SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sivasspor Yönetimi Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Milliyet Gazetesi ve yazarı Lube AYAR’ı kınıyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1121)

ElbeyLi58 05.07.2005 17:22

[b]Sivasspor Başkanı Otyakmaz'tan sert tepki!

SİVASSPOR YÖNETİM KURULU ADINA YÖNETİM KURULU BAŞKANI MECNUN OTYAKMAZ'IN KAMUOYUNA DUYURUSUDUR

Sivasspor’un ana sütü gibi hak ve temiz şampiyonluğuna gölge düşürmeye çalışan, Milliyet Gazetesi ve yazarı Lube AYAR’ı kınıyoruz.

Yayımlanan telefon görüşmelerinin yapıldığı tarihte, şu anda Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi olmayan, eski Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi, Hüseyin HAYALİ ile iki futbol adamı olarak yapılan sohbetimizden “Sivas Spor’a bir maç için söz verdiği” kanaatine nasıl varıldığını Milliyet Gazetesine ve yazarına sormak isteriz.

Görüşmeden de anlaşılacağı üzere hakem hatalarının art niyetten uzak, tecrübesizlikten kaynaklandığı belirtilmiş olup hakemlerimizin daha başarılı bir grafik çizmeleri için neler yapılması gerektiği konuşulmuştur. Aynı zamanda bu tespitimiz resmi olarak ta MHK ile görevdeki Federasyon Yönetim Kurulu Üyelerine de bildirilmiştir.

Anayasada yer alan haberleşme özgürlüğü ve Türk ceza yasasının 132–133–134 ve vesair maddelerine aykırılık teşkil eden, art niyetle yapılan bu tür haberlerin cezasız kalmaması için hukuki mücadelemizin başlatılacağını kamuoyuna duyururuz.

Sivas Spor, gücünü yedi milyon taraftarından almaktadır ve taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanarak şampiyonluğa ulaşmış takımımızın elde ettiği bu haklı şampiyonluğu lekelemeye, güdümlü bir yazarın yorumları, yetmeyecektir.

Saygılarımla
Sivasspor Yön.kur.Bşk
Mecnun OTYAKMAZ [/b]

1967_DERNEK_MUSTAFA 05.07.2005 17:37

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ YÖNETİMİ OLARAK.BU ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUZ.HER ZAMAN SİVASSPOR VE BAŞKANIMIZ MECNUN OTYAKMAZ'IN NE PAHASINA OLURSA OLSUN YANINDAYIZ.SİVASSPOR ŞİMDİYE KADAR ALNIN AKIYLA BİLEĞİNİN GÜCÜYLE BURALARDA KADAR GELMİŞTİR...HEDEFİMİZ DE HER ŞEYE RAĞMAN SÜPER LİGDE ŞAMPİYONLUKTUR....

CAGLAYAN 05.07.2005 17:49

[quote=ElbeyLi58][b]Sivasspor Başkanı Otyakmaz'tan sert tepki!

SİVASSPOR YÖNETİM KURULU ADINA YÖNETİM KURULU BAŞKANI MECNUN OTYAKMAZ'IN KAMUOYUNA DUYURUSUDUR

Sivasspor’un ana sütü gibi hak ve temiz şampiyonluğuna gölge düşürmeye çalışan, Milliyet Gazetesi ve yazarı Lube AYAR’ı kınıyoruz.

Yayımlanan telefon görüşmelerinin yapıldığı tarihte, şu anda Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi olmayan, eski Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi, Hüseyin HAYALİ ile iki futbol adamı olarak yapılan sohbetimizden Sivas Spor'a bir maç için söz verdiği kanaatine nasıl varıldığını Milliyet Gazetesine ve yazarına sormak isteriz.

Görüşmeden de anlaşılacağı üzere hakem hatalarının art niyetten uzak, tecrübesizlikten kaynaklandığı belirtilmiş olup hakemlerimizin daha başarılı bir grafik çizmeleri için neler yapılması gerektiği konuşulmuştur. Aynı zamanda bu tespitimiz resmi olarak ta MHK ile görevdeki Federasyon Yönetim Kurulu Üyelerine de bildirilmiştir.

Anayasada yer alan haberleşme özgürlüğü ve Türk ceza yasasının 132,133,134 ve vesair maddelerine aykırılık teşkil eden, art niyetle yapılan bu tür haberlerin cezasız kalmaması için hukuki mücadelemizin başlatılacağını kamuoyuna duyururuz.

