![]() |
Cevap: Emre, Sivasspor’a Doğru
guzel transfer olur bence .......!!!
|
bucadan başka bank asyada takım yokmu
|
Bucaspor, Sivas hattı
Buca'dan golcü Abdülkadir'i alan Sivasspor, şimdi de 1 milyon euro bonservis bedeli istenen Emre Güral'ı renklerine bağlıyor Giriş tarihi : 25.05.2012 18.19 Güncelleme : 18.19 SPOR Bucaspor yönetiminin satış listesine koyduğu Emre Güral, Sivasspor'a gidiyor. Sarı-lacivertli ekibin sezon başında Alman 4. Lig ekibi SV Elversberg'den bedelsiz alıp vitrine çıkardığı Emre Güral için Sivas, kesenin ağzını açtı. Beşiktaş ve Trabzonspor'un da peşinde koştuğu 23 yaşındaki futbolcu için Anadolu ekibinin sözleşmesinde yazan 1 milyon euroyu vereceği açıklandı. Geçen hafta golcü Abdülkadir'i 1.3 milyon lira alan Sivasspor'un Emre transferinde sona yaklaştığı belirtildi. Geçen sezonun bitimine 5 maç kala alacaklarını tahsil etmek için federasyonun yolunu tutan, yönetimin sunduğu ödeme planını da kabul etmeyen Emre, kadro dışı bırakılmıştı. Genç oyuncu oynadığı 25 maçta 9 gol atmıştı.Kaynak:Yenİasır.com |
biz o parayı veremeyizz
|
1milyon euroyu Emreye veriyosak çok iyi yabancılar alacağız demektir.
|
[B]En az 5 senelik anlaşılması gerekiyor.Bu adamda 1-2 sene süper topcu olursa 750 bin lira'ya serbest kalır maddesi koydurtmayalım..[/B]
|
Sivasspor aynı Cihan ve Abdülkadir'deki taktikleri yapıyor...Sivasspor Karşıyaka'dan Cihan'ı alırken fazla para vermemişti..Çünkü Cihan'ın o dönem Karşıyaka'dan birikmiş alacakları vardı..Cihan Sivasspora gitmek için kulüpten olan alacaklarından feragat etmiş;kalan parayı da Sivasspor ödemişt..Abdülkadir'de de benzer olayların olduğu söyleniyor..Emre eğer Sivassporuı tercih ederse aynı metotla sivasspor Emre yi de alabilir..Ama ortada bir sorun var; o da Trabzonsporun da Emre yi istemesi...Trabzonspor eğer Emreyi almak istiyorsa oyuncu da Trabzonspora gitmek istiyorsa alırlar..Trbzonsporun aklı Alper Potuk'ta...Eskişehir çok para istemiş diyor Asbaşkanları...Onlar bu işi sonuna kadar zorlarlar..Eğer alurlarsa başak bir oyuncuya yönelmezler..ayrıca Emre süper lig tecrübesi olmayan bir oyuncu;Trabzonspora giderse adeta kaybolur kadroya bile zor girer..Geçmişte Trabzonspora gelip de sürekli kiralık verilen,yedek kulübesine hapsolan gurbetçi oyuncuların ve genç oyuncuların durumuna düşer..Sivasspor gibi genç oyunculara şans veren takımlar Emre gibi oyuncular için büyük şanstır..Emre iyi düşünmeli;körelmek istemiyorsa,oynamak kendini ispatlamak ve sivassporu basamak olarak kullanıp ilerde daha iyi takımlara gitmek istiyorsa sivassporu tercih etmeli..Gerisini artık kendisi bilir..Kendine değer verecek sivasspordan dah iyi bir takımı şu aşamada kesinlikle bulamaz..Kaldı ki Rıza Hoca da onun gibi genç oyuncular için büyük şanstır..
