SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Penaltıyı Rajnoch atacaktı ama..! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34163)

babapiton 29.04.2012 23:06

Penaltıyı Rajnoch atacaktı ama..!

Erman’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı aslında defans oyuncusu Rajnoch’un atacağı, ancak Eneramo’nun topu ısrarla istediği ve topun başına geçtiği belirtildi. Özellikle Bursaspor’la oynanan lig maçında Eneramo’nun penaltı kaçırmasından sonra takımın penaltıcısının Rajnoch olduğu ifade edildi.

[B]Hurdoğan[/B]

YİĞİDO EMİR 58 29.04.2012 23:21

Cevap: Penaltıyı Rajnoch atacaktı ama..!

eneramo defol git !!!!!!

münihliyigido58 29.04.2012 23:42

messi ve cristiano ronaldo'nun kacan penaltilari bir hafta bile geride kalmadi...
bundan sonrada eneramo penaltilari kullanmaz. Maci bu pozisyonla kayipetmedik. Ikinci yari dogru düzgün varligimiz yoktu, ayrica haksiz bir kirmizi kart oyun planimizi bitirdi.

Yedigimiz dört gol bizi cok daha fazla düsündürmeli.
Kirmizi kartdan sonra defansimizi garantiye almak yerine, ücüncü gollü aradik. Bu sonucta maci kayipettirdi.

poolat58 29.04.2012 23:52

hat-trick yapmak istedi karaboğa heralde. ama olmadı işte. dünya da penaltıcısı olmayan tek takım biziz heralde kim topun başına geçse kaçırıyor. grosicki eneramo erman hepsi kaçırdı. erman kupa da mersine kaçırmıştı

yeniceri_can 30.04.2012 00:10

[B]O zaman hoca otoritesini koyup attırmalıydı..[/B]

Poyrazcan 30.04.2012 01:30

KUSURA BAKMAYINDA DÜNYADA SİZİN GİBİ TARAFTAR DA YOK!
BİR PENALTI KAÇTI VEYA MAÇ KAYBETTİK DİYE OYUNCUNUN/TAKIMIN İPİ ÇEKİLMEZ!
KİM İSTERKİ GOL KAÇIRSIN?
ŞUNA İNANIN FUTBOLCULAR SİZDEN-BENDEN DAHA ÇOK İSTERLER KAZANMAYI! GÜNÜN SONUNDA BU SONUÇLAR ONLARIN OYUNCULUK KARNESİNE YAZILIYOR.

şarkışla 58 30.04.2012 07:08

Ben bu işten birşey anlamadım.Takımın penaltıcısı yok mu.Ne demek Rajnoch atacaktı da Eneramo istedi.Bu takımın penaltıcısı Erman-Kadir-Grosickiden biri olmalı.

infial§ 30.04.2012 08:02

eneramo ne messi nede ronaldo ,haddini bilerek oynasın bır penaltı kaçırdi hocadan takıma kadar herkesı tartışmaya açti,adam eşseği adam ol

eyupk 30.04.2012 08:32

bundan sonra daha eneramoya attırılmaz penaltı sanırım.

58MUAMMER58 30.04.2012 08:53

[b]eneramoyu penaltı atamadı diye ipe asmak doğru değil topun başına geçtiğinde yaw bu atamaz dedim kimse inanmadı bursa maçında yine atamaz dedim haklı çıktım penaltı teknik vuruştur eneramoda böyle teknik vuruş ustalığı yok olsaydı zaten sivasa yedirmezdiler eneramoyu adam hetric uğruna sivassporu hem galibiyetten etti hemde atttığı güzel 2 golün heba olmasına sebep oldu bu işler hatıra gönüle gelmez groseckide öyle yaptı oda kaçırdı bunu en iyi yapan kimse penaltıyı o atmalı[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:08.