SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   USTA´DAN U DÖNÜŞÜ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12487)

SivasSpor.Com 26.08.2007 10:11

USTA´DAN U DÖNÜŞÜ

[IMG]http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/17158usta.jpg[/IMG]
Olaylı Trabzonspor-Sivasspor karşılaşması sonrasında, “Trabzonspor’a yanlış yapan bedelini öder” ifadesini kullanan TFF Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta, yine ilginç bir açıklamada bulundu.

Usta, “Sözlerimin altına yine imza atarım. Ancak ifademi, ‘Sadece Trabzonspor’a değil, tüm kulüplere yanlış yapanlar bedelini ödeyecektir’ cümlesiyle değiştiriyorum. Bazı kişiler Haluk Ulusoy’u linç etmek istiyor” diye konuştu.

[B]Futbol Federasyonu'nun Sivas'ı 3-0 hükmen galip ilan edeceği haberleri sonrası harekete geçen Trabzonspor Yönetimi'nin itiraz dosyası kabarık.

Varsa yoksa Sivas maçı[/B]
Trabzonspor’da olaylı Sivasspor maçı bir türlü gündemden düşmek bilmiyor. Tüm camia Türkiye Futbol Federasyonu’ndan verilecek, maçın tesciline ilişkin kararı beklerken, yönetim, federasyona yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Hafta içinde basında çıkan “Sivasspor 3-0 hükmen galip sayılacak ve Trabzon’dan 3 puan silinecek” haberlerinin kabul edilemez olduğunu savunan Trabzonsporlu yöneticiler, bu yönde olası bir karara tepki için, radikal kararlar almaya hazırlanıyor.

[B]Her yolu deneyecekler[/B]
Karşılaşmaya ilişkin en doğru kararın, maçın tekrarlanması olacağını savunan başkan Nuri Albayrak ve kurmayları, bu yönde verilecek hükmün her iki takım için de doğru olacağı görüşünü savunuyor. Federasyona bu konuda baskı yapmaya hazırlanan Bordo-Mavililer, aksi bir kararın hem camiaya, hem de Türk futboluna zarar vereceğini ifade ettiler. 5 maçlık ceza için Tahkim Kurulu’na itiraz edecek olan Trabzonspor, ayrıca 3 puanın kesinlikle kendi hakları olduğu görüşünde birleşti.

Yiğiter 26.08.2007 10:18

-->: USTA´DAN U DÖNÜŞÜ

ne oldu usta..yoksa koltuk mu tehlikeye girdi de tükürdüğünü yalamaya başladın..

ademgoze 26.08.2007 10:21

erkek adamsan istifanı ver dansöz gibi kıvırma gerçi sana yakışır

cenk5821 26.08.2007 10:43

--->: -->: USTA´DAN U DÖNÜŞÜ

[QUOTE=ademgoze;240811]erkek adamsan istifanı ver dansöz gibi kıvırma gerçi sana yakışır[/QUOTE]

cok dogur wallaa :D:mad:///////////////////////

Abdullah DuMaN 26.08.2007 10:54

NOLACAK YEMEDİ GALİBA YEMİYO DİMİ:):):))

FurkaN 26.08.2007 11:08

[B]Baktıki koltuk daha önemli DÖNDÜ...[/B]

ceza_tolga_rep 26.08.2007 11:23

ben burdabi kıvırma görmedim.bunlar alışık zaten kıvırmaya bunlar gayet normal...

edebiyatisyen 26.08.2007 11:30

--->: USTA´DAN U DÖNÜŞÜ

demekki Şerefsz oldugun belli oldu.şerefin varsa istifa edersin.

Divriği58- 26.08.2007 11:44

EGER BU ACIKLAMARI YAPTIYSA BUNUN ADI ********LIKDIR BU KADAR BASIT BOYLE ADAMLAR OLDUGU SURECE BU FUTBOL GELISMEZ

hidalgo 26.08.2007 13:09

bir futbol kulubü ,başkanı ve yötecisiyle kendini ancak bu kadar güldürebilir ve rezil durumuna düşürebilir.olanlar ortada bunlar hala neyın savunmasını yapıyorlar anlamak mümkün değil

mesut_tncsvs 26.08.2007 13:59

-->: --->: -->: USTA´DAN U DÖNÜŞÜ

kıvırmak yakışıyor dansöz olsan daha iyi

artık koltuk sevdalılarının görevi bırakması gerekiyor bizlere hizmet yapan adamlar gerek sizinle birlikte artık sporumuz geriye gidiyor

fırtına6t1s 26.08.2007 14:07

Burda adam sivri açıklama yapmış ve pişman olmuş yani o kelimelerin arkasında dursaydı daha mı iyi olurdu..Adam yaptığı hatayı anlamış ve dönmüş niye yerden yere vuruyorsunuz adamı..Sizlere de anlam veremiyorum öyle dese bi türlü vazgeçti bi türlü

