SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Transferde son durum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35281)

ci58 29.05.2012 19:38

Cevap: Transfer 2012

yada bunu okuyun bunu bugün yazmislar [url]http://www.nzz.ch/aktuell/sport/uebersicht/sporttickerdepartment/urnnewsmlwwwsda-atsch20120529brz007_1.17086952.html[/url] yannick sionla 3 yillik sözlesme imzaladi

Murad_Kelleci58 29.05.2012 19:40

h[QUOTE=ci58;789270]abi daniloyu sion önceki sezon aldi :D adi ozaman bizle geciyordu simdi onu alicagimizi sanmiyorum bide yannick n'djeng in sionla anlastigi burda yaziyor:
Nach dem Tunesier Oussama Darragi verpflichtet Christian Constantin für die neue Saison auch den Kameruner Yannick N’Djeng. Der 21-jährige Stürmer N’Djeng gilt als grosses Stürmertalent und stand auch schon auf der Wunschliste von YB. Der Stossstürmer steht bei Espérance de Tunis unter Vertrag und hat mit vier Toren entscheidend zum Gewinn der afrikanischen Champions League beigetragen. N’Djeng ist 1,88 Meter ein kräftiger Spieler, beidfüssig und deshalb auch auf den Flügeln einsetzbar. Aber eigentlich ist der Kameruner das, was man als Stossstürmer bezeichnet. Der Preis des Stürmers soll weit über einer Millionen Franken betragen haben. N’Djeng ist der zweite Spieler, den Constantin von Espérance Tunis ins Wallis holt. Schon seit einigen Wochen fix ist der Wechsel von Espérance-Captain Oussama Darragi zu Sion. Der off

verdigin bilgi icin tskler.. ama ndjeng icin kesin bir resmi aciklama gormedim.. hayirlisi olsun bakalim bekleyip gorecegiz

mustafa_kavak58 29.05.2012 19:40

[QUOTE=Murad_Kelleci58;789261]Sion bunu da mu aldi.. biri diyor yannick sion'a uctu, sen diyorsun danilo sion'a kacmis.. Sion Chelsea mi ne acaba..?[/QUOTE]

ben buraya yazdigim haberler hep dogru cikar burdan bir kaynak adam ocak ayinda gitmis fc siona 2015 kadar sözlesmesi var anca kiralik alabiliriz

[url]http://www.transfermarkt.de/de/danilo/transfers/spieler_41037.html[/url]

Ve bu da Yannick N’Djeng haberi bu futbolcuyuya portekizden de teklifler gelmis yani buda zor gibi gözüküyo

[url]http://www.fc-sion.ch/de/Club/News/[/url]

HALIL 29.05.2012 21:34

yani istedigimiz bunun topçulari sion mu aliyor gardes bu ne ya daha bu yil fifa tarafindan avrupa jupalarindan men edilip 1. iken -38 puan ceza alip kume dusecekti nerdeyse ne sionmus be arkadas

Respect58 30.05.2012 13:17

[B]Marius Niculae Sivasspor Yolunda..[/B]

[URL="http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/pretul-golgeterului-500-000-de-euro-marius-niculae-a-primit-acceptul-sa-se-transfere-in-strainatate-335331.html"]http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/pretul-golgeterului-500-000-de-euro-marius-niculae-a-primit-acceptul-sa-se-transfere-in-strainatate-335331.html[/URL]

Respect58 30.05.2012 13:19

[B]Maicon Sivasspor ile imzaladı :confused:[/B]

[URL="http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/maicon-a-semnat-cu-sivasspor-330973.html"]http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/maicon-a-semnat-cu-sivasspor-330973.html[/URL]

vatansivas 30.05.2012 15:37

KAYNAK: [url]http://www.bizimkocaeli.com/Spor/korfez-fk/59340-sivas-metini-istiyor.html[/url] Kocaelispor altyapısından yetişen ve bu sezon Körfez Futbol Kulübü`nde iyi bir dönem geçiren Metin Erol, bu sezon Körfez FK`dan ayrılıyor. 2. Lig`in son maçında İsmetpaşa Stadı`nda Çankırı karşısında yediği son gol ile tepkileri üzerine çeken genç file bekçisine Süper Lig takımlarından Sivasspor talip oldu. Geçen sezon da Metin`i isteyen Sivas`ın, bu sezon mutlaka genç kaleciyi transfer etmek istediği ve gelecek sezon kadrosunda görmek istediği öğrenildi.Genç file bekçisi Metin Erol, Körfez Futbol Kulübü ile 1 sezonluk sözleşme yapmıştı. 31 Mayıs itibari ile yani bugün, genç kaleci Metin`in Körfez FK ile olan sözleşmesi sona erdi. Sivasspor Kulübü`nün ise önümüzdeki günlerde Körfez Futbol Kulübü`nden Metin Erol için transfer teklifi yapacağı öğrenildi. Genç kalecinin ise Sivasspor`da forma giymek istemesi üzerine Sivasspor Kulübü gelecek sezonda Metin Erol`u kadrosuna katacak. Transfer önümüzdeki günlerde netleşecek

