Sivaslı 4 Eylül stadına gelmiyor!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//taraftar/taraftar-stada-gelmiyor.jpg[/IMG]
Sivasspor'un ligdeki istikrarsızlığı taraftarada yansıdı. Geçmiş yıllarda kötü oynayıp kötü sonuçlar alsada maçlarına ortalama 10 bin seyircinin geldiği Sivasspor'da son iki maçta 4-5 bin ortalama düşmesi yönetimi kara kara düşündürüyor. Yöneticiler,asıl taraftarlığın zor günlerde takımın yanında olmak olduğunu belirterek,bundan sonra oynanacak maçlarda Yiğidoların takımlarını yalnız bırakmamaları istendi. Geçen hafta 4 Eylül stadında oynanan ve en az 6 puan değerindeki Buca maçına 5 bin 500 kadar seyirci gelirken,önceki akşam Manisa ile oynanan kupa maçına ise 4 bin civarında izleyici gelmişti. |
Cevap: Sivaslı 4 Eylül stadına gelmiyor!
tek kale maç izlemek icin paramı verelim
taraftar ne yapsın geldiğimiz gibi boynumuz bükük gidiyoruz asıl biz kara kara düşünüyoruz yönetim deil |
walla bn obur sene dahıl bu gune kadar tek Gs ıle denızlı macına gıdmedm yetısemedm onlarada Ama Taraftara bn hc bsey Dıyemem Demem De TarafTar Nıdsn Bızım Tkm demıyelm De bızım oyuncular topla alaksı yok oyn oynuyorlar kım gelıp ntsn maca ben hep da gelmcem dıom yınede dayanamıyom gıdırm Ama bu takım Gercekden obur yıldan bu yana ızlenecek takım değil Yanarm yanarm parasını alıp yatıyrlarya ona yanarm
|
[B][FONT="Arial Narrow"]beyler yatın kalkın dua edin orada 5 Liraya 10 Liraya Sivassporun maçlarını izleme imkanınız var istanbulda bırakın süperlig maçlarını bundan 5-6 sene önce 2 ligde ibb maçlarına inönüde 30 Lira verdiğimi bilirim çetin emeçte bahçelivelerde kasımpaşada hatta darıcada hiçbiryerde 5 Liraya 10 Liraya maç yok şu zor günlerde yalnız bırakmayalım takımımızı haydi Yiğidolar bu zor nasıl ikinci ligden bu günlere beraber geldiysek takımımızla bu kötü günleride beraber aşmamız lazım bakın yarın bjk maçı var eski açık tribünü 35 lira bu tribün 4 Eylül' ün 5 Liralık tribünü gibi birşey düşünün tekrar düşünün ve deplasmanlara gidemesenizde onların desteğimize en çok ihtiyacımız olan zamanda en azından kendi evimizde mabedimizde takımımızı yanlız bırakmayalım herkese saygılar [/FONT][/B]
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B] Ne yazıkki Sivas Taraftarının böyle bir özelliği var.
Maç kazanırsan gelirim,kazanmazsam gelmem! Sanki takım Barcelona,Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş... Eğer SİVASSPOR'un böyle bir takım olmasını istiyorsan ve de bekliyorsan; -Her maçta takımını yalnız bırakmayacaksın vede 90 dakika boyunca desteğini eksik etmeyeceksin. -Bilet fiyatlarına pahalı demeyeceksin. -En kötü takımda gelse Fenerbahçe gelmiş gibi ilgi göstereceksin. -Tribünden hakeme baskı yapacaksın. -Futbolculara baskı yapacaksın. -Yönetime,Teknik adama baskı yapacaksın. -Ondan sonra çıkıp haklı olarak bağaracaksın! AKLIMIZI BAŞIMIZA ALMAZSAK BİRDAHA Kİ SEZON KENDİMİZİ 1.LİG'DE BULURUZ. ONDAN SONRA BAĞIRSAN DA ÇAĞIRSAN DA DUYAN OLMAZ SEVGİLİ SİVASSPOR TARAFTARI!!![/B][/COLOR][/FONT] |
niye gelmiyor bir düşünelim..!
