SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS´A 2 YENİ YİĞİDO.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11990)

SivasSpor.Com 27.07.2007 19:57

SİVAS´A 2 YENİ YİĞİDO..

3 büyük kulüple de anılan Abdurrahman ve Sedat'ın önümüzdeki günlerde Sivasspor kampına katılacağı ve resmi sözleşmeyi imzalayacakları öğrenildi.

Ankaragücü'nün savunma oyuncuları Abdurrahman Dereli ve Sedat Bayrak'ın, Sivasspor ile anlaştığı öğrenildi.
İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, sözleşmelerindeki opsiyon maddesi yüzünden sezon başında Ankaragücü ile problem yaşayan, anlaşmanın sağlanmasının ardından ise bu seferde paralarını alamadıkları için Sarı-lacivertli ekibin Avusturya kampına katılmayan Abdurrahman Dereli ve Sedat Bayrak'ın Sivasspor ile anlaştıkları öğrenildi. Son iki sezondur Ankaragücü formasıyla gösterdikleri performansla dikkatleri çeken 2 futbolcunun menajeri Mehmet Gölpınarlı, futbolcuların ve iki kulübün anlaşma sağladığını söyledi. Zaman zaman isimleri 3 büyük kulüple de anılan Abdurrahman ve Sedat'ın önümüzdeki günlerde Sivasspor kampına katılacağı ve resmi sözleşmeyi imzalayacakları öğrenildi.

zaralım 58 27.07.2007 20:02

--->: SİVAS´A 2 YENİ YİĞİDO..

hayırlısı olsun haydalarını görmek dileğiyle

gmmetin 27.07.2007 20:07

harika yerinde iki transfer...bu senenin en iyi transferleri

Besyo_cu 27.07.2007 20:38

cok yerinde transferler özellıkle abdurrahman cok iiyi sağ kanadı musa aydınla cok güzel kullanacakalrdır.... hayırlı olsun

yigido_furkan 27.07.2007 20:46

-->: SİVAS´A 2 YENİ YİĞİDO..

2side cok iyi oyuncu hayırlı olsun takımımıza

cenk5821 27.07.2007 20:58

guzellll ya sevindim ankaragucunde ikiside cok basariliydiii hayirli olsunn eger dogruysaa

sarı şeytan 38 27.07.2007 20:58

hayırlı olsun komşu.sedat servetin yerini doldurur.abdurrahmanda begendigim bi oyuncuydu.inşallah başarılı olurlar

ceza_tolga_rep 27.07.2007 20:59

iki oyuncununda süper lig kalitesi bulunmakta.mükemmel transferler.ben bu iki oyuncununda muhakkak sivasspora katkısı olacağını düşünüyorum.defansif bölgemiz daha da güçlendi.yönetimden böle transferler istiyoruz.

ceza_tolga_rep 27.07.2007 21:05

Ad Soyad: Sedat Bayrak
Doğum Tarihi: 10.04.1981
Doğum Yeri: Trabzon
Mevki: Defans
Boy: 188 cm
Kilo: 87 kg
Forma Numarası: 3
Oynadığı Klüpler: A.Sebatspor

Ad Soyad: Abdurrahman Dereli
Doğum Tarihi: 15.02.1981
Boy: 172 cm
Kilo: 66 kg
Forma Numarası: 61

samet yıldız 27.07.2007 21:18

--->: -->: SİVAS´A 2 YENİ YİĞİDO..

