![]() |
-->: SIVASSPOR/Galatasaray MAÇI TAHMİN ve YORUMLARI
LORANTIN EN SEVDİĞİ MAÇLARDAN BİRİ....% 100 KAZANIRIZ...HEM TAKIM HEMDE LORANT İÇİN Bİ ANLAMDA RAHATLAMA MAÇI.TEKRAR ÇIKIŞ YAKALAMAK İÇİN GÜZEL BİR FIRSAT TEPİLMEMELİ BENCE..
SİVASSPOR :2 GALATASARAY:0 |
inşallah yanerizde bizde kötü gidişe dur deriz de artık güzel günler geçiririz inşallah yeneriz bence 2-1 yeneriz
|
SİVASSPOR 5 gs 0 inşallah böyle biter :mad:
|
ya ne cabuk ümitsizlige kapilmis bizim millet ya hayret ediyorum dogrusu
ben bu mactan cok ümitliyim görün bakin sürpriz yapacak bu sivas |
bence 2:1 aliriz diyorum
|
[COLOR="Red"]SIVASSPORUM 2[/COLOR]
GALATA 1 VARMI ITIRAZI OLAN? |
Bu maç ilerisi için çok önemli. Yenildiğimiz takdirde bazı istenilmeyen şeyler konuşulmaya ve kaynamaya başlayacak. YENERSEK takımda bir özgüven oluşacak, herşeye yeniden başlanılacak. İnşallah golcülerimiz (ki ben takımda golcü göremiyorum, bir tek Atilla Birlik'in gelmesine sevinmiştim inşallah o da) gol atmaya başlarlar maçı [COLOR="Red"][B]2 - 1[/B][/COLOR] kazanırız....
|
[QUOTE=izmirliyigido]Bu maç ilerisi için çok önemli. Yenildiğimiz takdirde bazı istenilmeyen şeyler konuşulmaya ve kaynamaya başlayacak. YENERSEK takımda bir özgüven oluşacak, herşeye yeniden başlanılacak. İnşallah golcülerimiz (ki ben takımda golcü göremiyorum, bir tek Atilla Birlik'in gelmesine sevinmiştim inşallah o da) gol atmaya başlarlar maçı [COLOR="Red"][B]2 - 1[/B][/COLOR] kazanırız....[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkOrchid"]bencede sana aynen katiliyorum[/COLOR][/FONT][/B] |
galatasarayin sitsine bakip kadroyi ogrenmeye calisiyorum
|
Sivasspor bu maçı inşallah kaybetmeyecek. İçimden 1 - 0 kazanırız demek geliyor ama GeSe çok güçlü olduğu için maç [B]1 - 1[/B] berabere bitecek.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:58. |