yönetim taraftarı salak yerine koyarsa gelmez. üç kuruş paraya kıyıpta futbolcu almazsa gelmez. nerde kalıntı bedava futbolcu aldık bunlardan hayır gelmeyecegini bildiği için yok şunu aldık yok bunu aldık deyipte fıs cıkarsa transferler gelmez. fikret ünsalın abuk sabuk açıklamalarını duyduktan sonra gelmez. geçen seneden ders çıkarmayan yönetimin aynı hataya düstüğü için gelmez. rakıp takımın nasıl güzel oynadıgını gormek ıstemedıgı için gelmez. sivassporun halini görüp iç çekip boylemi olacaktı dediği için gelmez. eskiden bu takıma şu kadar attık ama şimdi dediği için gelmez. [B]SİVASSPORUN BU HALİNE ÜZÜLDÜĞÜ İÇİN GELMEZ...![/B] |
[B]Geçen yılın kaza olduğunu düşünen taraftar stadı full olmasada baya bi dolduruyordu.Ancak bu yıl anlaşıldıki bu kaza falan değil vurdum duymazlık.Taraftar stadı full doldursa 90 dkka susmasa ne olur ki elde malzeme yok.Stada gelsinde rezaleti mi izlesin,saçını başını mı yolsun.Eğer sağlam bir takım olsaydı inanıyorum ki taraftar yinede doldururdu stadı ama şuan onlarda biliyorki doldursakta birsey olmayacak.Manisa maçında ne yazikki gelenlerden bir çoğu bir daha gelmeyeceğini söylüyordu bu gidişle onlarıda kaybedeceğiz.
Sivasta olduğum müddetce ben staddaki yerimi alacağım ancak umudum yok açıkcası.[/B] |
taraftar ne yapsın geliyor sonucu biliyor morali bozuluyor onun için de gitmiyor olabilirler.
|
yönetimin böyle aciklama yapmasi cok komik, siz taraftara ne sundunuzki , ne bekliyorsunuz .. elbette taraftar her zaman destek olmali, fakat herseyi taraftardan beklemekde cok yanlis, siz yönetim önce adam gibi takim kurun sonra taraftari elestirin, yazacak cok sey varda bizi yani taraftari kim takiyorki.
saygilarimla.... |
niye gelsin ki??????
20 haftada bir galibiyet görmek için maça mı gidilir? bu serzenişin muhatabı taraftar değil!!!!!!!!!!!!!! |
[I][B]Önceki yıllarda taraftar iç saha maçına banko bakıyordu,Şimdi ne oldu yinede bir ümit diyor fakat yine boynu bükük ayrılıyor.Şu hafta bu hafta diye diye bu günlere gelindi.Bu taraftar bu takımı bırakmış değil sadece eski 4 eylüldeki futbolu ve skoru görmek istiyor.Maçtan çıkınca istasyon caddesini üzgün değil neşeli ve sevinçli bi şekilde adımlamak istiyor.
Şimdi bakıyorumda Sivasa gelen takımlar Sivası artık deplasman olarak görmüyorlar. Yönetim bunları zannedersem biliyor.........[/B][/I] |
Taraftar Sivassporun yenileceğini bile bile niye maça gitsin
|
Niye gelinmiyor??
Bence bir cok sebeplerden olabilir örnek verecek olursak, 1.Takim iyi olmadigi icin taraftar takimina güvenmiyor 2.Maddi sorunlar dan olabilir 3.Stad in eski olusu ve komfordan yoksun olmasin dan 4.En önemlisi Sivas daha bir futbol sehiri olamdi benim görüsüme göre(Bir Bursa,G.antep) |
seyirciler gelmesin taraftarlar gelsin yeter:D lutfen duyarli olalim
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]BİZİM SİVAS TARAFTARI ADAM OLMAZ ABİ HEPSİ İYİ GÜN DOSTU,KÖTÜ GÜN DOSTU OLMAK ÖNEMLİ İÇLERİNDE BİRAZ VAR KÖTÜ GÜN DOSTU AMA ODA BİZE YETMİYOR İŞTE....[/COLOR][/CENTER][/B]
|
NİYE GELMİYOR BEN BİR KAÇ ÖRNEK VERİYİM.2 SENEDİR TAKIMIN REZİL DURUMU TARAFTARI BIKTIRDI.SİVASSPOR YÖNETİMİ TARAFTARI TRİBÜNE ÇEKECEK TRANSFERLERİ YAPMADI NERDE EMEKLİ VAR ONLARI GETİRDİ.TRİBÜNDE HER MAÇ KAVGA ÇIKIYOR TAKIMIN KÖTÜ OYUNU TARAFTARI GERİYOR TARAFTAR BİRBİRİNE GİRİYOR.LANET OLSUN DİYİP STADIM YOLUNDAN BİLE KİMSE GEÇMİYOR.:mad::mad:
|
yönetim anca böyle seylerde konusur para gelmyior ya stad girisinden hemen
bi cagri yapiyorlar tartar iyi ve kötü günde gelmeli falanmis oyuncu parasina bile kiyamiyan yönetimden ne beklenir iyi bi oyuncu alinsaydi paraya kiyip o parayida iyi futbola iyi bir oyuncuyla dolu stadtan cikarirlardi ama bu gidisle belki borcumuz olmazda bilmyiorum ama bi lig asaga düsecegiz ozmn bakalim kac kisi gelecek |
[QUOTE=yorumcuyuz;664373]niye gelmiyor bir düşünelim..!
