SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   14 Haziran'da Tesislerdeyiz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18163)

merkez-1 25.04.2008 12:11

14 Haziran'da Tesislerdeyiz

Çok değerli Sivassporlular.Beklediğiniz günleri size 2008-09 sezonunda yaşatacağız.[COLOR="Red"][B]Tek[/B][/COLOR] Grup [COLOR="red"][B]Tek[/B][/COLOR] Tribün çalışmamızın kabulü Sivasspor Tesislerinde noktalanacaktır.Bu gün herkez eşitliği kabul ederek [COLOR="red"]YİĞİDOLAR[/COLOR] safına geçişini ilan edebilir.Konuşurak teraziyi dengede tutacağız ve Allahın izni ile [COLOR="red"][B]Tek[/B][/COLOR] Grup [COLOR="red"][B]Tek[/B][/COLOR] Tribün olarak yolumuza muhteşem bir şekilde devam edeceğiz.Olumsuz bir durum olmasında ise Kulübümüzün bir sözü herkeze yetecektir.Benim grubum [COLOR="red"]YİĞİDOLAR[/COLOR] diyerek gerekli cevabı herkeze verecektir.[COLOR="red"]YİĞİDOLAR[/COLOR] yeni sezonda tribünlerdedir.Ancak bunu birleşmeyerek değil birleşerek yapmak istemektedir.Dualarınız bizlerle olsun.Beklediğiniz Tek Grup hayatınıza inşallah girecektir.SİVASSPORUMUZA DESTEK BÖYLECE DAHA GÜZEL OLACAKTIR.

YER: Sivasspor Tesisleri
TARİH-GÜN: 14.06.2008-Cumartesi
SAAT: 15:30
DAVET: Her Gruptan 2'şer Kişiyedir

[I][COLOR="Sienna"]Telefonla Grupların Önde Gelenlerine Haber Verilmiştir.Ulaşamadığımız Kişilere Buradan İletiyoruz.Yiğido Gençlik ve Çılgınlar 58, İletişimi Lütfen Kuralım.Merkez Tayfa'ya Teşekkürler[/COLOR][/I].

GERİ SAYIM

50 GÜN......

Divriği58- 25.04.2008 12:18

--->: 14 Haziran'da Tesislerdeyiz

KESİNLİKLE KATILIYORUM BİRLİKDEN KUVVET DOGAR

ferhat_58_oğuz 25.04.2008 12:45

EVET BU DÜŞÜNCE MÜKEMMEL BÖYLE OLMALI O ZAMAN O GÜZEL TİRİBÜNÜ İZLEYE BİLİRİZ

akifeker 25.04.2008 12:48

hll olsun sivaslının gucunu her kese gösterelimde
DAVET: Her Gruptan 2'şer Kişiyedir bunu anlamdım herkese açık deilmi bu grup

merkez-1 25.04.2008 12:59

[QUOTE=akifeker;354021]hll olsun sivaslının gucunu her kese gösterelimde
DAVET: Her Gruptan 2'şer Kişiyedir bunu anlamdım herkese açık deilmi bu grup[/QUOTE]

grupların lider sıfatında olan kişilerle konuşularak başarıya ulaşılacaktır.bu kişiler daha sonra grup içindeki taraftarlara gerekli talimatı vererek yeni sezona bomba gibi gireceğiz.herkez eşit olacak.grupların liderleri YİĞİDOLAR adı altındada liderliklerini eşit şartlar altında yürütecektir.
diğer konularımız takip edildiyse ne demek istediğimiz anlaşılmaktadır.nesela bizden de 2 kişi olacak.inşallah o günkü şanslı kişilerden biride ben olurum.tesislerde YİĞİDOLAR marka adının kullanılması için kulübümüze gerekli evraklar ise hediyemiz olacaktır.
derglerimiz,gazetelerimiz,mağazalarmız da ilerki günlerde olacak.bunları yaparken kimseyi yetim bırakmak istemiyoruz.herkez destek verecek kazanacağız kazandıracağız.kaybeden aramızda olmayacak.

Del Piero 25.04.2008 13:04

[B]inşallah olur inş.. bizlerde imrenilecek bir trün grubunu sivasta oluşturabiliriz...[/B]

video58 25.04.2008 13:19

sezon açılışına yakın ve denk geldiği için mantıklı buluyorum.yapılan plan ve proğramı destekliyorum.
aslında asıl süpriz bana göre lokalin açılması olacak.oda 29 hazirandaydı sanırım.insallah istanbulda açılacak olan bu lokal sivastada açılır.sivastaki çalışmalara belli kesimin desteğine göre hareket ediliyor diye düşünüyorum.herkez tamam derse bu işlerde sonuçlanır.daha çok mutlu oluruz.tek grup şart.olacak insallah.ben duamı ettim.ben düşüncelerimi vurguladım.başarılar....sivastaki sağlan 1015 çocukluk arkadaşlarıma telefon açtım.destekleyin dedim.kime sorarsam mantıklı buluyor.inş. yeni stad veya şu zamanki stadda maratonda şov olacak.

akifeker 25.04.2008 13:42

[QUOTE=merkez-1;354024]grupların lider sıfatında olan kişilerle konuşularak başarıya ulaşılacaktır.bu kişiler daha sonra grup içindeki taraftarlara gerekli talimatı vererek yeni sezona bomba gibi gireceğiz.herkez eşit olacak.grupların liderleri YİĞİDOLAR adı altındada liderliklerini eşit şartlar altında yürütecektir.
diğer konularımız takip edildiyse ne demek istediğimiz anlaşılmaktadır.nesela bizden de 2 kişi olacak.inşallah o günkü şanslı kişilerden biride ben olurum.tesislerde YİĞİDOLAR marka adının kullanılması için kulübümüze gerekli evraklar ise hediyemiz olacaktır.
derglerimiz,gazetelerimiz,mağazalarmız da ilerki günlerde olacak.bunları yaparken kimseyi yetim bırakmak istemiyoruz.herkez destek verecek kazanacağız kazandıracağız.kaybeden aramızda olmayacak.[/QUOTE]

o kadar çok başı boş grup var ki sizde haklısınız

Bortecine23 25.04.2008 13:52

Umarım sonuc verır bırlıkden kuvvet dogar...

YİĞİDOLAR 58 25.04.2008 14:56

SİVASSPOR İYİ HİZMET GÖRMELİ.ÇOK ÇALIŞMALIYIZ.BİRLİK BERABERLİK ŞART.GELEN GELİR GELMEYEN GELMEZ.BİR YOL VERİLDİYSE O YOL YİĞİDOLARA AİTTİR.EŞİTLİK İSTEYEN BU YOLDA OLMALIDIR.

50-

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:30.