|
Cevap: Emre, Sivasspor
[CENTER][B]A2 milliler,mısır ile 1-1 berabere kaldı,Fransa'da duzenlenen toulon turnuvasında'kı ıkıncı macında mısır ile 1-1 berabere kaldı,milli takımımızın golunu 3.dakika da emre gural kaydetti,[/B][B][COLOR="red"] KAYNAK:TFF.ORG[/COLOR][/B][/CENTER]
|
bence deger bu oyuncu super abdulkadir ile uçururlar bizi
|
A2 milli takım 3 gün önce Japonya'yı 2-0 yendi. Emre ilk golü attı. Dünde Mısırla 1-1 berabere kaldık golü yine Emre attı. Çok kaliteli topçu inşallah alırız. Bank Asyadan gelen oyuncular tutuyor bizde :)
|
Emre için tek bir söz söylenir, 1 milyona al, 5 milyona sat.. A milli takımdaki Sercan kadar etkili ve efektif bir oyuncu oyun içerisinde.. Toplu topsuz oyunu bilen, fundementali yüksek, tekniği akıl almaz derece pozitif.. Bence 1 milyon eder.. fazlasınıda biz parlatır 5 milyon'a satarız..
|
hayırlısı olur inşaallah ..
|
yaw arkadaş bu bucada ne muhteşem futbolcular varmışta bizim haberimiz yokmuş :D
|
Gerçekten böyle yetenekli gençlere yönelmek güzel ve bunun meyvesinide alacagımızı düşünüyorum. Hem bu sezon hem gelecek sezonlar için oturmuş bir kadro kurup tecrubeli isimlerle harmanlamak takımın kimyasını bozmamak güzel birşey Rıza hocanın genç oyuncular alması gelecek senelerdede takımda kalacagını gösteriyor gibi..:rolleyes:
|
alınırsa çok yararlı olur 1 milyona alınıp daha fazlasına satılır bu tip oyuncular milli takımda golleri sıralıyor rıza hocamız evirir çevirir abdülkadirde var yabancılık çekmez böyle gençlere yönelelim
|
[b]İYİ GÜZELDE ÇOK PARA BEE bu bizim yönetimi anlamak mümkündeğil 50 bin € vermemek için omotoyossiyi kaçıran 100 bin €vermemek için karim saidi gibi süper stoperi kaçırtan yönetim ne idüğü belli olmayan sıradan adamlara milyon mlyon €ödüyor inşallah iyi olurda hem faydalanır hemde aldığımız fiyatın üstünde satarız bekleyip görelim hayırlısı artık nediyim[/b]
|
emre tekinik, hava toplarinda iyi ancak agir bi oyuncu alinirsa hayirli olsun
|
Genc yetenek uzun yıllar takımımıza hizmet eder inşallah..
|
Cevap: 2012-2013 Transfer Sezonu için Önerileriniz
[U]Adanaspor[/U]'dan [B]Mbilla[/B]'yi alabilirsek Süper olur!
|
ARKADASLAR IKI TANE OYUNCU DIYECEM BILGILERINIZI ALMAK ISTIYORUM SIVASSPORA YAKISAN IKI OYUNCU:
1-ADANSPORDAN MBİLLA 2-RANGERSDAN STEVEN WHİTTAKER |
[QUOTE=özgür85;789025]ARKADASLAR IKI TANE OYUNCU DIYECEM BILGILERINIZI ALMAK ISTIYORUM SIVASSPORA YAKISAN IKI OYUNCU:
1-ADANSPORDAN MBİLLA 2-RANGERSDAN STEVEN WHİTTAKER[/QUOTE] Glasgow Rangers'den Steven Whittaker Sag Bek , Mbilla da Forvet ikiside cok güzel olur bence! |
Şuana kadar anlaşma sağlanan isimler: Abdulkadir Özgen(forvet), Doğa Kaya(orta saha), Erhan Güven(sağ bek) ve Şaban Özel(sol bek)!
|
arkadaslar duydugum kadarıyle rangerden steven whitteker adlıu futbolcu kulube onerılmıs ve son karar rıza hocanınmı bu oyuncu bursasporda ısrarla ıstıyormus
|
arkadaslar steven whıtteker bursaspor anlasmıs 3 yıllıgına kacırdık yanı
|
[QUOTE=sinansakru;787293]Fenerbahçenin suan 4 as kalecisi var ve Serkan Kirintilı ile yollar ayrılacak bize gelsin .[/QUOTE]
Kardes nette serkanin yedigi hatali goller var sence riske deger mi bi bak |
Berkay ve Emre olmadı!
