![]() |
BB:ANKARA:2 SIVASSPOR:1
Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında Ankaraspor ile Sivasspor Ankara Aktepe Stadı'nda karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçta gülen taraf 2-1'lik skorla Ankaraspor oldu.
Turkcell Süper Lig'de Ankaraspor, sahasında Sivasspor'u 2-1 yendi. Karşılaşmanın 4. dakikasında Özer'in sağ taraftan yaptığı ortada, ceza alanı içindeki Murat Tosun, topu uzak köşeden ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 14. dakikada Hayrettin'in sol taraftan ceza alanına gönderdiği topa, Gökhan bekletmeden vurdu. Kaleci Hakan yatarak meşin yuvarlağı kontrol etti. 32. dakikada Gökhan'ın ceza alanı içinde iki Ankarasporlu futbolcu arasından çıkardığı topu, Yasir tamamladı. Savunmaya çarpan top kornere çıktı. 37. dakikada savunma oyuncularından aldığı topla atağa çıkan Jaba'yı düşüren Servet'i, hakem Cemil Şensöz ikinci sarı kartını göstererek, kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. Karşılaşmanın ilk yarısı Ankaraspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Stat: Yenikent ASAŞ Hakemler: Cemil Şensöz, Mehmet Cem Hanoğlu, Ali Zağlı Ankaraspor: Hakan, Muhammed, Ediz, Batak, Vederson, Hürriyet, Özer, Volkan, Bilal, Murat Tosun, Jaba Sivasspor: Akın, Murat, Servet, Hayrettin, Cem Can, Yasir, Colosimo, Gürhan, İlhan, Gökhan, Petkov Gol: Dk. 4 Murat Tosun (Ankaraspor) Sarı kart: Dk. 20 Servet (Sivasspor) Kırmızı kart: Dk. 37 Servet (Sivasspor) İlk yarı sona erdi MAÇIN İKİNCİ YARISI Karşılaşmanın 52. dakikasında Wederson'un sol taraftan yaptığı ortada, ceza alanı içinde kaleciyle karşı karşıya pozisyondaki Murat Tosun, topa ayağının dışıyla vurmak isteyince meşin yuvarlak taca çıktı. 54. dakikada Volkan'ın sağ taraftan yaptığı ortada, ceza alanı içinde müsait durumdaki Murat Tosun'un vole denemesinde, yere çarpan top direğin üstünden auta gitti. 56. dakikada ani gelişen Ankaraspor atağında, Jaba'nın çıkardığı topla buluşan Bilal, ceza alanına girer girmez şutunu çekti. Kaleci Akın, iki hamlede meşin yuvarlağı kontrol etti. Aynı dakikada İlhan'ın sol taraftan ceza alanına gönderdiği topu, Petkov plase bir vuruşla kaleci Hakan'ın yanından ağlarla buluşturdu: 1-1 74. dakikada Murat Tosun'un sağ taraftan ceza alanına gönderdiği topa Batak kafayla vurdu. Kaleci Akın çizgi üzerinde meşin yuvarlağı kontrol etti. 80. dakikada Bilal'ın verdiği pasla ceza alanının hemen önünde topla buluşan Volkan, güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Akın'ın solundan ağlara gönderdi: 2-0 88. dakikada Adem'in ceza alanı hemen önünden kaleye gönderdiği