Sivas Spor, gücünü yedi milyon taraftarından almaktadır ve taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanarak şampiyonluğa ulaşmış takımımızın elde ettiği bu haklı şampiyonluğu lekelemeye, güdümlü bir yazarın yorumları, yetmeyecektir.

Saygılarımla
Sivasspor Yön.kur.Bşk
Mecnun OTYAKMAZ [/b][/quote]

[i]bu Aciklama ile Efsane Baskan MECNUN OTYAKMAZ
Milliyet Gazetesi yazarı Lube AYAR'a TOKAT GIBI BIR cevap Vermistir.
[/i]

1967_DERNEK_10UR 05.07.2005 18:00

Yayımlanan telefon görüşmelerinin yapıldığı tarihte, şu anda Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi olmayan, eski Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi, Hüseyin HAYALİ ile iki futbol adamı olarak yapılan sohbetimizden “Sivas Spor’a bir maç için söz verdiği” kanaatine nasıl varıldığını Milliyet Gazetesine ve yazarına sormak isteriz.

Anayasada yer alan haberleşme özgürlüğü ve Türk ceza yasasının 132–133–134 ve vesair maddelerine aykırılık teşkil eden, art niyetle yapılan bu tür haberlerin cezasız kalmaması için hukuki mücadelemizin başlatılacağını kamuoyuna duyururuz.

Saygılarımla
Sivasspor Yön.kur.Bşk
Mecnun OTYAKMAZ [/b][/quote][color=red][b][i]............BİZİM SÜPER LİGE ASLANLAR GİBİ ÇIKMAMIZ BAZI KESİMLERİN ZORUNA GİDİYOR.BİZİ SAHA DA DURDURAMAYANLAR ŞİMDİ BAŞKANIMIZA BU ŞEKİLDE SALDIRMAK İSTİYOR.BİZLER SİVASSPOR TARAFTARLARI OLARAK BU ŞEKİLDE ÇOK AÇIKLAMA GÖRDÜK BİZE YERİ GELDİ YOBAZ TAKIMI DEDİLER YERİ GELDİ HİÇ BİR OLAY OLMADIĞI HALDE OLMUŞ GİBİ GÖSTERİLDİ ULUSAL BASINDA .BİZ BUNLARA EN GÜZEL CEVABI TRİBÜNDE VERECEZ...FARKINDA DEĞİLLER GAZATE SATIŞLARININ DÜŞECEĞİNİ VEYA NASIL BİR TEPKİ GÖRECEKLERİNİN AMA MAÇLARI 1 AY SONRA BAŞILYACAK....O ZAMAN DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR...BAŞKANIMIZ MECNUN ABININ HER ZAMAN FİKİRLERİNİN EN BÜYÜK SAVUNUCUSUYUZ...........[/i][/b][/color]

RüStü ElmaS 05.07.2005 18:00

SIVASSPORUMUZUN 38 YIL SONRA SAMPIYON OLARAK SÜPERLIGE CIKISINI HAZMEDEMEYEN BAZI KISILER, SIMDIDE CAMUR ATMAYA BASLAMISLARDIR.
HANI BIR SÖZ VARDIR " MEYVE VEREN AGAC TASLANIR" DIYE.

BU YÜZDEN NE KADAR TASLARLARSA TASLASINLAR, SIVASSPORUMUZ ARTIK BASARIDAN BASARIYA KOSACAKTIR.

7 MILYON TARAFTARI OLAN BIR TAKIMI ARTIK KIMSELER DURDURAMAZ.

BASKANIMIZ SAYIN MECNUN OTYAKMAZ GEREKENI SÖYLEMISTIR, KENDISINI BU CÜRETLI CIKISINDAN DOLAYI KUTLUYORUM.

