SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10191)

GuNaY 18.02.2007 15:16

SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

[B][CENTER]Kendi evimizde kaybettiğimiz puanları yine kendi evimizde alacağız,
Balili'nin olmaması bizim için dezavantaj ama cetkov ile bunu lehimize çevirebiliriz...

[IMG]http://www117.mackolik.com/img/logo/buyuk/446.gif[/IMG]
[COLOR="Red"]SİVASSPORUM : 1[/COLOR]

[IMG]http://www117.mackolik.com/img/logo/buyuk/447.gif[/IMG]
Konyaspor: 0[/CENTER][/B]

1967_CLUB_ER 18.02.2007 15:18

--->: SİVASSPOR/ Konyaspor Maçı Tahmin Ve Yorumları

BUNDA DA YENİLİRİZ KESİN

SİVASSPOR : 1

koynayınsipor : 0

Bilmiyorum5 18.02.2007 15:27

--->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

sivas 2 konya 1 alırız artık**************

BAYPİPO 18.02.2007 15:29

Ben bu maçı alacağımızdan çok şüpheliyim tahminim Sivas 1 -- 3 Konya umarım yanılırım....??

demirisik 18.02.2007 15:37

böyle oynarlarsa alırız belki sahada kimse yoktuki

mehmetçakar58 18.02.2007 16:18

sivasspor 2-1 konyaspor
umarım alırız.

crayz58body 18.02.2007 16:21

iki hafta üstüste evimizde oynayacağımız bu maçları almalıydık...Konya maçınıda zor görüyorum... Evinde Antalya'yı yenemiyon UEFA dan bahsetmeyelim.

SİVAS SPOR:1

KONYA SPOR:2

ceza_tolga_rep 18.02.2007 16:27

-->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

sivasspor-0
konyaspor-3

hiç ihtimal vermiyorum sivasa????

Fatih Bayrak 18.02.2007 16:28

[CENTER][IMG]http://www117.mackolik.com/img/logo/buyuk/446.gif[/IMG]
Sivasspor:2
Konyaspor: 1[/CENTER]
Insallah bu haftaki kaybettigimiz puanlarida düsünüp bu macda daha dikkatli ve hirsli cikacagimiza inaniyorum.

yigido Atilla 18.02.2007 16:47

[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Evimizde oynayacagimiz maclarda zorlaniyoruz ortasahada adam eksilten bir beyine ihtiyacimiz var oyun kapandigi zaman oyunu acacak ve topu kanatlara tasiyip sagli sollu ortalarla ve bu toplara kafa vuracak uzun boylu santraforlarla cözeriz balili ic sahada gol atmasi cok zor rakip defans baliliye bos alan birakmaz ...... Baliliden ic sahada sadece 4. büyük takimlara gol atar cünkü onlar defans yapmaya gelmiyorlar tam tersi Anadolu takimlari sivasa gelip acik oynamayacagina göre bu problemi her zaman yasayacagiz .....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Yiğiter 18.02.2007 16:49

balili ve yasir olmayacak bu maçta yanılmıyorsam.özlellikle yasirsiz işimiz zor...ben içerideki bursa maçna kadar puan alacağımızı düşünmüyorum..ama sivas bu ne yapacağı belli olmaz sivas1-2 konya tahminim

g-unıt58 18.02.2007 16:52

arkadaslar dogrusunu soylemek gerekırse ben sivastan bu macta pek fazla bısey beklemıyorum balili siz sivasspor HENRY siz Arsenale benzer bu macta sivasspor 1 puan alırsa ıyı ama bence mac konya 3 sivas 1

cordoba_tring 18.02.2007 17:10

her türlü yenmemzi lazım konyayı...
[COLOR="Red"]sivasspor[/COLOR]-3
[COLOR="Green"]konya[/COLOR]-1
[B][COLOR="Red"]Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı... [/COLOR][/B]

serhankaburcuk 18.02.2007 17:11

--->: -->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

[quote=yigiter187;192560]balili ve yasir olmayacak bu maçta yanılmıyorsam.özlellikle yasirsiz işimiz zor...ben içerideki bursa maçna kadar puan alacağımızı düşünmüyorum..ama sivas bu ne yapacağı belli olmaz sivas1-2 konya tahminim[/quote]

