![]() |
Sedat Bayrak
[img]http://www.futbolmerkezi.com/resimler/oyuncular/turkiye/sedat_bayrak_agucu.JPG[/img]
[B][I]Ad Soyad: Sedat Bayrak Doğum Tarihi: 10.04.1981 Doğum Yeri: Gaziantep Mevki: Defans Boy: 188 cm Kilo: 87 kg Forma Numarası: 3 Oynadığı Klüpler: A.Sebatspor,Ankaragücü Sözleşme:3 yıl[/I][/B] Sivas'a yararı dokunur inşallah... Başarılar Dilerim... |
--->: SEDAT BAYRAK
YENİ BİR CAN ARAT YARATABİLİR MİYİZ ACABA? GÖRECEĞİZ BAKALIM....
. |
-->: SEDAT BAYRAK
sedat türkcell süper ligin tecrübeli oyuncuları arasındadır.sivassporumuza mutlaka yararı dokunacaktır.hayırlı olsun,inşallah sakatlık olmadan 3 sezon iyi işler başarır bizde.
|
iyi futbolcu sivasspor a yararı olur inş
|
Insallah sivassporumuza faydali olur Insallah.
|
[B][COLOR="DarkRed"]iNSALLAH TAKIMIMIZA FAYDALI OLUR BASARILAR DILERIZ.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
Kaliteli futbolcu fakat biraz agrasif biraz fazla kart görüyor bu yönü sivassporu biraz sıkıntıya sokabilir kart görmemeye dikkat etmeli bence
|
[B]Bülent hocamız bu yıl çok kaliteli transferler yaptı.
Bunlardan biride Sedat BAYRAK. Hava toplarında ve kademe anlayışında mükemmel bir futbolcu. ben, Keskin zekasını futbolla bütünleştiren bir futbolcu izledim.[/B] |
[COLOR="RoyalBlue"]gerçekten çok kalite bir isim olduğunu oynadığı maçlarda gösterdi.ayrıca diallo ve musada bu senenin süper transferleri olarak görüyorum.(birazda abdurrahman:))[/COLOR]
|
umduğumdan daha iyi bi sedat izledim.. umarım daha iyi olur..
|
[B]Bu yıl 3 numaramız adından çok söz ettirecek.[/B]:D
|
bu takım yine ilk 8e girer inşallah takım geçen yılki kadrodan daha güçlü orta sahaya iki tane takviyayle kimse bizi tutamaz.
|
FENERBAHCE MACININ EN IYILERINDENDI BENCE
BEYPINARLI58 |
DİALLO YU TERCIH EDERIM HAKKIYLA SERVETDE DAHA IYIYDI AMA EGER KOTU ARAYACAKSAM ABDURRAHMANDIR COK KOTU OYNADI FENER MACINDA SEN CEM CANI SAT GIT ABDURRAHMANI AL OLACAK IS DEGIL DOKULDU YA ZATEN GOLUDE ORDAN YEDIK
|
sedat oynadımı nedense hiç gol yemeyecekmiş gibi zannediyorum. çünkü kendisi üstün mucale ile dafansa güvence veriyor. bu sezona fırtına gibi girdi başarıların devamını diliyorum.
|
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;241399][B]Bu yıl 3 numaramız adından çok söz ettirecek.[/B]:D[/QUOTE]
***************************************** |
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;272392]*****************************************[/QUOTE]AYNUR HEMŞEİM TESBİTLERİNİZ HARİKA MİLLİ TAKIMDA BAŞARILARDİLERİM
|
[QUOTE=yigidolar06;272402]AYNUR HEMŞEİM TESBİTLERİNİZ HARİKA MİLLİ TAKIMDA BAŞARILARDİLERİM[/QUOTE]
[B]Teşekkür ederim. eeee sitemizin sayesinde:D [/B] |
iyi futbolcu sivassporuma za yararı tokunur inş lah
|
bizi 1 yıl servet uyutmuş yaa ( yinede hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz kendisine )
|
dünkü mactada görünmeyen kahramandı 90 dakka kayseri forvetlerine nefes aldırmadı başarılarının devamını dileriz.
