SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   EGEDİK YAKIN MARKAJDA. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11498)

SivasSpor.Com 09.06.2007 21:29

EGEDİK YAKIN MARKAJDA.

[IMG]http://www.memleketsivas.com/img/6585.jpg[/IMG]
Mevcut yapıyı büyük ölçüde muhafaza edip,yapılacak takviyelerle güçlü bir ekip kurarak yeni sezona başlamak isteyen Sivasspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Bülent Uygun’un isteği doğrultusunda harekete geçen yönetimin Denizlispor’un orta saha oyuncusu Fatih Egedik’lede anlaşma zemini aradığı öğrenildi.
25 yaşındaki futbolcu için kolları sıvayan Sivasspor yönetimi orta saha için düşündüğü Fatih Egedik’le önümüzdeki günlerde masaya oturmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon Denizlispor’a Altay takımından gelen Fatih Egedik 25 yaşında ve 1.80 boyunda. Denizlispor kulübüyle resmi sözleşmesi 2008 yılının Mayıs ayında bitecek olan futbolcununda Sivasspor’a gelmek istediği belirtiliyor.
YURT İÇİ VE DIŞI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Teknik direktör Bülent Uygun’un isteği doğrultusunda yurt içinde ve dışında bir çok futbolcuyla görüşen Sivasspor kulübünün bazı futbolcularla anlaşma konusunda epey mesafe katettiği ve yakında resmi imzayı attıracak noktaya gelindiğide ifade ediliyor. Sivasspor yeni sezona 4 veya 5 futbolcu transfer ederek girmek istiyor.

Besyo_cu 09.06.2007 21:32

EGEDİK YAKIN MARKAJDA.

Güzel bi oyuncu bakalım ne olacak hem genc de sayılır...

ZYYZ 09.06.2007 21:35

EGEDİK YAKIN MARKAJDA.

Takımımız için hayırlısı olsun.

talha58 09.06.2007 21:54

--->: EGEDİK YAKIN MARKAJDA.

[B][COLOR="Indigo"]Altay'da oynarken iyiydi. Yasir'in biraz daha teknik olanı diyebilirim. Orta sahada oynuyor. hayırlısı olsun.[/COLOR][/B]

sinan-58 09.06.2007 21:57

-->: EGEDİK YAKIN MARKAJDA.

guzel bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız vardı gelirse guzel olur

yerliturkuaz 09.06.2007 22:11

İYİ BİR FUTBOLCU DENİZLİSPORUN ORTA SAHASINDA SÜREKLİ OYNAYAN BİR FUTBOLCU DENİZLİSPORUN BU OYUNCUYU SATACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM BEN

ceza_tolga_rep 09.06.2007 22:23

bbu sene ve geçen sene mükemmeldi cidden fatih egedik.bence çok isabetli bi transfer olabilir.

sivas_kangallı 09.06.2007 22:25

çok güsel oyuncu alınırsa iyi olur bence.

Dark Force 09.06.2007 23:06

[B]evet işte bu benim söylediğim futbolcular çıkıyor yakında denizlispordaki roman krataçvilinde bombası patlar bu oyuncular takımımızda çok güzel işler yapar bu sezon düşme korkusu yüzünden isteneni tam anlamıyla veremedi stresten bizde yıldızlaşacak bir tipte oyuncu inşallah bir an önce alınır[/B]

Engin58 09.06.2007 23:20

[B][COLOR="DarkRed"]Hayirli olsun.Sivassporumuza.Saygilarimla...[/COLOR][/B]

Divriği58- 10.06.2007 09:45

BENCEDE ALINSIN GUZEL TOPCU SİVASSPORA FAYDASI OLUR

zaralım 58 10.06.2007 09:50

SİVASSPOR için hayırlısı ne ise o olsun

Turan 59 10.06.2007 10:27

Sivasspor'a faydalı olacağını düşünüyorum.

ibrahimovic7 10.06.2007 10:29

BU OYUNCU KADROMUZA GİRMELİ BAŞKA BİŞİ DEMİYOM!

