SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   LORANT: "FELAKETTI" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6655)

fatih_98 14.03.2006 15:31

-->: LORANT: "FELAKETTI"

dedim ya adam benim babamin oğlu değil,akrabam değil bişey değil..ancak benim gördüğüm kadarı ile adam bir çok şeyden rahatsiz..yoksa hangi hoca 4 lük olduktan sonra ıslık çalarak basıntoplantısna gelir???..doğru ben toz kondurmakta biraz eksiğim..çünkü ben adama güveniyorum..ve yanliş taktik gibi şeylere katilmak mümkün değil..hatirlarmisinz beşiktaş maçı sonrasi basin toplantisinda ne dedi???..bazileri burada kendini süperstar zanediyor dedi..ve basinin da bunu yardim etiğni söyledi...bak bi erciyesi yendik noldu????herkes bak horozu şöyle yolcaz böyle yolcaz..adam ta baştan beri hep aynisini söylüyorki..bunlari tekrar yazmanin bi manasi yok..ancak adam herhalde öyle veya böyle zaten gidici..bu sanki kesin gibi bişey..adam biraz da dıştan gelen havvadan rahatsiz oldu gibi geldi bana...doğru gitmeyen şu bazi oyuncular hocayi dinlemiyor ..çünkü yoksa pazargünü en azindan mücadelle ederlerdi..kötü oyun herzaman olabilir...benim biraz fevri çikişlarim şundan..şimdi daha fazla takimi ve hocayi yipratirsak bundan sonra bi faydasi olmaz..hoce değişimi eğer isteniyorsa artik buna geç kalinmişitir bu bikere kesin..tepki elbette verilcekiitenkit de edilir ama..çok baskı kuruluyor gibi geliyor bana ve bir çoğu taraftar bi hafta böyle bi hafta böyle oluyorlar...biraz da bundan dolayi dir ki hocaya toz kondurmak istemiyorum...bence sakin kalmak da fayda var...kazanilmiş 31 puan var ve kaybedilmiş henüz bişey yok..olacaksa da müdahaleye zaten geç kalindi!..sevgiler...sevgili gunay kardeşim!!

GuNaY 14.03.2006 15:38

[QUOTE=fatih_98]dedim ya adam benim babamin oğlu değil,akrabam değil bişey değil..ancak benim gördüğüm kadarı ile adam bir çok şeyden rahatsiz..yoksa hangi hoca 4 lük olduktan sonra ıslık çalarak basıntoplantısna gelir???..doğru ben toz kondurmakta biraz eksiğim..çünkü ben adama güveniyorum..ve yanliş taktik gibi şeylere katilmak mümkün değil..hatirlarmisinz beşiktaş maçı sonrasi basin toplantisinda ne dedi???..bazileri burada kendini süperstar zanediyor dedi..ve basinin da bunu yardim etiğni söyledi...bak bi erciyesi yendik noldu????herkes bak horozu şöyle yolcaz böyle yolcaz..adam ta baştan beri hep aynisini söylüyorki..bunlari tekrar yazmanin bi manasi yok..ancak adam herhalde öyle veya böyle zaten gidici..bu sanki kesin gibi bişey..adam biraz da dıştan gelen havvadan rahatsiz oldu gibi geldi bana...doğru gitmeyen şu bazi oyuncular hocayi dinlemiyor ..çünkü yoksa pazargünü en azindan mücadelle ederlerdi..kötü oyun herzaman olabilir...benim biraz fevri çikişlarim şundan..şimdi daha fazla takimi ve hocayi yipratirsak bundan sonra bi faydasi olmaz..hoce değişimi eğer isteniyorsa artik buna geç kalinmişitir bu bikere kesin..tepki elbette verilcekiitenkit de edilir ama..çok baskı kuruluyor gibi geliyor bana ve bir çoğu taraftar bi hafta böyle bi hafta böyle oluyorlar...biraz da bundan dolayi dir ki hocaya toz kondurmak istemiyorum...bence sakin kalmak da fayda var...kazanilmiş 31 puan var ve kaybedilmiş henüz bişey yok..olacaksa da müdahaleye zaten geç kalindi!..sevgiler...sevgili gunay kardeşim!![/QUOTE]
[B]tabiki bir cok konuda haklısın, öyle yada böyle bu isimlerle sezon bitecek, geçmişteki başarıları göz ardı ederek ağır ithamları bende hoş karşılamıyorum...
ancak dikkatimi çeken bir olayda SİVASSPOR'da ikinci yarı pasifliği, bunun sebebini anlamış değilim ancak geçen sezonlara baktığımızda bu hep böyle geldi... her zaman ilk yarıdaki puanlarımızla birşeyler yaptık...
yapılacak tek şey destek bu saatten sonra....[/B]

fatih_98 14.03.2006 15:41

bence adam kızgın transferler den dolayi..çünkü pek iyi bişey almadik gibi..buda bi sebeb olabilir..adam gidecekti almanyaya ne hikmetse kaldi..bu da öyle bi olay..sanki bu aralar herşey üst üste geliyormuş gibi bi durum var ortada..sakin olmak lazim!!

5841 14.03.2006 15:46

artık bundan sonra yapılacak tek elimizdekılerle idarea etmek. inşallah seneye daha iyi olur.lorant la lig sonunu beklıyecegız galıba

bugrakova 14.03.2006 15:48

lorant bu takımı sen bu hale getirdin yazıklar olsun sana

GuNaY 14.03.2006 15:51

[QUOTE=bugrakova]lorant bu takımı sen bu hale getirdin yazıklar olsun sana[/QUOTE]
[B]ligde 8. sırada olduğumuz içinmi???[/B]

onursahin 14.03.2006 15:52

galatasaray trabzon ve erciyes maçlarında bana göre süper bir futbol oynayan ve 3 maçtada gol yemeyen takımımız denizli gibi bence çok iyi bir futbol oynamayan ve şu ana kadar ligde 32 gol yemiş bir takımdan nasıl olduda gol atamadan 4 yedik anlamıyorum ve edson formsuz deniyorda neden gs maçında 10 dk kala maça alınıyor 3 hafta sonra oynanan maçta neden yok

bugrakova 14.03.2006 15:57

lorant artık ne yapmak istiyor anlamıyorum...anlamıyoruzz

twity_58 14.03.2006 17:07

[B]olsa cok süper olucaktı.. çunku çok önemlıydı.. ama olmadı DEDEMınde dedigi gibi ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKICAZ.. [/B]

twity_58 14.03.2006 17:25

[QUOTE=67_DERNEK_EREN]Werner Lorant istifa etmen en hayırlı iş bence ......

bunu alınan skorlara göre değil oynattığın futbol için istiyorum...

felaketti demen senin ayıbındır kimi kime şikayet ediyon o futbolcular tüm ruhlarıyla sahada mücadele etmeye çalıştılar bu zamana kadar alınan iyi sonuçlarda kendini ortaya attın büyük hoca havalarına girdin...

Şimdi kendini kurtarmak için onları ateşe atıyon.

seni hiç bir zaman Sivasspor hocalığına yakıştırmamıştım

Sivasspor hocalığı yürek ister sende ne taktik açıdan bu yürek var nede kişilik olarak...

26 hafta oldu senin süren doldu ......

sen avrupayada götürsen bu takımı zevk vermiyor senin sistemin rakipler çabuk çözdü seni lorant...artık işler istediğin gibi gitmiyor...

Maçtan sonra yaptığın açıklamadan sonra futbolcularının yüzüne nasıl bakacan merak ediyorum..[/QUOTE]
[B]bence erdem abi çok güzel yazmıssın yaa..:confused: [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:10.