SAYIN BASKANIMIZ, BIZ 7 MILYON TARAFTAR OLARAK HER ZAMAN ARKANIZDA OLACAGIZ.

sinan58_34 05.07.2005 18:08

BIZIM BASARIMIZI KISKANANLARA PAPUC BIRAKMIYACAGIZ, TABIKI MEYVESIZ AGAC TASLANMAZ AMA BIZ 5 PARALIK ADAMLARA BASARIMIZLA CEVAP VERRECEZ LUBE AYARI ZAVALLI OLARAK GORUYORUM SAYIN MECNUN OTYAKMAZA SİVASIMIZA VERDIGI EMEKLERDEN DOLAYI TESEKKURLERIMIZI SUNAR HAYATI BOYUNCA BASARILAR DILERIZ

Doko 05.07.2005 18:12

Saygılarımla
Sivasspor Yön.kur.Bşk

Bayrani seven Milletini seven Topragni seven arkadaslar
abiler Milliyet Gazetesini boykott edelim
lütfen almiyalim

BOZKURT58 05.07.2005 18:36

Saygılarımla
Sivasspor Yön.kur.Bşk

sunu iyi bilinki ,BIZ HERKESIN ANLADIGI DILDEN KONUSURUZ

KAFAMIZI BOZMAYIN

Tuncay 05.07.2005 18:37

Arkadaslar milliyet gazetesine girdim, ama o aptal adamin mail adresini bulamadim. Eger mail adresini bilen varsa bizim siteye yazsin adamin mail adresini protostolarla kilitleyelim. En iyisi budur bence. Yada gazeteye protosto yazisi gonderelim tek tek onlarda oyle ucuz habercilik yapmasinlar. Hemde bir hafta surekli yazi gonderelim,bakalim binlerce taraftarin sesi kulaklarini yirtacakmi, yazi isleri muduru acaba o alcaga ne diyecek.
Gardaslarim sunada hazirlikli olmaliyizki, ilerde coklari sivasspora saldiracaklardir. Bunun bilincinde olmaliyiz, tek cozum yolu birlikte hareket etmektir. iste o zaman sivassporu ve taraftarini elestirirken kelimelerine dikkat ederler. Uzulmeyin gardaslarim. IT URUR, KERVAN YURUR. En iyi tokat atmak, birlik olmaktir. Taraftarlik zor zenaattir.Karda,camurda,iftirada,yenilgide, parasizlikda,cilede birlik olmaktir. YETER ARTIK YILLARCA SIVAS,HAKETTIGI YERE GELEMEMISTIR,VEYA ENGELLENMISTIR.ARTIK O DEVIR KAPANDI.BIZLERI BOLEMIYECEKLER,FIKIRLERIMIZ, GORUSLERIMIZ AYRI OLABILIR,FAKAT TEK GERCEK VARDIR,SIVAS.... BIZ SUVAZLIYIK HEMI GARDASLARIM.KEYFINIZE BAKIN YILLARDIR BIKTIK USANDIK BASKA TAKIMLARIN MACLARINI SEYRETMEKTEN,YASLANIN KOLTUKLARINIZA GOZLERINIZ KIRMIZI,BEYAZ BAKSIN.

kubra 05.07.2005 18:37

[email]layar@milliyet.com.tr[/email]
arkadaslar sevgılerınızı bu arkadasa lutfen ıletırsenız cok sevınecegım kendısı bu aptalca ve terbıyesızce makalenın yazarıdır onemle duyurulur

BAŞKANIMIZA SAHIP CIKALIM
ONA ATILAN IFTIRA TUM YIGIDOLARA

[url]http://www.milliyet.com.tr/2005/07/05/yasam/axyas02.html[/url][/b]

1967 dernek serkan20 05.07.2005 18:57

[quote=1967_DERNEK_MUSTAFA]1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ YÖNETİMİ OLARAK.BU ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUZ.HER ZAMAN SİVASSPOR VE BAŞKANIMIZ MECNUN OTYAKMAZ'IN NE PAHASINA OLURSA OLSUN YANINDAYIZ.SİVASSPOR ŞİMDİYE KADAR ALNIN AKIYLA BİLEĞİNİN GÜCÜYLE BURALARDA KADAR GELMİŞTİR...HEDEFİMİZ DE HER ŞEYE RAĞMAN SÜPER LİGDE ŞAMPİYONLUKTUR....[/quote]
[b]kesinlikle katılıyorum
kıskanan şerefsizler hasetlerinden çatlasınlar[/b]

gercek58li 05.07.2005 19:06

LIG BASLADIGINDA HERKES GÖRECEK SIVAS´IN VE SIVASSPORLUNUN
GÜCÜNÜ. GEREKEN CEVABI SAHALARDA GÖRÜNTÜLÜ VE DE LIVE ALACAKLAR INSALLAH!!!
SIDDETLE VE NEFRETLE KINIYORUM...

