![]() |
OLAY MAÇ YENİDEN!
[IMG]http://image.haber3.com/spor3/haber/109459.jpg[/IMG]
Futbol Federasyonu, Süper Lig'in ilk haftasında oynanan ve son dakikalarında çıkan olaylar nedenii ile yarım kalan Trabzonspor-Sivasspor maçı için kesin kararını açıkladı. TFF'nin Beylerbeyi Tesisleri'nde yapılan ve saatler süren Yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklanan karara göre Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında yapılan ve çıkan olaylar yüzünden tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçı tarafsız sahada ve seyircisiz olarak yeniden yapılacak. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında yapılan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçının tarafsız sahada ve seyircisiz olarak yeniden yapılmasına karar verdi. Futbol Federasyonu, yarıda kalan Trabzonspor-Sivasspor maçı hakkındaki kararını açıkladı !.. TFF'nin Beylerbeyi Tesisleri'nde yapılan ve saatler süren Yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklanan karara göre Trabzonspor ile Sivasspor, tarafsız sahada yeniden karşılaşacak. Maç 1. dakikadan ve 0-0'lık skorla başlayacak. Alınan kararla ilgili olarak TFF'den yapılan açıklama şöyle: "TFF Yönetim Kurulu, Trabzonspor - Sivasspor müsabakanın tarafsız bir sahada, seyircisiz olarak, ileride belirlenecek bir tarihte tekrarına karar verdi. 12.08. 2007 tarihinde Trabzon Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor-Sivasspor Turkcell Süper Lig futbol müsabakasının 90+2. dakikasında müsabakanın hakemi Bülent Demirlek tarafından tatil edilmesi neticesi, dosya ve ekleri TFF Yönetim Kurulu'nun 28.08.2007 günü yapmış olduğu toplantıda etraflıca görüşülmüş, dosyada bulunan hakem, gözlemci, temsilci raporları detaylı şekilde incelenmiş, müsabaka gözlemcisi ve temsilcileri Kurul'da dinlenmiş, ek raporlarına başvurulmuştur. Gözlemci ve temsilcilerin ek raporları doğrultusunda hakemin müsabaka ile ilgili tatil kararı Yönetim Kurulu'nca uygun görülmemiş olup, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 18/a ve 29/b son fıkra maddeleri hükmü gereği müsabakanın tarafsız bir sahada, seyircisiz olarak, ileride belirlenecek bir tarihte tekrarına karar verilmiştir. Müsabaka hakemi hakkında müsabakayla ilgili soruşturma açılmasına, ayrıca basında yer alan demeçleri sebebiyle Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ile yöneticilerden Abdullah Başer ve Zeyyat Kafkas'ın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verilmiştir." |
-->: TRABZON SİVASSPOR MAÇI TEKRAR OYNANACAK
bukadar olmazya maç tekrar tarafsız sahadan 0 0 baslayacak federasyon trabzondan korktugu için yapıo ark. önümüzdekı maçta tepkımızı gösterilim
|
--->: TRABZON SİVASSPOR MAÇI TEKRAR OYNANACAK
[B]Evet bende haberi dinledim siteye yazmak için geldim.
Böle federasyonun ALLAH BELASINI VERSİN!!!!. Türkiye Futbol Federasyonu değil resmen Trabzon futbol federasyonu. maçı tekrar ettirecektiniz 250 bin ytl cezanın sebeni neydi? [/B] |
PFDK Karari verdi
Trabzonspor Sivasspor maci 90 dakika tarafsiz sahada seyircisiz oynanacak yorum sizin
|
-->: PFDK Karari verdi
evet federasyonun yüzü belli oldu.ben demedim mi bunlar olayı soğutuyor yazık oldu....
|
--->: PFDK Karari verdi
Allah belasını versin böyle federasyonun... maçın hakkı 3-0 sivas lehine olması gerekmezmiydi..
|
-->: MAÇ TEKRAR OYNANACAK
bnce direk Uefaya bas vuralım ve hakkımızı arıyalım
|
--->: MAÇ TEKRAR OYNANACAK
federasyon kim korkuttu sizide vereceğiniz karardan döndünüz
|
Kesınlıkle Ueafaya Basvurmalıyız bole sacmalık olmaz
|
bu hak trabzonlular içinmi bizim federasyonda temsilcimiz olmadığı için trabzonlular, federasyona baskı yaparak sözde adaleti yerine getirdiler hemen itiraza gidilip hatta uafa şikayet edilmeli artı trabzonlu olan tüm federasyon yetkililerinin görevlerine son verilmeli haluk ulusoyun derhal görevden alınmalı
|
sayın mecnun başkan bu olayı uefaya kadar götürmenizi bekliyoruz
bu federasyona birilerinin dur demesi gerekli |
--->: TRABZON SİVASSPOR MAÇI TEKRAR OYNANACAK
[QUOTE=Merkez_ArMaĞaN;241868][B]Evet bende haberi dinledim siteye yazmak için geldim.