[B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy]Sen bugün Yasir diye bir futbolcuyu sahada gördünmü...???Yasir haftaya olsada zaten oynamayacaktı ki...Haftaya eğer Yasir yoksa Sivas sahada 11 kişi olacaktır..Yasir olmayınca bu takım haftaya rahat kazanır.Ama Yasir haftaya oynarsa sahada 10 kişi olacağız.Yani işimiz çok zor ....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Yiğiter 18.02.2007 17:19

-->: --->: -->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

[QUOTE=serhankaburcuk;192570][B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy]Sen bugün Yasir diye bir futbolcuyu sahada gördünmü...???Yasir haftaya olsada zaten oynamayacaktı ki...Haftaya eğer Yasir yoksa Sivas sahada 11 kişi olacaktır..Yasir olmayınca bu takım haftaya rahat kazanır.Ama Yasir haftaya oynarsa sahada 10 kişi olacağız.Yani işimiz çok zor ....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

bugün sivassporda top oynayan kimse varmıydı ki? öve öve bitiremediğiniz mehmet bence takımı beraberlikten hatta galibiyetten alıkoydu...hep söylüyorum mehmet yıldız süper lig oyuncusu değil...cem can berbat,hayrettin aynı,,mehmet berbat ötesi..colossimo ortalıkta yok nerdeyse bugün takımın hepsi berbattı....

mustafa_sivasım 18.02.2007 17:21

BİR YENİLGİYLE TAKIMINI SATAN TARAFTARA YAZIKLAR OLSUN GALİBİYET ALINCA İYİ OLUYODA YENİLGİ ALINCA BÖYLEMİ SİVAS KONYA SPORA YENİLİLİR DİYEN TARAFTARI ŞİDDETLE KINIYORUM....
BENCE MAÇIN SKORU::::
SİVASSPORUMUZ::::3
KONYASPOR:::::::1---0 OLABİLİR

FurkaN 18.02.2007 17:25

[B][FONT="Comic Sans MS"][QUOTE=yigiter187;192573]bugün sivassporda top oynayan kimse varmıydı ki? öve öve bitiremediğiniz mehmet bence takımı beraberlikten hatta galibiyetten alıkoydu...hep söylüyorum mehmet yıldız süper lig oyuncusu değil...cem can berbat,hayrettin aynı,,mehmet berbat ötesi..colossimo ortalıkta yok nerdeyse bugün takımın hepsi berbattı....[/QUOTE]

Biz kimseye iyi demiyoruz takımda Servet ve Balili dışında koşan mücadele eden futbolcu yoktu... Ama sizlerin çok övdüğü Yasir'de yoktu... Bugün gerçek performansını gösterdi herkesi bir hayalden,rüyadan uyandırdı...[/FONT][/B]

Yiğiter 18.02.2007 17:28

[QUOTE=musab58;192581][B][FONT="Comic Sans MS"]

Biz kimseye iyi demiyoruz takımda Servet ve Balili dışında koşan mücadele eden futbolcu yoktu... Ama sizlerin çok övdüğü Yasir'de yoktu... Bugün gerçek performansını gösterdi herkesi bir hayalden,rüyadan uyandırdı...[/FONT][/B][/QUOTE]

yasir bugün gerçek performansını gösteremedi....diğerleri gibi....

FurkaN 18.02.2007 17:30

[B][FONT="Comic Sans MS"][QUOTE=yigiter187;192583]yasir bugün gerçek performansını gösteremedi....diğerleri gibi....[/QUOTE]

Gerçeği buydu sizleri tatlı bir rüyadan uyandırdı... Gerçek olana hoş geldiniz...[/FONT][/B]

ceza_tolga_rep 18.02.2007 17:47

-->: --->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

[QUOTE=mustafa_sivasım;192576]BİR YENİLGİYLE TAKIMINI SATAN TARAFTARA YAZIKLAR OLSUN GALİBİYET ALINCA İYİ OLUYODA YENİLGİ ALINCA BÖYLEMİ SİVAS KONYA SPORA YENİLİLİR DİYEN TARAFTARI ŞİDDETLE KINIYORUM....
BENCE MAÇIN SKORU::::
SİVASSPORUMUZ::::3
KONYASPOR:::::::1---0 OLABİLİR[/QUOTE]

kardeş bizim sivasspor aşkımızı sen ölçemezsin?biz soğukta karda kışta her zaman maça gider görevimizi yaparız?görünen köy kılavuz istemez?trabzonla aramızdaki puan 7 iken şuanda 4 oldu?taa 7. sıraya düştük?yenemiyosan beraberliğe oynayacaksın?
haa şunuda sölümmm inşallah sivasımız kazanır ama böle oynarlarsa konyadan farklı bi mağlubiyet alır?
sivassspor bu maçı kaanmalıydı çünkü statı manisa,trazbzon,fenerbahçeden sonra ilk defa full du????
ben taraftarlara acıdım futbolcu işini yapmalı????
bülentt ağaaa çok iyi ynadık memnunum demiş eğer ki böle konyakarşısındada böle oynarsakk konya 5 takar-8 atar gider?
şimdiden sölümmm????
iğrençti takım bugün iğrenç..

