![]() |
ilk maglubiyatimizi aldigmiz mardispor a kendi evimizde de boyun egdik ama asil böyle zaman larda takima destek olmak lazim ama nereye kadar bilmiyorum siz ne düsünüyorsunuz ama böyle giderse sampiyonluk zor gibi geliyor bana ne dersiniz sampyion olabilirmiyiz???
|
[size=2][color=blue][b]gardas hala anlatadıkmı??? destek lazım bu sekilde topic acmanın ne geregi var?? sampiyon olacagız işte bu kadar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b][/color][/size]
|
[size=2]Sivasspor Sampiyon olacak kimsenin süphesi olmasin[/size]
[color=red][size=2]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
nasil böyle emin konusuyorsun anladim mardine yeniliyorsun evinde 3 cüyle aranda 10 puan kaldi hala sampiyon olacagiz cok zor bence kafanizi kaldirin gerceklere bakin
|
[quote=kadir20]nasil böyle emin konusuyorsun anladim mardine yeniliyorsun evinde 3 cüyle aranda 10 puan kaldi hala sampiyon olacagiz cok zor bence kafanizi kaldirin gerceklere bakin[/quote]
[color=black][size=2]Sivasspor Sampiyon olacak kimsenin süphesi olmasin biz inaniyoruz gardas gel sende inan[/size][/color] [color=red][size=2]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
BU KADAR REZILLIK OLURMU
MARDINE BE BU MU SAMPIYON ????? |
size iki sene öncesini hatirlatirim ama sampiyon olmasini isterim
|
[size=2][color=blue][b]GARDAS KİM YENİLMEDEN ŞAMPİYON OLMUS??? BİRAZ DAHA DESTEKÇİ OLABİLİRSENİZ SİZDE ANLARSINIZ... KÖSTEK ZAMANI DEĞİL... DESTEK ZAMANI... SONUNA KADAR!!!!!!!!!!![/b][/color][/size]
|
[quote=Yildizelili58]BU KADAR REZILLIK OLURMU
MARDINE BE BU MU SAMPIYON ?????[/quote] [color=black]Sivasspor Sampiyon biz inaniyoruz gel sende ínan gardas[/color] [color=red]Yensekte Yenilsekte Sivas Sivas Sivas[/color] [color=red][size=2]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
Sevgili kardeşler, bu haftaki acımızı rakiplerin puan kaybetmesi bir nebze olsun dindirdi. Ama takımın düzelmesi için Sayın Başkanımızın olaya el koyması lazım. Hafta içinde Sayın İsmail Kartal'ın yapmış olduğu zamansız ve lüzumsuz açıklama zaten kötüye giden takımımızın motivasyonunu iyice berbat etti.
[quote] [size=2]Ama yine de en içten duygularımla inanıyorum ki bu takım bu sene şampiyon olarak çıkacak ve biz de Sarıyer maçında İstanbul'u bayram yerine çevireceğiz vesselam............[/size].[/quote] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:39. |