SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Serbest Kürsü (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8856)

UTKUM_58 15.04.2008 08:41

--->: SERBEST KÜRSÜ

UTBOLCULUK neyine senin ahlaksiz ben cok uzuldummm ya bunlarida topcu diye oynatiyorlar ruhzuz heriffff

altan54&58 15.04.2008 09:17

7 YILLIK BÜYÜK SIR

UEFA Kupası'nı aldıktan sonra büyük bir ekonomik krize giren Galatasaray'ın 2001 yılına ait önemli bir sırrı ortaya çıktı. Sarı kırmızılı ekibin o dönemki başkanı Mehmet Cansun, Galatasaray'ın IMF'nin onayiyla Fak Fun Fon'dan 5.5 milyon dolar aldığını söyledi.

UEFA ve Süper Kupa’yı kazanarak yönetmelik gereği ödülü hak eden ve 5.5 milyon dolar devlet yardımı alan G.Saray’a bu para FAK FUK FON diye bilinen Fakir ve Fukara Fonu’ndan verilmiş. Ödeme yapılması için ayrıca dönemin IMF temsilcisi Carlo Cotarelli’den de onay alınmış...İşte düne kadar perde arkasında kalan o dönemle ilgili detaylar...

BORÇLA DEPLASMANA
Yıl 2001... DSP, ANAP, MHP kolisyonu iktidarda. Bülent Ecevit 57. hükümetin başbakanı, Mesut Yılmaz ve Devlet Bahçeli ise başbakan yardımcısı... Türkiye önce deprem, ardından da havada uçuşan Anayasa kitapçığı yüzünden ekonomik krizin tam göbeğinde. IMF bir kez daha Türkiye Ekonomisi’nin kontrolünü ele almış. Direksiyona da Turkiye Masası Şefi İtalyan Carlo Cotarelli’yi geçirmiş. Ülkenin tek tesellisi Galatasaray’ın önce UEFA ardından da Süper Kupayı kazanmış olması. Ne ilginçtir ki, toplumun bir kısmının sorunlarını unutturan G.Saray ekonomik sıkıntıyı en çok yaşayanların başında geliyor. Bırakın transfer taksitlerini futbolcuların SSK giderleri bile ödenemiyor, kulüp borçla deplasmana gidiyor...

HÜKÜMET TAMAM AMA...
Parasızlıktan kapıya kilit vurma durumuna gelen G.Saray ’Devlet Baba’nın kapısını çalıyor...UEFA’daki başarının karşılğında ekonomik destek talep ediyor. Ecevit, Yılmaz ve Bahçeli bu talebe sıcak bakıyorlar ve G.Saray’a her hangi bir fondan 5,5 milyon dolar aktarılmasını onaylıyorlar. Bakanlar Kurulu’da bu kararın altını imzalıyor. Ancak tüm fonlar o tarihte IMF’in kontrolünde olduğu için hükümet onaylı bu karar hayata geçirilemiyor. G.Saray Başkanı Faruk Süren ile Başkan Yardımcısı Mehmet Cansun, Mesut Yılmaz ile yaptıkları görüşme sonunda işin IMF’in Turkiye Masasi Şefi İtalyan Carlo Cotarelli’de bittiğini öğreniyorlar.

ERTESİ GÜN ÖDENDİ
Olayın 1 numaralı kahramanı Mehmet Cansun şöyle anlatıyor: “Çok sıkıntılı bir dönemdi. Büyük başarı elde etmiştik ama ekonomik sıkıntı had safhadaydı. Hükümetimizden yardım talep ettik. O sıralar sayın Bülent Ecevit başbakandı. Ve ülkeyi koalisyon ile idare ediyordu. Talebimize hem sayın Ecevit, hem de yardımcıları Mesut Yılmaz ile Devlet Bahçeli onay verdi. Ama bu onaya karşın para bir türlü hesaba yatmıyordu. Araştırdık IMF temsilcisi Cotarelli tüm fonların kontrolünü eline almış o nedenle para çıkmıyormuş. Ben de bunun üzerine Ankara’ya gittim. Saat 23.30 ya da 24.00 civarıydı. Ne iznim vardı ne de randevum. Kapıyı çaldım, Cotarelli açtı. Hemen kapıda kendimi tanıttım. (Sizi tanıyorum) diyip beni içeri aldı. Çantamdaki dosyayı verip durumu anlattım. Bir de üzeri pırlanta parçalarıyla süslü G.Saray rozeti hediye ettim. 200-250 dolar cıvarında bir rozetti. Sayın Cotarelli yazıyı imzaladı. Ertesi gün de para hesabımıza yattı. Tanıtma Fonu’nda para kalmadığı için ödemeyi Fak Fuk Fon’dan yaptılar.”