1967_DERNEK_10UR 05.07.2005 19:24

[quote=kubra]layar@milliyet.com.tr
arkadaslar sevgılerınızı bu arkadasa lutfen ıletırsenız cok sevınecegım kendısı bu aptalca ve terbıyesızce makalenın yazarıdır onemle duyurulur

BAŞKANIMIZA SAHIP CIKALIM
ONA ATILAN IFTIRA TUM YIGIDOLARA

[url]http://www.milliyet.com.tr/2005/07/05/yasam/axyas02.html[/url][/quote]...[color=red][b][i]............ARKADAŞ'A KATILIYORUM .BİZ EN GÜZEL CEVABI SEZON AÇILINCA TRİBÜNDE VERECEZ 10 BİN KİŞİLİK BİR KORO BİZE ÇAMUR ATANA AYNEN İADE EDECEK...AMA TAHRİKLERE KAPILMAYACAZ.ÇÜNKÜ BU SEZON ÜSTÜMÜZE ÇOK GELECEKLER...BAŞKANIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ..........[/i][/b][/color]

[color=red][b][i]............ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN..........[/i][/b][/color]

AyhanBayrak 05.07.2005 20:15

Saygılarımla
Sivasspor Yön.kur.Bşk

[color=red]Ben buradan baskanımızı öncelıkle basarılarından dolayı kutlar vede basarılarının devamını dılerım

Elbettekı meyve veren agac taslanır ama bızım baskanımız ve kamuoyumuz böyle kendını bılmez terbıyesızlıklere verecegı cevabı cok ıyı bılır onun ıcın böyle kendını bılmez yazarları ve sıvasspor düsmanlarını uyarıyoruz aklınızı basınıza alın derım sadece cünkü bızler sıvassporluyuzzzzzzzzz[/color]

kangalli_irfan_almanya 05.07.2005 23:01

sivasimizi hic kimselere ezdirmeyiz ezemezler arkalarinda 7 milyonluk bir ordu var

baskanim seni seviyoruz ve herzaman arkandayiz
bes kurusluk adamlar sivasimizin adini agzina almasinlar

5841 05.07.2005 23:02

[quote=sinan58_34]BIZIM BASARIMIZI KISKANANLARA PAPUC BIRAKMIYACAGIZ, TABIKI MEYVESIZ AGAC TASLANMAZ AMA BIZ 5 PARALIK ADAMLARA BASARIMIZLA CEVAP VERRECEZ LUBE AYARI ZAVALLI OLARAK GORUYORUM SAYIN MECNUN OTYAKMAZA SİVASIMIZA VERDIGI EMEKLERDEN DOLAYI TESEKKURLERIMIZI SUNAR HAYATI BOYUNCA BASARILAR DILERIZ[/quote]
+İMZA

sivas58net 05.07.2005 23:05

Saygılarımla
Sivasspor Yön.kur.Bşk

[b]BU ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUZ. HER ZAMAN SİVASSPOR VE BAŞKANIMIZ MECNUN OTYAKMAZ'IN NE PAHASINA OLURSA OLSUN YANINDAYIZ. SİVASSPOR ŞİMDİYE KADAR ALNIN AKIYLA BİLEĞİNİN GÜCÜYLE BURALARDA KADAR GELMİŞTİR... HEDEFİMİZ DE HER ŞEYE RAĞMAN SÜPER LİGDE ŞAMPİYONLUKTUR........[/b]

[b]+İMZA[/b]

HaSrEtKaLdIm58e 05.07.2005 23:07

Helal Baskan sana, gerekeni söylemis...

SiVAS SENiNLE GURUR DUYUYOR

ferdi58 05.07.2005 23:12

[quote=kangalli_irfan_58_almanya]sivasimizi hic kimselere ezdirmeyiz ezemezler arkalarinda 7 milyonluk bir ordu var

baskanim seni seviyoruz ve herzaman arkandayiz
bes kurusluk adamlar sivasimizin adini agzina almasinlar :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :k11:[/quote] gardaş bir düzeltme yapayım 7 milyon değil 8 milyon sivaslı var.BİLGİNİZE :D :D :D

