![]() |
Altay - Kasımpaşa Maçı Tahmin ve Yorumları
Türk Telekom Lig A play-off finalinde Altay ile Kasımpaşa arasında, yarın oynanacak ve Turkcell Süper Lig'e çıkacak 3. takım da belli olacak. Ankara'da karşı karşıya gelecek iki takımın final mücadelesi 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak ve D Spor'dan naklen yayınlanacak.
|
--->: Altay - Kasımpaşa Maçı Tahmin ve Yorumları
bende bu 2 takımın final oynamasını istiyordum işşallah hak eden süper lig e çıkar şimdiden başarılar.....
|
-->: Altay - Kasımpaşa Maçı Tahmin ve Yorumları
Altay bu maçı alır meraklanmayın yılların tecrübesi altay
|
[B]Ölümüne altayyyyyyyyyyyyyy .. süper ligin bir izmir takımına ihtiyacı var:)
burda futbol açı insanlar olarak süper lig maçı istiyoruuuuuuuuzzz:) Burdan Altay le ilgili açtığım konuyu kapatan kişiyi de ayrıca kınıyorum!!!!![/B] |
[B][COLOR="Navy"]Izmir takimlarindan süperligde olmasi gerekir.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
[COLOR="Green"][B]BENDE ALTAY DİYORUM
HAYDE BÜYÜK ALTAY [/B][/COLOR] |
ALTAY DİYORUM BU MAÇI 2-1 ALIRR
|
inşallah altay kazanır çünkü koskoca izmirin bi takımı yok ligde hadi altay göster kendini
|
haydi altayyyyyyyyy.......................
|
İnşallah altay yükselir yaa sevdiğim takımlardan biri
|
bu maç altayın ama kasımpaşa inşallah masa başında bişeyler yapmaz.malumunuz tayyip erdoğan bir kasımpaşalı.normal şartlarda altay alır maçı
|
bence kasımpaşa 0-1 maçı alır
|
[B]Her iki takımında şansları eşit altay ın çıkmasını isterim izmir takımı olmalı ligde...[/B]
|
[QUOTE=serrrkan;219703]bu maç altayın ama kasımpaşa inşallah masa başında bişeyler yapmaz.malumunuz tayyip erdoğan bir kasımpaşalı.normal şartlarda altay alır maçı[/QUOTE]
[B]Bu ülkenin başbakanı tüm ülkeyi temsil ediyor. Yanlızca kasımpaşayı değil;) Öyle bir şey olmaz olamaz:)[/B] |
ben insallah altay diyorum
izmirinde bir takima nihtiyaci var ne güzel olur demi altay ciksa sampiyon olsa en azindan bir anadolu takimi sampiyon olmus olur |
bence altay 3-1kasimpasa
altayda hangi futbolculkar var biliyormusunuz 1.ligde oyniyan 2.lige artik bakmiyorum da en son sivas maclarinda bakiyordum heheheheh |
BÜYÜÜK AALLTAAAYYY....
İNŞALLAH ALTAY SÜPER LİGE ÇIKAR. HEM İZMİR'İN BİR TAKIMA İHTİYACI VAR, HEMDE SİVASSPOR'UMUZU BURADA RAHAT RAHAT SEYRETMİŞ OLURUZ. ZATEN ALTAY'I DA ÇOK SEVERİM. İNŞALLAH ÇIKARDA SÜPER LİG TAKIMLARINI BİZDE İZLEME ŞANSINI YAKALARIZ... HAYDİ ALTAY'IM SONUNA KADAR DESTEKÇİNİM. SANA SÜPER LİG YOLUNDA BAŞARILAR DİLİYORUM... . |
O MAÇA GİDECEM TABİKİ ALTAY İKİ TAKIMIDA ANKARADA TELEKOMA KARŞI İZLEMİŞTİM ALTAY ÜSTÜN EGELİ YİĞİDOLAR İÇİN ALTAY CIKMALI
|
HAYDİ BÜYÜK ALTAY SENİ ÇOK SEVİYORUZ.İNADINA ALTAY.
|
ALTAY 3-1 KASIMPAŞA YENİLECEK İNŞ
|
Altay - Kasımpaşa Maçı Tahmin ve Yorumları
[B]İstanbul takımları gereğinden fazla bu ligde...