yönetim taraftarı salak yerine koyarsa gelmez. üç kuruş paraya kıyıpta futbolcu almazsa gelmez. nerde kalıntı bedava futbolcu aldık bunlardan hayır gelmeyecegini bildiği için yok şunu aldık yok bunu aldık deyipte fıs cıkarsa transferler gelmez. fikret ünsalın abuk sabuk açıklamalarını duyduktan sonra gelmez. geçen seneden ders çıkarmayan yönetimin aynı hataya düstüğü için gelmez. rakıp takımın nasıl güzel oynadıgını gormek ıstemedıgı için gelmez. sivassporun halini görüp iç çekip boylemi olacaktı dediği için gelmez. eskiden bu takıma şu kadar attık ama şimdi dediği için gelmez. [B]SİVASSPORUN BU HALİNE ÜZÜLDÜĞÜ İÇİN GELMEZ...![/B][/QUOTE] aynen katiliyorum sana gardas |
[QUOTE=zaral;664365][B][FONT="Arial Narrow"]beyler yatın kalkın dua edin orada 5 Liraya 10 Liraya Sivassporun maçlarını izleme imkanınız var istanbulda bırakın süperlig maçlarını bundan 5-6 sene önce 2 ligde ibb maçlarına inönüde 30 Lira verdiğimi bilirim çetin emeçte bahçelivelerde kasımpaşada hatta darıcada hiçbiryerde 5 Liraya 10 Liraya maç yok şu zor günlerde yalnız bırakmayalım takımımızı haydi Yiğidolar bu zor nasıl ikinci ligden bu günlere beraber geldiysek takımımızla bu kötü günleride beraber aşmamız lazım bakın yarın bjk maçı var eski açık tribünü 35 lira bu tribün 4 Eylül' ün 5 Liralık tribünü gibi birşey düşünün tekrar düşünün ve deplasmanlara gidemesenizde onların desteğimize en çok ihtiyacımız olan zamanda en azından kendi evimizde mabedimizde takımımızı yanlız bırakmayalım herkese saygılar [/FONT][/B][/QUOTE]
ZARAL Haklısın ama takımda takım gibi olacakki maça gidiyim adamların umrundamı ben yada benimgibi sivasspor hayranı paradan degilde maçlar zevk vermiyor bir bu hafta maç izledik iyi oynaadılar şimdiye kadar bölemiydi ben her zaman giderim ama azda zevkli olmalı oyun |
Neden acaba.....Ben bugüne hadar SİVAS VE SİVASSPOR hakkında okudugum ve dinledigim yorumlarda nedense hep taraftarın ve seyircinin elini taşın altınana koyması isteniliyor.Peki bu takımı seyirci ve taraftarmı yönetiyor.Yönetim nerede futbolcuyum diye parasını alıp cebine koyan sonuç ne olursa olsun umursamayan işi ticarete dökmüş futbolcular nerede.Tek suçlu bu takıma gönül vermiş taraftar ve SİVAS halkımı.YORUMU SEVGİLİ YÖNETİM VE FUTBOLCULARA BIRAKIYORUM.............