sisortali 26.08.2007 14:14

Bu konuşmalardan çıkardığım Sonuç: "TÜRKİYE'DE FUTBOL BİTMİŞTİR."
Adamlar sağa sola laf yetiştirme derdine girmeyip de sonucu açıklasalardı. Trabzonlu yöneticiler de ortamı geren açıklamalar yapamayacaktı. Herkes hakkına razı olacaktı. Ama nerde o dirayet.
14 gündür önündeki kitabı açıp kararını veremiyorsan orada oturmanın bir anlamı da yok. Eminim ki bu olay 4 büyüklerin dışında bir takımın sahasında gerçekleşseydi; İbrahim Usta böyle bir beyanat verme zorunda kalıp sonra da tükürdüğünü yalama derdine düşmeyecekti.
Kanunları hiçe sayan bu adama sormak lazım:
Hangi hak yenmesinden bahsediyorsun sen? Trabzon'na yapılan yanlış nedir? Sahaya inen seyirciyi de mi hakem ayarladı?
Dünya'nın her hangi bir yerinde oynanan bir maçta seyirci sahaya girerek rakip takım oyuncusuna vurduğunda dakikasına bakılmadan iptal edilmeyen bir maç var mı?
Yok efendim son 30 saniyeymiş. Hakem isterse maçı devam ettirebilirmiş. Bu kadar basit. İyi bundan sonra kendi sahanda oynadığın ve önde götürdüğün her maçın son 30 saniyesinde sahaya dal istediğini yap. Nasıl olsa maç iptal edilse bile hakkını arayacak "Usta" gibi adamlar çıkacak. Bu kafayla mı Türk futbolunu ilerleteceksin?
Bu beyinsizler hakeme suçlama yerine, o hakeme ödül vermeleri lazım ki bundan sonraki maçlara izleyebilecek seyirci bulalım.
Ya niye Allah rızası içi biri çıkıp da "fanatizm gömleğini" çıkartıp haklıyı savunmaz ki. Yukardaki sözleri söyleyen Uslu, Talimatlarda, yönetmeliklerde yazılı kurallar Sivasspor lehine sonuçlanmadığında da Sivasspor'a yapılan yanlışı bu kadar samimi savunabilecek mi? Sivasspor'a yanlış yapanlar bedelini ödeyecek diyebilecek mi?...

OLCAY_58_AKKUS 26.08.2007 14:15

[B]İşte sizin delikanlık diye övündüğünüz adam ve manteliteniz sevgili tarbzonlular.Helal olsun size buda yakıştı sana yakında çengi gibi kıvırırsın bu gidişle[/B]

Del Piero 26.08.2007 14:19

[COLOR="Red"][B]bu olanların ardından istifa etmeyen adam ******** namerttir[/B][/COLOR]

fırtına6t1s 26.08.2007 14:19

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;240902][B]İşte sizin delikanlık diye övündüğünüz adam ve manteliteniz sevgili tarbzonlular.Helal olsun size buda yakıştı sana yakında çengi gibi kıvırırsın bu gidişle[/B][/QUOTE]

Adam talihsiz bir açıklama yapmış..Bizde öyle açıklama yapmasını tasvip etmedik zaten..Sonuçta haksızlığı uğradığımızı düşündüğü için sivri açıklamalarda bulundu

mesut_tncsvs 26.08.2007 14:24

-->: --->: USTA´DAN U DÖNÜŞÜ

[QUOTE=fırtına6t1s;240904]Adam talihsiz bir açıklama yapmış..Bizde öyle açıklama yapmasını tasvip etmedik zaten..Sonuçta haksızlığı uğradığımızı düşündüğü için sivri açıklamalarda bulundu[/QUOTE]

kardeşim size sahaya kim girinde futbolculara saldırın dedi saldırmasaydın yaptığınızı yapın ondan gibi zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkın suçsuzuz diye. var mı böyle bir anlayış

Del Piero 26.08.2007 14:28

[COLOR="Red"][B]YAA BEN BU TRABZONLULARI ANLAMAKTA ÇOK ZORLANIYORUM BİRAZ DİK DURUŞLU OLUN MERT OLUN SÖZÜNÜZ DE ÖZÜNÜZDE BİR OLSUN YETER !![/B][/COLOR]

fırtına6t1s 26.08.2007 14:30

[QUOTE=FatihCan;240909][COLOR="Red"][B]YAA BEN BU TRABZONLULARI ANLAMAKTA ÇOK ZORLANIYORUM BİRAZ DİK DURUŞLU OLUN MERT OLUN SÖZÜNÜZ DE ÖZÜNÜZDE BİR OLSUN YETER !![/B][/COLOR][/QUOTE]

