![]() |
VESTEL ÇEKİLDİ!!!
[IMG]http://www.haberturk.com/2007/09/02/resim/MVESTELA4A4A4A.jpg[/IMG]
[B]Federasyonun 'Trabzon-Sivasspor maçı tekrar' kararı sonrası Vestel, Manisaspor'un sponsorluğundan çekilme kararı aldı. Manisaspor'a 1999-2000 sezonundan bu yana sponsor olan Vestel, futbol sponsorluğundan çekilme kararı aldı. Geçen sezon Vestel Manisa- Sakaryaspor maçı yarıda kalmış; Futbol Federasyonu 3 puanı Sakarya'ya vermişti. O tarihten beri futbol dünyası içinde olup olmamayı ciddi biçimde düşünen Vestel, federasyonun son "Trabzon-Sivas maçı tekrar" kararının ardından çekilme kararı aldı. Futbol dünyasında adaletin eksikliğinden dem vuran Manisa yetkilileri Trabzon- Sivas maçının sonrası "Geçen sezon bizim günahımız neydi" şeklinde açıklamalar yapmıştı. Manisaspor da federasyonu protesto için bugünkü Galatasaray maçına siyah formayla çıkma kararı aldı. Ayrıca Manisa seyircisi de tribünlerde siyah mendil sallayacak. [/B] KAYNAK;[URL="http://www.haberturk.com/haber.asp?id=34587&cat=170&dt=2007/09/02"]http://www.haberturk.com/haber.asp?id=34587&cat=170&dt=2007/09/02[/URL] |
--->: VESTEL ÇEKİLDİ!!!
SİTEYİ TS-SİVASSPOR MAÇI OYNANANA KADAR KAPATALIM.FEDERASYONU İSTİFAYA ÇAĞIRACAK BİR YAZI KALSIN.
YETKİLİLERİN DÜŞÜNCESİ ÖNEMLİ.BU BİR FİKİRDİR.MANİSASPORA BAŞARILAR. BAZI GAZETELER SİTEDEN ALINTI YAPMIŞ.ŞUAN ÇOK TAKİP EDİLİYORUZ.ŞEKLİNİ 1-2 HAFTA DEĞİŞMELİ SİTEMİZ.KARARTALIM.... |
VESTEL ÇEKiLDi
Federasyonun 'Trabzon-Sivasspor maçı tekrar' kararının yarattığı deprem sürüyor 02.09.2007 14:19 Federasyonun 'Trabzon-Sivasspor maçı tekrar' kararı sonrası Vestel, Manisaspor'un sponsorluğundan çekilme kararı aldı. Manisaspor'a 1999-2000 sezonundan bu yana sponsor olan Vestel, futbol sponsorluğundan çekilme kararı aldı. Geçen sezon Vestel Manisa- Sakaryaspor maçı yarıda kalmış; Futbol Federasyonu 3 puanı Sakarya'ya vermişti. O tarihten beri futbol dünyası içinde olup olmamayı ciddi biçimde düşünen Vestel, federasyonun son "Trabzon-Sivas maçı tekrar" kararının ardından çekilme kararı aldı. Futbol dünyasında adaletin eksikliğinden dem vuran Manisa yetkilileri Trabzon- Sivas maçının sonrası "Geçen sezon bizim günahımız neydi" şeklinde açıklamalar yapmıştı. Manisaspor da federasyonu protesto için bugünkü Galatasaray maçına siyah formayla çıkma kararı aldı. Ayrıca Manisa seyircisi de tribünlerde siyah mendil sallayacak. [COLOR="Red"][B]HELAL OLSUN VESTELE BU TEPKİ ÇOK SES GETİRİR FEDERASYONDAN BU KARA LEKELER GİDENE KADAR SİYAH GİYMEYE DEVAM[/B][/COLOR] |
[B]VESTEL'i kararından dolayı kutluyorum.Sivasspor yönetimi sinmiş,suskun bir idare sergilerken Manisasporun Sivasspordan daha fazla tepki göstermesi ve VESTEL gibi kurumsal bir firmanın futboldan sponsorluğunu tepki olarak çekmesi takdire şayandır.Türk futbolunun gelişmesinde alınan yanlış ve tutarsız kararlar büyük firmaların spora yatırım yapmasına istikrarsızlıktan dolayı her zaman engel olacaktır.Sadece VESTEL değil diğer büyük firmalarda sponsor olmakta her zaman uzak duracaklardır.Yapılan haksızlıklara ses çıkarmadıkça kuluplerde yayın gelirlerine ve forma satışlarına tamah etmeye devam edeceklerdir.Korkak Haluk Ulusoy ve federasyonunun Türk futbolunu ne hale düşürdüğünü bütün dünya seyretmektedir....[/B]
|