Abdullah DuMaN 30.05.2012 15:46

Artık Es-Es'in Servet'i!
Mehmet Güven'i kadrosuna katan Eskişehirspor transferde hız kesmiyor. Kırmızı-Siyahlılar, Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Servet Çetin'le büyük ölçüde anlaştı. Artık imzaların atılması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonun ardından yönetimde yaşananan gerginliğe rağmen transfer çalışmalarını sürdüren Eskişehir, Mehmet Güven'den sonra ikiinci bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Servet Çetin'le görüşen Kırmızı-Siyahlılar, büyük ölçüde anlaşma sağladı. Bonservisi elinde olan ve birçok süper Lig ekibinden teklif alan milli oyuncunun, teknik direktör Ersun Yanal ile yaptığı görüşmelerin ardından Eskişehir'e gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Trabzonspor ile Bursaspor'un da gündeminde yer alan 31 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki günlerde imza atması bekleniyor. Eskişehirspor,Manisa'nın stoperi Akaminko'yu da transfer etmek için Ege ekibiyle temaslarına devam ediyor. Es Es, sözleşmesi 2014'te bitecek olan Ganalı'nın bonservisinde indirim bekliyor.

Nadareviç haber bekliyor

Bu arada iç transferde ise belirsizlik sürüyor. Yönetim sözleşmesi sona eren Volkan Yaman'la masaya oturacak. Hâlâ Eskişehir'de olan Nadareviç için Yanal'ın raporuna göre hareket edilecek.

(Fanatik)

ozledımeskıyı 30.05.2012 16:20

Site sırf dedikodularla yürürken ne kadar sıkıcı doğubey de ok haber de

tekdoktirin 31.05.2012 10:22

bizde rant yok gücümüze göre tıras fer yaparız rahat olsun herkes eniyisi neyse yapar hocamız

babapiton 31.05.2012 11:05

[B]Yannick'te sorun kalmadı[/B]

Sivasspor, Kamerunlu golcü Yannick Ndjeng transferinde sona yaklaştı. Kırmızı-beyazlı yöneticiler, oyuncuyu ikna ettiklerini ve önümüzdeki hafta imza töreni yapacaklarını açıkladı. Başkan Mecnun Otyakmaz, "Transfer çalışmalarımızı hocamızın verdiği rapor doğrultusunda sürdürüyoruz. Yannick listemizdeki isimlerden birisi. Orta saha ve savunmaya da takviyelerimiz olacak" dedi. Takımın yıldız ismi Erman Kılıç ise takımda kalacağını yönetime iletti.

[B]Fotomac[/B]

İyice karıştı ortalık adam Sion'a gitti deniliyor ama fotomac Başkanın azğından anlaşıldı diyor :S Dogu_Bey NEREDE :)

Respect58 31.05.2012 12:13

[QUOTE=babapiton;789597][B]Yannick'te sorun kalmadı[/B]

Sivasspor, Kamerunlu golcü Yannick Ndjeng transferinde sona yaklaştı. Kırmızı-beyazlı yöneticiler, oyuncuyu ikna ettiklerini ve önümüzdeki hafta imza töreni yapacaklarını açıkladı. Başkan Mecnun Otyakmaz, "Transfer çalışmalarımızı hocamızın verdiği rapor doğrultusunda sürdürüyoruz. Yannick listemizdeki isimlerden birisi. Orta saha ve savunmaya da takviyelerimiz olacak" dedi. Takımın yıldız ismi Erman Kılıç ise takımda kalacağını yönetime iletti.

