SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yurtdışındaki Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=44)
-   -   Rusya'daki Sivaslılar nerdesiniz? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10429)

baharözlü-yiğit 09.03.2007 21:07

Rusya'daki Sivaslılar nerdesiniz?

[I][/I][COLOR="Navy"][/COLOR] arkadaşlar bu rusyada hiç sivaslı yokmu? bizde kendi mesajlarımızı burda yayınlayalım.sesimizi herkese duyuralım. inanın başımda sivasspor beresiyle moskovada dolaşıyorum.herkes dönüp bana bakıyor. sivasspor kaşkolu takan kızlar bile var. enteresan değilmi?

gardasin.58 09.03.2007 21:55

-->: rusyadaki sivaslılar nerdesiniz?

aramiza hosgeldin gardas danimarkadan selamlar

turkistanliyigido 12.03.2007 15:46

--->: rusyadaki sivaslılar nerdesiniz?

kazakistandan rusyadaki sivaslilara selam
olsun
biz burada takimizi herzaman dwestekliyoruz .sizede helal olsun sivasi orada temsil ettiginiz icin.turkistanli yigido selamlarla

Del Piero 13.03.2007 12:17

baba Allah razı olsun moskovada yiğido beresi yiğido kaşkolu inan çok güzel yaa çok çok teşşekür ederim gardaşım abim kendinize iyi bakın o gevurun ellerinde

kağan 15.03.2007 18:49

slm almanyada birsürü türk var yarısından çogu sivassporlu

baharözlü-yiğit 15.03.2007 19:25

almanyada ki sivassporlularada moskovadan selamlarımızı gönderiyoruz.
amacımız hem boş zamanlarımızı değerlendirmek hemde sivassporlularla kaynaşma sağlamak. insanlar konuşa konuşa anlaşırlar.ne mutlu sivas ve sivassporlu olanlara.

KerimKesgin 15.03.2007 20:17

yav ben Sivasimi memleketimi Seviyorum Nedeni ise Maşallah heryerdeyiz. gurbetteki arkadaslar Hayırlı işler Hayırlı günler Olsun.. Saygılarımla

nazimgulturk 15.03.2007 21:07

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ RUSYAYA SELAMLAR OLSUN

baharözlü-yiğit 17.03.2007 05:07

please click: [url]http://forum/lang/inexed.htm[/url] yazdığım mesajlarda başka bir link çıkıyor. ben koymuyorum otomatik olarak çıkıyor.sadece sivasspor sayfasında kimse tıklamasın.uyarı

sivasli_kocak 17.03.2007 08:03

sivasli her yerde ben burdayım der..............

baharözlü-yiğit 12.04.2007 13:21

please click: [url]http://y.hr/forum/lang/inexed.htm[/url] hepsi bu kadarmı başka kimse yokmu moskovada?

hacialicelik58 12.04.2007 13:49

selem olsun sibiryadan sivassporlulara benimde calisdigimyerde sivassporumun bayragi asili isin bir guzel tarafida bizimle calisan yerellerde artik servett ve mehmet yildizdan sozetmeye basladilar insallah avrupaya gidecez ordanda sivassporumuzun adindan bahseddirecegiz

sandal5877 12.04.2007 15:19

[QUOTE=baharözlü-yiğit;198648][I][/I][COLOR="Navy"][/COLOR] arkadaşlar bu rusyada hiç sivaslı yokmu? bizde kendi mesajlarımızı burda yayınlayalım.sesimizi herkese duyuralım. inanın başımda sivasspor beresiyle moskovada dolaşıyorum.herkes dönüp bana bakıyor. sivasspor kaşkolu takan kızlar bile var. enteresan değilmi?[/QUOTE]

gardaş ben yeni okuya bildim bende moskovadayım
deredesin nerede calışıyosun ben pavaleskıdeym METRO
inan elımizden geldigi kadar destek vermeye çalışıyoz
takımımızı bi seredemedik ama galibiyet haberleri yetiyo
tüm yigidolara selam

baharözlü-yiğit 13.04.2007 14:04

-->: --->: rusyadaki sivaslılar nerdesiniz?

[QUOTE=sandal5877;209164]gardaş ben yeni okuya bildim bende moskovadayım
deredesin nerede calışıyosun ben pavaleskıdeym METRO
inan elımizden geldigi kadar destek vermeye çalışıyoz
takımımızı bi seredemedik ama galibiyet haberleri yetiyo
tüm yigidolara selam[/QUOTE]

kızıl meydana gelebilirsen beni bulursun
moskova oteli yapıyoruz
atilla diye sorsan bekçiler beni bulur

albina58 13.04.2007 17:09

zdravstvuite a ia v stambule sama russkaia.muj iz sivasa.sivaspor oceni liubim i hodim na vse maci.ia oceni rada cto v Rossii hodeat s sapkoi i sarfom SİVASSPORA.Vi vse molodtsi.

superglam 13.04.2007 17:42

Helal olsun bee sivaslı yiğidolar dünyanın her tarafına yayılmış...ne güzel bir durum.. inş bir gün aydan da biri çıkar:))

kurtay58 13.04.2007 18:47

Yurtdışında bulunan bütün yiğidolara selamlar, saygılar.

babayavuz 13.04.2007 19:24

gardas bende sakhalin adasinda nogliki sehri yakinlarindayim herkese sevgiler saygilar

yigidolar06 13.04.2007 19:58

[QUOTE=baharözlü-yiğit;198648][I][/I][COLOR="Navy"][/COLOR] arkadaşlar bu rusyada hiç sivaslı yokmu? bizde kendi mesajlarımızı burda yayınlayalım.sesimizi herkese duyuralım. inanın başımda sivasspor beresiyle moskovada dolaşıyorum.herkes dönüp bana bakıyor. sivasspor kaşkolu takan kızlar bile var. enteresan değilmi?[/QUOTE]

