![]() |
Cevap: Transfer 2014-2015 sezonu
[b]şimdiye kadARki transferler ,takımıma alternatif yedek oyuncular,bize korcanı kesecek iyi kaleci lazım,utakanın yükünü hafifletecek kaliteli forvet lazım,ümiti yedek bırakacak süratli, uzun,oyuna topu sokabilen,stoper lazım,kadirden yada ademden birini kesecek top tekniği iyiolan defansa ve forvete yardım edecek önlibero lazım,atıf gibi top cambazı ortasaha lazım ,henüz bölyle 1 transferimiz yok,CAS kararı bekleniyor sanırım,[/b]
|
[QUOTE=34MUAMMER58;912872][b]şimdiye kadARki transferler ,takımıma alternatif yedek oyuncular,bize korcanı kesecek iyi kaleci lazım,utakanın yükünü hafifletecek kaliteli forvet lazım,ümiti yedek bırakacak süratli, uzun,oyuna topu sokabilen,stoper lazım,kadirden yada ademden birini kesecek top tekniği iyiolan defansa ve forvete yardım edecek önlibero lazım,atıf gibi top cambazı ortasaha lazım ,henüz bölyle 1 transferimiz yok,CAS kararı bekleniyor sanırım,[/b][/QUOTE]
Agzina yuregine saglik hemserim aynen senin gibi dusunuyorum. |
[B][/B]Sivasspor beşiktaşta oynayan genç bir stoper ile görüşüyormuş
Kaynak: ali karakaş / twitter |
Sezer Badur Antalyaspor'da
Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşen Antalyaspor, Şanlıurfaspor'dan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Sezer Badur'u transfer etti. |
Konyaspor : Obafemi Martins ve Kalu Uche ile görüsülüyormus.
|
[B]DANANIN kuyruğu bu hafta kopacak ,en geç pazartasiye kadar CAS kararını verecek sanıyorum
,eğer sivasspor uefaya alınırsa ki benim umudum çok fazla ,en geç 1 hafta içinde yıldız transferlerin hepsi biter,yok eğer alınmazsak ben öyle şatafatlı transferler beklemiyorum,ligde idare edecek ,olursa avrupayı zorlıyacak kadro kurulacaktır diye düşünüyorum,avrupayı şunun için önemsiyorum,sivasa gelmek istemeyen oyuncuları cezbedeceğinden avrupaya gitmeyi çok istiyorum [/b] |
Sîvassporumuza gerekli transferler..
1-Kaleci Ertuğrul iyi bir tercih. 2-Alternatif sağbek 3-Alternatif sol bek 4-yabancı ön libero 5-yabancı 10 numara Takımın iskeletini bozmamak en önemli transfer olur 1-Korcan-Ertuğrul 2-Cicinho-? 3-Ziya-? 4-Ümit-Ahmet 5-De Costa-Samsulu Cemil 6-?-Kadir 7-Burhan-Cihan 8-Cristian-Adem 9-Utaka-Batuhan-Ahmet Aras 10-Atııf-? 11-Serdar-MusaYılmaz |
2014-2015 sezonunun en önemli transferi Taraftar olmalıdır.
|
Ertuğrul’dan 3 yıllık imza !
Yiğidolar, FANATİK’in geçen hafta okurlarına duyurduğu Ertuğrul Taşkıran transferini de gerçekleştirdi. Kayserispor’daki kiralık sözleşmesi sona eren Fenerbahçeli 25 yaşındaki eldiven İstanbul’da başkan Mecnun Otyakmaz’la bir araya geldi. Başarılı kaleci 3 yıllık sözleşmeye imza atacak. Kırmızı-Beyazlılar, önceki gün de Yeni Diyarbakırspor’un 25 yaşındaki file bekçisi Serkan Demirkol’u kadroya katmıştı. |
[QUOTE=sıvaslıgenç;913429]2014-2015 sezonunun en önemli transferi Taraftar olmalıdır.[/QUOTE]
güzel kardeşim inşallah olur dediğin |
- SPORX ÖZEL - Yeni sezon hazırlıklarına yarın start verecek olan Sivasspor'da dış transfer çalışmalarını sürdüren yönetim Wolfsburg'ta forma giyen gurbetçi futbolcu Kerem Bülbül'ü renklerine kattı.