[B]Fotomac[/B]

İyice karıştı ortalık adam Sion'a gitti deniliyor ama fotomac Başkanın azğından anlaşıldı diyor :S Dogu_Bey NEREDE :)[/QUOTE]

[URL="http://www.fc-sion.ch/de/"]http://www.fc-sion.ch/de/[/URL]

[B]Adamlar resmi sitelerinden duyurmuşlar.Fotomaç biraz destekli sallasa iyi olur :D

Yönetim bu adamı alsaydı ayakta alkışlardım.Bu adamın ileride dünyaca tanınacağını düşünüyorum.Sağlam topcu ama uçtu.[/B]

YİĞİDO EMİR 58 31.05.2012 13:01

ndjeng geldimi arkadaslar yönetim açıklasın okumuyormu burayı

benozgurr 31.05.2012 14:15

Sanirim dun alinan cezalar ve uefa nin turkiye hakkinda verecegi ceza bekleniyor ona gore kendilerine yol cizeceklerdir

MEVLUTHOCAOGLU 31.05.2012 14:45

arkadaşlar yönetimden kesin bir cevap gelmediği sürece böyle transfer haberlerine itibar etmeyin şurada transfer döneminin açılmasına birşey kalmadı sabır etmek lazım

citothehan58 31.05.2012 20:01

YILDIZ ADAYLARINDAN

[img]http://www.sivasolaygazetesi.com/wp-content/uploads/oda-yıldız-.jpg[/img]

DSİspor forması giyen Ahmet Özek, futbolda yıldız adayları arasında gösteriliyor. Sivas amatör futbolunda birçok yetenekli ayak keşfedilmeyi bekliyor. En büyük hayalleri Sivasspor forması giymek olan küçük yiğidolar keşfedilecekleri sabırsızlıkla çekiyor.Bu isimler arasında DSİspor’da futbol yaşantısını sürdüren Ahmet Özekte var. 1996 doğumlu isim, futboldaki yeteneklerini oynadığı her karşılaşmada sergiliyor. Eğitim hayatını Ahmet Ayık Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde sürdüren Özek, bu yıl okullar arası gençler futsalda il şampiyonu olan Ahmet Ayık Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ekibinde de yer aldı. DSİsporun Türk futbolunu birçok isim kazandırdığını söyleyen Ahmet, “Benim de hedefim İbrahim Toraman, Ertuğrul Arslan ve Metin Kurt gibi üst düzey futbolcu almak” dedi. Kendisi gibi birçok yetenekli ismin keşfedilmeyi beklediklerini kaydeden Ahmet Özek, “Benim hedefim Sivasspor forması giymek. Bu hedefime de ulaşacağım günü sabırsızlık ile beklemekteyim” diye konuştu.

citothehan58 31.05.2012 20:03

Böyle sivaslilarimiza helal olsun!
Gercek yigido olmak budur iste!

eyuphulagu 31.05.2012 20:23

Bir haber de ben vereyim bjk kulübü akşam saatlerinde bir açıklama yaptı..Açıklamada Bucasporla Emre ve diğer almayı düşündükleri oyuncu konusunda anlaşamadıklarını açıkladfılar...Yani sivasspor Emre konusunda tekrar devreye girecektir diye düşünüyorum...

eyuphulagu 31.05.2012 20:33

Berkay ve Emre olmadı!

Bucaspor'da forma giyen Emre Güral ve Berkay Samancı'nın Beşiktaş'a transferi konusunda, iki kulübün prensip anlaşmasına vardığı açıklanmıştı ancak transferler yattı..Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada, ''Emre Güral ve Berkay Samancı ile ilgili olarak Bucaspor ile yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlanmış olup, söz konusu oyuncuların transferi gündemimizden kalkmıştır'' denildi. Kaynak:Ajansspor

HALIL 31.05.2012 20:55

sizce sivasspor tekrar emre gural dosyasini açarmi

psychology58 31.05.2012 21:14

[QUOTE=HALIL;789649]sizce sivasspor tekrar emre gural dosyasini açarmi[/QUOTE]

bence sivasspor o dosyayı hiç kapatmadı bu haberden sonrada görüşmeleri daha da sıklaştırarak mutlu sonla noktalayacaktır

münihliyigido58 31.05.2012 21:56

[QUOTE=HALIL;789649]sizce sivasspor tekrar emre gural dosyasini açarmi[/QUOTE]

bence hic acilmamisti. hatirlarsak emre güral fanatik gazetesinin bir yakistirmasiydi. tabi ben emreyi sivasspor'da görmek isterim, ama o gazetenin verdigi haberleri animsamiyorum. 98% uydurma. tabi haber yoksa, kendin yapacaksin, yoksa satamazsin gazeteni...

babapiton 31.05.2012 22:04

[QUOTE=münihliyigido58;789665]bence hic acilmamisti. hatirlarsak emre güral fanatik gazetesinin bir yakistirmasiydi. tabi ben emreyi sivasspor'da görmek isterim, ama o gazetenin verdigi haberleri animsamiyorum. 98% uydurma. tabi haber yoksa, kendin yapacaksin, yoksa satamazsin gazeteni...[/QUOTE]

Emre Güral haberi ilk Buca'nın Yerel Gazetelerinde Yer Aldı...fanatik gazetesinde değil...

