SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Transferde son durum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35281)

münihli_58 30.07.2012 15:48

Cevap: CAREW MI GELIYOR..?

Hangi Ingilizi aliyorsaniz alin, haber olacagi kesin zaten adimiz duyulacak. Carew de Owen de kendilerini kanitlamis oyuncular. Omotoyossi ve N'Doussel'in yanina Ingiliz Forvet istiyoruz Forvet sorunu kalmaz!!
Defansa adam lazim gerci gecen sezondan biraz daha az yeriz o da Korcanin sayesinde ama yinede defans defans defanssssss

35kağan58 30.07.2012 17:07

[QUOTE=Respect58;797894][B]
Bu adamlarla zaman kaybetmekte yanlış aslında gidip ya Eneramo'yu geri getirin yada Ekigho Ehiosun alın.Daha az risk ve daha uzun süre yararlanma fırsatı.[/B][/QUOTE]

Eneramo'yu istemene anlam verebiliyorum ama;
Ekigho Ehiosun mu???
Kaçırdığı golleri görünce Pedriel'i Messi sanırsın.

Samsunspor'un oynadığı [U]Kayseri,Beşiktaş,M.İ.Y ve Eskişehir[/U] maçlarında öyle goller kaçırmıştır ki TRT Spor'da yayınlanan sezonun kaçan golleri listesinde kendisine 3 defa yer bulmuş ve zirveyi de kimseye kaptırmamıştır.

ozledımeskıyı 30.07.2012 18:44

Şu soru şeklinde başlıklar yapmaktan vazgeçin çok saçma bilmiyosanız niye konu açıyorsunuz :D Messi mi geliyor? Ronaldo mu kiralanıyor? o ne la öyle

adres58 30.07.2012 18:46

[QUOTE=ozledımeskıyı;798013]Şu soru şeklinde başlıklar yapmaktan vazgeçin çok saçma bilmiyosanız niye konu açıyorsunuz :D Messi mi geliyor? Ronaldo mu kiralanıyor? o ne la öyle[/QUOTE]

Yaz dönemi gazetelerden etkileniyoruz mu ne??? :D

cılgınsivas58 30.07.2012 23:59

yakında barcelonayla anlaşamayan david villa sivas yolunda diye haber çıkarsa şaşırmam

yigidocengiz 31.07.2012 00:38

Bizde demekki büyük takımız ki bu haberler çıkıyo kardeşim.Aslında ben hiç gocunmuyorum valla,reklamın iyisi kötüsü olmaz.Hatta SİVASSPOR D'mariayla ilgileniyo,diego ile görüşüyo gibi haberler çıksada inanmasam bile hoşuma gider ne yalan söyleyim.bi gs nin fb nin yapmadığı kadar biz transfer yaptık düşünsenize...

Yani tabi bu kadar söylentiden(yalandan)sonrada taraftarın beklentisi artıyor.Yıldız olmasada alındığı mevkiyi dolduran oyuncu istiyo taraftar...

cagatayakcil 31.07.2012 01:37

N'Doussel Sivasspor'da

Eneramo ile yolların ayrılmasından sonra hücuma takviye yapmak için görüşmelerini sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, N’Douassel ile her konuda anlaşma sağladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın istediği golcüler arasında ilk sırada yer alan 24 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Tunus Ligi takımlarından Club Africain’da forma giyen 1.90’lık forvetin bu hafta içinde Sivasspor’un kampına katılacağı belirtildi.
%99 Sivassporda demiştim yaklaşık 10 saat sonra geldi beyler hayırlı olsun ...

Çılgın Türk 31.07.2012 14:28

Cevap: Transfer 2012

[B]Sivasspor'un Nicola Zigic ile ilgilendigini duydum... Ne kadar dogru bekleyip görecegiz..[/B]

kangalli58yasin 31.07.2012 15:06

Cevap: Transfer 2012

bir tane oyuncuyu alamadik varya gelde kafayi yeme... Hep olumlu bakiyordum olaylara umudum vardi ama yani sabrin'da bir siniri var maalesef. Ndouassel insallaaah gelir!

Respect58 31.07.2012 22:58

[QUOTE=35kağan58;797977]Eneramo'yu istemene anlam verebiliyorum ama;
Ekigho Ehiosun mu???
Kaçırdığı golleri görünce Pedriel'i Messi sanırsın.

Samsunspor'un oynadığı [U]Kayseri,Beşiktaş,M.İ.Y ve Eskişehir[/U] maçlarında öyle goller kaçırmıştır ki TRT Spor'da yayınlanan sezonun kaçan golleri listesinde kendisine 3 defa yer bulmuş ve zirveyi de kimseye kaptırmamıştır.[/QUOTE]

[B]Ekigho Ehiosun Samsun'da sürekli baskı altındaydı.Bu yüzden gol kaçırması gayet doğal bence.Adam her türlü pozisyona giriyor mu ?,Fiziğini kullanabiliyor,mu? Yetenek var mı? Hepsi var bence.Bizim Eneramo ne zamandır milli takıma çağrılmıyor fakat Ekigho Ehiosun banko kadroda.Açıp bi izleyin isterseniz videolarını nedemek istediği mi anlarsınız.Şuan yönetimde ben olsam bir saniye düşünmem alırım.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:15.