Wolfsburg U19 takımının formasını giyen orta saha oyuncusuyla kırmızı - beyazlı ekibin 4 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Trabzonsporlu Batuhan Karadenizin yanı sıra Serkan Özkan'ı renklerine bağlayen Sivasspor CAS'tan çıkacak olan karara göre transferler rotasını belirleyecek. Öte yandan adı bir süredir Sivasspor ile anılan Cristian Baroni için Sivasspor'un herhangi bir girişim yapmadığı öğrenildi. Kaynak: Sporx.com |
Sağlam bi kaleci şart. Eğer güzel bi kalecimiz olursa çok başarılı oluruz. Birde ortasaha kesinlikle ihtiyacimiz var.
|
[QUOTE=legant;913437]- SPORX ÖZEL - Yeni sezon hazırlıklarına yarın start verecek olan Sivasspor'da dış transfer çalışmalarını sürdüren yönetim Wolfsburg'ta forma giyen gurbetçi futbolcu Kerem Bülbül'ü renklerine kattı.
Wolfsburg U19 takımının formasını giyen orta saha oyuncusuyla kırmızı - beyazlı ekibin 4 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Trabzonsporlu Batuhan Karadenizin yanı sıra Serkan Özkan'ı renklerine bağlayen Sivasspor CAS'tan çıkacak olan karara göre transferler rotasını belirleyecek. Öte yandan adı bir süredir Sivasspor ile anılan Cristian Baroni için Sivasspor'un herhangi bir girişim yapmadığı öğrenildi. Kaynak: Sporx.com[/QUOTE] haydaaa... baroni'yi beklerken kerem bülbül çıktı. kime neye inanacağımızı şaşırdık...:confused: |
[QUOTE=legant;913437]- SPORX ÖZEL - Yeni sezon hazırlıklarına yarın start verecek olan Sivasspor'da dış transfer çalışmalarını sürdüren yönetim Wolfsburg'ta forma giyen gurbetçi futbolcu Kerem Bülbül'ü renklerine kattı.
Wolfsburg U19 takımının formasını giyen orta saha oyuncusuyla kırmızı - beyazlı ekibin 4 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Trabzonsporlu Batuhan Karadenizin yanı sıra Serkan Özkan'ı renklerine bağlayen Sivasspor CAS'tan çıkacak olan karara göre transferler rotasını belirleyecek. Öte yandan adı bir süredir Sivasspor ile anılan Cristian Baroni için Sivasspor'un herhangi bir girişim yapmadığı öğrenildi. Kaynak: Sporx.com[/QUOTE] Dogubey ilgilendigimizi yazmisti, sporx hic bir girisim olmadigini. Kimse kusura bakmasin, ben dogubeye inaniyorum. ;) |
Artık hakkımızda hayırlsı su cas bir belli olsada bizlerde önümüze baksak artık bu nedir böyle yaa:mad:
|
Kerem bülbül transferi hayirli olsun.
|
[QUOTE=YigidooSivas58;913468]Kerem bülbül transferi hayirli olsun.[/QUOTE]
Yakinda dogu beyden de baroni transferi hayirli ugurlu olsun duyacaz. |
Yine basladi fos haberler..
|
[QUOTE=babapiton;912823]Twitter'da Sivasspor, Wolfsburg U19 takımında forma giyen Kerem Bülbül ile anlaığı iddaa ediliyor.
[URL="https://twitter.com/ftblflzf/statuses/480777901055295488"]Kaynak[/URL][/QUOTE] Bundan 10 gün önce yazmışsın. Şu anda netleşiyor sanırım transfer. |
kerem bülbül almanya u18 milli takımındada oynadı
|
Dogubey nerdesin????