|
[QUOTE=mgulseven;664416]Neden acaba.....Ben bugüne hadar SİVAS VE SİVASSPOR hakkında okudugum ve dinledigim yorumlarda nedense hep taraftarın ve seyircinin elini taşın altınana koyması isteniliyor.Peki bu takımı seyirci ve taraftarmı yönetiyor.Yönetim nerede futbolcuyum diye parasını alıp cebine koyan sonuç ne olursa olsun umursamayan işi ticarete dökmüş futbolcular nerede.Tek suçlu bu takıma gönül vermiş taraftar ve SİVAS halkımı.YORUMU SEVGİLİ YÖNETİM VE FUTBOLCULARA BIRAKIYORUM.............[/QUOTE]
haklısın gardas haklısın bende yönetime şimdiye kadar bişi demiyodum ama yeter artık benn işi gücü bırakıp takımı izlemeye gidiyorum ama boynu bükük ayrilinca ............. |
delimiyimde maça geliyim moral değerlerim sıfıra iniyor maça gelince böyle daha iyi hem paramda cebimde kalıyor döner alıp yiyorum......
|
siz taraftar degilsiniz kocum siz ancak gs fb bjk tutuyorsunuz tabi gelmesiniz yaziklar olsun sizlere birde sivasliyim diyorsunuz
|
Ne gidecek taraftar yorumcuyuz gardaşımız gayet güzel açıklamış. Ben yaklaşık 15-16 yıldır her meçe koşar giderim iyi ya da kötü gitmeyeceğim diye yemin ederim yine duramam giderim.
Ama bu sene hele bu sene stad adeta işkence alanı Gördüğüm her yöneticiye şöyle uçup bir kafa atayım diye içimden geçiriyorum.:mad: Rakip takım her atağa kalktığında stada sırtımı dönüyorum. Stadda ana avrat, çoluk çocuk küfreden [COLOR="Red"]adam kılıklı yaratık[/COLOR]larla kavga etmek geliyor içimden.:mad: Her maçtan sonra staddan yürürken 2 km.lik o yol bana azap yolu gibi geliyor.:mad: Eve gelip sinirimi eve yansıtıyorum huzurum bozuluyor.:mad: İş yerinde Sivasspor muhabbeti yaparken moralim bozuluyor.:mad: "Yöneticiler,asıl taraftarlığın zor günlerde takımın yanında olmak olduğunu belirterek,bundan sonra oynanacak maçlarda Yiğidoların takımlarını yalnız bırakmamaları istendi." UTANMADAN ŞU YORUMU YAPABİLEN YÖNETİCİ TAİFESİNE çok ağır hakaretler geliyor içimden.:mad: Bir de gurbetçi gardaşlara bir sitem: "Canlarım gardaşlarım uzaktan davulun sesi hoş gelir. Siz sadece takımı destekleyin taraftarı eleştirmeyin bir zahmet olur mu?:)" |
[QUOTE=sivaslitaner58;664421]siz taraftar degilsiniz kocum siz ancak gs fb bjk tutuyorsunuz tabi gelmesiniz yaziklar olsun sizlere birde sivasliyim diyorsunuz[/QUOTE]
taner ben birileri gibi BELEŞCİ değilim alnımın teri ile kazandıgım paramla maca giderim kocum birileri gibi yalakalık yapıda maçlara hiç girmedim bunu bilesin haa takımın her macınada gidiyom ama ne oluyor.... malüo olunca sen zevke alıyomusun sana soruyom haa biletin beleşse zevk alırsın ama ben öle yapmiyom zevk alamdıgım hiç bir maçada bundan sonra seningbilerin inadına gitmeyecegim....... |
havalar soğudu ondan olabilir.. :)
|
tamamen yönetimin hatası.seyirciyi sahaya çekmek için hiçbişey yapmadılar.bir tsabalalayı alsalardı hem seyirci gelirdi hemde en az 3 maç kazanırdık tsabalanın sayesinde.şimdi karar kara düşünmezlerdi bizde kahrolmazdık bu kadar.bu takım böyle oynamaya devam ederse 1000 kişiye oynarlar artık.aslında bu futbol bin kişi bile etmezde sivasspor ismi ve rengi için gider bin ikibin kişi.
