SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçebilcek mi? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11015)

dino61 23.04.2007 21:59

Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçebilcek mi?

[B]Arkadaşlar basit bir soru Sivas Trabzonu geçer mi bu sene :)

Bir Trabzonspor taraftarı olarak benim fikrim geçemiycek.. Sizin fikirleriniz???[/B]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img394.imageshack.us/img394/2726/ads305zvs0.jpg[/IMG][/URL]

hakandemirezen 23.04.2007 22:01

--->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçebilcek mi?

FİKRİNE SAYGI DUYUYORUM AMA BENCE İKİSİDE AYNI PUANLA BİTİRİR AVERAJLA BİZ ÜSTTE OLURUZ:)

myway 23.04.2007 22:06

-->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçebilcek mi?

[QUOTE=dino61;212560][B]Arkadaşlar basit bir soru Sivas Trabzonu geçer mi bu sene :)

Bir Trabzonspor taraftarı olarak benim fikrim geçemiycek.. Sizin fikirleriniz???[/B]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img394.imageshack.us/img394/2726/ads305zvs0.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
[B]
Dostum Yıllardır trabzon sivas muhabbeti yaparız senle. geçen sezonu hatırlatırım sana balilinin tüm sahayı katedip attığı golü aynı o balilinin golündeki hızla geçeriz sizi merak etme sen:D[/B]
[B][url]http://www.youtube.com/watch?v=G-R3wnxPikg[/url][/B]

liseli 23.04.2007 22:07

Benim fikrime göre Trabzonu geçeriz

melih1 23.04.2007 22:10

rahat geçeriz.trabzon takım felan değil..

dino61 23.04.2007 22:11

--->: -->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçebilcek mi?

[QUOTE=myway;212567][B]
Dostum Yıllardır trabzon sivas muhabbeti yaparız senle. geçen sezonu hatırlatırım sana balilinin tüm sahayı katedip attığı golü aynı o balilinin golündeki hızla geçeriz sizi merak etme sen:D[/B]
[/QUOTE]

[B]:D:D ilahi mustafa öldürdün beni olm orda bizim süper yetenekli topçularımız sayesinde gol oldu hatırlamıomusn.[/B]

dino61 23.04.2007 22:12

[QUOTE=melih1;212571]rahat geçeriz.trabzon takım felan değil..[/QUOTE]
[B]
Trabzonspor bir takım arkadaşım nasıl Sivasspor takımsa o da takım niye anlayamadın ki.[/B]

myway 23.04.2007 22:13

-->: --->: -->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçebilcek mi?

[QUOTE=dino61;212573][B]:D:D ilahi mustafa öldürdün beni olm orda bizim süper yetenekli topçularımız sayesinde gol oldu hatırlamıomusn.[/B][/QUOTE]

[B]Her takıma lazım o yetenekler zaten .Aman sivasımdan eksik olsun:D[/B]

selcuk349 23.04.2007 22:14

sevgili dino61,trabzonu geçip geçemiyeceğimizi bilemem ama balilinin golünü ne biz sivaslılar nede trabzon halkı unutamaz.ben trabzonda yaşıyorum,balilinin golünden sonra trabzon halkının futbola bakış açısı değişti.

DOSTLUK KAZANSIN....

dino61 23.04.2007 22:14

--->: -->: --->: -->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçebilcek

[QUOTE=myway;212577][B]Her takıma lazım o yetenekler zaten .Aman sivasımdan eksik olsun:D[/B][/QUOTE]
[B]
Sivas'a da veririz bizim yeteneklerden mesela kaleci Tolga var onu verelim arada bi coşuyo sonra...[/B]

salihak 23.04.2007 22:16

bence sivasspor trabzonsporu geçer

dino61 23.04.2007 22:18

[QUOTE=selcuk349;212580]sevgili dino61,trabzonu geçip geçemiyeceğimizi bilemem ama balilinin golünü ne biz sivaslılar nede trabzon halkı unutamaz.ben trabzonda yaşıyorum,balilinin golünden sonra trabzon halkının futbola bakış açısı değişti.