Böle federasyonun ALLAH BELASINI VERSİN!!!!. Türkiye Futbol Federasyonu değil resmen Trabzon futbol federasyonu. maçı tekrar ettirecektiniz 250 bin ytl cezanın sebeni neydi? [/B][/QUOTE] Selam size aynen katiliyorum gardas |
burası neden türkiye bir kez daha ortaya cıktı adelet bu ülkede yaşamıyor nereye başvurusak başvuralım birşey değişmez bu düzen böyle cıkıp yeneceğiz alternatifi yok bu işin
|
bu kadarda olmaz sivassspor sahipsizmi nerde bizim ileri gelenlerimiz yarıda bırakmayın takımı federasyonun bu yaptığıına dur demeliyiz yeter
|
ben bir trabzonsporlu taraftar olarak verilen karara cok sevindim.Nasil olsa sivasspor icin kaybedecek birsey olmadiki zaten maglup durumdaydiniz aslanlar gibin cikin sahaya ve maci alin arkadaslar.
|
[QUOTE=excellent58;241877]Kesınlıkle Ueafaya Basvurmalıyız bole sacmalık olmaz[/QUOTE]
abi dogru soluyosunnnn uefa ya basvurmamiz sart korkuyolarrrrr ulusoy istifaaaa |
Selam birde su var oyuncular cikacak sahaya gösterecek oyun nasil oynanirmis, sivasspor bu macin kesin olarak almali artik diye dusunuyorum ben.
|
MAÇ TEKRAR OYNANACAK
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında yapılan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçı ile ilgili kararını açıkladı...
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında yapılan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçının tarafsız sahada ve seyircisiz olarak yeniden yapılmasına karar verdi. |
yazıklar olsun ya demekki trabzon başkanı gibi çığırtkanlık yapıp çirkeflik yapınca başarılı olunuyomuş federasyon tam aziz yıldırımın dediği gibi valla aziz yıldırım haklıymış ulusoydan bi halt olmaz hele federasyon başkanı asla olmaz ulusoy istifaa
|
uefaya gitmeliyiz artık ulusoy dönemi bitsin trabzonlu diye trabzonsporu koruyor.kurallar açık 3 puanı almamız gerekirken memleketini koruyor ve maçı tekrar oynatıyor.merak etme seni kulüpler getirdiyse götürmesinide bilir.
yönetim ve sevgili başkanım bu konuda artık duyarlı olma zamanınız geldi uefaya gidelim |
OLAY MAÇ YENİDEN!
[IMG]http://image.haber3.com/spor3/haber/109459.jpg[/IMG]
Futbol Federasyonu, Süper Lig'in ilk haftasında oynanan ve son dakikalarında çıkan olaylar nedenii ile yarım kalan Trabzonspor-Sivasspor maçı için kesin kararını açıkladı. TFF'nin Beylerbeyi Tesisleri'nde yapılan ve saatler süren Yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklanan karara göre Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında yapılan ve çıkan olaylar yüzünden tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçı tarafsız sahada ve seyircisiz olarak yeniden yapılacak. |
ulusoy türk futbolunu adaleti katletmiş tamamen taraflı davranmıştır sivaslı hakkını her demokratik ortamda uefa dahil aramalıdır sivil toplum kuruluşları göreve
|
arkadaşlar yönetim uyuyor mu?bir açıklama yapın adamı deli etmeyin lan??uefaya gidin bişeyler yapın.........
2. yarı trabzon gelmiyecekmi ben biliyorum |
[B][I][FONT="Verdana"]Bundan sonra Stadlarda cikacak stadt Terörin Tek sorumlusu Adresi Haluk Ulusoydur !!!!!!!
