SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   DİYARBAKIRLI AZRAİLLER (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27035)

akrepler21 29.08.2009 19:46

DİYARBAKIRLI AZRAİLLER

DİYARBAKIRSPOR OLARAK SİVAS SPORU GEÇEN SEZON ŞAMPİYON GORMEK İSTEDİGİM TEK TAKIMDI AMA OLMADI
BU SENE BAYRAGI SİZDEN DEVRALDIK GELİYORUZ

yener_sahin 29.08.2009 20:02

Cevap: DİYARBAKIRLI AZRAİLLER

Hoş geldin sefalar getirdin diyarlı,diyarbakıra 4 kere geldim güzel bir şehrimiz.O bayrağı almak sadece lafla yapılacak iş değil icraat ister.Daha doğrusu Güven Özveri Tecrübe ister...Ligde biraz kalıcı olmak istiyorsanız çok fazla manşet olmayın benden size tavsiye.

GAZİANTEPTEN 29.08.2009 20:04

Kardeş neticede bir spor mücadelesi bu.
Ölmek bela ne onu anlamadım
Biz sahamızda bizi yenip şampiyonluktan edip giden takımı bile çiçeklerle uğurladık
Adetimiz töremiz böyledir.
Yarınki maçın sonucu her ne olursa olsun siz Diyarbakırlı kardeşlerimizide aynı şekilde uğurlayacağımızdan emin olabilirsiniz.

akrepler21 29.08.2009 20:05

sen rahatan bak sivaslı ayık ol:)

akrepler21 29.08.2009 20:11

kardeşim herkesin gözü diyarbakırda ermenisnde amerikan dahil boyle olunca diyarbakırda huzursuzluk çıkarıyolar karıştırıyorlar.hiç bir zaman maçlarda polisler taşlanırmı hiç hangi tarihte taşlanmış ama işte hep siyaset bunun provakor oldugu ortada. fenerbahçe maçında 1 0 öndeyken olaylar başladı inan bana bu olayları yapanlar gerçek diyarbakırlı degil
turgut özalanın boku zamanında ıraktan peşmergeleri sokmasalardı diyarbakır boyle bozulmazdı.diyarbakır çok buyuk bir göç aldı 2 milyon nufusu var şimdi.
buna inan ki diyarbakır çocugu vatanı satmaz herkesten daha çok sever ben dahil

GAZİANTEPTEN 29.08.2009 20:16

[QUOTE=akrepler21;554835]inan bana bu olayları yapanlar gerçek diyarbakırlı degil
...............
buna inan ki diyarbakır çocugu vatanı satmaz herkesten daha çok sever ben dahil[/QUOTE]

Şahsen benim bu konuda en küçük bir tereddütüm yok. Doğru olduğuna tüm kalbimle inanıyorum.
Ayrıca klüp başkanınızıda seyrettim canlı yayında.
Toroğlu ve altaylının provoke etmesine, kaşımasına, yönlendirmesine, olumsuz beyanlarda bulunması için çanak tutmasına rağmen, çok güzel açıklamalarda bulundu.
Birlik beraberlik mesajları verdi
Aslın beyanıydı bu
Yani zaten kardeşiz, başkan bunu dille getirmiş oldu

üçyıldız58 29.08.2009 20:24

ben hep doğuanadolumuzdan dıyarbakır,mardin ,şanlıurfa,hakkari süper ligde olsun istemişimdir
bu sene dıyarbakır çıktı eskiden dıyarbakır,adanademir ,sivas ne maçlar olurdu

GAZİANTEPTEN 29.08.2009 20:45

Diyarbakırlı kardeşler size bir iyi birde kötü haberim var

İyi haber Burak Karaduman ve Kamerun Milli Takımı’nda da forma giyen Joseph Desire Job' u almışınız (Para yok diyonuz habirede topçu alıyonuz haa :) )
Kötü haberde fut bolcunuz Basem Abbas’ın babası dün Bağdat’ta düzenlenen bombalı saldırıda ölmüş. Başınız saolsun

sivasdergi 29.08.2009 20:54

[QUOTE=akrepler21;554835]kardeşim herkesin gözü diyarbakırda ermenisnde amerikan dahil boyle olunca diyarbakırda huzursuzluk çıkarıyolar karıştırıyorlar.hiç bir zaman maçlarda polisler taşlanırmı hiç hangi tarihte taşlanmış ama işte hep siyaset bunun provakor oldugu ortada. fenerbahçe maçında 1 0 öndeyken olaylar başladı inan bana bu olayları yapanlar gerçek diyarbakırlı degil
turgut özalanın boku zamanında ıraktan peşmergeleri sokmasalardı diyarbakır boyle bozulmazdı.diyarbakır çok buyuk bir göç aldı 2 milyon nufusu var şimdi.
buna inan ki diyarbakır çocugu vatanı satmaz herkesten daha çok sever ben dahil[/QUOTE]

Valla mesajınızı çok beğendim. Ben inanıyorum çürük elmaların temzileneceğine. Diyarbakır hoş geldi sefa geldi. Emin olun Sivas'ta hiçbir takıma yan gözle bakılmaz, en iyi misafirperverlik gösterilir.

velibircan 29.08.2009 20:56

[B]Hoş Gelmişsin Gardaş..Şunu söyliyim biz bayrak felan devretmedik bayrak hala bizde fakat bu sene zirveye 1-2 hafta geçikmeli çıkıcaz o konuda içiniz rahat olsun...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:38.