|
dikkat ederseniz milli takimda savunmanin göbeginde sikintilarimiz var sedat bunu giderebilir
|
d.yeri gaziantep yazıyor .........sedat bayrak trabzon yomra doğumludur .....
|
iyi futbolcu sivasa yayarı olur hemde çok ------------
|
Sedat bence ESKİ FORMUNU BULURSA bu yıl Sivassporun en iyi transferi olur.Eğer sakatlanmasaydı şu anda Emre AŞIK'ınyerine mili takım kadrosunda o olacaktı.
|
sedat harika bir futbolcu 2-3 sene sonra avrupatya satarız kesin
|
Sedat Trabzonlu değilmi yaa.Hiç bi faydası olmaz bize.Seneye satılması lazım.Bir türlü kanım ısınamadı bu çocuğa.
|
Trabzonlu olmasıyla ne alakası var. Faydalı ise kalabilir.
|
[B]ya helal abi sana ne de olsa akrabam oluyor teyzemin kızının kocası eniştem sayılır onunla gurur duyuyorum ama şu an sakat antalyaya kampa gittiler ...teyzem söyledi:)[/B]:rolleyes:
|
[B]bak idhem misin nesin sedat a laf yok tabii ki trabzonludur ben de trabzonluyum seni kanın dayağa ısınıyo galiba senin gibilere bir temiz dayak çekmeli:D [/B]
|
insallah faydali olur bize ve Sivasspora
|
hayirli olsun yeni sezonda ins cok basarili olur
|
[B]SAKATLANANA KADAR BÜLENT HOCANIN DEGİŞİLMEZLERİNDENDİ.
MİLLİ TAKIMA KADAR YÜKSELDİ. SAKATLANMASAYDI ÇOK GÜZEL BİR SEZONA İMZA ATACAKTI. GEÇMİŞ OLSUN VE TEŞEKKÜRLER SEDAT.[/B] |
Sedat naber canıııımmm.
Aynen devam et Sedat kardeşim.Süper oyuncusun vallahi. |
-->: --->: SEDAT BAYRAK
[QUOTE=lise!mustafa;377912][B]SAKATLANANA KADAR BÜLENT HOCANIN DEGİŞİLMEZLERİNDENDİ.
MİLLİ TAKIMA KADAR YÜKSELDİ. SAKATLANMASAYDI ÇOK GÜZEL BİR SEZONA İMZA ATACAKTI. GEÇMİŞ OLSUN VE TEŞEKKÜRLER SEDAT.[/B][/QUOTE] SEN INANIYORMUSUN FATIH HOCA SEDATIDA MILLI TAKIMA CAGIRMAZDI SAKAT GÖKHAN ZANI CAGIRIR ONU CAGIRMAZDI ALMANYA MACINDA INANIYORUMKI BIZIM MURAT SÖZKESEN VEYA KONYASPORLU BURAK OLSALARDI KLOSE YE O KAFAYI VURDURMAZLARDI |
Sıkıntı Bitti...
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[B][ATTACH]3137[/ATTACH]
Sedat geldi sıkıntı bitti... Uzun bir sakatlık döneminin artdından sahaya ilk onbirde çıkan başarılı futbolcu bugün defansta çok güzel bir maç çıkardı ve takımının gol yememesinde çok etkili oldu...[/B] |
bu kadar aradan sonra ve sakatlıktan sonra perfomansından dolayı kutluyorum seni allah o günleri göstermesin
|
Cevap: SEDAT BAYRAK
umarım performansı hep aynı kalır
|
[B]selam arkadaşlar
arkadaşlar Sedat Trabzon Yomralıdır ilk topic teki bilginin değiştirilmesini istiyorum.adam G.antep e dahi gittiği yok adamın doğum yeri G.antep yazıyor.inanmayan arkadaşlara Sedat ın doğumundan itibaren hayatını yazabilirim. kolay gelsin.....[/B] |
kardes hyrlı olsun mıllı takım...ama bızım sana burda ıhtıyacımız var ona gore...once sıvassımız...orası babadan ogula kalan bır yer bura ıse hakedenın yerııııı.....sag saglım gıt gelllll.....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:56. |