![]() |
FORMALAR TESCİLLENDİ.
[IMG]http://www.kanal58.tv/haberler/si-b.jpg[/IMG]
Futbol Federasyonu Sivasspor’umuzun yeni formalarını tescil etti. Fenerbahçe karşılaşmasında tescil işlemleri yetişmediği için giyinilemeyen formalarla Yiğidolar ilk kez Sivas’ta taraftarının karşısına çıktı. Üzerinde Sivasspor’u simgeleyen üç yıldızında yer aldığı formalar bakalım seyircilerden beğeni bulacak mı? [CENTER][IMG]http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/1378-07310102146tn.jpg[/IMG][/CENTER] |
-->: FORMALAR TESCİLLENDİ.
[B]Gerçekten süper bi forma dizayn ve şekil açısından yıldızlar çok hoş durmuş.Bugun eve geliyordum otobusle[ümraniye]bu formayı bi spor mağazasında Fb,Gs,Bjk formasının yanında gördüm dedim Allah Allah bizim böle formamız varmıydı?Bu adamlar hemen nerden buldu anlamadım.Umarım orjinaldir öyleyse kesinlikle alıcam..Yiğidolarım size ne giyseniz yakışır;)[/B]
|
--->: FORMALAR TESCİLLENDİ.
formalar ortaligi yakiyor...
bizede bitane almak yakisir |
formalar cok güzel yıldızlar felan yakıyo ortalıgı yakısır takımımıza
|
[COLOR="Red"]formalar cok guzel olmuşşş..........[/COLOR]
|
süper olmus ya.::) yıldızlarımız bizim dogustan.
|
Formalar tek kelime ile muhtesem olmus.
|
ewet ya bu formalar cok guzel olmus bende alacaktım forma ıyı oldu bende bu formayı alıyım arkadaslar nerden alabılırım ben kayserıde yasıyorumda fıyatı ne kadar bıde ? :)
|
harika bir forma tasarlayana helal olsun
|
hayırlı uğurlu olsun çok guzel olmuş
|
[B]Sivasspor sahadaki mücadelesi,futbolcuların çabaları,elde edilen puanlar ve ligdeki yerinin yanısıra [COLOR="Red"]forma kreasyonları[/COLOR] ile de adından söz ettirecektir.:D Bursaspor maçındaki forma gerçekten çok şık olmuş,futbolcularımıza da çok yakışmış.Arsenal formasına benzeyen formaları da çok güzel.Gri üzerine kırmızı-beyaz şeritli formaları da çok güzel ancak pek fazla maçlarda kullanmamaktadırlar,rakiplerin gözü kalmasın diye galiba :) Bu kadar güzel forma tasarımlarını Futbol Federasyonun kıskanması olasıdır,Haluk ULUSOY Milli Takım formalarında Sivassporun formalarına benzer formalar kullanılmasını tavsiye ederse şaşırmayın :D [/B]
|
Ben Formayı Cok Beyendım En KIsa Sürede Umarım ÜSTÜMDE OLUR
|
hem çok güzel duruyor hemde uğurlu geldi :)))
|
hayırlı uğurlu olsun yeni formalarımız alalım 2-3 tane biz de maçlarda giyeriz [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] Taraftarı olarak
|
bence çok kırmızı olmuş.ama yakası dier forma gibi sarmıyor,yaka iyi olmuş.
|
Formalar cok süper olmus acaba Almanyada`da Bu Formalar Satisa Sunulacakmi.Bir Bilginiz varsa sevinirim.
|
cok güzelmis formalar, internet ten alma imkanimiz var mi ?
|
formalar gercekten cok süper
bizede bitane almak yakisir |
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL VE ŞEKİLLİ Bİ FORMA ÇOK BEĞENDİM
|
inşallah uğurlu gelir bu formalar bakalım 1 de 1 yaptık gerisi gelir..zaten yiğidolarımız neyle çıksa herkesi dize getirir de maksat üstümüzde bişeyler görünsün:)
|
VAYYYYYY MUKEMMEL OLMUŞ FORMALAR... YAZIN BİR TANE ALMAK LAZIM:)
100. YIL FORMASI GİBİ OLMUŞ. ÇOK KALİTELİ.. TAKIMIMIZA UĞUR GETİRİR İNŞALLAH:) |
Çok hoş forma olmuş... Yıldızlarda Mehmet Yıldıza Yaradı... Bu hafta coştu boğa.. Mehmet Yıldızın yıldızları sahada adeta parladı :)
|
hayırlı olsun önçekilerde güzeldi bunlarda güzel bizim milli renklerimiz
sivassporuma çok yakışmış |
FORMALAR SUPER OLMUS ALMAYI DUSUNUYORUM
|
bence sivasin en güzel formasi olmus 5.ayda gidiyorum sivasa kesin bitane alirim...
|
Bencede yeni forma çok güzel vede şık durmuş. Beyaz çubuklu formamın yanında , bu yeni formada çok güzel duracak. hemen sipariş verdim :D
|
[COLOR="Blue"][FONT="Fixedsys"]bencede yeni formalar cok guzel olmus..[/FONT][/COLOR]
|
topraklar formamız gercekten güzel olmus sivas spora yakısırsekilde
|
formalar çok güzel çok beğendim umarım bütün sivaslılarda beğenmiştir
|
Diadora'yı kutluyorum.Çok şık olmuş.En azından sıradanlıktan kurtulmuş.Adidas,Nike gibi markaların formaları bana göre çok basit.
|
ben pek begenmedim.cubuklu forma ve siyah sort daha karizmatikti sanki.saygilar hayirli olsun
|
[B][COLOR="Blue"]Formalar gayet güzel olmuş,yeni formamız ile çıktığımız ilk maçta galibiyet
aldık,umarım bu formalar bize uğur getirir.[/COLOR][/B] |
selam
tek kelimeyle HARIKA olmus insallah bu forma hayirli gelirde butun maclari yeneriz.gerci iyi basladik bu formayla bursaya 3 tane attik vede evine gönderdik sivasspora her sey yakisir ;)) |
formalarr guzel ve hos ben cok begendim.harika olmus,ugurlu geldi bursayi
yendikk |
SİVASSPOR umuza da böyle forma yakısır...
|
Ben de çok beğendim , harkulade dizayn edilmiş.
|
forma uğurlu geldi:)))yeni formayla çıktığımız ilk maçta harika bir performans sergiledik
|
ya arkadaslar bizim formalarimiz zaten
yürek gücüyle yillar önce onaylandi *** yildizla süperligin deplasman kraliyiz |
SIVASLIYA EN GÜZELI YAKISR BUDA EN GÜZELI
|
Yigidolara yakisir.Gec olmadan bir tanede biz almaliyiz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:41. |