DOSTLUK KAZANSIN....[/QUOTE]
[B]
evet ayneen katılıyorum o golden sonra benimde hayata bakış açım değişti allah düşmanımıza vermesin.[/B]

ademgoze 23.04.2007 22:19

bir hafta sonra trabzon sivas maçı var orada belli olur zaten ama trabzona süper ligde hiç yenilmedik.
2005-2006-sivas ts---2-1 ts sivas 0-0
2006-2007 sivas ts----1-0 ts sivas ????

ozkan0618yigido 23.04.2007 22:20

trabzonu kesin geceriz... trabzondan daha iyi oynuoruz..bu haftada besiktasa gömeriz

myway 23.04.2007 22:20

-->: --->: -->: --->: -->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçeb

[QUOTE=dino61;212581][B]
Sivas'a da veririz olm bizim yeteneklerden mesela kaleci Tolga var onu verelim arada bi coşuyo sonra...[/B][/QUOTE]

[B]Trabzonda gökdeniz ve kaleci tolga zaten para eden topçular.Onun haricindekileri bedava verseniz de almayız:Dama vel hasılı bu sene sizden önde bitireceğiz ligi ciddiye alsalar işi bizmkiler şimdi uefa ya gidecektik ama nasip kısmet...Ben taa denizlilere gittim ama bizim futbolcular bitirmiş ligi kafalarında:)[/B]

dino61 23.04.2007 22:24

--->: -->: --->: -->: --->: -->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda

[QUOTE=myway;212593][B]Trabzonda gökdeniz ve kaleci tolga zaten para eden topçular.Onun haricindekileri bedava verseniz de almayız:Dama vel hasılı bu sene sizden önde bitireceğiz ligi ciddiye alsalar işi bizmkiler şimdi uefa ya gidecektik ama nasip kısmet...Ben taa denizlilere gittim ama bizim futbolcular bitirmiş ligi kafalarında:)[/B][/QUOTE]
[B]
iddaa dan bile maçı çıkardıklarına göre var bişeyler demekki gerçekten akıllarından çıkarmışlar ligi..[/B]

yigido_adem 23.04.2007 22:29

arkadaslar biliyosunuz 2 senedir superligdeyiz ve tarbzonla simdiye kadar 3 mac yaptik 2 sini aldik 1 inde berabere kaldik yani bize karsi galibiyetleri yok benim fikrime gore bu senede olmuyacak ama sezon sonunda biz ligi onlarin ustunde bitiririz simdiden soyluyorum trabzon takim falan degil top oynadiklari da yok zaten onlari rahat geceriz ayri yetende onlari trabzonda da yeneriz baliliyi herkes hatirlasin nasil bi gol attigini ona gore trabzonlu sivasliyla bas edilmez en buyuk sivasspor yigidolar 58

dino61 23.04.2007 22:34

--->: -->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçebilcek mi?

[QUOTE=yigido_adem;212604]arkadaslar biliyosunuz 2 senedir superligdeyiz ve tarbzonla simdiye kadar 3 mac yaptik 2 sini aldik 1 inde berabere kaldik yani bize karsi galibiyetleri yok benim fikrime gore bu senede olmuyacak ama sezon sonunda biz ligi onlarin ustunde bitiririz simdiden soyluyorum [COLOR="Red"]trabzon takim falan degil[/COLOR] top oynadiklari da yok zaten onlari rahat geceriz ayri yetende onlari trabzonda da yeneriz baliliyi herkes hatirlasin nasil bi gol attigini ona gore trabzonlu sivasliyla bas edilmez en buyuk sivasspor yigidolar 58[/QUOTE]

[B]Trabzon bir takım ya valla kendimden şüphe etmeye başladım acaba Trabzon diye bir takım yok mu diye var ya böle bi takım yanılıo olamam hmm Balili çoookk hızlı bi topçu gerçekten yetişmek zor ona kendinde söylemişşsin sivas daha iki senedir ligde sanırım trabzon biraz daha fazla ligde olsa gerek o yüzden başeder sanırım sivasla.[/B]

sivas_kangallı 24.04.2007 00:10

fark atacaz trabzona trabzon sivasa karşı durabilir mi ki

mesut_koçak_58 24.04.2007 08:01

hakeden kazansın.........................

