![]() |
MEHMET YILDIZ ILE ANLAŞILDI
Sivasspor yönetimi ile Mehmet Yıldız arasında anlaşma sağlandı. Sözleşme tarihi konusunda yaşanan pürüz giderildi ve Yıldız resmi imzayı attı. Mehmet Yıldız’ın transfer bilmecesi çözüldü. Sivasspor yönetimi ile Mehmet Yıldız arasında yaşanan mukavele sorunu çözüldü.
Daha önce yönetimin üç yıllık imza attırmak istemesine rağmen bu teklife sıcak bakmayan Mehmet Yıldız, kendisini 1+1 olmak üzere iki yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Yönetimle anlaşma zemini bulduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Mehmet Yıldız, yeni sezonda kırmızı-beyazlı forma ile yeni başarıların altına imza atağını söyledi. Hürdoğan |
-->: MEHMET YILDIZ ILE ANLAŞILDI
[B]Sevindirici haber. Mehmet Yıldız'ın bize faydalı olacağına inanıyorum kendisine ve takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum.[/B]
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Çok şükür yılan hikayesine dönen bir transfer olayı idi...İnşallah Sivasspor için verimli olur...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[IMG]http://www.sivasspor.com.tr/oyuncular/sonkadro.gif[/IMG]
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"][I]BU SENE INSALLAH BASARILI OLUR[/I][/FONT][/COLOR] |
[B]hayırlısı olsun mehmet yıldız bu takım için gerekli biri bana göre
mücadeleci ve kuvvetli biri hayırlısı olsun [/B] |
Sevindim Sivassporumuzun yararına olan çok güzel bir transfer.
Hayırlı olsun Mehmet Yıldız, senden büyük beklentilerimiz var,başarılarını bekliyoruz |
mehmet yildizi bende beyeniyorum iyi bir fitbolcu ama teknik olarak yetersiz son vuruslari iyi deyil cok eksigi var bunlari gelistirirse cok basarili bir olur.
|
[QUOTE=erdaleren58]mehmet yildizi bende beyeniyorum iyi bir fitbolcu ama teknik olarak yetersiz son vuruslari iyi deyil cok eksigi var bunlari gelistirirse cok basarili bir olur.[/QUOTE]
Umarım Mehmet Yıldız fizik gücüne birazcıkta futbol tekniği ekler. O zaman çok faydalı olacağına inanıyorum. Geçen yıl Sivastaki Beşiktaş maçında kaçırdığı goller hala hatırımızda. Ve diğer maçlar... Herşeye rağmen gelecek vadeden bir futbolcu. Yaşı da çok genç diyebileceğimiz bir seviyede. İnşallah gol makinasına dönüşür. |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Mehmet tam Sivassporumuzun aradığı futbolculardan biri...Özelliklede kışın ağır sahalarda üst düzey futbol oynama yeteneğine sahip Mehmet İnş. 2.lig'deki futbolunu süper ligdede Gösterir...[/FONT][/B]
|
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]Mehmet tam Sivassporumuzun aradığı futbolculardan biri...Özelliklede kışın ağır sahalarda üst düzey futbol oynama yeteneğine sahip Mehmet İnş. 2.lig'deki futbolunu süper ligdede Gösterir...[/FONT][/B][/QUOTE]
[COLOR="Blue"]aynen yazdıklarına katılıyorum fazla söze gerek yok[/COLOR][COLOR="Red"][B] [FONT="Arial Black"]VİERİ MEHMET[/FONT][/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:29. |