By Karayel+58 18.02.2007 18:27

--->: -->: --->: -->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

[QUOTE=yigiter187;192573]bugün sivassporda top oynayan kimse varmıydı ki? öve öve bitiremediğiniz mehmet bence takımı beraberlikten hatta galibiyetten alıkoydu...hep söylüyorum mehmet yıldız süper lig oyuncusu değil...cem can berbat,hayrettin aynı,,mehmet berbat ötesi..colossimo ortalıkta yok nerdeyse bugün takımın hepsi berbattı....[/QUOTE]

[COLOR="Red"][B][I]Yaw gardaş futbolcuları bir şirket düşün....Bir çırak,işçi,usta,müdür,satınalma,muhasebe,müdür,genel müdür,patron bunların birinin hataları ooo şirketin sonu demektir.Hepsine olumsuz yönde yansır....Hatta oo şirketi belli bir süre içinde iflasa sürükler...Birinin hatası Adeta birbirine kenetlenmiş zincirin halkalarında oluşur.Birinin hatasını ceremesini diğerlerinin çekmesi demektir....Bugün Balili,M.yıldızın,yasirin,servetin,hatta petkoviçin ceremesini tüm futbolcular çeker ...hepsine yansır.Bu saydıklarım futbolcular 90 dakika savaşta yapsalar kaybetmeye mahkümlar..!!!İnşallah bu hatalar önümüzdeki günlerde yaşamayız taktiğimizi çözdüler...Vur kaçla artık bu işler olmaz ,daha fazla hücüm yapmalıyız 1 golde bence kalmamalıyız!!!!! +58[/I][/B][/COLOR]

mad 18.02.2007 19:51

inşallah bu haftaki gibi hüsrana uğramayız SİVASSPOR2-KONYASPOR0

aslansivasli 18.02.2007 19:58

Bu maçı alacagmızı sanmıyorum. Antalya ya yenildikten sonra açıkcası umudum kalmadı. gene her zamnki gibi kendi evimzde yenlcez. ama inşallah yenerzz

YYILDIRIM 18.02.2007 20:24

--->: -->: --->: -->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

[QUOTE=yigiter187;192573]bugün sivassporda top oynayan kimse varmıydı ki? öve öve bitiremediğiniz mehmet bence takımı beraberlikten hatta galibiyetten alıkoydu...hep söylüyorum mehmet yıldız süper lig oyuncusu değil...cem can berbat,hayrettin aynı,,mehmet berbat ötesi..colossimo ortalıkta yok nerdeyse bugün takımın hepsi berbattı....[/QUOTE]

DOĞRU AMA EKSİK SÖYLEDİN MEHMET YILDIZ SÜPER LİG FUTBOLCUSU DİİL HATTA BEN DİYORUM Kİ YANLIŞ MESLEK SEÇMİŞ GÜREŞCİ OLMALIYDI!!! SİVASSPOR 0 KONYASPOR 2

superglam 18.02.2007 20:30

Sivasspor :0
Konyaspor:3

bence fark yer.. balilide yokki gol de atamaz üzgünüm şimdiden..

cebrail_58 18.02.2007 20:41

sivaspor ... 2 konyaspor. 1

GuNaY 18.02.2007 20:41

[B]Yorumlara bakıldığında yendiğimiz haftanın sonrasında rakibimiz kim olursa olsun yeniyoruz, yenildiğimiz hafta aynı şekilde bri sonraki maçı yeniliyoruz :confused:
İkinci yarıdaki 3 maçı çok güzel oynayan ve kazanan takım bu değilmiydi?
Bu hafta kötü oynamış olabilirler, yenilmişte olabiliriz, ama sanki fark yemişiz gibi bir hava var!

Konya maçını ne olursa olsun alacağımıza inanıyorum...