ElbeyLi58 06.07.2005 00:51

Saygılarımla
Sivasspor Yön.kur.Bşk

YavuzTheYigido 06.07.2005 02:16

BASKANIM BEN HERHANGI BIR TARAFTAR GRUBUNA VEYA BIR DERNEGE UYE DEGILIM.HOLLANDADA YASAYAN BASIT BIR TARAFTARIM.OLENE KADAR SIVASSPORLUYUM.SONUNA KADAR YANINIZDA VEDE ARKANIZDAYIM.SAHSINIZA YAPILAN BU CIRKIN SALDIRIYI SIDDETLE KINIYORUM.SIVASIMIZI CEKEMEYEN BUNUN GIBI MEDYA MAYMUNLARI ONUMUZDEKI GURUR YILIMIZDADA DEVAMLI OLACAKLARDIR.AMA RUZGAR
KAYADAN ANCAK TOZ ALIR..
SEN,YONETIM KURULUN,SEVGILI ISMAIL KARTAL HOCAMIZ VE DE EFSANE FUTBOLCULARIMIZ.SAHANE TARAFTARIMIZLA BIRLIKTE BIZLERE HAYATIMIZIN EN BUYUK MUTLULUKLARINDAN BIRINI YASATTINIZ.
BIRAKIN ITLER URSUN KERVANIMIZ YURUSUN!!!

atabey07 06.07.2005 08:01

MİLLİYET GAZETESİNİN BU ÇİRKİN YALANINI TÜN İÇTENLİĞİMLE KINIYORUM. DİYORUM Kİ TÜM SİVASLI VE SİVAS SPORLU TARAFTARLARA BİZDE MİLLİYET GAZETESİNİ EN GÜZEL ŞEKİLDE PROTESTO ETMEK İÇİN KESİNLİKLE MİLLİYET GAZETESİ ALMAYALIM.......

merkez58 06.07.2005 09:39

arkadaşlar lube ayar a meil attım biraz rahatsız olmuş hemen aradı tartıştık cevabını telefonlada verdim tüm sivaslıların bunun meil adresine meil lerinizi gönderi selamlar en büyük sivasspor büyük başkanın yanındayız

LütfiÜnal 06.07.2005 09:51

HEP BERABER HEM BASKANIMIZI DESTEKLEMEK HEMDE DAYANISMA GÜCÜMÜZÜ GÖSTERMEK ICIN MILLIYET GAZETESINDEN MANTIKLI BIR CEVAP GELENE KADAR 7500 ÜYELI SITEMIZ ARACILIGIYLA SIVASSPOR TARAFTARLARI VE SIVASLILAR OLARAK MILLIYET GAZETESI ALMAMA KAMPYNYASI BASLATALIM.BUNUDA GAZETE YÖNETIMINE BILDIRELIM.

abircan 06.07.2005 09:56

PES DOĞRUSU
KOCA KOCA GÖZLERİNİN ÖNÜNDEKİNİ GÖRMEZLER, GELİP BİZİM MASUM HAKEM HATALARIMIZLA UĞRAŞIRLAR AYIP AYIP,
KİMSE DİYEMEZKİ İKİ KAYSERİ TAKIMININ BU YIL ŞİKE, MAÇ SATIN ALMASI BİLMEM NE YAPMADIĞINI, NASIL ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN VESTELİ İLK YARI 1- 0 YENİKKEN İKİNCİ DEVRE 4-1 NASIL YENDİĞİNİ SORAN YOK, HA KEZA 1.LİGDEKİ DİĞER KAYSERİNİN SON DÖRT BEŞ MAÇININ NASIL ALENGİRLİ OLDUĞU APAÇIK GÜN GİBİ ORTADA

HADİ ORADAN HADİ, İŞNİZ GÜCÜNÜZ YOK BELAMI ARIYOSUNUZ, SİVASIN SIRTINDA MEŞHURMU OLMAK İSTİYOSUN BRE.
HADİ ORADAN GİT İŞİNE

OrhanKARAHAN 06.07.2005 10:01

bu ve bunun gibi kiralık kalemlere verilecek cevap bence yayın yaptıkları Medya Araçlarını (gazete, dergi, tv, radyo vs..) tekip etmemek olacaktır. gerekli tepkimi verdim (mail olarak) vermeyede devam edeceğim izlemeyerek...

serhankaburcuk 06.07.2005 10:12

[b][i]Milliyet gazetesini bu çirkin saldırıdan dolayı kınıyorum...
Sivasspor bu şampiyonluğu bileğinin hakkı ile almıştır ve hiçbir şaibe yoktur...38 yıl sonra gelen şampiyonluğumuza kimse dil uzatamaz...
Bu haklı serzenişi yapan yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz...Daima yanınızdayız...[/i][/b]

