![]() |
Cevap: Sivas için oy ver
Eylül'e kadar bizi bekletmeleri çok kötü oldu ama yapacak bişey yok.
Sonuçta Sivas'ımız için üzerimize düşeni yaptık hep beraber...herkese teşekkürler eee hediye kazanan 100 kişi içerisine giren arkadaşımız yok mu???? |
o biraz zor cunku bız gec ayıldık.bastan berı oy kullananlar arasından verdıler hedıyelerı sanırım.her 100 kısıden bırıne verıldı ve ılk 100X100 eder 10000. ılk 10bın oyda hedıyeler bıttı:)
|
Okadar oy verdim bir hediyeyi bana cok gormus piskin monopoly :D
|
biraz gec uyandık doru o hedıyeler bizden birine cıkması zor en basından böle takıp etseydık acık ara farkla birinci olurduk diye düşünüyorum ama olsun 3.lük de iidir fena deil :)
|
üstümüze düşeni yaptık.sivasa dair ne varsa yanındayız
|
Cevap: Teşekkürler
[B]Birlik ve beraberlik olunca herşey oluyor.
Sıralamada Sivas'ında yer alması çok güzel .[/B] |
[QUOTE=GuVeN;613611]o biraz zor cunku bız gec ayıldık.bastan berı oy kullananlar arasından verdıler hedıyelerı sanırım.her 100 kısıden bırıne verıldı ve ılk 100X100 eder 10000. ılk 10bın oyda hedıyeler bıttı:)[/QUOTE]
teşekkürler site yonetimine sivasspor.com da olmasa hiç haberimiz olmayacaktı bu konudan giresun belediyesi caddelerde anons yaptırıyor bizim belediye ise uyuyor sivasspor.com da olmasa hiçbirşeyden haberimiz olmayacak sivasspor.com a yine çok teşekkürler gec haberimiz oldu ama yinede ilk üçe girdik diye düşünüyorum inşallah öyledir oy veren herkese teşekkürler |
sivas 3 sırada
süper , SİVASLI OLMAK YÜREK İSTER BU, YÜREK SADECE SİVASLILARDADIR |
Çabuk Beyoğlu 34. noterini bulalım :D
İstanbuldaki Sivaslılar basın orayı :D :D |
üstümüze düseni yaptik, bundan sonrasi notere kalmis !!!! :D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:05. |