[QUOTE=ceza_tolga_rep;231666]Ad Soyad: Sedat Bayrak
Doğum Tarihi: 10.04.1981
Boy: 188 cm
Kilo: 87 kg
Forma Numarası: 3

Ad Soyad: Abdurrahman Dereli
Doğum Tarihi: 15.02.1981
Boy: 172 cm
Kilo: 66 kg
Forma Numarası: 61
Oynadığı Klüpler: A.Sebatspor[/QUOTE]

vay be 2 side81 ve trabzon doğumlu oynadıkları takımda a.sebat bu kadar olmaz 2 side sivassporlu oldu aynı anda

corners19 27.07.2007 21:20

abdurrahmanı çok yakından tanıyorum çok iyibir futbolcu son aldığıım bilgileere göre sağ açıkta düşünüyormuş onu bülent uygun musadan pek memnun değilmiş

B.Demirci 27.07.2007 21:21

Hayırlı olsun. İyi oyuncuymuşlar. İnşallah Sivassporumuza katkıda bulunurlar..

ceza_tolga_rep 27.07.2007 21:28

-->: --->: SİVAS´A 2 YENİ YİĞİDO..

[QUOTE=corners19;231671]abdurrahmanı çok yakından tanıyorum çok iyibir futbolcu son aldığıım bilgileere göre sağ açıkta düşünüyormuş onu bülent uygun musadan pek memnun değilmiş[/QUOTE]

musa kuş gitti bee yuhh artık...............

besiktas58 27.07.2007 21:40

--->: -->: --->: SİVAS´A 2 YENİ YİĞİDO..

[QUOTE=ceza_tolga_rep;231673]musa kuş gitti bee yuhh artık...............[/QUOTE]

arkadas musa kus degil ,musa aydin sakarya dan aldilar
abdurahman in geldi cok iyi oldu o bölgede eksimiz vardi murat duman gitikten sonra

ankaragucu 27.07.2007 21:44

Onlardan bi yol olmaz.Para için takımını satan iki oyuncu..Böyle karekteri olan topçudan hiçbir takıma yarar gelmez. Bakın göreceksiniz istanbul köpeklerinden teklif alınca hemen satarlar sizide.. Sakın bizden gitti kötülüyo demeyin 50 milyar için takım satan adamlar bunlar haberiniz olsun..Sebattan bize geldiklerinde adam değillerdi cepleri para gördü adam oldular.Kankadır bunlar biri nereye diğeri oraya...Sizden cem canı alıyomusuz nasıl bi admadır istanbulspordayken iyidi şimdi nasıl ???

YavuzTheYigido 27.07.2007 21:52

[QUOTE=ankaragucu;231675]Onlardan bi yol olmaz.Para için takımını satan iki oyuncu..Böyle karekteri olan topçudan hiçbir takıma yarar gelmez. Bakın göreceksiniz istanbul köpeklerinden teklif alınca hemen satarlar sizide.. Sakın bizden gitti kötülüyo demeyin 50 milyar için takım satan adamlar bunlar haberiniz olsun..Sebattan bize geldiklerinde adam değillerdi cepleri para gördü adam oldular.Kankadır bunlar biri nereye diğeri oraya...Sizden cem canı alıyomusuz nasıl bi admadır istanbulspordayken iyidi şimdi nasıl ???[/QUOTE]

[B][COLOR="Red"]Boyle negatif dusunme arkadas.Futbolcular takim degistirebilir.Adamlar kendine iyi bakarsa 10-12 sene futboldan para kazaniyorlar.Dolayisiyle nerede daha cok kazaniyorlarsa oraya gitmek en dogal haklaridir.
Ayrica Cem Canín Sivasspordan ayrilacagini sanmiyorum.Orta sahanin ortasinda ve on liberoda oynayabilen yetenekli bir futbolcu.Sivassporun Super ligdeki 58. golu atmis manevi yonden de degerli bir futbolcumuzdur.
Selam ve Saygilarimla[/COLOR][/B]

samet yıldız 27.07.2007 21:52

[QUOTE=ankaragucu;231675]Onlardan bi yol olmaz.Para için takımını satan iki oyuncu..Böyle karekteri olan topçudan hiçbir takıma yarar gelmez. Bakın göreceksiniz istanbul köpeklerinden teklif alınca hemen satarlar sizide.. Sakın bizden gitti kötülüyo demeyin 50 milyar için takım satan adamlar bunlar haberiniz olsun..Sebattan bize geldiklerinde adam değillerdi cepleri para gördü adam oldular.Kankadır bunlar biri nereye diğeri oraya...Sizden cem canı alıyomusuz nasıl bi admadır istanbulspordayken iyidi şimdi nasıl ???[/QUOTE]

[B]İŞTE CEM CAN'IN HAYAT HİKAYESİ.