savununyigidogeliyor 10.06.2007 11:09

takımıza fatih egedik hiç kuşkusuz katkı yapacakdır ama sivassporumuzun orta göbeğe clas bi 10 numara şart bi de servetin yerine sağlam bi defans

altuntas58 10.06.2007 11:33

Denizlisporun bu futbolcuyu serbest bırakacağını hiç sanmıyorum eğer transifer yapabilirsek bizim için iyi olur teknik kapasitesi yüksek fiziği yerinde servetin yerine iyi bir altarnatif olabilir

SEMİH-58 10.06.2007 11:47

nerde kıyıda köşede kalmış cevher varsa bulmalıyız.

Divriği58- 10.06.2007 11:58

[QUOTE=savununyigidogeliyor;222360]takımıza fatih egedik hiç kuşkusuz katkı yapacakdır ama sivassporumuzun orta göbeğe clas bi 10 numara şart bi de servetin yerine sağlam bi defans[/QUOTE]

1- ORTA SAHAYA GURHAN GIBI NORIN GIBI OYUN KURUCAK 10 NUMARA
2- SAG KANATA MUSA KUS YERINE SAGLAM BI ADAM
3-SOLA SERDAR TOPRAKTEPE YERINE ADAM
4-SERVET YERINE YABANCI KAILTELI STORPER
5-KALECI FEVZI

5 - 6 ILK 11 DE OYANAYBILECEK TRANSFER BIZE YETER

AZ AMA ÖZ OLSUN SİVASSPORA FAYDALI OLSUN YİĞİDOLAR MEMLEKETİ SİVASA HAYIRLI OLSUN

cenk5821 10.06.2007 12:30

bu futbolcunun fizigi ve teknigi cok super bence bu oyuncuyu denizli birakmaz ark dedigi gibi servetin yerine bi stoper ortasahayada ii bi 10 numero ve bide bitiriciligi yuksek bi forvet olsa takimda forvet cok ama........ :)

talha58 10.06.2007 12:40

[QUOTE=Divriği58-;222369]1- ORTA SAHAYA GURHAN GIBI NORIN GIBI OYUN KURUCAK 10 NUMARA
2- SAG KANATA MUSA KUS YERINE SAGLAM BI ADAM
3-SOLA SERDAR TOPRAKTEPE YERINE ADAM
4-SERVET YERINE YABANCI KAILTELI STORPER
5-KALECI FEVZI

5 - 6 ILK 11 DE OYANAYBILECEK TRANSFER BIZE YETER

AZ AMA ÖZ OLSUN SİVASSPORA FAYDALI OLSUN YİĞİDOLAR MEMLEKETİ SİVASA HAYIRLI OLSUN[/QUOTE]

[COLOR="indigo"][B]Özellikle 10 numara sorununda haklısın. Geçen yıl Carvalho o görevi yapamamıştı. BenceTürkiye'de Gürhan gibi birkaç oyuncu daha var. Onlar üzerinde de durulmalı. Mesela ;[/B][/COLOR]

[B][COLOR="Indigo"]1 - İLYAS KAHRAMAN ( ANTALYASPOR)
2 - OĞUZ ŞABANKAY (GALATASARAY)
3 - OLCAN ADIN ( FENERBAHÇE )
4 - ERMAN ÖZGÜR (KONYASPOR)[/COLOR][/B]

[COLOR="indigo"][B]Kaleci olarak ise Zafer Özgültekin'i öneriyorum. Hem ucuz, hemkaliteli. Milli takımda oynamış tecrübeli ve Sivaslı bir kaleci.[/B][/COLOR]

serhatcan 10.06.2007 13:15

ARKADAŞLARR. evett işte tam aranılan kan. ben bu fatih egediği sezon boyu izledim. cidden çok ama çok iyi bir topcu.Mecnun Başkan bu transferi bitir seneye hem milli takıma gider hem fiyatı artar. gerçekten çok süper bir futbolcu. Bu transferi bitirirsen işte en büyük başkan sensin demektir.