Bu ülkede trabzonlular dik duruşlarını sergilemeseydiler ülkenin yarısı satılırdı..Buna eminim..Ayrıca maçta olan olaylarda biz suçsuzuz demedikki Burda tff nin büyük hatası var burdaki ç,ifte standartlara karşı boğuşuyoruz

Del Piero 26.08.2007 14:37

[COLOR="Red"][B]HANGİ DİK DURUŞUNUZLA ÜLKEYİ KURTARDINIZ ? BİRDE HANGİ ÇİFTE STANDARTTAN BAHSEDİYORSUN SAHAYA SİVASLILARMI İNDİ ? TRABZONSPORLU FUTBOLCULARMI DAYAK YEDİ ? 250 BİN YTL PARA CEZASI TRABZONSPORAMI VERİLDİ ? KARTEL MEDYASI SİVASLIMI OLDU HANGİ ÇİFTE STANDART [COLOR="Red"][B]

fırtına6t1s 26.08.2007 14:43

Zaten sorun sivas dehilki bizim açımızdan . sorun istanbul takımları.

58baron58 26.08.2007 14:48

Bu bir dönekliktir adi köpekler sarmış her tarafı ama inşallah hakkımızı alacağız!

Del Piero 26.08.2007 14:49

[COLOR="Red"][B]BEN SORUNU SADECE İSTANBUL TAKIMLARINA VE KARTEL MEDYASINA BAĞLIYORDUM HER ZAMAN TRABZON KALBİMİZİN BİR KÖŞESİNDEYDİ TAA Kİ BU OLAYLAR YAŞANANA KADAR ALBAYRAĞIN TUTUMU VE TRABZONSPORUN TARAFTAR SİTELERİNİ GÖRENE KADAR BU OLAYLARDAN SONRA ANLADIM Kİ TRABZONDA MEDYAYI KULLANARAK ALTTA KALANIN CANI ÇIKSIN DİYOR VE BİR TARAFTAR SİTELERİNİZ ÇOK BERBAR EDİLMEDİK KÜFÜR SÖYLENMEDİK LAF ATILMADIK İFTİRA BIRAKMADILAR SİVASSPORA KARŞI [/B][/COLOR]

altuntas58 26.08.2007 14:59

Bu hareketi zaten bekliyordum. bu tip adamlardan her şey beklenir. bunun içinde kıvırma dahil. cırpındıkca batıyorlar. hayırlısıyla şu, MEŞHUR HALUK AĞA ÇİFTLİĞİ, nin at kafalı, adamlarının verecekleri kararları, bir an önce cıksada bizde kurtulsak onlarda kurtulsa hiç olmassa başımızın caresine bakarız trabzonspor bu işin peşini bırakmayacağını söylüyor haluk ağanın çiftliğinden bu kararın aksinde başka bir karar cıkacağını hiç zannetmiyorum eğer trabzonsporun lehin bir karar cıkarsa bütün taşlar yerinden oynar bunu kimse göz ardı edemez bay NORİ tap.. sıkıyorsa UEFA ya gitsene gitki dünya kac bucak göresin bak o zaman cezanızı nasıl kesecekler ama sizin UEFA ya gideceğinizi hiç sanmıyorum hamsi kafalı dediysek UEFA gidecek kadarda beyinsiz olamasınız boşuna cırpınmayın cünkü cırpındıkca batıyorsunuz acıyorum size böyle zavallı bir adamı İBRAHİM USTA yı trabzonspor temsilcisi olarak federesyona göndermişsiniz başka ne beklenirki

Yiğiter 26.08.2007 15:08

[QUOTE=fırtına6t1s;240904]Adam talihsiz bir açıklama yapmış..Bizde öyle açıklama yapmasını tasvip etmedik zaten..Sonuçta haksızlığı uğradığımızı düşündüğü için sivri açıklamalarda bulundu[/QUOTE]

ne demek talihsiz açıklama..zorla mı söyledi o lafları..en son konuşması gereken zat konuşuyor ve herkesi trabzon için tehdit ediyor..yok bu kadarı..yine "tahrik vardı" demeyin...:D

Yiğiter 26.08.2007 15:09

[QUOTE=fırtına6t1s;240914]Zaten sorun sivas dehilki bizim açımızdan . sorun istanbul takımları.[/QUOTE]

ama onlar sizi sorun olarak görmüyor merak etme..

fırtına6t1s 26.08.2007 15:13

trabzonda sivasın lehine hiç muhabbet olmuyor arkadaşlar. buna emin olun ..

fırtına6t1s 26.08.2007 15:16

Siz bu ligde daha yenisiniz ve olaylara hep istanbul takımları bakımından baktınız..Eğer bu ligden düşmesseniz çok daha haksızlık göreceksiniz buna emin olun.