01-05-1981 yılında ANKARA da doğdum ama aslen KIRŞEHİRLİYİM forma numaramın da 40 olması oradan gelir. Arkadaşlar 15-16 yaşlarıma kadar mamak ın üreğil semtinde oturduk, daha sonra babamın emekli tazmınatıyla ve abilerimin yardımyla sincan lale de bir ev aldık ve burda ailemle yaşamaya başladık ve daha sonra 14 yaşlarıma doğru arkadaşlarımın da sayesinde futbol külübüne yazılmaya karar verdim çünkü futbol oynamayı çok seviyordum...
Tunç altındağ spor klübünde de futbol yaşantıma başaladım benım burda daha doğrusu futbol hayatım da ilk antrönörüm yusuf dayıdır kendisinin çok emeğini görmüşümdür...
Daha sonra bu klüpte kendimi göstererek bir çok klüp beni transfer etmek istemiştir bu klüpleri yazarsam şimdi sayfa yetmeyceek arkadaşalr bu klüplerin içlerinden beni en çok isteyen klüp aldı tabiki bu klübün adıda BAŞKENT EDAŞSPOR klübüdür profesyonel olmamda bu klüpteki hameş hocamın katkısı çok büyüktür çünkü beni daha sonra EGO SPOR şuanki adıyla BUGSAŞ spora götürmesinde bana çok büyük katkıları olmuştur.
Ego sporda ilk senemde çok iyi bi yükselme gösterip büyük takımların dikkatini çekmeye başlamıştım ve bi kaç transfer tekliflerinde sonra ANKARA DEMİRSPOR'u tercih ettim. Burda da çok iyi bi başarı gösterek süper lig teki takımların ilgilerini çekmeye başladım ve bir kaç takımdan benı en çok isteyen AYKUT KOCAMAN hocama yani İSTANBULSPOR'a 4 yıllığına transfer oldum.
İSTANBUL SPOR da AYKUT hocamın sayesınde çok güzel maçlar çıkardım.
İSTANBULSPOR daki son senemde yine beni çok isteyen takımlardan SİVASSPOR'a geldim.Allaha çook şükür şuana kadar da olsa burdada çok güzel maçlar çıkarttım.her sene az çok da olsa bi kaç süper lig ten istEyen oluyor.
Bu arada 2006 yılında da çok sevdiğim eşimle (PINARLA) EVLENDİK ve ALLAHA ÇOK ŞÜKÜRKİ hiç bir ihtiyacım yok...

[/B]

cem can hakkında bilgi biraz kısa ama olsun :)

SEMİH-58 27.07.2007 21:57

sivasspora hayırlı ugurlu olsun...

Divriği58- 27.07.2007 22:04

bence sedat işe yaramaz orda 6 futbolcu var hangi biri oynıycak

1-dıallo
2-hakkı
3-murat sozgelmez
4-aytac ak
5-sedat
6-hasan yurt

edebiyatisyen 27.07.2007 22:05

bu adamlar gelip imza atmadığı sürece töbe billah inanmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Besyo_cu 27.07.2007 22:21

Ne olursa olsun futbolcuda ailesini gecindirmek için herkesın ihtiyacı oldugu gibi paraya ihtiyacı vardır ve parasını almak istemesıde gayet doğaldır. Kımse hayrına calışmaz..... ve İstanbul takımlarını sevmeye bılırsın ama milyonlarca taraftarı olan Türkiyeyi avrupada tanıtan başarı oranları tartışılır ama öyle bir kelıme kullanmamalısın... Ligimiz onlarsız olmaz !

kongre 27.07.2007 22:23

hayırlı olsun SİVASSPORUMUZA...

ankaragucu 27.07.2007 22:24

--->: -->: --->: SİVAS´A 2 YENİ YİĞİDO..