Bucaspor'da forma giyen Emre Güral ve Berkay Samancı'nın Beşiktaş'a transferi konusunda, iki kulübün prensip anlaşmasına vardığı açıklanmıştı ancak transferler yattı..Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada, ''Emre Güral ve Berkay Samancı ile ilgili olarak Bucaspor ile yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlanmış olup, söz konusu oyuncuların transferi gündemimizden kalkmıştır'' denildi. Kaynak:Ajansspor.com........Sivasspor Emre'ye talip olmuş ama bjk araya girip Emre ve Berkay ı aldığını açıklamıştı..Ama ne olduysa oldu Bucaspor başkanının açıklamalarına rağmen arada bir takım sorunlar çıkmış olmalı ki bu tarnsfer gerçekleşmemiş...Sivasspor tekrar devreye girecektir mutlaka..Ama Emre ye Trabzonsporun da talip olduğu konuşuluyor..Trabzon Yasin i de aldığı için Emre konusunda ne kadar istekli bilmiyoruz..Ayrıca Eskişehirsporda oynayan G.S. ın istediği ortasaha oyuncusunu da isteyen Trabzon önceliği hangi oyuncuya verir göreceğiz...Sivasspor elini çabuk tutarsa Emre yi rahatlıkla kadroya katar..Çünkü Bucaspor kulübün borçlarını kapatmak için Emre gibi oyuncuları bir an önce satıp takımın transfer bütçesi oluşturacağını Ege gazeteleri sürekli yazıyorlar...Umarım Emre yi biz alırız...Gerçekten çok yetenekli bir oyuncu... |
:confused:bize gelebilirmi ki :confused:
|
[QUOTE=calipso;788575]yıllardır aynı terane .. bizim yönetim ne zaman paraya kıyıp oyuncu almış sıkışmadıktan sonra.. 1 milyon euro hemde yok artık :D[/QUOTE]
El insaf ya haberin içinde bile 1.3 milyon verip Abdülkadiri aldığımız yazıyor ayrıca şartlara en uygun ve iyi işi yönettim qve teknik heyet düşünür.;) |
İşte Yiğido'nun son gözdeleri
[IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/6/1/fft1mm1763479.jpg[/IMG]
Kırmızı-Beyazlılar golcü Amr Zaki ile Shikabala için kulüpleri Zamalek'le görüşmelere başladı Geçtiğimiz sezonu hedefsiz kapatan Sivasspor bu kez işi sıkı tutuyor. Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmeyi planlayan Kırmızı-Beyazlılar, Mısır Milli Takımı’nın yıldızlarına göz dikti. Bonservisleri Zamalek’te bulunan futbolcular Amr Zaki ile Shikabala için görüşmelere başlayan Yiğidolar, iki oyuncunun da transferi için kolları sıvadı. Lokomotif Moskova, Hull City ve Wigan Atlhletic formaları giyen 29 yaşındaki Zaki, 58 kez de Mısır Milli Takımı’nın formasını giydi. Orta sahada görev alan ve hücumcu kimliğiyle öne çıkan 26 yaşındaki Shikabala ise 2006’dan bu yana Zamalak’ta forma giyiyor, milli takımda da 12 defa oynadı. [B]Fanatik[/B] |
Cevap: İşte Yiğido'nun son gözdeleri
Amr Zaki'yi geçmiş yıllarda da istemiştik... Yanlış mı hatırlıyorum yoksa ben Menajerlik Oyununda felan mı almıştım Sivasspor'a emin olamadım şimdi:)
|
Geçen sezon transfer listemize girdiği söylenmişti ama Rıza hoca yalanlamıştı Amr Zaki'yi. İsim olarak ikisinide biliyorum ama performans olarak nasıllar bilmem. Muhtemelen yalan haberdir ama altında M.Ali Sabuncu imzası var şüphelendim şimdi doğru mu diye :) İzlemek ayrıdır transfer girişiminde bulunmak ayrıdır. Bizim teknik heyet bir sürü topçu izliyor yoksa. Büyük ihtimalle izlenenler arasındadırlar.