sert şutta kaleci Akın topu tokatlayarak uzaklaştırdı. Karşılaşmayı Ankaraspor 2-1 kazandı. [B]Stat: Yenikent ASAŞ Hakemler: Cemil Şensöz xx, Mehmet Cem Hanoğlu xx, Ali Zağlı xx Ankaraspor: Hakan xx, Muhammed xx, Ediz x (Dk. 69 Fırat x), Batak xxx, Wederson xxx, Hürriyet xx (Dk. 69 Anıl x), Özer xxx, Volkan xxx, Bilal xxx, Murat Tosun xx, Jaba xx (Dk. 84 Adem ?) Sivasspor: Akın xx, Murat x, Servet x, Hayrettin xx, Cem Can x, Yasir xxx, Colosimo x, Gürhan x, İlhan xxx (Dk. 86 Hasan ?), Gökhan xx (Dk. 58 Balili xx), Petkov xx (Dk. 58 Serdar x) Goller: Dk. 4 Murat Tosun, Dk. 80 Volkan (Ankaraspor), Dk. 56 Petkov (Sivasspor) Sarı kartlar: Dk. 20 Servet (Sivasspor), Dk. 76 Jaba (Ankaraspor) Kırmızı kart: Dk. 37 Servet (Sivasspor)[/B] |
-->: BB:ANKARA:0 SIVASSPOR:0
innşallah yeneriz yigido gücünü göstercektir başarılar sivasspor
|
[b]Haydi Bismillah diyelim.Bu maçtan 3 puanı alan biz oluruz inşallah.Eksiklerimiz önemli isimler umarım boşluklar doldurulur Cvetkov ilk kez ilk 11 başlayacak haydi bakalım.[/b]
|
--->: BB:ANKARA:0 SIVASSPOR:0
İnşallah puan veya puanlar alırız.Sivassporumuza Başarılar
|
[B]Takima basarilar diliyorum insallah Ankara`dan puan/puanlarla döneriz
haydi yigidolar gösterin kendinizi :)[/B] |
gol-muhammed hanefi.. .
yine kaleye akını almış.dedim akını alırsa kaybederiz diye??harun nerde........... |
gol yedik vay anasını. hadi sivasım alalım su macı.
|
hayır olsun ama ankara:1 sivas:0
|
GOLÜ ERKEN YEDİK..............0 - 1
|
ne cabuk yedik ya olmaz böyle sey
|
yigidolar maçı çevirir innşallah
|
3 1 mac bızımdır :)... bana gore
|
--->: BB:ANKARA:1 SIVASSPOR:0
hadi sivasım bastır ya.:( yenmemiz lazım.
|
[QUOTE=ceza_tolga_rep;201597]gol-muhammed hanefi.. .
yine kaleye akını almış.dedim akını alırsa kaybederiz diye??harun nerde...........[/QUOTE] hemen aglamaya baslıyosun ha senı cok dıkkatlı takıp edıyorum konyayla antalyaya yenıldık sıvası kume dusurdun dunyanın lafını ettın fb macından sonra ben bılıyodum en ıyı sıvas basladın sımdıde bı gol yedık hemen akına suc atıyo bınmemne yapıyo bahanne aramayın akın ııyı olmasa harunu koyar bende harunu begenıyorum ama bı bıldıklerı vardır belkı golde yapacagı hıc bısey yoktu nerden bılıyosun yanı neyse ınsaallah alıcaz bızım yasır ve gurhanımız var |
ya hiç bastırmıyoruz hadi be svasım göreyim seni. haftaya kayseri geliyor yenmeliyiz bu macı.:(
|
hic umudum yok bu macta. baksana kadroya en onemli adamlarimiz balili,mehmet yildiz yok. kaleci petkovic yok . fransergio yok . bence bu mactan galip ayrilmamiz cok zor. 1 puan alabilirsek bu mactan ona da sukur.