yildizeli_58 10.06.2007 13:18

bence biz fenerden selcuk olcan kemal kerim gibi futbolcular almaliyiz

serhatcan 10.06.2007 13:37

[QUOTE=yildizeli_58;222382]bence biz fenerden selcuk olcan kemal kerim gibi futbolcular almaliyiz[/QUOTE]

Yav gadi kerim olcan selçuk neysede. kemall lee ne işimiz varr. adam futbolcumu bee..Maçlarını bi izleyinsene takıma hiç katkı sağlayan akıllı bir hareketi varmı. bizim amatör kulüplerde onun gibi nicelerinin oklduğunu söyleyebilirim. Kemal e futbolcu diyenin aklına şaşarım.42 yaşındayım ondan daha iyi oynarım. belki fizikman değil ama en azından ondan daha iyi aklımı kullanırım.

serhatcan 10.06.2007 13:39

FATİH EGEDİK in alınması için kulube baskı yapalım fax larla maillerle arkadaşlarr. göreceksiniz çok büyük bir topcu kazanmış olacağız. yasir le fatih türkiyenin en iyi ortasahasını oluşturacaklar.

sandal5877 10.06.2007 13:43

sivasın bonservis ödeyipte oyuncu alacagına pek inanmıyorum
yalan haber cok iyi oyuncuyu denizli bırakırmı bıraksa para kazanmak ister
tabi gönül isterkı olsun.

Besyo_cu 10.06.2007 16:30

Kaleye ne Fevzi si ne Zafer özgültekini ikiside 2.lig oyuncuları bizde ne işelri var bizim bursa spora verdiğimiz 2 ligedeki kalecimiz yavuz bile bunlardan kat kat üstündür. Zafer zaten eskişehir sporda lig a oynuyor ve hiç bi işe yaramaz fevzi ise vestel manısa bile gönderdi gecen sene malatya yı düşürdü bu sene vesteli az daha düşürüyordu bizi düşürecek oyuncu değil yukarılara cıkartıcka oyuncu lazım...

Abdullah DuMaN 11.06.2007 07:35

GENÇ BİR FUTBOLCU UMARIM İYİ İŞLER YAPAR

Divriği58- 11.06.2007 08:35

[QUOTE=besyo_cu;222418]Kaleye ne Fevzi si ne Zafer özgültekini ikiside 2.lig oyuncuları bizde ne işelri var bizim bursa spora verdiğimiz 2 ligedeki kalecimiz yavuz bile bunlardan kat kat üstündür. Zafer zaten eskişehir sporda lig a oynuyor ve hiç bi işe yaramaz fevzi ise vestel manısa bile gönderdi gecen sene malatya yı düşürdü bu sene vesteli az daha düşürüyordu bizi düşürecek oyuncu değil yukarılara cıkartıcka oyuncu lazım...[/QUOTE]

ben yedek kalecı den bahsedıyorum ayrıca sıvassporumuza bu kadar transfer gerektıren mevkı ıcınde zarara sokmasın ıstıyorum fevzı suan bonservısı elınde bız e bır malıyetı yok akından da kat kat ıyı bır futbolcu

osmanfidan 11.06.2007 09:34

güzel transfer alınırsa çok iyi olur

ceza_tolga_rep 11.06.2007 09:51

arkadaşlar bakıyorumda gerçekden fikirleriniz çok güsel.biz böle düşünüyorsak bülent hoca dünden düşünmüş ve seneye ki sezonun garantisini almıştır diye düşünüyorum.

mermer yusuf 11.06.2007 09:52

HAYDİ BAKALIM.MARKAJDAN KAÇMASIN....

savununyigidogeliyor 11.06.2007 10:02

arkdaşım o değilde resmini değiştirmeni talep ediyorum evin içinde berenin ne işi var :D

svs_çapkın_58 12.06.2007 13:16

güzel oyuncu alınsın bence sivasımızda iş yapar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:20.