İlk yarıda yenemediğimiz takımları yendik, yendiğimiz antalyaya yenildik... Sağlık olsun.. Konyaya da yenilmiştik?

Hedefimiz şampiyonluk değilki birkaç puan kaybına tahammülümüz olmasın...

Varımız yoğumuz [COLOR="Red"]SİVASSPORUMUZ[/COLOR] var. Sonuna kadar destek olmamız lazım...

Takımın şu anda sıralamada nerede olduğuyla ilgilenmek yerine vermek zorunda olduğumuz desteğimizi sonuna kadar devam ettirip bize düşen görevi sonuna kadar ifa etmeliyiz...[/B]

aslansivasli 18.02.2007 20:59

Ama bizim amacımız lig de kalmak değil daha iyisini yapmak. şampiyonluk değil ama uefa ya gitsek kötümü olur. yenildik diyede takımımızı satmıycaz tabikide ama bence puan kaybetmemeliyz böyle maçlarda önümüzde zorlu takımlar var

cemal58yiğido 18.02.2007 20:59

ben 3-1 alırız diyorum imkansız diye birşey yoktur ligin ilk yarısında ali samiyen stadında 9 kişi kalan sakarya spora 2-0 yenildik bu gösteriyor ki ligin dibine demir atmıs bir takım sivassporu 9 kişiyle 2-0 yenebiliyorsa bizde bu maçı alırız he bu arada 58. gol haftaya kaldı

YYILDIRIM 18.02.2007 21:05

deplasmanda oynayacağımız maçda 1puan iyidir en azaından rakipbimizle aynı puandayız.

not: ben kendi sahamızdaki maçları deplasman olarak kabul ediyorum!

hakandemirezen 18.02.2007 21:21

Sivassoprumuz bu haftaki mağlubiyetten umarım ders çıkarmıştır.Konya spor gercekten çok zor bir rakip artık Bülent hoca kendi sahamızda da nasıl maç kazanacağımızı futbolculara öğretmesi gerekiyor.Yoksa takımımızın ilerleyen haftalarda işi gercekten çok zor.

selçuk benli 18.02.2007 22:21

istanbullu selçuktan sivasa bol şanşlar bu hafta evinde oynayacağı konya maçını alıp yoluna emin adımlarla devam edecektir her yerde her zaman en büyük sivas

aykut-akay 18.02.2007 22:48

[IMG]http://www117.mackolik.com/img/logo/buyuk/446.gif[/IMG]
[COLOR="Red"]SİVASSPORUM : 1[/COLOR]

Konyaspor: 0

HaMZa_58 18.02.2007 23:53

Bu hafta balilisiz ne yapacağımızı çok merak ediyorum. Balili olsaydı bu yenilginin ardından hırs olacağını ve farklı kazanacağımızı derdim ama 1-0 biz kazanalım diyorum

yusuf58 19.02.2007 00:06

YETER YA SU KONYAYADA SANSIMIZI DÖNDERELIM ARTIK !!!
SIVAS -3
KONYA -1

Serd@r 19.02.2007 00:11

[B][I][CENTER][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img451.imageshack.us/img451/4894/115fi0.gif[/IMG][/URL]
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR][/FONT] - [COLOR="Red"][COLOR="Blue"]2[/COLOR][/COLOR]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img186.imageshack.us/img186/5039/447un2.gif[/IMG][/URL]
[COLOR="SeaGreen"]Konyaspor[/COLOR] - [COLOR="Blue"]1[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

ksali 19.02.2007 02:21

selamin aleykum arkadaslar .
ilk once bugun antalya karsisindaki almis oldugunuz yenilgiden dolayi gercekten uzuldum keske yenseydiniz onlari cunki bu lige yakismiyorlar bizim maca gelince iyi olan kazansin umarim gecen seneki tatsizliklar yasanmaz bu macta dosluk kazanir . saygilar .

VEDAT EROĞLU 19.02.2007 07:42

Arkadaşlar Antalya maçı ölçü olmamalı. Biz Gonyalılara 4 çekeriz.

sivaslim58 19.02.2007 07:58

ben rahatlıkla yeneceğimizi tahmin ediyorum çünkü konyanında bir amacı yok aynı bizim gibi.ama antalya kümeye oynuyordu.1-0 alırız en kötü ihtimal beraberlik.

CÜSSKB-Aynur 19.02.2007 08:02

Sivasspor 2
Konyaspor 1

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:13.