Ortalik yine yalan yanlis haberlerle doldu. Senden durum degerlendirmesi bekliyoruz... :rolleyes: |
[b]yalan yanlış transfer haberleri pek duymadım , önceden herkes ,hayalindeki oyuncuları yazardı boş kalabalık yapardı , şimdi spor siteleri ve gazetelerinde adı geçen oyuncuları yazıyor yalan yanlış varsa o sitelerin suçu ,yazılıp çizilenlerin çoğunuda transfer ettik zaten,burada sivasspor için duyduğu oyuncuların adlarını paylaşan tüm yiğidolara teşekkür ederim,transferlere gelince ,sivassporun sosyal ve mali yönleri düşünülerek ilerisi düşünülerek yapılmış genç transferler,aydının boşluğu doldu sayılır ,sivasspor eğer geçen sezona göre vites büyültmek istiyorsa ,enaz 4 5 nokta transfer daha yapmalıdır,ertuğrul ve korcan bu takımın ancak 2. kalecisi olurlar ,çok iyi tecrübeli kaleci şart ,da costa gibi kalite 1 stoper şart,holmen gibi ortasahayı ileriye taşıyacak ,rakip ortasahasına top oynatmıyacak ,gerektiğinde golde atacak ,kaliteli önlibero şart,pırpır diye tabir edilen ,uzun toplara iyi koşacak,topu aldımmı götürüp gol yapacak adam gibi forvet şart,atıfın yorulduğu yada olmadığı maçlarda onu aratmıyaCAK ,takım pozisyon sıkıntısı çektiğinde kilidi açacak hareketli vekaliteli ortasaha oyuncusu şart ,bu özeliklere uyan oyuncular alınırsa ,çıtayı yükseltceğimize ve şampiyonlar ligine gitme hedefiyle oynayacağımıza inanıyorum ,[/b]
|
Konyaspor u gördünüzmü simdide Cezair Milli Takiminin kalecisiyle anlasmaya cok yakinmis.Bir Sivasspor taraftari olarak helal olsun diyorum ve kiskanmamak mümkün degil diyorum.
:) |
[b] konyada itanje daha iyi ,neyapacaklar cezayir kalecişini,ben itanjenin sivasa gelmesini isterim şahsen,sivasda panter olur ,petkoviç gibi kaleci ,tsden kovuldu,sivasda harikalar yarattı,rahmetli panter apo ,adıyamanda gol manyağı ,kova kaleciyken,sivasa geldi,panter apo oldu,yavuz eraydın ibb sporda3 4 5 6 golden aşşağı gol yemiyordu ,sezonun ençok gol yiyen kalecisiyken 70 kusur gol yemişken ,sivasda shumaer oldu ,sivassporun şampiyon olmasına çok katkı yaptı,borjan eğer yantoplarda kendini geliştirseydi biraz, enaz 4 5 yıl kaleci derdimiz olmazdı ,maalesef en sorunlu mevkimiz kale [/b]
|
[QUOTE=34MUAMMER58;913691][b] konyada itanje daha iyi ,neyapacaklar cezayir kalecişini,ben itanjenin sivasa gelmesini isterim şahsen,sivasda panter olur ,petkoviç gibi kaleci ,tsden kovuldu,sivasda harikalar yarattı,rahmetli panter apo ,adıyamanda gol manyağı ,kova kaleciyken,sivasa geldi,panter apo oldu,yavuz eraydın ibb sporda3 4 5 6 golden aşşağı gol yemiyordu ,sezonun ençok gol yiyen kalecisiyken 70 kusur gol yemişken ,sivasda shumaer oldu ,sivassporun şampiyon olmasına çok katkı yaptı,borjan eğer yantoplarda kendini geliştirseydi biraz, enaz 4 5 yıl kaleci derdimiz olmazdı ,maalesef en sorunlu mevkimiz kale [/b][/QUOTE]
