kim okuyorsa lütfen bu topick silin insanlar burda birbirine düşman olmadan |
SİVASSPORUM..3
FENERBAHÇE... 1 2 TANE OYNARSA ( BALİLİ ) ATICAK 1 TANEDE ( KALLA ) ATICAK KAFAYLA |
beyler hayal kurmaya gerek yok 3-1 ne demek ya dünkü maçı izlemediniz heralde sivasın bir tane görüntü olsun istatistik olsun diye atagı yok geçin yenecez muhabbetlerini gerçekçi olun ayrıca fener gs bjk sivasın rakipleri değil ki sivas önce kendi rakiplerinden puan almalı diğerlerinden alacağı puanlar artı puan artı motivasyondur. ben bazı futbolcularla konuşuyorum onlar bile sizin kadar hayal kurmuyor. çok hayalci olmayın gerçekler sonra çok acı gelir.
|
[B][U][I][CENTER][FONT="Impact"]nasil deyim
WERNER Lorant Galatasaraya yaptigini Fener´e yapmasin Sivasspor 6-0 Fenerbahce[/FONT][/CENTER][/I][/U][/B] |
[QUOTE=furkan58]beyler hayal kurmaya gerek yok 3-1 ne demek ya dünkü maçı izlemediniz heralde sivasın bir tane görüntü olsun istatistik olsun diye atagı yok geçin yenecez muhabbetlerini gerçekçi olun ayrıca fener gs bjk sivasın rakipleri değil ki sivas önce kendi rakiplerinden puan almalı diğerlerinden alacağı puanlar artı puan artı motivasyondur. ben bazı futbolcularla konuşuyorum onlar bile sizin kadar hayal kurmuyor. çok hayalci olmayın gerçekler sonra çok acı gelir.[/QUOTE]
ARKADAŞIM SENİ TEBRİK EDİYORUM BEN BUNU DEVAMLI SÖYLÜYORUM AMA KÖTÜ OLUYORUM.GERÇEKTEN KUTLUYORUM BU YORUMUN İÇİN FAZLA HAYALCİ BURDAKİ ARKADAŞLAR... |
FENERİN LİDERLİĞİ ELE GECİRMESİ BU MAÇIN ÖNEMİNİ ARTIRDI ŞÜPHESİZ.SİVASIMIZIN RİZEDE KAYBETMESİNİN HİÇ BİR İYİ TARAFI YOK ANCAK TAKIMIN FENER MAÇINA DAHA HIRSLI HAZIRLANMASINA NEDEN OLCAKTIR.SİVASPOR HEDEF BÜYÜTMÜŞSE BU HEDEF FENERDEN ALINACAK PUAN YADA PUANLARLA GERCEKLESECEKTİR.
SİVASSPORUMUZ:1 fener:0 |
BENCE BU MACI ALIRIZ KONYA KADAR YOKMUYUZ?
SİVASIM 2
GANARYA 1 OLMALI BU MAC |
abi egri oturup dogru konusmak lazim herzaman.yillardir ikinci ligden birinci kige cikmak icin ugrastik.vede bunu cok buyuk bir farkla kazandik.elimizdeki oyuncularin kalitesine bakin.belki okadar teknik oyuncularimiz yok ama herzaman sahaya cikinca karsilarindaki rakibi kucuk gormayerek oynayan bi takim var.insallah fener bizi kucumser ve bu mactan maglubiyetle ayrilir.
gonuller seninle kirmizi beyazim... |
sivasspor:1
fenerbahçe:2 |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:44. |