jakobieen 24.04.2007 09:20

-->: --->: -->: --->: -->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçeb

[QUOTE=myway;212593][B]Trabzonda gökdeniz ve kaleci tolga zaten para eden topçular.Onun haricindekileri bedava verseniz de almayız:D[/B][/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][B]eminmisin hemşom, varmıdır dünya üzerinde bundan daha müthiş topçu [/B][/COLOR]:) :)

[IMG]http://img261.imageshack.us/img261/5391/yattaraui1se4.jpg[/IMG]

[IMG]http://img261.imageshack.us/img261/1227/6250328fblr9.jpg[/IMG]

mesut_koçak_58 24.04.2007 10:16

trabzonu geçecez uefaya gıdecez.............

ceza_tolga_rep 24.04.2007 10:30

bir zamanlar türkiyede şampiyon olmuş,3 büyüklere kök söktüren trabzon şimdi fenerbahçeye ve beşiktaşa açık ara yenilmekte,sadece dişini galatasaraya karşı göstermekteler.beyler bana trabzon takımının bu sene uefaya gideceğini falan sölemeyin,ama bizi geçecekleri kesin.açık konuşmak lazım,bizim fikstürümüz daha zor çünkü.

corners19 24.04.2007 10:54

geçeriz trabzonu bence avni akerde de yenerizz....

Aturan_58 24.04.2007 11:58

fener cimboma nasılsa sivasta trabzona öyle biz herzaman üstünüz sivas olarak şimdiden skor bile vereyim size 2 0 biter bu maç nasıl 4,büyük oldunuz anlamadım ben 29yasidayım trabzonun başarısını hiç görmedim nedense bu medya varya trabzonu şanpiyolar ligi şampiyonu bile yapar ama hep hayal olur 4,büyük sivasspor olur birazcık maddi destek verilsin 3,büyük bile olur

SEMİH-58 24.04.2007 13:08

biz trabzonu havada karada geçeriz.

kakikli 24.04.2007 13:46

ÇEVREMDE BİR ÇOK TRABZONLU OLDU ZAMAN ZAMAN...
ANCAK HERKES TE TRABZON KÖTÜ BİR İMAJA SAHİP...
BU ANADOLUDA DAHA DA BELİRGİN...
ANADOLU MAÇLARINDA TAKIMLARIN TRABZONA KARŞI MÜCADELESİ DE BU FİKRİMİ KANITLIYOR ZATEN...
BEN HAKEMLER ADİL MAÇ YÖNETTİĞİ TAKDİRDE TRABZONDAN GALİBİYETLE DÖNECEĞİMİZİ UMUT EDİYORUM...

zaralım 58 24.04.2007 13:50

bizim trabzon deplasmanında yapacağımız maçta gör PİNİ FELİX BALİLİ'Yİ(ATAKAN UYGUN) SİVASSPOR COŞKAN ÇOŞTURCAK.SİZİ AVNİ AKER ÇİMLERİNİN İÇİNE SOKUCAZ

rebrovlu_58 24.04.2007 15:20

bence 2 side birbirni geçemez :D :D :D

thing58012 24.04.2007 15:43

Trabzon'u geçeriz ama uefa gidermiyiz onu bilemem.

jakobieen 24.04.2007 16:02

-->: --->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçebilcek mi?