Yanılmıyorsam İtanje kiralıktı ve sözleşmesinin sonunda takımdan ayrıldı. O yüzden haber doğru olabilir. |
arkadaşlar herşeyden önce hayırlı ramazanlar şu anda takımın kaleci forvet ve defansa ihtiyacı vardır forvet ve kale alternatifsiz onun için bu mevkilere kaliteli oyuncular takviye edilmelidir aldığım duyuma göre kayserispor kalecisi ertuğrulla anlaşılmış ama ne kadar doğru bilmiyorum yani anlayacağınız ahım şahım bir transferimiz yok eğer istenilen mevkilere oyuncu alınmazsa önümüzdeki senelerde avrupa için değil küme düşmemek için oynarız ve hatta dahada olmazsa küme düşeriz rıza hoca takımdan ne için ayrıldı zannediyorsunuz arkadaşlar istediği transferler yapılmadı da ondan yönetim rıza hocayı dinlemeyince oyuncularda dinlememeye başladı ondan sonra takımda bir düşüş başladı robertoylada bir ivme yakaladık ama rıza hocaya yapılanlar robertoyada yapılırsa rıza hoca zamanını ararız haberiniz olsun saygılarımla
|
[QUOTE=sivasporluyuz;913967]arkadaşlar herşeyden önce hayırlı ramazanlar şu anda takımın kaleci forvet ve defansa ihtiyacı vardır forvet ve kale alternatifsiz onun için bu mevkilere kaliteli oyuncular takviye edilmelidir aldığım duyuma göre kayserispor kalecisi ertuğrulla anlaşılmış ama ne kadar doğru bilmiyorum yani anlayacağınız ahım şahım bir transferimiz yok eğer istenilen mevkilere oyuncu alınmazsa önümüzdeki senelerde avrupa için değil küme düşmemek için oynarız ve hatta dahada olmazsa küme düşeriz rıza hoca takımdan ne için ayrıldı zannediyorsunuz arkadaşlar istediği transferler yapılmadı da ondan yönetim rıza hocayı dinlemeyince oyuncularda dinlememeye başladı ondan sonra takımda bir düşüş başladı robertoylada bir ivme yakaladık ama rıza hocaya yapılanlar robertoyada yapılırsa rıza hoca zamanını ararız haberiniz olsun saygılarımla[/QUOTE]
ertuğrul transferi doğru transfermarktte falan sivasspor oyuncusu olarak görünüyor. |
[QUOTE=calipso;912225]Hangi sezon paraya kıyıpta bomba transfer yaptık, bonservisiyle en son hangi bomba transferi yaptık, bırakın bu işleri her sene aynı senaryo[/QUOTE]
ben hala ayni fikirdeyim |
[QUOTE=sivasporluyuz;913967]arkadaşlar herşeyden önce hayırlı ramazanlar şu anda takımın kaleci forvet ve defansa ihtiyacı vardır forvet ve kale alternatifsiz onun için bu mevkilere kaliteli oyuncular takviye edilmelidir aldığım duyuma göre kayserispor kalecisi ertuğrulla anlaşılmış ama ne kadar doğru bilmiyorum yani anlayacağınız ahım şahım bir transferimiz yok eğer istenilen mevkilere oyuncu alınmazsa önümüzdeki senelerde avrupa için değil küme düşmemek için oynarız ve hatta dahada olmazsa küme düşeriz rıza hoca takımdan ne için ayrıldı zannediyorsunuz arkadaşlar istediği transferler yapılmadı da ondan yönetim rıza hocayı dinlemeyince oyuncularda dinlememeye başladı ondan sonra takımda bir düşüş başladı robertoylada bir ivme yakaladık ama rıza hocaya yapılanlar robertoyada yapılırsa rıza hoca zamanını ararız haberiniz olsun saygılarımla[/QUOTE]