Mac kötü gittiginde Atla stada hakem maci iptal etsin 2 hafta sonra 90 dakika Tarafsiz sahada oyna tekrar Sansini dene maglup takimlar icin bulunmaz bir Nimet ver 250 bin ytl, kazanirsan o parayi tekrar federasyona verirsin Kaybedersen hic sorun yok maci zaten kaybetmissin Bundan sonra ayri bir karar cikmasi durumunda stadlar savas alanina döner. Hic bir macin 90 dakikayi tamamlanmasi imkansizlasir... Ulusoy ve Ulusoyun kus kaldiranlari vakit kaybetmeden istifa edin ve Ülkeyi Terk edin !!!!!!!!!!![/FONT][/I][/B] [B][I][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]TFF E-mail Adresini Bilen yazsin !!!!!!!! [I][B] Kutlayalim bu kararindan dolayi [/B][/I][/COLOR][/FONT][/I][/B] |
sevgili sivassporlu taraftarlara acikcasi ben bunu yakistiramadim acikcasi.Mac trabzonspora verilmediki mac tekrar oynanacak cikin aslanlar gibin maci alin.Nedir yani bukadar haykiris.Kimse kusura bakmasin ama mac öyle 30saniye ile kazanilmaz.Bakin sizlere bir soru sormak isterim.Düsününki sivasta mac oynaniyor hayati önem tasiyan bir mac ve rakip taraftar maci sivas tribününde izliyor takimi yenik durumdayken birden sahaya atliyor nasil olacak bu is ozaman?Yanlis anlamayin ben kesinlikle sivas taraftari sahaya girdi demiyorum ama bence adaletsiz bir karar cikmadi.Oyüzden yine söylüyorum sivasspor aslanlar gibin cikar maca fenerbahceye karsi oynadigi futbolu sergiler ve maci alabilir hatta alsinda diyorum inanin en samimiyetimle söylüyorum sivasspor tekrarlanacak maci alsin sizin kadar bende sevinecegim.Saygilarimi sunarim.
|
--->: OLAY MAÇ YENİDEN!
fazla söze ne hacet ..
trabzonlu bir federasyon başkanından da bu beklenirdi. federasyon tarafsızlığını kaybetmiştir. yazıklar olsun |
-->: OLAY MAÇ YENİDEN!
ZALİMİN ZULMÜ VARSA,SEVENİN ALLAHI VAR.KARARI VERİRKEN HİÇMİ UTANMADINIZ.
|
arkadaslar tff de calısan adamın biri cıktı trabzonun hakkını yedirmem demedimi bunların hepsi ... olsun yiğidolarımız o macı alacak ALLAHın izniyle
|
BUNDAN SONRA BU KARAR BİR EMSAL TEŞKİL EDECEKTİR...
EĞER DÜŞME POTASINDAKİ BİR TAKIM MAĞLUP DEVAM EDİYORSA MAÇA SON 1 DAKİKA KALA SEYİRCİ SAHAYA İNER VE MAÇIN BİTMESİNİ ENGELLER VE MAÇI TATİL ETTİRİR, HER NE CEZA VERİLİRSE VERİLSİN KÜME DÜŞMEKTEN DAHA KÖTÜSÜ OLAMAZ. ALLAH GÖSTERMESİN BİZİM DURUMUMUZ BÖYLE OLSA BEN ŞAHSEN SAHAYA GİRER VE BU MAÇI TATİL ETTİRİR, MAÇIN YENİDEN OYNANMASINI SAĞLARIM, ALACAGIM CEZA KÜME DÜŞMEKTEN TABİİKİ DAHA HAFİF KALIR. |
ÇOK MU KORKTUN ULUSOY ÖYLE YA DA BÖYLE BU GENÇLER O MAÇI ALIR...
250 MİLYAR DA SANA HAMAM PARASI OLSUN... |
[QUOTE=firtina61;241895]sevgili sivassporlu taraftarlara acikcasi ben bunu yakistiramadim acikcasi.Mac trabzonspora verilmediki mac tekrar oynanacak cikin aslanlar gibin maci alin.Nedir yani bukadar haykiris.Kimse kusura bakmasin ama mac öyle 30saniye ile kazanilmaz.Bakin sizlere bir soru sormak isterim.Düsününki sivasta mac oynaniyor hayati önem tasiyan bir mac ve rakip taraftar maci sivas tribününde izliyor takimi yenik durumdayken birden sahaya atliyor nasil olacak bu is ozaman?Yanlis anlamayin ben kesinlikle sivas taraftari sahaya girdi demiyorum ama bence adaletsiz bir karar cikmadi.Oyüzden yine söylüyorum sivasspor aslanlar gibin cikar maca fenerbahceye karsi oynadigi futbolu sergiler ve maci alabilir hatta alsinda diyorum inanin en samimiyetimle söylüyorum sivasspor tekrarlanacak maci alsin sizin kadar bende sevinecegim.Saygilarimi sunarim.[/QUOTE]
kardeş sorun bu değil.sorun kanunların uygulanmaması.yoksa biz çok meraklı değiliz 3 puana.ama ligin son haftası böyle birşey olursa ne olacak kim verecek bunun hesabını.sivas yapsaydı da emin ol ki hükmen yenik olsun derdim.bundan şüphen olmasın.kanunlar uygulansın başka bir şey istemiyoruz. |
ya haluk ulusoy bir türlü öğrenemedi bu futbol kurallarını
ULUSOY İSTİFA !!! |
senin gibi adi bi adam gormedim ben ULUSOY ISTIFA
250 bin ytl cezayi ne halt yemeye verdiniz ********lerrr sizin gibiler olmaz olsun hakkimizi yiyosunuz basin goge erdimi lannnnn ********zz |
Bütün MEdya Sivassporun arkasında iken böyle bi kararın cıkması federasyonun bagımsız olamadıgının en acık gostergesidir...