[QUOTE=Aturan_58;212711]... anlamadım ben 29yasidayım trabzonun başarısını hiç görmedim.. [/QUOTE]
demek 29 yaşındasın ve trabzonsporun hiç başarısını görmedin ha :) :) Allah iyiliğini versin :)
son 29 yılda Trabzonspor;
[COLOR="DarkRed"][B]4[/B][/COLOR] kez lig şampiyonu, [COLOR="darkred"][B]6[/B][/COLOR] kez lig ikincisi, [COLOR="darkred"][B]6[/B][/COLOR] kez lig üçüncüsü olmuş, ayrıca 5 kezde türkiye kupasını kazanmış...
büyüklük böyle olur hemşom, öyle büyüğüz demekle olmuyor... laf olsun diye yazılar yazmayalım, komik oluyoruz..

myway 24.04.2007 16:19

[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;212647][COLOR="DarkRed"][B]eminmisin hemşom, varmıdır dünya üzerinde bundan daha müthiş topçu [/B][/COLOR]:) :)
[/QUOTE]
[B] valla gaayet de eminim gardaş. Bana göre kaliteli futbolcu devamlılığıyla ortaya çıkar.
Saha içinde belli bir duruşu olur.Tek maçlık üstün performasıyla ben yattaraya büyük futbolcu diyemem.
Ne zaman önemli maçlar olsa kendisini sahada göremiyoruz değil mi?
4 büyüklerle oynanan maçlara bak, sonra uefa dan vahim bir şekilde elendiğimiz yunan rum maçlarına bak yatttara nerde ? -yok...
Ayrıca futbolcu dediğin yaşantısına da dikkat etmeli.
Trabzon halkı yattaranın gece hayatından şikayetçi:)
ayrıca hatırlatırım .Yatttara trabzon formasıyla son golünü geçen sene bu zaman atmıştı:).
bu hafta attığı gol de ligden düşmesi kesinleşen sakaryaya ....
Saygılar....Selamlar...
[/B]

jakobieen 24.04.2007 16:32

[QUOTE=myway;212764][B] valla gaayet de eminim gardaş. Bana göre kaliteli futbolcu devamlılığıyla ortaya çıkar.
Saha içinde belli bir duruşu olur.Tek maçlık üstün performasıyla ben yattaraya büyük futbolcu diyemem.
Ne zaman önemli maçlar olsa kendisini sahada göremiyoruz değil mi?
4 büyüklerle oynanan maçlara bak, sonra uefa dan vahim bir şekilde elendiğimiz yunan rum maçlarına bak yatttara nerde ? -yok...
Ayrıca futbolcu dediğin yaşantısına da dikkat etmeli.
Trabzon halkı yattaranın gece hayatından şikayetçi:)
ayrıca hatırlatırım .Yatttara trabzon formasıyla son golünü geçen sene bu zaman atmıştı:).
bu hafta attığı gol de ligden düşmesi kesinleşen sakaryaya ....
Saygılar....Selamlar...
[/B][/QUOTE]
yok gardaş haksızlık etme yattaraya, Trabzonsporun iki sene lig ikincisi olup iki kez türkiye kupasını kazandığı yıllarda bayağı devamlılığı vardı.. ve Trabzonun bu başarısında en büyük pay sahibi idi f.tekkeyle beraber... sonrasında şanssız sakatlıklar geçirdi ama eski yattara dönüyor yavaş yavaş, demişin ya bir yıldır ilk defa gol attı bu hafta diye, attığı gol evet sakaryaya ama kaledeki adamda martinez :), bir gol bu kadar mı rahat atılır yaa :) ve bu gol trabzonsporlular için tüm lige bedel olmuştur emin ol, bunu nerden biliyorsun diye sorma biliyorum işte :):rolleyes:
ha bide rumlar demişin, ilk rum faciasının sebebi ve ikinci rum zaferininde mimarıdır ibrahima yattara :)
ben bu ülkede iki yabancı topçuyu çok sevdim biri pascal nouma diğeride yattara :)