yigidocengiz 31.05.2012 23:37

arkadaşlar SİVASSPOR la yakından alaklı bir abimizden bu piyasada geçenlerin hiçbirisinin alınmayacağını hatta daha kaliteli topçular alınacağını duydum.Sadece şu dinamo bükreşli oynucu alınmış,yani o haber doğru ama yönetim sağ gösterip sol vuracakmış.bakalım bekleyelim görelim.İNŞALLAH doğubey bu isimleri en kısa zamanda açıklar da meraktan kurtuluruz:):)

GokhanTurna 01.06.2012 00:05

Marius Niculae'nin kesin olarak transfer olduğunu düşünüyorum. Yabancı transfer sitelerinde yazıyor. transfermarkt ve soccerfame'de transfer bölümlerinde yazıyor.

Murat ARICI 01.06.2012 18:09

YURT DIŞINDAN İYİ AMA İSİMLERİ DUYULMAMIŞ BİRİLERİNİ GETRİMEK LAZIM

HALIL 01.06.2012 20:09

nasil bir kulupsek kimse bir açiklama yapmiyor kimi aldigimizi bile bilmiyoruz

migroArmis 01.06.2012 21:37

[QUOTE=HALIL;789883]nasil bir kulupsek kimse bir açiklama yapmiyor kimi aldigimizi bile bilmiyoruz[/QUOTE]

Transfer süreci boyunca bu alınmak istenen oyuncunun maliyetinin artmaması için bu yaklaşım bir tarzdır zaten..Gayet doğal...

akifesk 01.06.2012 22:58

taraftar transfer bekliyor;

başkanı, yöneticisi aklanmaya çalışıyor,

teknik direktörü aşık olduğu beşiktaşa yağ yakıyor hergün ..

yazık çok yazık :mad:

babapiton 01.06.2012 23:16

Sivasspor, Mısır Milli Takımı'nın yıldızlarına kanca attı.(fanatik)

YİĞİDO EMİR 58 01.06.2012 23:22

[QUOTE=babapiton;789929]Sivasspor, Mısır Milli Takımı'nın yıldızlarına kanca attı.(fanatik)[/QUOTE]

bakalım bu haber doğrumu :D

babapiton 01.06.2012 23:29

[QUOTE=YİĞİDO EMİR 58;789933]bakalım bu haber doğrumu :D[/QUOTE]

:) haber içeriği 3-4 saat sonra yayınlacak ama haberdeki resim Amr Zaki ye ait.

asabibaba 01.06.2012 23:49

sanki havada bir serdar özbayraktar kokusu mu var ne ????????

YİĞİDO EMİR 58 01.06.2012 23:51

[QUOTE=asabibaba;789937]sanki havada bir serdar özbayraktar kokusu mu var ne ????????[/QUOTE]

eğer varsa hemen o koku kesilmeli o adam gelirse başımızda saç kalmaz adam 3.lig topçusu be

HALIL 01.06.2012 23:52

[QUOTE=babapiton;789929]Sivasspor, Mısır Milli Takımı'nın yıldızlarına kanca attı.(fanatik)[/QUOTE]

arkadas bu turk takimlarinin ne kancasi varmis at at bitmiyor bu fanatik çok hayalpeest bir gazte

HALIL 01.06.2012 23:54

amr zaki'yi alirsak respect derim ama bu olmayacak çunku geçen sene de istemistik her zamanki ayni isimler geçiyor mesela en son fanatigi okuyunca ronaldinho galatasaray'a gidiyordu :D

HALIL 01.06.2012 23:56

bizim yonetimin de bir ozeligi var super lig'e çiktigimizdan itibaren transferde hep sesiz haraket ettik diger takimlar gibi bildire bildire yapmadik ismizi ve bu ana kadar'da bu konuda basarili olduk ben açikcasi guveniyorum yonetime ama yinedende kesin bilgiye ihtiyacimiz var !

adres58 02.06.2012 00:07

Amr Zeki geçen sezonlarda isteyip de alamadığımız yada ortamın oluşmadığı bir futbolcuydu. Bu sene görürsek şaşmayalım. Ama mutlaka bir oyuncunun çok ciddi takipte olduğu sesleri ve kokuları ciddi ciddi gelmeye başladı...

asabibaba 02.06.2012 00:10

[QUOTE=adres58;789946] Ama mutlaka bir oyuncunun çok ciddi takipte olduğu sesleri ve kokuları ciddi ciddi gelmeye başladı...[/QUOTE]

Bu cümlende takıldım.Anlayamadım adres kardeş :confused::confused:

adres58 02.06.2012 00:12

Mısıra açılabiliriz... ;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:32.