Her sözüne katiliyorum hemserim. Ve yazimi okuyan yigido kardeslerim beni sakin yanlis anlamayin amacim felaket telalligi yapmak degil ama hersey ortada ahim sahim bi transfer yapamadik kaliteli 2 3 oyuncu alamadik. Ama bu Yönetimde Insan ve hersey mukemmel yapamiyorlar maalesef ve ben bir taraftar olarak buna sessiz kalamam yani elestiririm elestirilecek sey varsa ki var zaten. Yillardir bu Takimin iyi kalecisi ve golcusu olmadi surekli pedro, rengifo tarzi ucuz ise yaramaz adamlari alip getirdiler. Zannediyorlarki Sivasspor borc yapmadan Sampiyon olur ama bende diyorum bu yanlis acayip yanlis hemde. Ya bu Yönetim artik elini cebine atar ve taraftarin istegini yerine getirir yada gorevden istifa ederler. Ne Yöneticiler yada herhangi baska biri SIVASSPOR'dan üstün degildir bu biline !!! Kim SIVASSPORA iyi gelmiyorsa o biraksin SIVASSPORU. SIVASSPOR ve Tarafrarlar artik takimimizin Daha buyuk basarilarini istiyor !!! Saygilar selamlar hemserilerim bunlar benim goruslerim kirdiysam affiniza siginirim. |
İyi bir kaleci, iyi bir oyun kurucu, Utaka ile aynı değerde bir forvet lazım bu takıma. Tabi birde Ümitten iyi defans oyuncusu lazım. Bu 4 transfer isabetli yapılırsa bu takım ilk 3 içinde kesin yer alır.
|
[QUOTE=calipso;913972]ben hala ayni fikirdeyim[/QUOTE]
Geçen sezon 2milyon dolara dacosta'yı aldık daha bomba transfer ne istiyorsun ? Cicinho - utaka - burhan var ama hadi onlara çok para ödemedik saymayalım |
[QUOTE=umitfidan;913979]Geçen sezon 2milyon dolara dacosta'yı aldık daha bomba transfer ne istiyorsun ? Cicinho - utaka - burhan var ama hadi onlara çok para ödemedik saymayalım[/QUOTE]
Bu sezondan bahsediyoruz gecen sezon gecmiste kaldi. Bize 3 4 kaliteli yabanci lazim. Forvetde ozellikle. |
[QUOTE=YigidooSivas58;913981]Bu sezondan bahsediyoruz gecen sezon gecmiste kaldi.
Bize 3 4 kaliteli yabanci lazim. Forvetde ozellikle.[/QUOTE] Hangi sezon diye soruyor yazan arkadaş bu sezondan bahsetmiyor yani. As kadroda 5 yabancı oynayabiliyor ve cicinho dacosta aatıfın yerleri banko gelen oyuncular kaliteli olacağına eminim ama kadroya bence 2 yabancı takviyesi yeterli olacaktır. Genç arkadaşlar takıma uyum sağlarsa buna da gerek kalmayacaktır. Sen takımına inanmazsan takımda ki oyuncularda kendinden şüphe etmeye başlar taraftarın görevi özgüven aşılamak o gençleri kazanmamız gerektiğine inanıyorum |
[QUOTE=YigidooSivas58;913981]Bu sezondan bahsediyoruz gecen sezon gecmiste kaldi.