|
Sanki diğer Anadolu takımlarının her maçı dolu tribünlerde oynanıyor,sanki şampiyonluğa oynayan takımlar hariç her takımın tribünleri tıklım tıklım doluyor..Sitede bilhassa gurbette ve İstanbul'da yaşayan taraftarların çoğu bu tür yorumları yapıyor..Atalarımız ne demiş:TOK AÇIN HALİNDEN ANLAMAZ...bU rakadaşlarının çoğunun mali durumu gayet iyi onun Sivas şartlarında insanların nasıl yaşadıkları hakkında hiçbir bilgileri yok..Ama mangalda kül bırakmayıp asıp kesiyorlar....Aslında O kadar mesajıma rağmen hala konu açma hakkım yok;eğer olsaydı değilik kaynaklardan son 10 yılın süper lig ve Bank Asya seyirci ortalamlarını girerdim..İnanın eğer bu ortalamalrını girebilseydim o mesajların yazan çoğu arkadaşın yüzü kızarırdı...Yine de eğer diğer arkadaşlar da fedarasyon ve değişik kaynaklardan alınan son 2-3 yıldaki Süper lig net seyirci sayısını girerlerse bu kanu hakkında daha net konuşma imkanımız olur..2. olarak Sivassporun Seyirci sayısı bu yıl düştü diyenlere him katılmıyorum..Çünkü bu kadar kötü futbol oynayan ,bu kadar dirençsiz artı süper ligin zayıf kadrosuna sahip olan ve bedava transferlerin bol olduğu bir takım yine de her maçta en az 5000 ortalamaya oynuyorsa bu takımı desteklemeye gelen taraftarı alnından öpmek gerekir...
|
[QUOTE=yorumcuyuz;664373]niye gelmiyor bir düşünelim..!
yönetim taraftarı salak yerine koyarsa gelmez. üç kuruş paraya kıyıpta futbolcu almazsa gelmez. nerde kalıntı bedava futbolcu aldık bunlardan hayır gelmeyecegini bildiği için yok şunu aldık yok bunu aldık deyipte fıs cıkarsa transferler gelmez. fikret ünsalın abuk sabuk açıklamalarını duyduktan sonra gelmez. geçen seneden ders çıkarmayan yönetimin aynı hataya düstüğü için gelmez. rakıp takımın nasıl güzel oynadıgını gormek ıstemedıgı için gelmez. sivassporun halini görüp iç çekip boylemi olacaktı dediği için gelmez. eskiden bu takıma şu kadar attık ama şimdi dediği için gelmez. [B]SİVASSPORUN BU HALİNE ÜZÜLDÜĞÜ İÇİN GELMEZ...![/B][/QUOTE] eline koluna sağlık çok doğru şeyler yazmışsın |
Böyle taraftarlık mı olur sonrada takım düzelmiyor diye konuşurlar
|
yazık yani hakikaten yazık takım şampiyonluğa oynarken dolup taşan satadyumda şimdi in cin top oynuyor nerdeyse sayın sivaslı hemşehrilerimiz lütfen takımımızı bu zor günlerinde yalnız bırakmayalım bu zamanlarda desteğe daha çok ihtiyacı var takımın desteklerinizi esirgemeyin sivaslı olarak takımımızı desteklerimizle en iyi yerlere getirmeliyiz
|
[QUOTE=bahadır erdem;664368][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B] Ne yazıkki Sivas Taraftarının böyle bir özelliği var.
Maç kazanırsan gelirim,kazanmazsam gelmem! Sanki takım Barcelona,Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş... Eğer SİVASSPOR'un böyle bir takım olmasını istiyorsan ve de bekliyorsan; -Her maçta takımını yalnız bırakmayacaksın vede 90 dakika boyunca desteğini eksik etmeyeceksin. -Bilet fiyatlarına pahalı demeyeceksin. -En kötü takımda gelse Fenerbahçe gelmiş gibi ilgi göstereceksin. -Tribünden hakeme baskı yapacaksın. -Futbolculara baskı yapacaksın. -Yönetime,Teknik adama baskı yapacaksın. -Ondan sonra çıkıp haklı olarak bağaracaksın! AKLIMIZI BAŞIMIZA ALMAZSAK BİRDAHA Kİ SEZON KENDİMİZİ 1.LİG'DE BULURUZ. ONDAN SONRA BAĞIRSAN DA ÇAĞIRSAN DA DUYAN OLMAZ SEVGİLİ SİVASSPOR TARAFTARI!!![/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] vallaa kardeşimizz çok güzell yazmışş,bir taraftar anacak böyle olunur,orda burda ahkam kesmek ile olmaz,bu takıma her türlü destek vermeliyizz |
tabi azalır her macı yenılıyoz :D
|
futbola eğlence gözüyle bakmıyoruz hepimiz sonuç peşinde koşuyoruz yense yenilse ne kadar kötü weya iyi olsa takım buna bi eğlence gözüyle baktıktan sonra herkez eğlenmeye gelir
|
bunda en büyük etki mesut bakkal bence
|
lafa bak.."yöneticiler kara kara düşünüyormuş".. taraftarı stada çekecek hangi oyuncuyu getirdin..