[QUOTE=YavuzTheYigido;231678][B][COLOR="Red"]Boyle negatif dusunme arkadas.Futbolcular takim degistirebilir.Adamlar kendine iyi bakarsa 10-12 sene futboldan para kazaniyorlar.Dolayisiyle nerede daha cok kazaniyorlarsa oraya gitmek en dogal haklaridir.
Ayrica Cem Canín Sivasspordan ayrilacagini sanmiyorum.Orta sahanin ortasinda ve on liberoda oynayabilen yetenekli bir futbolcu.Sivassporun Super ligdeki 58. golu atmis manevi yonden de degerli bir futbolcumuzdur.
Selam ve Saygilarimla[/COLOR][/B][/QUOTE]

Eyvallah ama bizim takim 650 milyar vermis sizinkiler 700 sen olsan 50 milyar icin seni adam yapmis superlig topcusu haline getirmis takimin kume dustugu halde seni kimse istemezken almis ankaraya getirmis bir nevi bugunlere gelmene senede 700 milyar para kazanmana vesile olmus bir klubu ne olursa olsun once anlasip sonra yari yolda birakirmisin?Ha Ankaragucunun apo ve sedat gibi cok topcusu var ama yaptiklari cok yanlis yoksa istedigi yere giderler futbol bu sonucta.Bakarsin seneyede mehmet yildiz bize gelir:)

ceza_tolga_rep 27.07.2007 22:30

-->: --->: -->: --->: SİVAS´A 2 YENİ YİĞİDO..

[QUOTE=ankaragucu;231686]Eyvallah ama bizim takim 650 milyar vermis sizinkiler 700 sen olsan 50 milyar icin seni adam yapmis superlig topcusu haline getirmis takimin kume dustugu halde seni kimse istemezken almis ankaraya getirmis bir nevi bugunlere gelmene senede 700 milyar para kazanmana vesile olmus bir klubu ne olursa olsun once anlasip sonra yari yolda birakirmisin?Ha Ankaragucunun apo ve sedat gibi cok topcusu var ama yaptiklari cok yanlis yoksa istedigi yere giderler futbol bu sonucta.Bakarsin seneyede mehmet yildiz bize gelir:)[/QUOTE]

kardeş sen yönetim kurulundamısın ya da menegermisin yok 50 milyar için sattı falan diyosun.sen ortalığı karıştırmaya gelmişsin bu açık.ayrıca siz mehmetin kramponunu alamazsınız.bence bu oyuncular bize çok yararlı olacaklardır.

yigido_furkan 27.07.2007 22:32

-->: --->: -->: --->: SİVAS´A 2 YENİ YİĞİDO..

[QUOTE=ankaragucu;231686]Eyvallah ama bizim takim 650 milyar vermis sizinkiler 700 sen olsan 50 milyar icin seni adam yapmis superlig topcusu haline getirmis takimin kume dustugu halde seni kimse istemezken almis ankaraya getirmis bir nevi bugunlere gelmene senede 700 milyar para kazanmana vesile olmus bir klubu ne olursa olsun once anlasip sonra yari yolda birakirmisin?Ha Ankaragucunun apo ve sedat gibi cok topcusu var ama yaptiklari cok yanlis yoksa istedigi yere giderler futbol bu sonucta.Bakarsin seneyede mehmet yildiz bize gelir:)[/QUOTE]

