![]() |
Sivasspor`u Kutluyorum
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/binali.jpg[/IMG]
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Sivasspor'a övgüler yağdırdı. Çeşitli temaslarda bulunmak ve açılışlara katılmak üzere Sivas'a gelen Bakan Yıldırım, Sivasspor'un başarısının herkesi olduğu gibi kendisini de gururlandırdığını söyledi. Sivas'tan bahsederken Sivasspor'u unutmanın mümkün olmadığını belirten Bakan Yıldırım; "Sivas'ımız son yıllarda sadece ulaşım alanında değil, birçok alanda başarılara imza attı. Eğitimde sağlıkta, tarımda, sosyal güvenlikte çok önemli projelerin ortaya konduğu yapıldığı bir dönem yaşanıyor" dedi. Bakan Yıldırım bu sözlerinin ardından üzerinde bulunan kırmızı-beyaz renkli kıravatı göstererek; "Sivas bir farkı daha ortaya koydu. Anadolu'nun gür sesini sporda da Türkiye'ye, dünyaya duyurdu. Eğer Sivas'tan bahsederken Yiğidoları unutursak büyük haksızlık olur. Sivasspor'u gönülden kutluyorum. Başarılarından dolayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. [B]Sivas'ın Sesi Gazetesi[/B] |
Cevap: Sivasspor`u Kutluyorum
anadolunun önünü açmak lafla olmuyor tabi...
sivas, erzurum, kayseri, samsun, konya ve daha birsçok kent var potansiyeli olan... bu illere açılacak profesyonel futbol akademileri, amatör kulüpler için sahalar ve tesisler... bunlar olmadan anadoludan futbol adına büyük işler beklemek çok zor... istanbul takımlarının altyapı olanakları bu illerde sağlanırsa az para ile çok işler yapabilecek kulüplerimiz mevcut... o yüzden tebrik ederken biraz da yardım etsek iyi olur...lafla peynir gemisi yürümez demiş atalar, sayın bakanım !!! |
--->: Sivasspor`u Kutluyorum
bu sene şampiyon gerçekten anadoludan olur inşallah
|
İNŞ BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞIZ...
|
bakanımızdan bunları duymak gurur verici . en büyük sivasspor
|
-->: Sivasspor`u Kutluyorum
Anadolu kulüplerinde gercektende bir kalkinma var artik. Sivasspor ve Kayserispor zaten zirveyi zorlayan takimlardi. Kayserispor henüz Sampiyonlugu zorlamasada yinede ilk 4-5 arasinda yer aliyordu. Gecen sezon Sivassporumuz Sampiyonlugu zorladi, son haftalarda bu sansini yitirdi. Bu sezona bakilirsa yine zirvede beklemedigimiz takimlar var. Ankaraspor mesela, insallah böyle devam ederler ve Anadolu'dan bu sene Sampiyon cikar. Bursaspor'da iyi baslamisti ama son haftalarda kötü neticeler almaya basladilar. Bu sene Anadolu takimlari "4 Büyüklere" kök söktürüyor. Cok enteresant bir sezon daha bizleri bekliyor, kimin ne yapacagi hic belli olmuyor
|
-->: Sivasspor`u Kutluyorum
[B]Teşekkürler sayın bakanım sivasımıza yapacağınız yatırımlarla bütün Türkiye daha güclü bir sivasspor görecektir [/B]
|
[B]Eskisi gibi sesini çıkarmayan , 4 büyüklere kafa eğmeyen bir anadolu kulüplerinin zamanında yaşıyoruz.
Artık her anadolu takımı , 4 büyüklere karşı korkusu yok . Ayrıca şu zamanlarda 3 büyüklerin anadolu takımlarından çekindiklerinide biliyoruz. Bakanımızdan böylesi hoş lafları duymak güzel,Birazda icraat önemli.[/B] |
sağol bakanım bizde bu sözlerinizden dolayı sizi kutluyoruz
|
[B]Bakanimizin belki gorev alanina girmez fakat yorum yapiyorsa bu tur konularda lafinin arkasinda kalip Anadolu futbolunun gelismesi icin katkida bulunmalari gerekir...
Biraz ingiltere`de sistemi ornek alsinlar veya baksinlar bir cok seyi gorecekler....[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:45. |