Kaynak: Tayfun Bayındır/VATAN
[I]galatasaray büyük kulüp demi ha ha ha ha ha ha bunada gülerim sadece.Ama fakir fukara'nın hakkını savuranlara da yazıklar olsun milyon kere yazıklar olsun zavallı galatasaray'ın zavallı iş bilmez yöneticileri fakir fukara hakkı yediniz ya sizede yazıklar olsun.[/I]

unsal_58 15.04.2008 10:16

[COLOR="Red"][B]NEDEN[/B][/COLOR]
[B]ONCELIKLE HERKESE SELAMLAR VE SAYGILAR...BEN BI OGRENCIYIM KIBRISTA ISLETME BOLUMU 2 SINIF OGRENCISI.YAKLASIK 3 YILDIR BURDAYIM.YASADIGIM BU SURE ICERISINDE BIR COK SIVASLI KARDESIMLE ABIMLE TANISTIM.OZELLIKLE ILK GELDIGIM YIL SIVASLILARI ARAMAKTAN ALNIM CATLADI AMA MALESEF KOPUKLUGUMUZ BIR KEZ DAHA KENDINI GOSTERDI BI KAYSERI BIR KARADENIZLIKADAR OLAMADIK YAKLASIK SUANDA 250-300 SIVASLI OGRENCI BURDA EGITIM HAYATINI DEVAM ETTIRMEKTE AMA MALESEF SADECE EGITIM HAYATINI DEVAM ETTIRMEKTE...BIR OGRENCI BIRLIGI KURDU ARKADASLARIMIZ BUNUN ADI SİVASSPOR OLDU.SİVASIN SANINA YAKISIRDA BIR GECE YAPTILAR SIVASSPOR BASKANI MECNUN ODYAKMAZ VE SIVASLI IS ADAMLARI YARDIMLARIYLA...BU GECE BIR COK SIVASLI GELMEDI VE ACIKCA GOSTERDILERKI SIVASLILAR BIRBIRINE TUTKUN DEIL AMA BU YENI NESIL ICIN GECERLI SOZE GELINCE MANGALDA KUL BIRAKMIYORUZ AMA ICRATTA BULUNMUYORUZ YADA BULUNMAK ISTEMIYORUZ.BU YIL ISE TAMEMEN KOPTUK VE MACLARI BILE IZLEMEYE GELMIYORLAR SIMDI SORUYORUM SIZE NEDEN BU DUYARSIZLIGIMIZ...NEDEN BU KOPUKLUGUMUZ...NEDEN SİVASLILIGIMIZIN DEGERINI BILMIYORUZZ...YAZIK OLUYOR COOKK YAZIKK...YUNUS ÜNSAL[/B]

Rallim58 15.04.2008 10:18

[B]Hafta sonu ziyaret amaçlı Yıldızeli ilçemize gittim. GS-Trabzon müsabakasını izlemek için yer sorduğumda tarif edilen binaya gittim. Bina Yıldızeli belediyesine ait bir salon, yeteri kadar büyüklükte minimum 600-700 m2'lik kapalı alan. Yıldızeli Belediye Başkanı buraya birde Digitürk aboneliği ve gerekli donanımlarını yaparak dev ekran oluşumunu sağlamış. Ardından ilçenin futbol takımı Yıldızelispor'u yönetim kadrosunu (Bir dönemlerin meşhur Sivas'ın kosmos takımı) davetle;

- İşte size mali yardım için kaynak, işte size mekan......Ve vermiş Yıldızelispor yönetimine....

