![]() |
Isvicre macina nasil bir kadroyla cikmaliyiz?
SANSIMIZ KALDIMI SIZCE VE NASIL BİR KADROYLA CIKMALIYIZ ?
Sansimiz bitti diyemeyiz %40 sansımız var diye düsünüyorum... ikinci macta emre,yildiray,hamit gibi oyuncular güc katacaktir.ikinci maci aliriz gibime geliyor ama gol yedigimiz anda biteriz. öncelikle orta saha cok pres yapacak oyunculardan kurulmali .yildiray,emre,okan üclüsü bence bu isi basaracaklardir. |
[B]ne olursa olsun 2.maçı alacağımıza inanıyorum[/B]
|
Hedef Almanya
KADRO:
Volkan, - I.Toraman, Ümit, Alpay, - Hamit, Emre . Yildiray, Hasan Sas, Halil, Tümer, Necati sansimíz 50-50 |
Hasan Sas, Emre Belezoglu ,Hamit Altintop,Ibrahim ,Akin,ve Yildiray Bastürk
Sakatlardi insallah Carsamba günü bu degerli Futbolcularimiz tekrar Takimimiza renk katarak Isvicrelileri Hüsrana Ugratacaklardir. |
öyle bir Kadroyla Cikalimki ...............................
su SEREFSIZ Isvicrelilere analarindan dogduguna pisman edip sahayi dar edelim |
selçuk, hüseyin(zaten yok) hakan şükür, serkan, tuncay şanlı ilk on birde olmasın bak o zaman neler yapcağız ileride halil fatih onları dağıtacak o zaman O ŞEREFSİZLER görsünler
|
[B]EMRE VE YILDIRAY ŞART BU TAKIMA...[/B]
|
Isvicreye Kadiköy de Milli Takimimiz öyle bir ders verecekki!!
Isvicre Hayallerini 4 Sene erteleme mecburiyetinde kalacak :D |
[COLOR=BLUE]KADROSUNU YİYİM KİM OYNARSA OYNASIN TUR ÇOK ZOR..[/COLOR]
|
SİZCE MİLLİ TAKIMIN İLK 11 İ NSIL OLMALI
BENCE TARİHİMİZDE Kİ EN İYİ MİLLİ TAKIMA SAHİP OLMAMIZA RAĞMEN ÇOK KÖTÜ FUTBOL OYNUYORUZ.RUHSUZ VE İSTEKSİZ BİR MİLLİ TAKIMIN İSVİÇRE MAÇINDA GÖRDÜM VE BİR DAHA GÖRMEK İSTEMEM.İŞDE İDEAL 11 İM
RÜŞTÜ SERKAN BALCI ALPAY İ.TORAMAN HAMİT ALTINTOP EMRE TÜMER OKAN BURUK TUNCAY HALİL ALTINTOP NİHAT |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:40. |