|
Bugün BJK Resmi Sitesi Fanatikin bir Haberini yalanladi, bir imza atsalarda emin olabilsek.
|
bunlar tafatarı kandırma oyalama haberleri..
adam beşiktaşın başına nasıl geçerim onun planlarını yapıyor, sizde sanıyorsunuz sivasspora oyuncu bakıyor. daha şike lekesinden kurtulamamışız ne transferi |
[B]Shikabala'yı birçok Fransız, İngiliz ve İspanyol kulübü transfer etmek istiyormuş. Geçen yıl Zamalek Anderlecht'ten gelen 2.5 milyonluk teklifi reddetmiş.Oyuncuyu İspanya'dan Espanyol istiyormuş.
Şöylede bir durum var Shikabala teknik direktörü ile kavga etmiş ve kulübü tarafından ceza verilecekmiş.Takımdan ayrılacağı kesin menajeri piyasa yapıyorda olabilir.Teklifler geldiğinide o söylemiş zaten.Bizim bu oyuncuya talip olduğumuzu sanmıyorum.Uydurma.[/B] |
amr zaki'yi hatırladım
|
Alinirsa iyi.olur en iiyisini hoca biir insallAh seneye sampiyonluga oynayacaz en azindan catlak sesler kesilir kafamiz rahat eder transfer sezonu sivassporlu oldugunu anlayan takimi statta desteklememis ancak bos konusan taraftardan kurtulmak istiyoruz yonetim transfer listesine bunu da ekle
|
Rıza Hoca'nın durumu netleşmeden transfer yapılmamalı.
Rıza Hoca oyuncuları aldırıp,Bjk'den teklif gelir de giderse her şey sil baştan. Ama haber doğruysa bu oyuncular katkı sağlar. Oyuncular hakkında bilgi: [B][U]Amr Zaki[/U][/B] [url]http://en.wikipedia.org/wiki/Amr_Zaki[/url] oynadığı takımlar, oynadığı maç ve gol sayısı hakkında bilgi. [url]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/amr-zaki/profil/spieler_38178.html[/url] oyuncunun transfermarkt sitesindeki profili. [B][U]Shikabala[/U][/B] [url]http://en.wikipedia.org/wiki/Shikabala[/url] oynadığı takımlar, oynadığı maç ve gol sayısı hakkında bilgi. [url]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/shikabala/profil/spieler_28463.html[/url] oyuncunun transfermarkt sitesindeki profili. Eğer buradaki bonservis bedelleri doğruysa toplam 5 milyon euro ediyor. Oyuncuların yıllık alacaklarıyla birlikte 6-7 milyon euro'yu buluyor bu da düşündürücü. |
shikabala acayip adam [url]http://www.youtube.com/watch?v=EOfH7zc-1Mg[/url] onu alsak cok güzel olur ama zakiyi tam bilmiyorum niculae alindiysa onu yedek olarak alabiliriz
|
bülent uygun sivasspora 1 arap da ha getirmisti
tek mac yapti sabahleyin sivastan kacmisti buda öyle olmasin |
[QUOTE=abdullah58;790030]bülent uygun sivasspora 1 arap da ha getirmisti
tek mac yapti sabahleyin sivastan kacmisti buda öyle olmasin[/QUOTE] Hameur Bouazza miydi ? :D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:29. |