Derby müsabakaları 3, diğer müsabakaların 2 YTl ve makbuz karşılığı toplanan paranın tamamı Yıldızeli sporun kasasına.

Ancak ne acıdır ki, bu kadar yerinde ve akar için düşünülen projeye destek maalesef neredeyse yok denecek kadar az.

Derby müsabakasını neredeyse 20 kişiyi geçmeyen bir futbolsever izledi. Ben olayın Belediye'nin takıma kaynak imkanı sağlaması boyutuna bakıp, Yıldızeli ilçemiz Belediye Başkanımızı tebrik etmek için, bedava denilse tıklım tıklım dolacağına inandığım ilçemiz futbolseverlerinin desteklerini esirgememelerini talep için buraya taşıdım.

Tebrikler başkan, destekler nerde Yıldızel'im.[/B]

S1vasLee 17.04.2008 19:12

CoCa CoLa BoykoT ---

Arkadaşlar çok önemli bi konuya değinmek istiyorum biz bugün okulda coca cola nın nasıl yapıldığına dair slayt izledik arkadaşlar o slaytı izleyenin midesi kalkar fareler böcekler böcek kanları iğrenç yani çalısan işciyle bi röportajdada söyle diyor

Muhabir : Hiç cola içtinizmi
İşci : 24 senedir burada çalısıyorum 1 kere bile ağzıma vurmadım.

ayrıca coca cola ters cevrimi arapca olarak muhammed yok mekke yok diye okunuluyor arapça bilenler baksın

Lütfen COCA COLA almayalım arkadaşlar. BOYKOT coca cola

S1vasLee 17.04.2008 19:14

--->: CoCa CoLa BoykoT ---

Arkadaşlar çok yakında size o slaytın linkini atmayı düşünüyorum izledikten sonra bana katılacağınıza eminim

gardasin.58 17.04.2008 19:21

-->: --->: CoCa CoLa BoykoT ---

[QUOTE=S1vasLee;350609]Arkadaşlar çok yakında size o slaytın linkini atmayı düşünüyorum izledikten sonra bana katılacağınıza eminim[/QUOTE]

gardas acil olarak bekliyoruz.bizde simdiden baslayalim

S1vasLee 17.04.2008 19:23

23 yıl kola fabrikasında çalışan birisinin naklettiği sözler...

Malumunuz kola denilen ürünün en temel hammaddesi meyan köküdür.

Meyan kökü ile beslenen canlılar arasında fareler de bulunmaktadır.

Büyük şirketler tonlarca üretim yaptıkları için meyan köklerini
kepçelerle toplamaktadırlar.

Meyan köklerini tonlarca topladıkları için de fareleri ayıklamaya
uğraşmamakta daha doğrusu

uğraşamamaktadırlar. Bu yüzden de meyan köklerini içindekilerle
beraber preslemekte sadece

kalan deri, ayak, bacak parçalarını elekten geçirerek
ayıklamaktadırlar. Meyan kökünün

suyunun yanında farenin kani, mide özsuyu vs. gibi sıvılar da
karışmakta renk siyah olduğu için

estetik açıdan bir sorun olmamaktadır. Tabi kola üretimi yapan şirketin
kimyasal yöntemlerle bu

özütü sağlığa zararsız hale getirme ihtimali de var...

Bu olayı anlatan kişi çalıştığı 23 yıl boyunca bi bardak bile kola
içmemiş. Sizde

içmeyin ve minik yavruları da alıştırmayın..

S1vasLee 17.04.2008 19:34

[url]http://www.antiduzen.com/coco-colada-nevar-video-izle/[/url]

izleyin arkadaşlar.

albina58 17.04.2008 19:44

Coca cola yı sevmem,içmem,insanların böylesi sağlımıza zararlı içeceklerdende uzak durmasını isterim.Ancak,yukarıda verilen linkde cola nın zararlarından ziyade başka unsurlar ön plana çıkmıştır.
En azından cola nın insana zararlarını bile anlatırken sade anlatım tarzına girsek acaba fenamı olur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:01.