Amaaa ben inanıyorum ki Futbolcularımız Bunun En güzel cvp ını sahada aslanlar gibi oynayarak farklı yenerek verecektir ! ! ! ! |
takımımızı sahıpsız bırakmayalım nasıl trabzon halkı ve basını birleşti ise aynı şekılde bizde kenetlenmeliyiz ve tepkimizi koymalıyız boyle bır saçmalık kabul edilemez federasyon tamamiyle trabzonu kayırıyor o hamsilerin buglamasını yapmak artık farz oldu :)
|
bu ne yaa hakikaten hem parayı biz ödeyelim hem maç tekrar oynansın... Kim kimin sahasına girdi, kim kimin futbolcusuna saldırdı belli değil... hala şaşkınlık içerisindeyim
|
--->: PFDK Karari verdi
[QUOTE=yigido Atilla;241869]Trabzonspor Sivasspor maci 90 dakika tarafsiz sahada seyircisiz oynanacak yorum sizin[/QUOTE]
[I][B] bunun yorumundan ne olacak ALLAH bunların belasını versin [/B][/I] |
Ya bırakın Allah Aşkına böyle şey olurmu Büyük Takımlara gelince her şeyi istedikleri yönde döndürüyolar televizyonlara çıkıp sahaya 3 kişi girdi diye maç iptal olur diyolardı sahaya ne 3 kişi girmesi en az oyun alanının içerisinde bi kere 20 kişiden fazla kişi wardı o barikatları yıkıp sahaya girenleri saymıyolar polislerin saha giripde geri türübünlere gönderilen taraftarı hiç saymıyolar trabzonspor başkanı çıkıp bazı programlarda konuşmasını biliyo o programlardan sivasspor başkanına kafa tutmasını da biliyo neden 2 klüp üyeleri arasında bi toplantı düzenlenlenipde olayların nasıl gerçekleştiği açıkca ortaya konmadı bilinmiyomu sanki federasyonun werdiği kararların arkasından ne çıkacanı
"FEDERASYON" diyoki: Onlar büyük takım siz çıkın bi daha oynayın o zaman ***EYVALLAH*** BU MAÇ ARTIK NAMUS MAÇI OLMUŞTUR SİVASSPORDA ÇIKIP 3-0 ALACAKTIR. ***YİĞİDO_MURAT*** |
vay ...........ler vay bu kararı verenlerin Allah hepsinin belasını versin inşallah türkiye'de ki i......liğin ve taraf tutmanın en büyük örneğidir.bu karardan sonra sivas'a gelsinler bakalım nolacak o hamsi beyinlilerin ............
|
Trabzonspor-Sivasspor maçı tekrar edilecek 28.08.2007
TFF Yönetim Kurulu, Trabzonspor - Sivasspor müsabakanın tarafsız bir sahada, seyircisiz olarak, ileride belirlenecek bir tarihte tekrarına karar verdi. 12.08. 2007 tarihinde Trabzon Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor-Sivasspor Turkcell Süper Lig futbol müsabakasının 90+2. dakikasında müsabakanın hakemi Bülent Demirlek tarafından tatil edilmesi neticesi, dosya ve ekleri TFF Yönetim Kurulu'nun 28.08.2007 günü yapmış olduğu toplantıda etraflıca görüşülmüş, dosyada bulunan hakem, gözlemci, temsilci raporları detaylı şekilde incelenmiş, müsabaka gözlemcisi ve temsilcileri Kurul'da dinlenmiş, ek raporlarına başvurulmuştur. Gözlemci ve temsilcilerin ek raporları doğrultusunda hakemin müsabaka ile ilgili tatil kararı Yönetim Kurulu'nca uygun görülmemiş olup, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 18/a ve 29/b son fıkra maddeleri hükmü gereği müsabakanın tarafsız bir sahada, seyircisiz olarak, ileride belirlenecek bir tarihte tekrarına karar verilmiştir. Müsabaka hakemi hakkında müsabakayla ilgili soruşturma açılmasına, ayrıca basında yer alan demeçleri sebebiyle Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ile yöneticilerden Abdullah Başer ve Zeyyat Kafkas'ın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verilmiştir. MAÇLARDA KÜFÜRÜ YASAKLADILAR.... BEN MAÇLARDA KÜFÜR EDİYORUM EDERİMDE. BOŞUNA DEĞİL BÖYLELERE |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:48. |