![]() |
Bana yapsa elini kırarım
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45549&token=95248[/IMG]
Sergen Yalçın: "Barcelona'da hoca olsam kulübede sigaramı yakıp keyif yapardım. Bana Beşiktaş için hazır mısın diye soruyorlar, tabii ki hazırım, hazır olmayacak ne var ki?" Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 3-2 mağlup oldukları F.Bahçe maçı sonrası konuştu. Diego ve Sneijder gibi isimlerin Türkiye liginin üzerinde olduğunu söyleyen Yalçın daha sonra espriyi patlattı: "Tabii benden iyi değiller" İşte Yalçın'ın sözleri: [B]-[/B] "Maçtan önce Emenike mi Webo mu oynasın" diye sorsanız ben Webo derdim. Emenike savunmamızı hiç öne çıkartmadı. [B]-[/B] Batuhan'ın driplinglerine şaşırdım. Acaba Fener'in stoperleri mi çok mu ağır diye düşündüm. 23 yaşında çocuk tabii ki gezecek. Antrenmana saatinde geliyor mu ona bakarım. [B]-[/B] Barcelona'da hocalık yapmak çok kolay. Orada hoca olsam kulübede sigaramı yakıp keyif yapardım. [B]-[/B] Sahadan çıkarken bazı oyuncular teknik direktörlerine hareket yapıyorlar. Bana yapsa bir futbolcunun elini kırarım. [B]-[/B] Beşiktaş'la görüşmem olmadı. Bana Beşiktaş için hazır mısın diye soruyorlar, tabii ki hazırım, hazır olmayacak ne var ki? [B]-[/B] Kuyt hiçbir zaman benim gözümde iyi futbolcu olmadı. Sadece koşuyor ekstra bir özelliği yok. Sow çok iyi oyuncu. Son 6 maçta 6 golü var. Sabah |
Cevap: Bana yapsa elini kırarım
Peki Aydın karabulut inadın nedendir?
|
[QUOTE=subasi29;944600]Peki Aydın karabulut inadın nedendir?[/QUOTE]
Aynen kardesim neden Aydin 2. yari oyuna dahil olmuyor ? |
Kusura bakma da hocam, kaşar takımların başında ol bakalım "sen onların elini mi onlar senin belini mi kırar?"...
Sistem kökten değişmeli kökten... Futbolcunun bir dediği iki edilmediği bir sistemde, Futbolcuların elbirliği ile istedikleri hocayı harcadığı bir dönemde, sistemde, değil bir Sergen bin Sergen de olsa birşey yapamaz... Sistem değişmeli, ahlak yoksunu olduğu herkes tarafından kabul gören isimlerin lisansları derhal iptal edilmeli ki ancak futbolumuzda hem ahlak hem de başarı konuşulur olsun.... |
[B]Bu açıklamalarıyla hiçbirzaman büyük takım hocası olamıyacağının haberini verdi,düşünün bu sergen bjk hocası ,dembabanın çıkarken el kol hareketi yaptığını ,sergeninde dembabayı kadroya almadığını ,herhafta bjk nin yenildiğini ,yönetim kovmasza zaten çarşı gereğini yapar,sivasda öyle taraftar grubu olmadığı için,rahat rahat davranıyor ,takım sezon başından beri sol açıksız oynuyor ,ne musayı nede aydını oynatıyor ,takımda bü yüzden nekupada iddası var nede ligde ,büyük hocalar ,yıldız isimleri idare edendir,kendisi futbolcuyken hocalarına kan kusturuyordu,Bİ antrenmana geç kaldı diye aydını aforoz edip maglubiyet serisi başlatan hocadan ne büyük takım hocası olur nede başka takım hocası önce inatlarını bırakacak [/b]
|
Yapmabe hoca büyük laflar ediyorsun sonra ben yemem diyorsunya bu lafları vallahi yedirler
|
Sergen hocadan korkuyorum bırakıp gidebilir her an ne yapacağıbelli olmaz.
Rıza hoca gibi bi sivaslı var onunla 3-5-10 yıllık planlar yapılsa daha güzel olmazmı. |
arkadaşlar elini kırarım demekle mübalağa yapmış hoca kırmaz tabide ama aydında olduğu gibi affetmez affetse de oynatmaz bu kadar basit aydın konusunda hocayı haklı buluyorum izin veriyor aydına adam uçak kaçtı diyor antrenmana gelmiyor kaçırmayacaksın kardeşim hoca sana zaten iyi niyet göstermiş ekstra izin vermiş zaten bursa da kadro dışı kaldın daha Sivas sporu yüz üstü bırakıp gitmene rağmen sana kucak açtık o zaman daha dikkatli disiplinli olup sana güvenen insanları mahcup etmeyceksin
|
Neyi kiriyorsun,kirmak okadar kolaymi.Birsey söyleki herkes inansin.Sen yap ertesi günü medyanin agzina düs ve kariyerini baslamadan bitir,bu okadar kolaymi?.
Ah Sergen hoca ah,hala deli dolusun,ayni futbolculuk yilarinda oldugun gibisin...Sen nezaman degiseceksinki?. |
ne güzel destek oluyosunuz bravo size adam mecazi anlamda söylemiş hemen kötüleme kampanyaları başlamış. NEDEN? 10 maçta 8 galibiyet alınca başımıza mourinho yaptınız biraz kötü sonuç alınca hemen aşağıya çekmeye çalışıyosunuz. Adam bizi küme düşmekten kurtardı siz hala 1 sayfalık röportajdan tek cümleyi yorumluyosunuz ayıp yaptığınız başka bişey değil kusura bakmayın!!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:29. |