Yiğiter 26.08.2007 15:17

[QUOTE=fırtına6t1s;240927]trabzonda sivasın lehine hiç muhabbet olmuyor arkadaşlar. buna emin olun ..[/QUOTE]

ben eminim kardeş..sadece bildikleri tüm hakaretleri sayıyorlar o kadar...bu kadarı kadı kısmında da olur..:Dhem yarın birgün maç sivasa 3-0 verilirse o zaman bildikleri bilmedikleri tüm hakaretleri sayacaklar..sen de bundan emin ol..

Del Piero 26.08.2007 15:20

[COLOR="Red"][B]biz bu ligde yeniyiz ama hep sivassporluyduk her zaman sivassporun yanındaydık 2. ligde de çok büyük haksızlıklara uğpradık akçabat sebatın nasıl çıktığınıda biliyoruz sivas süper lige 2 sene rötarlı çıktı nelerin yaşandığını iyi biliyoruz biz hiç bir zaman 3 büyüklerin gözüyle bakmadık 3 büyüklere karşı trabzonspora sempati duyduk maalesef ama trabzonunda ONLARDAN FARKI YOKMUŞ BUNU ÖĞRENDİK [/B][/COLOR]

Yiğiter 26.08.2007 15:23

evet rizeyle sebatın elele yaptığı o pisliği de unutmuş değiliz..onların şikesi yüzünden süper lige iki sene geç çıktık...

fırtına6t1s 26.08.2007 15:29

Eğer haksız bir karar çıkarsa herhalde tff topa tutacağız.. imeil yağmuruna tutacağız kampanyalar başlatacağız...

Del Piero 26.08.2007 15:32

[QUOTE=fırtına6t1s;240935]Eğer haksız bir karar çıkarsa herhalde tff topa tutacağız.. imeil yağmuruna tutacağız kampanyalar başlatacağız...[/QUOTE]

[COLOR="Red"][B]kadının sesi programı ve ona benzer programlarada çıkacakmısınız 3 puanımız gitti diye :D:D[/B][/COLOR]

Yiğiter 26.08.2007 15:35

[QUOTE=fırtına6t1s;240935]Eğer haksız bir karar çıkarsa herhalde tff topa tutacağız.. imeil yağmuruna tutacağız kampanyalar başlatacağız...[/QUOTE]

zaten kafnızda bir "haksız" şablonu oluşmuş..ts aleyhine alınan her karar haksızdır size göre...otokritik yapın biraz..suçu kendizide arayın bulursunuz...bulamıyorsan ben söylerim..

fırtına6t1s 26.08.2007 15:37

--->: -->: --->: USTA´DAN U DÖNÜŞÜ

[QUOTE=yigiter187;240939]zaten kafnızda bir "haksız" şablonu oluşmuş..ts aleyhine alınan her karar haksızdır size göre...otokritik yapın biraz..suçu kendizide arayın bulursunuz...bulamıyorsan ben söylerim..[/QUOTE]

Maçı hakem bitirseydi sorun yokdu..itirazımız da yokdu..cezayıda kabul ederdik.

Yiğiter 26.08.2007 15:38

hakem kararları her zaman uyulması gereken kararlardır ama doğru ama yanlış herkes uymak zorundadır..

Del Piero 26.08.2007 15:39

[COLOR="Red"]can güvenliğinin olmadığı bir yerde nasıl top oynanır fiili bir saldırı var ve bir hakem kafasına göre maç oynatıp maç bitiremez kanun var kural var yani sizi aleyhinizde olan herşey nasıl oluyorsa haksız oluyor çok saçma empati yapmayı deneyin biraz [/COLOR]

fırtına6t1s 26.08.2007 15:43

Hakem ler adil değil sizde bunu kabul ediyorsunuzdur sanırım.

Del Piero 26.08.2007 15:47

[COLOR="Red"][B]evet hakemler adil değil ama adalet isterken sadece kendi menfaatlerini düşünerek adalet istemek olmaz benim için iyi bir kararsa adil yoksa adil değil mantığıyla hareket etmek olmaz... şuanda ts yapğı sadece bu bence[/B][/COLOR]

Yiğiter 26.08.2007 15:47

hakemler herkese haksız karalar verebilir..bize de veriyorlar size de fener de başka bi takıma da...biz 1 yılı geçkin bir süre boyunca hiç penaltı kullanmadık..yani biz 1 yıl boyunca oynadığımız tüm maçlarda bir kere bile düşürülmedik mi ceza sahası içinde..hayır defalarca düşürüldük ama penaltımız verilmedi..
geçen hafta da belediye maçında hakem belediye tarfına çok yanblı kararlar aldı..5-6 tane çok güzel firkik verdi belediyeye...gol attırmak için her poziyona faul verdi..biz gerildik son saniyede belediye gol attı..biz de mi sahaya inseydik yani hakem hep onları tutuu diye

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:48.