![]() |
Maçın Ardından FB 3-0 SS
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=11700&token=18370][img]http://resimzade.com/Show.html?i=11700&token=18370[/img][/url]
Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olan Sivasspor’da teknik direktör Bülent Uygun, karşılaşma sonrasında “transfer yapmalıyız” dedi. Uygun’un LİG TV’ye yaptığı açıklamalar şöyleydi: [B] -“POZİSYON BULUNCA ATMALIYDIK”-[/B] İlk yarı istediklerimizi yapmaya çalışan, rakibe pozisyon vermeyen, kontra atakla gol bulmaya çalışan bir Sivasspor vardı. Kamanan’la yakaladık bir pozisyon ama gole çeviremedik. Fenerbahçe deplasmanında yakaladığını fırsatları değerlendirmek zorundasınız. Benim esas üzüldüğüm kornerden yediğimiz gol. Bunun bir tarifi yok, bize yakışmıyor. [B] -“2 MAĞLUBİYET SIKINTI YARATACAKTIR”-[/B] Sezona 2 mağlubiyet ile başlamak bizim camiamızı biraz sıkıntıya sokacaktır ama hem Avrupa kupasında oynayacağımız Shakhtar hem de önümüzdeki lig maçlarıyla eski günlerimize döneceğiz inşallah. Transferler de gelecek, sakat arkadaşlar da aramıza katılacak ve daha güçlü olacağız. [B]- BÜLENT UYGUN'UN BASIN TOPLANTISI -[/B] Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, orta sahaya transfer yapmalarının zorunlu olduğunu söyledi. Uygun, maçtan sonra yaptığı açıklamada, sakatların düzelmesi ve orta sahaya zorunlu transfer yapmaları gerektiğini belirterek, ''Yaşadığımız bu sıkıntı bize pahalıya patlıyor. Başarılarınızdan sonra insanlar sizden daha iyi başarılar bekliyor. Sakatlıklarla birlikte transferde yaşadığımız kaos bizi çok etkiledi'' dedi. Sivasspor güçlü bir camia olduğunu vurgulayan Bülent Uygun, ''Milli maç arasında toparlanıp, eski günlerimize döneceğiz. İlk gol bizi demoralize etti. İkinci gol bize yakışmadı. Öyle bir gol yemeyi kabul etmiyorum. Tabii ki bir bardak suda fırtına kopartılacaktır, ama Sivasspor'un denizi çok büyüktür. O gemi yüzmesini her zaman bilecektir'' diye konuştu. Bu arada, Uygun, toplantının başında, ''Öncelikle Cumhuriyet tarihimizin en büyük depreminin ardından 10 yıl geçti. 17 Ağustosta bu depremi yaşamıştık. O yüzden zorunlu deprem sigortanızı yaptırın'' diye konuştu |
Cevap: Maçın Ardından
Yanlış transfer politikası. Yanlış oyun sistemi biz Barcelona değiliz. Maç sonu bahaneler. Taraftar adam akıllı transferler bekliyor biri oyun kurucu diğeri defans.
|
bence takimimiz cok geride kabul etti oyunu biraz onde basmaliydik ve sunu gordum kanaman mukemmel oyuncu allahdan onuda yollamadilar
|
[B]Ben çok sabırsız biriyim!!!! sivasın böle maglub olmasına dayanamıyorumm ne yapıyım:!!!!!!![/B]
|
kaleciden başlarsak iyi olur kendi ağzınla söylüyosun kornerden gol yedik diye kaleci değiştirilmeliydi bence 2 si defans halen bişey yapamıyo 3. takım olarak bişey yapamıyoruz ne olacak bunun sonucu geçenseneyi bize çok aratacaksız malesef bu sene bence iyi bir sivasspor göremiyorum::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
|
açık açık konuşmuş işte hataları dediği gibi eksik çok ve yeni futbolcular var bunlara zaman lasım zamanla takım oturacaktır ilerleyen haftalarda daha iyi anlaşılır bugun 3 0 yenıldık ama gecen haftakı tarbzon macından daha iyiyidik daha hırslı daha atak bi takım gördüm bu takımda gelecek var ama sabırlı olmak lasım BÜLENT hocamız herseyın en ıyısını yapar bundan bi şüphem yok ilerki haftalardaki maclarında basarılar sivassporumuz her zaman yanındayız yensende yenilsende
|
Bülent bence hatalılar listesinde son sıralarda, gutbolcularımız topa bile vuramıyorsa Bülent ne yapsın?
Tutupta antrenmanlarda futbolculara topa vurmasını öğretecek hali yok ya. |
PETKOVİCİN YERİNE HERZAMAN AKIN OLMALI ... YAW BİDE ARKADAŞLAR 2 .3 SENEKİ HALİNİZİ Bİ DÜŞÜNÜNSENE YENİLGİMİZ DERT DEGİL DAHA ÖNÜMÜZDE KOSKACA Bİ SEZON VAR AYRICA 4 BÜYÜKTEN 2 SİNDEN YIRTTIK AYRICA GÖRDÜGÜNÜZ GİBİ EKSİKLERİMİZ SAKATLARIMIZ VAR HERŞEY DÜZELDİKTEN SONRA ELEŞTİLERİNİZİ YAPIN
|
[B]Erman Toroğlu biraz önce; SİVAS ÖLMÜŞ AĞLIYANI YOK DİYOR..[/B]
|
3-0 yenildik ama ben sunu gördüm bizim takimda bir hirs var mehmet yildizda ve yeni oyuncularda gelirse yine guzel günler bizi bekliyor hep birlikte takimin arkasinda duralim bu takim bizim takim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:37. |