kardes öyle diosunda Ankaragücününde aldıgı adamlar ortada ahmet dursun ne için orda sanıosun parayı siz cok verdiniz size geldi Fatih akyel ne için orda para için bnce herkes kendi işine baksın kim iyi kim kötü oyuncu ligte görecez

ankaragucu 27.07.2007 22:36

[QUOTE=besyo_cu;231684]Ne olursa olsun futbolcuda ailesini gecindirmek için herkesın ihtiyacı oldugu gibi paraya ihtiyacı vardır ve parasını almak istemesıde gayet doğaldır. Kımse hayrına calışmaz..... ve İstanbul takımlarını sevmeye bılırsın ama milyonlarca taraftarı olan Türkiyeyi avrupada tanıtan başarı oranları tartışılır ama öyle bir kelıme kullanmamalısın... Ligimiz onlarsız olmaz ![/QUOTE]

Senin tuttugun benim tuttugum takimin veya anadoluda herhangi bir taraftarin tuttugu trakimin sampiyon olamamasinin sebebi istanbul takimlaridir. ben sabahlari hurriyet sabah veya herhangi bir gazeteyi alinca bir kanalin spor haberlerini acinca ilk haber olarak Ankaragucunun adini veye bir anadolu kulubunun adini duymak istiyorum.Sen bir sivassporlu olarak boyle dusunuyosan saygi duyarim ama bence yanlis? istedigi kadar temsil etsin avrupda reklam yapsin. Ankaragucu veya Sivasspor veya baska bir takim medyadan bu kadar ilgi gorse ayni maddi imkanlara sahip olsa kotumu olur?? Anti-istanbul

ankaragucu 27.07.2007 22:43

--->: -->: --->: -->: --->: SİVAS´A 2 YENİ YİĞİDO..

[QUOTE=ceza_tolga_rep;231688]kardeş sen yönetim kurulundamısın ya da menegermisin yok 50 milyar için sattı falan diyosun.sen ortalığı karıştırmaya gelmişsin bu açık.ayrıca siz mehmetin kramponunu alamazsınız.bence bu oyuncular bize çok yararlı olacaklardır.[/QUOTE]

Ben niye ortaligi karistirmaya geleyimki.Ayrica karistiracagim ortalik neresi olabilirki sivasspor klubunu mu karistiracam.Sadece kendi yorumumu yapiyorum bu topcularin karekterini ogrenin diye soyledim.Ayrica bunlari bilmek icinde yonetim krulunda olmana veya menajer olmana gerek yok gazete okuman yeterli oluyo veya ankaragucu forumlarini takip etmen hersey yaziyo orda.her topcu her takima gider kafan rahat olsun.

markolinkow 27.07.2007 22:45

Haklarında Hayırlısı Olsun diyorum bi Ankaragüclü olarak.
Haberi duyar duymaz buraya girdim yapılan yorumları görmek icin
herkes memnun görünüo transferden umarım söylediginiz gibi cıkar yararlı olur size
ama söylemek istedigim bisey var bi atasözü vardır;
Davulun Sesi Uzaktan Hos Gelir
bu adamlar karakter bakımından 0 bile etmeyen adamlar sebat düstügü sene Ankaragücümüze geldiler brda adam oldular burda ceplerine para girdi burda kendileri icin tezahuratlar icat edildi ama insanda biraz vefa olmayınca isi profesyonellik kılıfına sokup baska takımlara gidiyolar hayırlısı olsun

taraftarın yine harman abdurrahmannnn...

vur vur vur sedat vur vur vur sedat...

yolunuz acık olsunn yinede

ankaragucu 27.07.2007 22:46

--->: -->: --->: -->: --->: SİVAS´A 2 YENİ YİĞİDO..

[QUOTE=yigido_furkan;231689]kardes öyle diosunda Ankaragücününde aldıgı adamlar ortada ahmet dursun ne için orda sanıosun parayı siz cok verdiniz size geldi Fatih akyel ne için orda para için bnce herkes kendi işine baksın kim iyi kim kötü oyuncu ligte görecez[/QUOTE]

Futbolculuklarina hicbir lafim yok bence bu senenin en iyi iki transferi sivas icin ama adamlarada karakter yok sorun burda.