GARDAŞ DAHA KUZEYDE SİBİRYADA ABİM VAR CANINI SIKMA EN GÜZELİ GURBET ELLERDE SİVASI SEVEN VE DESTEKLİYEN GURBETCİLERİMİZ VARDIR KENDİNE İYİ BAK (RUS KIZLARINA) AZ BAK

sivasli_tufan 13.04.2007 20:27

petersburga selamlar putin nöruyor iyimi bari

Engin58 14.04.2007 23:57

[B][COLOR="Navy"]RUSYADAN KATILAN DEGERLI SIVASLI YIGIDO HEMSERILERIMIZ HOS GELDINIZ SEFALAR GETIRDINIZ :SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]

tolgasel 19.04.2007 10:24

Pavaleskaya'dan selamlar, moskovanın dört bir yanı sivaslı dolu. 5 kişiyiz işyerindeki Sivaslılar olarak..Kar yağmış sivasa dün...

baharözlü-yiğit 22.04.2007 06:39

-->: --->: rusyadaki sivaslılar nerdesiniz?

[QUOTE=sivasli_tufan;209410]petersburga selamlar putin nöruyor iyimi bari[/QUOTE]

iyi iyi ellerinden öper sanada selamı var

yildizirmagi58 24.04.2007 22:42

rusayaya selamlar rusyad baharözlü oldugunu bilmiyordum almanyada isvicrede cokta benim annemde baharözlü size orada basarilar dilerim

EfsaneMermerbey 11.09.2007 11:33

rusyada vardır sivaslı.
rusyaya selamlar olsun...

baharözlü-yiğit 20.11.2007 20:53

ne olacak bu sivasın hali? nerdeler bu varlıklı işadamlarımız? biraz destek olsalar şampiyonda oluruz şampiyonlar liginede gideriz ama

cem 20.11.2007 21:28

slm olsun yurt dısındakı sıvas lılara

baharözlü-yiğit 31.01.2008 19:59

rusyadaki sivaslılar bizde kendi aramızda destek kampanyası başlatsak ne olur? herkes kendi gönlünden ne koparsa versin. bizde burdan katkı yapalım. şampiyon olsakta yapalım olmasakta. ne kaybederiz? desteğimizi bir şekilde ulaştırırız.

Engin58 31.01.2008 21:36

[B][COLOR="Blue"]HOSGELDINIZ KARDESIM SITEMIZE .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]

canpolat_58 27.09.2008 11:31

slm arkadaslar bende moskovadan

EyüphanAydın 27.09.2008 13:01

[B]Sivasspor sevgisi Soğuk Rusyada bile engel olmaz.Aramıza hoş geldiniz.[/B]

Eyvaz94 27.09.2008 13:22

sssssslllllllllllllaaaaaaaaaammmmmmmllarrr.

yesilpoyraz 05.05.2009 21:02

Cevap: rusyadaki sivaslılar nerdesiniz?

selam rusyadaki sivaslılar benim moskovada bi kardaşlığım var adı coşkun tanıyanınız varsa yazsın :)

burak_baykal 05.05.2009 21:08

[B][COLOR="DarkRed"]rusyadaki sivaslılara selamlar.sivasspor için rusyada da kutlamalara hazırlanın[/COLOR][/B]

turkistanliyigido 21.07.2009 13:40

[
slm rusyadakı yıgıdo
nasılsın ben kazakıstandan yenı geldım uygun bır ıs varsa gelıp orada calısmak ısterım cevabını beklıyorum

emreOKOCHA 02.07.2011 18:44

Cevap: --->: rusyadaki sivaslılar nerdesiniz?

[QUOTE=albina58;209389]zdravstvuite a ia v stambule sama russkaia.muj iz sivasa.sivaspor oceni liubim i hodim na vse maci.ia oceni rada cto v Rossii hodeat s sapkoi i sarfom SİVASSPORA.Vi vse molodtsi.[/QUOTE]

Molodets vam,Uvajayu baleyite za sivasspor!! ya toge bıl v rossi v 2009 godu hodili na match spartak -cska i balel za spartak !!Krasniy-Beliy!!!!!İ koneicno hodil na ulitse c krasniy-beliy wapkoy katorıy napissno Sivas!)

ozledımeskıyı 02.07.2011 18:52

mehabar kardeşim hoşgeldin ayrıca moskovadan bağlanmanda çok hoşumuza gitti bi Sivasspor tezahuratı yapıp videoa ya çekip eklesen birkaç da Rus al yanına :D
Kenya da görmüştük Sivassporlular ı birde Rusya dan görelim

sebobaba 02.07.2011 20:23

ben hollandada sivasspor aşkı ile yanan biri olarak 2010 -2011 sezonunda sivassporumuzun konumu itabarıyla çok sıkıntılar çektik C C ALLAH o günleri biz sivaslılara daha yaşatmasın çünkü gurbette adama çök koyuyor tüm yigidoya selamlar

YENiCERiavrupa 02.07.2011 21:39

HERYERDEYIZ MASSALLAH !!!! AMA neden takima hic destek vermiyoruz yazmakla olmuyor pamuk eller cebe !!!

HALIL 02.07.2011 23:04

[QUOTE=YENiCERiavrupa;728526]HERYERDEYIZ MASSALLAH !!!! AMA neden takima hic destek vermiyoruz yazmakla olmuyor pamuk eller cebe !!![/QUOTE]

o kadar zengin isadami dururken bizim gibi 2-3 gariban ne yapsin :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:54.