Yiğiter 24.04.2007 17:00

[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;212766]yok gardaş haksızlık etme yattaraya, Trabzonsporun iki sene lig ikincisi olup iki kez türkiye kupasını kazandığı yıllarda bayağı devamlılığı vardı.. ve Trabzonun bu başarısında en büyük pay sahibi idi f.tekkeyle beraber... sonrasında şanssız sakatlıklar geçirdi ama eski yattara dönüyor yavaş yavaş, demişin ya bir yıldır ilk defa gol attı bu hafta diye, attığı gol evet sakaryaya ama kaledeki adamda martinez :), bir gol bu kadar mı rahat atılır yaa :) ve bu gol trabzonsporlular için tüm lige bedel olmuştur emin ol, bunu nerden biliyorsun diye sorma biliyorum işte :):rolleyes:
ha bide rumlar demişin, ilk rum faciasının sebebi ve ikinci rum zaferininde mimarıdır ibrahima yattara :)
ben bu ülkede iki yabancı topçuyu çok sevdim biri pascal nouma diğeride yattara :)[/QUOTE]
iyi de sanane ki trabzondan sen sivassporlu değil misin:*;)

myway 24.04.2007 17:00

[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;212766]yok gardaş haksızlık etme yattaraya, Trabzonsporun iki sene lig ikincisi olup iki kez türkiye kupasını kazandığı yıllarda bayağı devamlılığı vardı.. ve Trabzonun bu başarısında en büyük pay sahibi idi f.tekkeyle beraber... sonrasında şanssız sakatlıklar geçirdi ama eski yattara dönüyor yavaş yavaş, demişin ya bir yıldır ilk defa gol attı bu hafta diye, attığı gol evet sakaryaya ama kaledeki adamda martinez :), bir gol bu kadar mı rahat atılır yaa :) ve bu gol trabzonsporlular için tüm lige bedel olmuştur emin ol, bunu nerden biliyorsun diye sorma biliyorum işte :):rolleyes:
ben bu ülkede iki yabancı topçuyu çok sevdim biri pascal nouma diğeride yattara :)[/QUOTE]

Kıvrak çalımlarıyla Türkiyenin en hareketli,bilekleri en kuvvetli oyuncusu.Bu konuda cristiano Ronaldo ile çalışması lazım yine de:) onun yanında eksikleri var:) Ben yine de devamlılık diyorum .Görüşlerine de saygım var.Biz Sivasspor olaarak gidip yine trabzondan puan çıkaracağız.Bu konuyu açan can dostumla hep iddialaşırız zaten trabzon-sivas:)

jakobieen 24.04.2007 17:25

[QUOTE=yigiter187;212774]iyi de sanane ki trabzondan sen sivassporlu değil misin:*;)[/QUOTE]
eğer konu başlığına baktıysan bu başlıkta Trabzonspor konuşuluyor :) hem şüphen mi var sivassporluluğumdan:rolleyes: , ben sadece dünya üzerindeki en mükemmel topçudan söz ettim biraz ne var bunda :)

jakobieen 24.04.2007 17:28

[QUOTE=myway;212775].Bu konuyu açan can dostumla hep iddialaşırız zaten trabzon-sivas:)[/QUOTE]
futbolun güzelliğide burda zaten.. ben yinede Trabzon konusunda fazla iddalı olma derim :) malum yattara sahalara çok feci döndü :)

halterci 24.04.2007 19:37

sivasspor:2 (balili,mehmet)
trabzonspor:1

koyu58 24.04.2007 20:19

--->: -->: --->: -->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçebilcek

[QUOTE=dino61;212581][B]
Sivas'a da veririz bizim yeteneklerden mesela kaleci Tolga var onu verelim arada bi coşuyo sonra...[/B][/QUOTE]

bizim aslan gibi kalecilerimiz var kardeş en kötüsü 4x4 volkan eder <bu arada petkoviçi mumla aradığınızı bilmiyoruz sanmayın>

koyu58 24.04.2007 20:23

[QUOTE=Aturan_58;212711]fener cimboma nasılsa sivasta trabzona öyle biz herzaman üstünüz sivas olarak şimdiden skor bile vereyim size 2 0 biter bu maç nasıl 4,büyük oldunuz anlamadım ben 29yasidayım trabzonun başarısını hiç görmedim nedense bu medya varya trabzonu şanpiyolar ligi şampiyonu bile yapar ama hep hayal olur 4,büyük sivasspor olur birazcık maddi destek verilsin 3,büyük bile olur[/QUOTE]

yanılmıyorsam trabzonda 4. büyüklük hakkını geçen sene aldık be hamşo

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:36.