Altay gelir umarım...[/B] |
acaba genclerbirligi oftas in son durumunu bilen varmi duyduguma göre corumspor satin aliyomus yani gencler yerine corumspor cikacakmis lige
böyle sacmalik olurmu ya hayret ettim dogrusu duyunca ayrica corumlularida hic sevmem insaallah gerceklesmez |
altay alır bu maçı gibime geliyo geçensende play off gitmişti ama finalde lenmişti sakaryaya...
|
Altay- Kasımpaşa macının tansiyonu çok yüksek olur malum önemli bir yükselme macı olacak bence süper liğe hak eden ve iyi oynayan cıksın iki takımada başarılar dilerim sonunda türk futbolu kazanır inşallah
|
BAŞARILAR BÜYÜK ALTAY KAZAN BU MAÇI
|
altay bu maçı rahat alır ve lige çıkar.
|
GÖNLÜMÜZ ALTAYDAN YANA ALTAYDAN YANA İNSALLAH CIKARSIN ALTAYY
|
Bence kasımpaşa maçı alır. Hakeden kazansın Altay a başarılar
|
Bence Altay cıkacaktır İzmirden 1.ligde takım olması gerekır lige renk getiriyorlar herzman....
|
KASIMPAŞA istanbulun 5 nci takımı çıkar inşallah bizde bu sayede sivasımızı 5 defa izleme fırsatı buluruz :D
|
[B]Kasımpaşa Cıksın Sonra Turkcell Super Liginin Adını İstanbul Süper Ligi Die Deiştirelim ßunumu İstiolar Yani
Forza ALtay ![/B] |
altay alırsa iyi olur izmirin süper ligde bi takımı şart bana göre.
|
d spor veiyormuş maçı nerde buluruz d sporu
|
Kasımpaşa alsın,daha iyi olur,(kasımpaşada oturuyorum,2 dak. da stada giderim.) Şaka bir yere kadar,genelde izmirinde bir takımı olsun deniliyor.Yalnız unutmayalım ki futbol bir endüstridir.Bu endüstriyel bakışda milyonu aşan nüfusu ile izmir kenti birlik ve beraberlik olamamış,iç huzuru yakalayamamış,orda bulunan baronlar ve kara iş takipcileri senelerdir futboldan, güzellikden ziyade kamplaşmalara çanak tuttular.Bu kavgaların arasında yüzyıllık mazisi olan Göztepe futbol takımıın amatör kümeye düşmesine bile göz yumdular.83 yıllık cumhuriyetimizde sayısız sanayici ve işadamı çıkaran bir kent,sadece seksen bin kişilik stadına büyük bir takım geldiğinde spora ilgi duyar oldu.
Bunların yanında yüzellibin nüfusu ile kasımpaşa spor bir sezon boyunca,onbin kişilik stadında,tam trübünlere oynuyor,çarşısında ki esnafından,sokağındaki esnafa futbol takımına duyarlı bir konumda. Gelelim asıl konumuza,ha altay olmuş,ha kasımpaşa hiç umrumda değil,benim için asıl sorun,üstüne basarak vurgulamak istediğim,GÖZTEPE'nin başına gelenler.Yüzyıllık mazisi olan bir kulüp nasıl olurda amatör kümeye düşer.Bunu iyi incelememiz ve bundan ders almamız gerekir. Kuturlaşmamız gerek. SİVASSPOR'umuza her zaman tam destek vermemiz gerek. Futbolu bir eğlence,takımımızı ise dünyaya açılan bir pencere olarak görmeliyiz. Sanayici,işadamı,işci,memur,herkesimden vatandaşımız memleket sevdası olarak konuya bakmamız ve elimizden geldiği kadar maddi manevi desteğimizi vermeliyiz. Biz bu sorumluluklarımızı yerine getirdiğimiz müddetçe,bırakın altayı,kasımpaşayı, arsenal bu liğe gelse önemli değil. |
bende altay diyorum. ne ya 5 tane istanbul takımı hiç hoş olmaz valla. hem taraftarda bulamazlar yav. hadi altay al macı cık lige.