Divriği58- 27.07.2007 22:47

YA CEM CANI SATMAK EN BUYUK KAYIPDIR HEM GENC HEM DINAMIK HEM ISTIKRARLI HEM SAVASCI HEM MUCADELECI COK BUYUK KAYIP INSAALLAH HABER YALANDIR BIRAKIN SEDAT APDURRAMANI CEM CANI ELDE TURMAK BUNLARDAN DAHA ONEMLI

ankaragucu 27.07.2007 22:47

[QUOTE=markolinkow;231695]Haklarında Hayırlısı Olsun diyorum bi Ankaragüclü olarak.
Haberi duyar duymaz buraya girdim yapılan yorumları görmek icin
herkes memnun görünüo transferden umarım söylediginiz gibi cıkar yararlı olur size
ama söylemek istedigim bisey var bi atasözü vardır;
Davulun Sesi Uzaktan Hos Gelir
bu adamlar karakter bakımından 0 bile etmeyen adamlar sebat düstügü sene Ankaragücümüze geldiler brda adam oldular burda ceplerine para girdi burda kendileri icin tezahuratlar icat edildi ama insanda biraz vefa olmayınca isi profesyonellik kılıfına sokup baska takımlara gidiyolar hayırlısı olsun

taraftarın yine harman abdurrahmannnn...

vur vur vur sedat vur vur vur sedat...

yolunuz acık olsunn yinede[/QUOTE]

+1910 sadece ben demiyorum arkadaslar bakin bi kardesim daha ayni seyleri soyluyo size

yigido_furkan 27.07.2007 22:51

-->: --->: -->: --->: -->: --->: SİVAS´A 2 YENİ YİĞİDO..

[QUOTE=ankaragucu;231696]Futbolculuklarina hicbir lafim yok bence bu senenin en iyi iki transferi sivas icin ama adamlarada karakter yok sorun burda.[/QUOTE]

bu adamda futboldan para kazanıo kendi menfatini düşünmüş olamazlarmı mesela Abdurrahman gecen sene size baya yararı oldu bi tşk etmeniz lazım ama siz adama yok sattı yok karaktersiz

markolinkow 27.07.2007 22:56

biz adama tesekkürümüzü etmeyiz demiyoruz dogrudur yigidii öldür hakkını ver ama karakter bakımında oldukca basarısızlar
anlatmak istedgimiz bu yinede ikisinede tesekkür ediyorus iki senedir takımın en iyi topcuları arasındalardı ama dedigim gibi yarın bürgün sizinde basınıza gelir anlarsınız
umarım olmaz biz yanılırız
Tüm Sivaslılara Saygılar Haftaya Konyada TSYD Kupasında görüsmek üzere

ceza_tolga_rep 27.07.2007 23:01

arkadaşlar bu transferler daha netlik kazanmadı.ayrıca ben imzayı görmeden inanmam.ze kalengada geldi uçakta falan ama ortada yok...imzalar...............

markolinkow 27.07.2007 23:03

sedat ve abdurrahman konusunda emin olabilirsin bizim forumlarda Ankaragücü yönetiminden haber alıp yazmıslar anlasma saglanmıs büyük olasılıkla sivasa imza atarlar
Bursaspor ilede görüsme halindelermis daha dogrusu tüm klüplerin kapısında bi adamları var menajerleri baska takıma satmak icin milletin kapısında yatıo artık :D

ankaragucu 27.07.2007 23:05

[QUOTE=markolinkow;231700]biz adama tesekkürümüzü etmeyiz demiyoruz dogrudur yigidii öldür hakkını ver ama karakter bakımında oldukca basarısızlar
anlatmak istedgimiz bu yinede ikisinede tesekkür ediyorus iki senedir takımın en iyi topcuları arasındalardı ama dedigim gibi yarın bürgün sizinde basınıza gelir anlarsınız
umarım olmaz biz yanılırız[/QUOTE]
+1910 Hayrini gorun ne diyelim