KoraySancar 06.07.2005 11:43

MİLLİYET SEVER BÖYLE İŞLERİ...!
Yıllarca önce Anadolu lisesinde öğrenciyken görmüştüm Milliyet'in sahtekar yüzünü.Gazetelerin ansiklopedi verme furyasının henüz başladığı dönemdi.Milliyet de fırsatı ganimet bilmiş,okuyucusunu kazıklamak için hemen hazırlıklara girişmiş.Televizyonlarda dakikalarca reklam yapıyorlar,çok kaliteli bir ansiklopedi vereceğiz diye.Yatılı okuyan bir öğrenci olarak üç-beş kuruş geçiyor elime,fakat içimde bir tecessüs,bir okuma merakı var ki ne yapıp edip alacağım bu ansiklopediyi dedim.Aylarca yemeyip,içmeyip gazete kuponu biriktirdim.Ansiklopediler elime geçtiğinde ise tam bir hüsrana uğradım.İçeriği son derece sınırlı,gazete kağıdına basılmış ve boyutu reklamlarda algılandığından çok ufak.(Milliyet'in bu kazığının da etkisiyle Türkiye çapında iki önemli gelişme oldu.Tüketici Korunması Hakkındaki Kanunla gazete promosyonlarına sınırlama getirildi,gazeteler dağıtacakları promosyonların reklamlardakiyle aynı olduğunu ispatlamak için bayilere göndermeye başladılar.)Çocuk sayılabilecek o yaşta aldı milliyet ahımı.Yıllar sonra Aydın Doğan sahtekarlığıyla gündeme geldiğinde hiç şaşırmadığım gibi,milliyet'in bu geleneksel tutumunu devam ettirmesine de hiç şaşırmıyorum.Başlıkta dediğim gibi Milliyet sever bu işleri.Sahibiyle özdeşleşmiş,sahtekarlığın,ahlaksızlığın alasını yapar.
Bazı arkadaşların yerinde tekliflerine katılıyorum:"Milliyet almayalım,aldırmayalım."Sivassporla ilgili bir haber yapıldığında,bir promosyon yapıldığında nasıl rating'lerini artırıyorsak,şimdi de düşürelim.Bu güç var elimizde,yeter ki biraz duyarlı olalım.

GuNaY 06.07.2005 11:52

[color=blue][b]cok can yakacagımızı anladılar simdide iftiralarla bizi sindirmeyemi calısıyorlar... bunu nasıl basaracaklar merak ediyorum... biz yigidoyuzzzzzzzzzzzzzzzzzz[/b][/color]

borranfirtinasi 06.07.2005 12:25

doğan yayın organlarını protosto edelim milliyet,kanald hürriyet atv diğer yayın organları

serhankaburcuk 06.07.2005 12:44

[quote=gunay][color=blue][b]cok can yakacagımızı anladılar simdide iftiralarla bizi sindirmeyemi calısıyorlar... bunu nasıl basaracaklar merak ediyorum... biz yigidoyuzzzzzzzzzzzzzzzzzz[/b][/color][/quote]

[b][i]Bizi sindiremezler kardeşim seninde dediğin gibi bizler yiğidoyuz...Bu işi nasıl becerecekler bakalım...

..............HEP DESTEK TAM DESTEK....HERZAMAN DESTEK............[/i][/b]

merkez58 06.07.2005 13:30

ARKADAŞLAR ELİNİZİN ALTINDA İNTERNET VAR MEİLLERLE KİLİTLEYİN ANLASINLAR....... EN BÜYÜK SİVAS EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN

1967_DERNEK_10UR 06.07.2005 13:57

HAYDİ YİĞİDOLAR MAİLLERE YÜKLENELİM.MEYDANI BOŞ BIRAKMAYALIM ARTIK ÖĞRESİNLER YİĞİDOGÜCÜNÜ ....

GeCeVeMaVi58pRf 14.08.2005 15:26

Baskanimizin Her Kosulda Arkasindayiz O Bizim Herseyimiz Bu çirkinliği şiddetle Kiniyoruz Ve Onlara Gereken Cevabi şampiyon Olarak Verecez...

1967_DERNEK_10UR 14.08.2005 18:39

[b]KANDIRAMAZLAR BİZİ SUSTURAMAZLAR BİZİ ALEM BİLİYOR BİZİ BİZ YİĞİDOYUZ BÜYÜK BAŞKAN MECNUN ABIMIZE HEP DESTEK TAM DESTEK..[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:50.