![]() |
-->: NİCKLERİNİZİN ANLAMI?
KAKİKLİ...
KAKİK KÖYÜMÜN İSMİ... SİVASIN MERKEZ KÖYÜ... SOĞUK ÇERMİĞİN ESKİ YOLU BİZİM KÖYDEN GEÇERDİ.. ŞİMDİ DÖRT EYLÜL BARAJININ OLDUĞI YER... |
[QUOTE=SivasLady]ilk ve son cümle yeter her zaman :D
gerisini okuyan yok zaten[/QUOTE] [FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"]WALLA BEN YAZIYIM VEBALİ ÜSTÜMDEN KALKSINDA ÖRENMEK İSTEYEN OKUR İSTEMEYEN BAKAR GEÇER :D[/COLOR][/FONT] |
[B]benım nickim aslında kolaylık olsun diye tweety den twity oldu :D çok sevıyorum ben tweety yı.. worner bros da en sevdıgım çizgi kahraman..[/B]
|
[QUOTE=twity_58][B]benım nickim aslında kolaylık olsun diye tweety den twity oldu :D çok sevıyorum ben tweety yı.. worner bros da en sevdıgım çizgi kahraman..[/B][/QUOTE]
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]ONLAR KİM YA NE İŞ YAPIYOLAR :D ÇİZGİ KAHRAMANLAR FELAN [/COLOR][/FONT]----------------------------------------------------------------------- [FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"]AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ......CİHAD&KEREM[/COLOR][/FONT] |
AÇIK VE NET ORTADA ANLAMI ;) ;) ;)
|
[QUOTE=RaP_BoY][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"]WALLA BEN YAZIYIM VEBALİ ÜSTÜMDEN KALKSINDA ÖRENMEK İSTEYEN OKUR İSTEMEYEN BAKAR GEÇER :D[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
:D anlatmanin iki türü var kisa ve özünü secseydin yaziyi görüsün anaaa bu ne dedim :D okumadim zaten |
SivasLee_ :) ben izmitte oturmama rağmen sivaslılığımızı kaybetmediğimizi göstermek için bu nicki kullanıyorum :) SivasLı doğduk SivasLı ölürüz :) SivasLee olmak bir ayrıcalıktır :D
|
facoz:herşeyden vazgecen
zarali : topragımız |
NİCKLERİNİZİN ANLAMI?
[I][COLOR="Red"][COLOR="DarkRed"][FONT="Georgia"]Sevde58 [/FONT][/COLOR][/COLOR][/I] - - - -> Sevde cok sevdigim bir isim (zaten efendimiz (a.s.v)'in hanimlarindan birisinin ismi) 58'ide zaten herez biliyor..
|
[QUOTE=SivasLady]:D anlatmanin iki türü var kisa ve özünü secseydin
yaziyi görüsün anaaa bu ne dedim :D okumadim zaten[/QUOTE] [FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"]OKUSAYDIN SENDE KESİN RAP DİNLEMEYE BAŞLARDIN...BANA GÖRE RAP BU :D[/COLOR][/FONT] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:38. |