![]() |
30 MARTTA KASIMPAŞA MAÇINA 50 BİN SİVASLI LAZIMMM
30 MART PAZAR GÜNÜ KASIMPAŞA İLE OYNAYACAĞIMIZ MAÇIN MUTLAK OLİMPİYATTA OYNANMASINI ŞİMDİDEN İSTİYORUZ,
EN AZ 50 BİN YİĞİDO İLE SİVASSPORUMUZU AĞIRLAYIP YOLLAYALIM EN AZ ELLİBİN YİĞİDOYU BEKLİYORUZ MAÇAAAAA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA VERECEĞİMİZ EN BÜYÜK KATKI BU OLACAKTIR İSTANBULDAN, ŞİMDİDEN TÜM YİĞİDOLAR ÇEVRELERİNİ BU MAÇA GİTMELERİ İÇİN UYARSIN LÜTFENNN:) |
-->: 30 MARTTA KASIMPAŞA MAÇINA 50 BİN SİVASLI LAZ
[B]benim umudum yok....
o maça kadarki maçların hepsini kazanırsak belki olabilir ama zor gibi duruyor...[/B] |
--->: -->: 30 MARTTA KASIMPAŞA MAÇINA 50 BİN SİVAS
[QUOTE=yigiter187;331037][B]benim umudum yok....
o maça kadarki maçların hepsini kazanırsak belki olabilir ama zor gibi duruyor...[/B][/QUOTE] BENİM UMUDUM VAR 2 MAÇTAN 6 PUANI SÖKE SÖKE ALIRIZ MERAK ETMEYİN İNANIN İSTEYİN BU HAVA TAKIMDA VAR TARAFTARDADA OLSUN LÜTFEN |
--->: 30 MARTTA KASIMPAŞA MAÇINA 50 BİN SİVASLI LA
Kasımpaşa spor ile yapacağımız maça kadar kendi sahalarının zemin çalışmaları bitiyor, inşallah bitmez yada olimpiyat statyumuna alınır iki taraf anlaşarak çözerler bu sorunu'diye ümitediyorum. tebrikler petkoviç:)
|
--->: -->: 30 MARTTA KASIMPAŞA MAÇINA 50 BİN SİVAS
[QUOTE=yigiter187;331037][B]benim umudum yok....
o maça kadarki maçların hepsini kazanırsak belki olabilir ama zor gibi duruyor...[/B][/QUOTE] olurmu gardaş sivaslı böyle olurmu ben inanmak istemiyorum benim inancım maç pazar günü 10 nuncu sırada bile olsak en az 40 bin kişi oluruz zaten sivassporumuzu senede 1 2 kere görüyoruz ben kendi şahsıma istanbulda oynadığı 1 liğ ve 2 liğ 6 senedir tüm maçlarına gidiyorum gitmeyenlerin utanması lazım mazereti olanlar hariç ama yinede herkes elinden geldiği kadar maça gelmeye gayret etsin isterse son sırada bile olsa iyi ğünde kötü günde ama maça gelen arkadaşlarda boş boş çekirdek yiyip oturmasınlar takımı ateşlemek için tezahuratyta yapsınlar haydi yiğidolar herkes görsün sivassporumuzu ve taraftarı bize yakışan o türübinleri hınca hınc doldurmak |
-->: 30 MARTTA KASIMPAŞA MAÇINA 50 BİN SİVASLI LAZ
[B]Ben 50 bin kisinin o gun orda olacagina inaniyorum:)
Manisayi ve konyayi da yenersek kesin... Kasimpasayla macimiz oldugunu bilenler bilmeyenlere anlatsin.. Olimpiyatta yigido sovu tum Turkiye izlesinn:)[/B] |
pazar gunu oynanıcaksa gelme sansım cok az cunku bursadan istanbula feribot yok pazar gunu ama belkı otobusle gelebılırım cumartesi olsa cok gusel olurdu
---------- tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
Çanakkale'den yola çıkıyorum bu maç için. İnşallah oradayım.
|
o mac c.tesi 13:30 olacak yine 15 bin kişi gelecek...
eğerki tff stadlara seyriciyi çekelim derler ise bu macı pazar günü 16:00 almalıdır |
SİVASSPOR taraftarı için 50 bin kişilik tribün ayarlanmaz heralde...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:10. |