SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Olympiakos'da Yıldız Sesleri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23014)

SivasSpor.Com 17.01.2009 10:56

Olympiakos'da Yıldız Sesleri

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/myildiz2.jpg[/IMG]

Galatasaray´ın uzun süre kadrosuna katmak için çaba sarfettiği Mehmet Yıldız için komşu harekete geçti. Olympiakos´un, golcü futbolcu için Sivasspor´a 3 milyon Euro önerdiği belirtildi.

[B]Sivas 5 milyon istiyor[/B]
İsmi geçen seneden beri Galatasaray ile anılan Sivasspor’un golcüsü Mehmet Yıldız için Yunanistan 1.Ligi takımlarından Olympiakos harekete geçti... Galatasaray’a transferi geçtiğimiz günlerde yeniden gündeme gelen ancak gerçekleşmeyen Mehmet Yıldız için, komşunun Kırmızı-Beyazlılar’a 3 milyon Euro önerdiği belirtildi. Sivasspor Yönetimi’nin ise bonservis fiyatı konusunda 5 milyon Euro da direttiği ve yapılan görüşmelerin bir kaç gün içinde netliğe kavuşacağı ifade edildi.

[B]Kovacevic’in yerine...[/B]
Olympiakos'un, sakatlık geçiren golcüsü Darko Kovacevic’in boşluğunu, Mehmet Yıldız ile doldurmayı planladığı belirtilirken, teknik direktör Bülent Uygun’un da bu transfere sıcak baktığı gelen bilgiler arasında... Bilindiği gibi başarılı teknik adam daha önce transfere yönelik yaptığı açıklamada, “1 Ocak’tan sonra transferi kapatarız” demişti, ancak Uygun’un, makul bir rakamda buluşulması halinde bu transfere izin vereceği öğrenildi.

Besyo_cu 17.01.2009 10:59

Cevap: Olympiakos'da Yıldız Sesleri

[B]Yurt dışına gidecekse kaptanımız yolu açık olsun gurur duyarız ancak ne olursa olsun İstanbula gitmesın...[/B]

furky.b 17.01.2009 11:09

Aslinda Ben Yurtdisi Transferine Karsi Degilim..

Ama Artik Bulent Hocada Sözünde Durmasi Lazim..

Transfer Defteri Kapandi Dediyse.. Gercektende Kapatilmasi Lagzimdir !

Yunanlarda Oynamasi Istemem Acikcasi.. Hem Galatasaray Bence Daha Iyi

Teklif Yapmisdi..

talha58 17.01.2009 11:10

[B][COLOR="Indigo"]Nerdeyse lig başlayacak bu saatten sonra gönderilirse çok zorlanabiliriz. Gideceğini sanmıyorum. [/COLOR][/B]

Eko58fb 17.01.2009 11:12

bu haberin kaynağı bugünkü fanatik bende aynı haberi okudum gazetede ama bence yalan bir haber neden diye sorarsanız bugünkü fotomaça bakın oda tekrar gs ile anlaşmak üzere diyor olimpiyakostan hiç bahsetmiyor bile..herkesde biliyorki iki gazetede sürekli yönlendirici yalan haber yapıyor..ben derimki kulübümüzden resmi açıklama yapılana kadar inanmayın vede her gazetede yazan haberi buraya taşımayın...eğer haber doğruysa özür dilerim...

mustafa_kavak58 17.01.2009 11:16

hic zannetmiyom mehmet yildizin gidecene bülent hocamiz demisti 1 ocaktan sonra oyuncu satmiyoz diyo bu saaten sonra gidemz daha .

Mursallı yiğido 17.01.2009 11:18

Yutdışında bir takımda oynaması daha iyi olur.Gidecekse dışarı gitsin...

bahadır erdem 17.01.2009 11:27

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][CENTER][B]GAZETELERİ BOŞ VERİN.İSTEDİKLERİ GİBİ ASPARAGAS HABER YAPIYORLAR.BU HABERİ YAPANDA KESİN GALATASARAY'LIDIR.AMAÇ; MEHMET YILDIZ'IN MOTİVASYONUNU BOZUP GALATASARAY MAÇINDA PERFORMANSINI DÜŞÜRMEK.[/B][/CENTER][/COLOR][/FONT]

tuzlugollu 17.01.2009 11:33

indir asagi kaldir yukari yeterya gidecekse gitsin kalacaksa kalsin
adini koyun artik bi takimin motivasyonunu bozmaya kimsenin hakki yok mehmet yada biri cikip bu ise bir son versin ayip bisey terbiyesizligin daniskasi

DeliKurt 17.01.2009 11:45

Ben Bunu İlk Defa Yine Burdan Duyuyorum Başka Haber Ajansından Duymadım Gitmesini

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:38.