|
-->: BB:ANKARA:1 SIVASSPOR:0
kadroda balili var mı ???? bilen var mı duymadım
|
-->: --->: BB:ANKARA:1 SIVASSPOR:0
[QUOTE=Bilmiyorum5;201612]hemen aglamaya baslıyosun ha senı cok dıkkatlı takıp edıyorum konyayla antalyaya yenıldık sıvası kume dusurdun dunyanın lafını ettın fb macından sonra ben bılıyodum en ıyı sıvas basladın sımdıde bı gol yedık hemen akına suc atıyo bınmemne yapıyo bahanne aramayın akın ııyı olmasa harunu koyar bende harunu begenıyorum ama bı bıldıklerı vardır belkı golde yapacagı hıc bısey yoktu nerden bılıyosun yanı neyse ınsaallah alıcaz bızım yasır ve gurhanımız var[/QUOTE]
ben ağlamam kardeş?akın ne zaman bize maç kazandırmış?inegölden 3 yiyen adamı kaleye koymuş?ben harunu koymalı dedim?nese daha çok var,inşallah gol atarız. |
[QUOTE=furky;201614]hic umudum yok bu macta. baksana kadroya en onemli adamlarimiz balili,mehmet yildiz yok. kaleci petkovic yok . fransergio yok . bence bu mactan galip ayrilmamiz cok zor. 1 puan alabilirsek bu mactan ona da sukur.[/QUOTE]
[B]olmuyacaklari bastan belliydi cezalilar hemende pes edilmez daha 60dk. var hersey olabilir bu arada bizlere ayirilan yerler dolmus bu sevindirici bir haber takimi yalniz birakmadilar :)[/B] |
[B]Haydi haydi sivas haydi sivas haydiiiiii tam zamanı tam zanı şimdiiiii[/B]
|
ya o kadar taraftara bir gol sevinci yasatmalı takımımız. hadi sivasım bastır tam zamanı simdi.
|
ya bı gol yıyınce hemen yenıldık dustuk lıg bıttı bu kadrodan bısey olmaz baslıyosunuz ya bu ne be daha mac yenı basladı ınsaallah alıcaz HEP DESTEK TAM DESTEK
|
[B]servet kırmızı kart gördü onkişi kaldıkkkkkkkkkkkkkk[/B]
|
servet kırmızı kart HAYDA iyice kötü oldu bu 10 kişi kalmamız
|
Hadi sivasım göster kendini puan bizim olmalı.
|
yandik beyler Servet Cetin Kirmizi Kart Yedi Ve Maalesef 10 Kisiyiz.
|
SERVET'TE KIRMIZI KARTLA OYUNDIŞI KALDI..OHHH....
|
[B]servet ikinci sariyi yedi ve kirmiziyla oyun disi kaldi
ötekilere cok isi düsüyor insallah toplarlanirlar :([/B] |
beyler bu maç kayar bize.sağolsun harun beyde kalede yok...
|
Servetin kırmızı kart görmesi kötü oldu ya,umarım yeneriz
|
[B]yapma servet kırmızı gördü yav dakika 37[/B]
|
yaa kalede akın nıye war hiç beklemıyodum 1-0 yanık duruma düşeceğini servette kırmızı kart gordu işimiz çok zor
|
[B]İlk yarı bitti hadi hayırlısı................................
[/B] |
10 kişiyle 1 puanı kurtarsak iyidir
|
akinla is yok akin iyi kaleci oyuncularda is yok akin ne yapsin
|
--->: -->: BB:ANKARA:1 SIVASSPOR:0
[QUOTE=aydinli_09;201639]akinla is yok akin iyi kaleci oyuncularda is yok akin ne yapsin[/QUOTE]
valla bu akını ne zaman oynasa kaybedıyoruz bu adam kesın torpıllı dır ya ben bunun akdar kazma kalecı gormedım 2 yıl dır takıp edıyorum adam oynadıgında her sutu yıyo ya bu adamı hala nıye tutuyolar 3.lıg kalecısı zaten anca bu kadar ıste kazma akın senın kadar ben antremana cıksam senden ıyı kalecı olurdum neyse takımda cok eksık var bıde 10 kısı kalınca ısımız zorlastı bakalım 2 yarı napıcaz 1 puan alsak bu gun ıyıdır haftaya servette yok bıde o cıktı hakkı da yok savunmanın ortası bos kalıcak |
hadi aslanlarım bastırın bu macı alcagız inşallah
|
zor ama ben sadece bir puan bekliyorum
|
HADİ YENERİZ KAFANIZA ATKMYIN HEM DE 2,1 YENECEZ BELKİDE 3,1 İİİİYENERİZ
YA BALİLİ NERDE ALMMAMIŞ BALİLİYİ Yİ YAV KALACİ NE AKINI HARUNU ALACAKTI |
ŞU ADAMIN RESMİNİ KOYUP DURMA
AHA ŞİMDİ BİRGİN HERKEZ FENERLİ OLACAK MIŞ YOKYA ÖMALA BAK |