![]() |
Başkan'dan Sert Uyarı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnun-odyakmaz-ic1.jpg[/IMG]
Ligde 4 maç sonunda sıfır çeken Sivasspor'da Mecnun Odyakmaz, oyunculara sert çıktı: Bir an önce kendinize gelin ve adınıza yakışır bir futbol oynayın. Bize güvenen insanları mahcup etmeyin. Avrupa hezimetinin ardından ligde de işler istediği gibi gitmeyen Sivasspor’a Başkan uyarısı Oynadığı 4 maç sonunda Kasımpaşa ile birlikte ligde puanı olmayan iki takımdan biri olan Kırmızı-Beyazlılar’a Mecnun Odyakmaz sert çıktı. Manisaspor maçı sonrası İstanbul’la dönmeyen ve takımla birlikte Denizli’ye giden Odyakmaz’ın otobüste oyuncularıyla bir konuşma yaptığı öğrenildi. Denizli karşılaşmasının bitimine kadar takımla birlikte kalacak olan Odyakmaz, futbolcularına şunları söyledi: [B]Sizi Tanıyamıyorum[/B] “Artık sizi sahada tanıyamıyorum. Benim takımım bu değil. Bir an önce kendinize gelmeniz gerekiyor. Sahada Sivasspor’un adına yakışır bir futbol sergilemenizi istiyorum. Denizlispor karşılaşmasında gerçek takımımı sahada görmek istiyorum. Bize güvenen insanları mahcup etmeyin. Çıkın aslanlar gibi mücadelenizi edin. Bu takım her şeyin en iyisine layık.” |
Cevap: Başkan'dan Sert Uyarı
Allah utandırmasın inşallah işe yarar.Denizli,Bursa,İbb maçlarında bir seri yakalamamız gerekiyor.Başkan bu kadar ciddiye alıyorsa biraz olsun futbolcularımızda ciddiye almalılar...
|
Bu durumdan bizi kurtaracabilecek yegane kişi olan başkanımızı seviyoruz ve destekliyoruz...
|
başkanım size güveniyoruz, bu takımı çıkışa geçirceğinize yürekten inanıyoruz.
|
Bizim bu duruma düşmemizin tek sebebi Bülent UYGUN'dur.Çünkü bu adamın antrenörlük bilgisi yoktur.Ben bunu her yerde ve her platformda söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim.Ben bunu bundan 1.5 ay önce Sivas'ta antremanda söylediğimde ; beni linç etmedikleri kalmıştı.Diyeceksinizki takımın iki senedir üst üste aldığı başarılı sonuçlar ne oalacak,o kadro ile sıradan bir antrenör de aynı başarıyı yakalardı.
|
düşünebiliyormunuz, düşüse geçtik diye fotomaç bile sivasspor sayfasını kaldırmış. ama tekrardan utandırcağız onları ve gazetelerde konu olucağız.
|
[QUOTE=Turan 59;561715]Bizim bu duruma düşmemizin tek sebebi Bülent UYGUN'dur.Çünkü bu adamın antrenörlük bilgisi yoktur.Ben bunu her yerde ve her platformda söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim.Ben bunu bundan 1.5 ay önce Sivas'ta antremanda söylediğimde ; beni linç etmedikleri kalmıştı.Diyeceksinizki takımın iki senedir üst üste aldığı başarılı sonuçlar ne oalacak,o kadro ile sıradan bir antrenör de aynı başarıyı yakalardı.[/QUOTE]
bizim buralara gelmemizin tek sebebi bülent uygundur o olmasa sivas ligden düşer şampiyonluk yarışında olmak önümüzdeki 100yıl hayal olurdu |
başkanım artık galibiyet serisine başlayalım.çok kötü durumdayız...
|
bülent hoca başarılar kazanmıştır ne varki futbolda dün degil bugün vardır geçmişe takılıp kalırsanız evin yolu bulunmaz
|
[B]Mecnun Başkan bunları hazırlık maçlarındayken uyarman elini cebine atman gerekiyordu 4. haftada çıkınca birşeye yaramaz.Sessiz kalmamalıydın başkanım şimdi ortaya çıkmanın bir yararı olmayacak 1. dönemi mahvettiniz 2. döneme paraları ortaya çıkarmanın vakti geldi artık.Konuş biraz başkanım ezdirme bizi[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:02. |