FurkaN 27.07.2007 23:23

[B]Hayırlı uğurlu olsun.... Çok iyi iki transfer olmuş...[/B]

Sivaslibey 28.07.2007 00:09

Markolinkow ve Ankaragucu kardesler, bence Musa Kus kadar karaktersiz olamazlar. Ayrica bize iki sene hizmet etsinler yeterdir. Biz bi UEFA'ya gidelim, gerisi kolaydir.

Bu adamlar para için gelseler, en son çalacaklari kapilardan bi tanesi Sivasspor kapisi olurdu herhalde. Hem para için gelsinler, kendilerine yazik ederler, baskalarina degil.

Artik Tük futbolcusu anlasin bunu. Hep bir gün Avupa'da oynamayi hayal ederler, yaw kardesim siz önce kendi takiminizda harikalar yaratin, ondan sonra Avrupa'yi düsünün. Magrifet BJK, FB veya GS'de oynamak, futbolubu oyanyip, döktürmek lazim, taraftari çosturmak lazim ve en önemlisi, kazandigin parayi hak etmek, sonucunda onlarin bogazindan geçiyor. Günahlari onlarin boynuna.

Para için gelirlerse hiç gelmesin daha iyi. Insanlar biraz, Mehmet Yildiz, Balili, G. Unal, M. Topuz'u örnek alsin.

Para için giden Ali Bilginleri, Musa Kuslari da görecez !!!

Insallah hayirli olur ne diyeyim, bize kakiki yigidolar lazim.

yigido_furkan 28.07.2007 00:35

[QUOTE=Sivaslibey;231710]Markolinkow ve Ankaragucu kardesler, bence Musa Kus kadar karaktersiz olamazlar. Ayrica bize iki sene hizmet etsinler yeterdir. Biz bi UEFA'ya gidelim, gerisi kolaydir.

Bu adamlar para için gelseler, en son çalacaklari kapilardan bi tanesi Sivasspor kapisi olurdu herhalde. Hem para için gelsinler, kendilerine yazik ederler, baskalarina degil.

Artik Tük futbolcusu anlasin bunu. Hep bir gün Avupa'da oynamayi hayal ederler, yaw kardesim siz önce kendi takiminizda harikalar yaratin, ondan sonra Avrupa'yi düsünün. Magrifet BJK, FB veya GS'de oynamak, futbolubu oyanyip, döktürmek lazim, taraftari çosturmak lazim ve en önemlisi, kazandigin parayi hak etmek, sonucunda onlarin bogazindan geçiyor. Günahlari onlarin boynuna.

Para için gelirlerse hiç gelmesin daha iyi. Insanlar biraz, Mehmet Yildiz, Balili, G. Unal, M. Topuz'u örnek alsin.

Para için giden Ali Bilginleri, Musa Kuslari da görecez !!!

Insallah hayirli olur ne diyeyim, bize kakiki yigidolar lazim.[/QUOTE]

HELAL KARDES EN GÜZEL ACIKLAMAYI SEN YAPMISSIN ÖZELLİKLE Bİ YERİ COK DOGRU PARA İÇİN GELSELER CALACAKLARI SON KAPI SIVASSPOR COK HAKLISIN AYRICA DEDİGİN GİBİ BİZE KOSAN MÜCADELE EDEN TAKIMI İÇİN HER SEYİ VEREN OYUNCU LAZIM DEDİGİN GİBİ BİZE HAKİKİ YİGİDO LAZIM

sivasli_tufan 28.07.2007 02:35

hayirli olsun
cok yerinde transferler yerleri 11 de garanti bence

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:57.