Bize 3 4 kaliteli yabanci lazim. Forvetde ozellikle.[/QUOTE] 3-4 kaliteli ses getirecek yabancı alındı diyelim.. Da Costa,Cicinho,Aatıf,Utaka + 1 yabancı oyuncu ilk 11 de oynayabilir. Sen sürekli ilk 11 için 3-4 kaliteli yabancı istiyorsun da hangisini keseceksin bunlardan? Yabancı sınırı var 5+3 malum... Şu an takımımızda 5 yabancı var Mehdi dahil olmak üzere eğer kimse ayrılmazsa yabancılardan 3 yabancı gelir merak etme sen... Mehdi ile yollar ayrılmalı Aatıf da ederini bulursa satılabilir. Amrabat'a 9 milyon euro verildiğini düşünerek değerini size bırakıyorum. Onun dışında Costa ayrılabilir diyorlar inşallah ayrılmaz. Yani kısacası sabırsızlanmaya gerek yok kamp başladığında yabancılar gelmemiş olursa o zaman eleştirebilirsin. 3 çok kaliteli oyuncu alınacaksa yabancılardan ayrılacak vardır bana kalırsa.. |
Alou Diarra var Marseille'de oynamisti, sonra West Ham'e satilmisti. Simdi ise konratini fesh ettirmis. Bunu getirebilsek super olabilir
|
[b]bu takıma iyi 1 kaleci alınmazsa işterseler 50 tane oyuncu alsınlar nafile ,neticede sahaya 11 +3 kişi çıkıyor,2 tane atarsın 5 tane yersin ,geçtiğimiz sezon bu işin korcanla olmayacağını gördük,onun olmadığı haftalardada hezimetleri yaşadık ,kaleci demek takımın yüzde %30 u demektir,kaleci alın yönetim ,duyduuzmu kaleciiii [/b]
|
[QUOTE=34MUAMMER58;914005][b]bu takıma iyi 1 kaleci alınmazsa işterseler 50 tane oyuncu alsınlar nafile ,neticede sahaya 11 +3 kişi çıkıyor,2 tane atarsın 5 tane yersin ,geçtiğimiz sezon bu işin korcanla olmayacağını gördük,onun olmadığı haftalardada hezimetleri yaşadık ,kaleci demek takımın yüzde %30 u demektir,kaleci alın yönetim ,duyduuzmu kaleciiii [/b][/QUOTE]
Bu konuda kesinlikle haklisiniz iyi bir kaleciye ihtiyacimiz var. Faruk Tasseten 3 yabanci alacagiz demis, ama kaleciyle birlikte 4 yabanci olsa daha iyi olurdu. |
Yabanci hakkina kaleciden yana kullanmak dogru olmaz bence.
Cicinho, Da Costa, Aatif ve Utaka haric zaten sahada bir oyuncu hakkimiz kaliyor, onuda ofansif mevkide kullanmak daha dogru. Yeni transferler Serdar Özkan ve Butuhan ne kadar katki saglar kimse kestiremiyor. Keza Utaka'da gecen sezonun sonuda dogru form tutmaya basladi. Ileri bölgede kaliteli bir yabanci daha bulundurmak bence daha avantajli olur. |
[QUOTE=halilxx58;914009]Yabanci hakkina kaleciden yana kullanmak dogru olmaz bence.
Cicinho, Da Costa, Aatif ve Utaka haric zaten sahada bir oyuncu hakkimiz kaliyor, onuda ofansif mevkide kullanmak daha dogru. Yeni transferler Serdar Özkan ve Butuhan ne kadar katki saglar kimse kestiremiyor. Keza Utaka'da gecen sezonun sonuda dogru form tutmaya basladi. Ileri bölgede kaliteli bir yabanci daha bulundurmak bence daha avantajli olur.[/QUOTE] Milanlı genç forvet hentky twitterda Sivas'ta oynamak güzel olurdu falan yazmıştı haberler çıktığında. Genç forvet alınıp yetiştirilecek galiba. Yabancı hakkının oyun kurucu pozisyonunda harcanacağını düşünüyorum geçen sezon hem göbekten oyun kurmakta hem de defans ile ileri hattı bağlamakta baya zayıf kalmıştık. Bence bizim problemimiz kalede değil topu ileri tutmakta yoksa korcan her maç iyi performans gösterdi bence, kalene her maç 20 şut gelirse elbet 1-2si girer |
Biz neden karabük gibi oyuncu yetistirip 10-15 miliona satamiyoruz ?
Emenike gibi yabanci alip yetistirip 10 15 e satsak olmazmi ? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:49. |