![]() |
ULUSOY İSTİFA
ŞİMDİ ÇOK ENTERASAN BİR KARAR ÇIKTI.OLAYLI TRABZONSPOR-SİVASSPOR MAÇININ SAHAYA GİREN TARAFTARLAR YÜZÜNDEN,FUTBOLCU DÖVEN TARAFTARLAR YÜZÜNDEN VE HAKEME BIÇAK GÖSTEREN TARAFTARLAR YÜZÜNDEN TATİL EDİLMESİNİN ARDINDAN 3-0 SİVASSPORA VERİLMESİ BEKLENEN MAÇ KARARI,TEKRAR OYNANACAK DENMESİYLE TFF NİN ÇUKURA YUVARLANMASI OLARAK YORUMLANIYOR.
ŞİMDİ DİYELİM Kİ SİVASSPOR KÜME DÜŞECEK DURUMDA.VE KESİNLİKLE 3 PUAN LAZIM.AMA MAÇTA YENİLİYORUZ.O ZAMAN SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK SAHAYA GİRERİZ.BİR KAÇ TOPCUYA TOKAT ATARIZ,HAKEME BIÇAK SALLARIZ VE MAÇI TATİL ETTİRİRİZ. SONUÇ NEMİ.MECBUREN SİVASSPOR MAÇI TEKRAR. BU TFF VE HATTA ULUSOYUN ÇUKURA DÜŞTÜĞÜ ANLAMINA GELİR.YUKARDA ANLATTIĞIM BİR ÖRNEKTİ.YA HER SIKIŞAN KULÜP BUNU YAPARSA.O ZAMAN HEP ERTELENEN VE TATİL EDİLEN MAÇLA KARŞILAŞACAĞIZ.KARARIDA MECBUREN YENİDEN MAÇ OYNANACAK DİYE VERMEK ZORUNDA KALACAKLAR.SKORA ALDANMAYIN.1-0 YENELİM VEYA YENİLELİM,AYNI ŞEY.AYNI YOLA ÇIKIYOR.MESELA OLAYLAR OLURKEN TS YENİYOR SİVAS YENİLİYORDU.SKORA BAKILMIYOR.OLAY OLURSA MAÇ YENİDEN OYNANIYOR.YANİ 3 PUANA İHTİYACI OLAN KENDİNİ KURTARIR.VAY BE... [B]ULUSOY İSTİFA[/B] |
--->: ULUSOY İSTİFA
Yolumuz yolsuza düşmüş bunlarda istifa edecek yüz varmıki.
Aziz yıldırım bey nekadar haklıymış. Adamda meymenet yokki önden baktınmı kulaklarının arkası görünüyr |
aynen katılıyorum bunlar koltuk sevdalısı yapışmışlar hayatta kalkmazlar yerinden ama öbür dünyada nasıl hesap verecekler? yazıklar olsun hepsine
|
Bu kadar olur , tam bir bizans oyunu
Arkadaşlar ben şunu anlayamıyorum. maç oynandıktan 16 gün sonra karar veriliyor. buna bazı mazeretler bulunuyor. fakat kararın cumhurbaşkanlığı gibi türkiye nin aylardır konuştuğu en önemli konuyu beklemesi sizcede garip değilmi. sizcede bu bir raslantı mı.ayrıca futbol kamuoyunun çarşambe perşembe günükü maçlara kitlendiği de eklenirsee... burada tam bir strateji hakim. yani arkadaşlar trabzon a sivas feda edilmiştir. 60. hükümet açıklandı bizden bakan yok. onlardan ise faruk özak( ki kendisi ts başkamlığı yaptı) var. ayrıca m. ali yılmaz(federasyonun gizli başkanı), haluk ulusoy(filmin kötü karakteri)vs. mevcut. ya bizde... buradan başkanımıza sesleniyorum lütfen hakkımızı yedirmeyelim. onlar çıkıp çirkefliklerini kapatıp mazlum olurlarken biz suçlu oluyoruz. aynı daha önceki hükümetlerde kritik kararklar alınırken yaratılan farklı gündemler perde olduğu gibi şimdi cumhurbaşkanlığı seçiminin arkısına saklanılarak halkın konuyu tartışmaması basının olayı fazla işlememesi sağlanıyor. ntv haberi sadece 10 sn verdi. bu kadar olur ancak. bence tff= trabzon futbol fedarasyonu
|
bu ulusoyun sivasla işi bitmiştir..
istifa edip anasına gitsin.... |
defolsun gitsin başımızdan trabzonspor taraftarı olarak maçlarda yerini alsın artık..
|
[IMG]http://img508.imageshack.us/img508/9634/logo1copyzc0.jpg[/IMG]
|
TRABZON UŞAĞI ULUSOY BÜYÜK BİR KAOS BAŞLATMIŞTIR BUNDAN SONRA STADLARDA İŞLENECEK CİNAYAETLERİN SORUMLUSU OLARAK YARGILANMALIDIR. ULUSOYSUZZZ İSTİFA
|
adam trabzonlu öncelik tanıyor nuri albayrak bir tv kanalına yaptığı açıklamada resmen tehtit etmiş ulusoyu bunlara ezilen federasyonu biz napalIM
Ş.ULUSOY İSTİFA |
--->: Bu kadar olur , tam bir bizans oyunu
[QUOTE=anti-tff;243107]Arkadaşlar ben şunu anlayamıyorum. maç oynandıktan 16 gün sonra karar veriliyor. buna bazı mazeretler bulunuyor. fakat kararın cumhurbaşkanlığı gibi türkiye nin aylardır konuştuğu en önemli konuyu beklemesi sizcede garip değilmi. sizcede bu bir raslantı mı.ayrıca futbol kamuoyunun çarşambe perşembe günükü maçlara kitlendiği de eklenirsee... burada tam bir strateji hakim. yani arkadaşlar trabzon a sivas feda edilmiştir. 60. hükümet açıklandı bizden bakan yok. onlardan ise faruk özak( ki kendisi ts başkamlığı yaptı) var. ayrıca m. ali yılmaz(federasyonun gizli başkanı), haluk ulusoy(filmin kötü karakteri)vs. mevcut. ya bizde... buradan başkanımıza sesleniyorum lütfen hakkımızı yedirmeyelim. onlar çıkıp çirkefliklerini kapatıp mazlum olurlarken biz suçlu oluyoruz. aynı daha önceki hükümetlerde kritik kararklar alınırken yaratılan farklı gündemler perde olduğu gibi şimdi cumhurbaşkanlığı seçiminin arkısına saklanılarak halkın konuyu tartışmaması basının olayı fazla işlememesi sağlanıyor. ntv haberi sadece 10 sn verdi. bu kadar olur ancak. bence tff= trabzon futbol fedarasyonu[/QUOTE]
BENCEDE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ BİR TESADÜF DEĞİL BİLİNÇLİ YAPILDI... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:01. |