|
[SIZE="2"][FONT="Book Antiqua"][COLOR="Red"]Geçen sene takım kötü durumdayken yine o maçlara gelindi. Önceki yıllarda şampiyonlugu kovaladığımızdaki gibi olmasa da stad az cok doluyordu. Geçen yılki Denizli maçını hepimiz hatırlıyoruz. Sivaslı takımın arkasında durmadı mı? Tamam belki taraftar anlamında eksik kalınıyor ama takımı yalnız bırakmadılar.
Ama gelin görün ki geçen yılki durumumuza kaza deyip takımın yanında olan Sivaslı bu senede aynı durumu görünce bu işin kazayla alakalı olmadığını, tamamen vurdumduymazlık ve beceriksizlikten olduğunu görüyor. Allah aşkına kendi evindeki maçta deplasman takımı gibi oynayan (keşke oynasalar da kötü oynasalar) futbolcuyu kim gidip izlerde kendini kahreder. Adam dert sahibi oluyor bunları izlediğinde. Benim o günüm sıfır moralle bitiyor.[/COLOR][/FONT][/SIZE] |
[QUOTE=bahadır erdem;664368][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B] Ne yazıkki Sivas Taraftarının böyle bir özelliği var.
Maç kazanırsan gelirim,kazanmazsam gelmem! Sanki takım Barcelona,Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş... Eğer SİVASSPOR'un böyle bir takım olmasını istiyorsan ve de bekliyorsan; -Her maçta takımını yalnız bırakmayacaksın vede 90 dakika boyunca desteğini eksik etmeyeceksin. -Bilet fiyatlarına pahalı demeyeceksin. -En kötü takımda gelse Fenerbahçe gelmiş gibi ilgi göstereceksin. -Tribünden hakeme baskı yapacaksın. -Futbolculara baskı yapacaksın. -Yönetime,Teknik adama baskı yapacaksın. -Ondan sonra çıkıp haklı olarak bağaracaksın! AKLIMIZI BAŞIMIZA ALMAZSAK BİRDAHA Kİ SEZON KENDİMİZİ 1.LİG'DE BULURUZ. ONDAN SONRA BAĞIRSAN DA ÇAĞIRSAN DA DUYAN OLMAZ SEVGİLİ SİVASSPOR TARAFTARI!!![/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] siz böyle düşünüyorsunuz am arkadaşım biz bunu ilk defa bu sene değil geçen sende yaşadığımız için böyle tepki veriyoruz ilk defa olsa neyse geçen sene acı zulüm gidiyorduk ama bu senede aynı kabusu yaşayınca artık yeter demenin zamanıdır yönetim ne hata yaptığını anlamış olması lazım artık yoksa maçları artık sadece kendileri izlerler nede olsa maçları tv veriyor kimse gitmez aklını başına alsınlar şapkalarını önüne koyup düşünsünler hocaları getirip harcamak değil onların isteği doğrultusunda transfer yapıp ligin yine en etkili takımlarından olsun yoksa böyle kara kara düşünmeye devam ederler |
[QUOTE=yigido_halil_58;664395]seyirciler gelmesin taraftarlar gelsin yeter:D lutfen duyarli olalim[/QUOTE]
tarfatarda senmisin kardeşim hele ondan stada beleş giriyor taraftarlar biz neden tarftar olamıyoruz çünki enayi gibi biletle giriyoruz stada:D |
Bizi Uzen de Bu Ya !! insallah duzelecegiz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:05. |