|
izmir e deplasmana gideriz yine 302 belediye otobüsü ile 20 saaat de gitmiştik karsıyaka maçına 20 saate de gelmiştiş 40 saatimiz yolda belediye otobüsünde geçmişti ama degmişti karşıyaka 1 SİVASSPOR 3
|
BNECE ALTAY ALIR KASIM PAŞA İYİ BİR TAKIM AMA ONU ÇIKARTMAZLAR İSTANBULUN BİRSÜRÜ TAKIMI VAR SÜPERDE İZMNİRİN YOK BENCE ALTAY ÇIKAR
|
ALTAY'IN ÇIKMASI PEK ÇOK YÖNDEN İYİ OLACAKTIR. EN BAŞTA BİZ SİVAS'LILAR KENDİ TAKIMIMIZI SEYRETME İMKANI BULACAĞIZ. HAYDİ ALTAY'IM, İZMİR'DE Kİ HER MAÇINA GELECEĞİM....
FORZA BÜYÜK ALTAY....... . |
[B][COLOR="Black"]ALTAY.2-KASIMPASA:1 .Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=albina58;219932]Kasımpaşa alsın,daha iyi olur,(kasımpaşada oturuyorum,2 dak. da stada giderim.) Şaka bir yere kadar,genelde izmirinde bir takımı olsun deniliyor.Yalnız unutmayalım ki futbol bir endüstridir.Bu endüstriyel bakışda milyonu aşan nüfusu ile izmir kenti birlik ve beraberlik olamamış,iç huzuru yakalayamamış,orda bulunan baronlar ve kara iş takipcileri senelerdir futboldan, güzellikden ziyade kamplaşmalara çanak tuttular.Bu kavgaların arasında yüzyıllık mazisi olan Göztepe futbol takımıın amatör kümeye düşmesine bile göz yumdular.83 yıllık cumhuriyetimizde sayısız sanayici ve işadamı çıkaran bir kent,sadece seksen bin kişilik stadına büyük bir takım geldiğinde spora ilgi duyar oldu.
Bunların yanında yüzellibin nüfusu ile kasımpaşa spor bir sezon boyunca,onbin kişilik stadında,tam trübünlere oynuyor,çarşısında ki esnafından,sokağındaki esnafa futbol takımına duyarlı bir konumda. Gelelim asıl konumuza,ha altay olmuş,ha kasımpaşa hiç umrumda değil,benim için asıl sorun,üstüne basarak vurgulamak istediğim,GÖZTEPE'nin başına gelenler.Yüzyıllık mazisi olan bir kulüp nasıl olurda amatör kümeye düşer.Bunu iyi incelememiz ve bundan ders almamız gerekir. Kuturlaşmamız gerek. SİVASSPOR'umuza her zaman tam destek vermemiz gerek. Futbolu bir eğlence,takımımızı ise dünyaya açılan bir pencere olarak görmeliyiz. Sanayici,işadamı,işci,memur,herkesimden vatandaşımız memleket sevdası olarak konuya bakmamız ve elimizden geldiği kadar maddi manevi desteğimizi vermeliyiz. Biz bu sorumluluklarımızı yerine getirdiğimiz müddetçe,bırakın altayı,kasımpaşayı, arsenal bu liğe gelse önemli değil.[/QUOTE] [COLOR="Green"][B]EVET HAKLISIN KARDEŞ AMA BENİM TEK DİLEĞİM ALTAYIN ÇIKMASI[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:35. |