helal olsun vestel evet fedarasyon hata yaptı trabzon bize saldırdı 3 - 0 hükmen biz almamız gerekirdi sivassopra başarılar
|
[QUOTE=gülkız;244249][B]VESTEL'i kararından dolayı kutluyorum.Sivasspor yönetimi sinmiş,suskun bir idare sergilerken Manisasporun Sivasspordan daha fazla tepki göstermesi ve VESTEL gibi kurumsal bir firmanın futboldan sponsorluğunu tepki olarak çekmesi takdire şayandır.Türk futbolunun gelişmesinde alınan yanlış ve tutarsız kararlar büyük firmaların spora yatırım yapmasına istikrarsızlıktan dolayı her zaman engel olacaktır.Sadece VESTEL değil diğer büyük firmalarda sponsor olmakta her zaman uzak duracaklardır.Yapılan haksızlıklara ses çıkarmadıkça kuluplerde yayın gelirlerine ve forma satışlarına tamah etmeye devam edeceklerdir.Korkak Haluk Ulusoy ve federasyonunun Türk futbolunu ne hale düşürdüğünü bütün dünya seyretmektedir....[/B][/QUOTE]
SİVASSPOR YÖNETİMİ BUNDAN FAZLASINI YAPAMAZ... BİZİ DESTEKLEYEN KİMSE YOK. HANGİ TV,GAZETE,HABER SİTESİ BİZE DESTEK VERİYOR... TS TARAFTAR VE YÖNETİCİLER HERYERDE TEHDİT SAVURUYO VE BUNLAR YAYINLANIYOR. ANCAK SİVASSPOR CEPHESİ TEPKİ KOYACAK OLURSA EMİNİM HEMEN CEZA ALIRIZ. BİZ ONLARA CEVABIMIZI SAHADA VERECEĞİZ... BİZİM SAHA DIŞINDA İŞİMİZ OLMAMALI. ÇIKIP ADAM GİBİ OYNAYIP TS U EZE EZE YENERSEK O ZAMAN GEREKLİ CEVABI VERMİŞ OLURUZ... |
[QUOTE=kakikli;244255]SİVASSPOR YÖNETİMİ BUNDAN FAZLASINI YAPAMAZ...
BİZİ DESTEKLEYEN KİMSE YOK. HANGİ TV,GAZETE,HABER SİTESİ BİZE DESTEK VERİYOR... TS TARAFTAR VE YÖNETİCİLER HERYERDE TEHDİT SAVURUYO VE BUNLAR YAYINLANIYOR. ANCAK SİVASSPOR CEPHESİ TEPKİ KOYACAK OLURSA EMİNİM HEMEN CEZA ALIRIZ. BİZ ONLARA CEVABIMIZI SAHADA VERECEĞİZ... BİZİM SAHA DIŞINDA İŞİMİZ OLMAMALI. ÇIKIP ADAM GİBİ OYNAYIP TS U EZE EZE YENERSEK O ZAMAN GEREKLİ CEVABI VERMİŞ OLURUZ...[/QUOTE] [B]Sivasspor yönetimi istese daha iyisini yapabilirdi.Ama yapmadılar.Haluk başkanlarına çok güvendiler...Ama güvendikleri dağa kar yağdı.Zaten pısırık şekilde hareket edildiği için haklıyken haksız duruma düşüldü.Uygulanan çifte standarta seyirci kalmak,nasıl olsa saha da kazanırız gibi garip bir teselli arkasına sığınmak kendinizi kandırmaktan başka bir şey değildir...Kanunlar,prosedürler,emsal teşkil eden kararlar varsa bunlar uygulanmalıdır,uygulanması için baskı yapılmalıdır.Gönül ister ki Sivasspor kazansın ama saha da kazanmanın garantisini kim verebilir?[/B] |
[COLOR="Red"][B]ÖCELİKLE VESTEL GİBİ DÜNYA MARKASI OLMAYA ADAY BİR FİRMANIN BU TUTUMU KARŞISINDA BİZLERE SADECE TEŞEKKÜR ETMEK KALIR VE DİĞER SPONSORLARADA ÖRNEK TEŞKİL ETMESİNİ UMARIM..
GÜLKIZ RUMUZLU ARKADAŞIMIZADA KATILMIYORUM SİVASSPOR BAŞKANI VE YÖNETİCİLERİ SİVASSPORUN HAKKINI TAMAMİYLE VE FAZLASIYLA HAKKIMIZI SAVUNDUĞU FİKRİNDEYİM BEN TRABZONSPOR SADECE KENDİ KARTEL MEDYASINI KULLANARAK FEDERASYONU TEHTİD EDİYOR VE EZİYOR BİLMELİSİN Kİ SİVASSPORUMUZUN ARKASINDA KARTEL MEDYASI YOK VE TEPKİMİZİ GÖSTERMİYORLAR VEYA GÖRMEMEZLİKTEN GELİYORLAR BİZLERDE SİVASSPOR.COM AİLESİ OLARAK SİTEMİZİN GİRİŞİNDE SİYAH BİR SAYFA VE FEDERASYONU İSTİFAYA ÇAĞIRAN BİR MEKTUP YAZMALIYIZ[/B][/COLOR] |
bunu sadece vestelin yapması bişi değiştirmez bütün kulüplerin yapması gerekir ki tff bir adım gerilesin 1,2 kulüple bişi olmaz ama yinede vestele TEŞEKKÜRLER.birlik bera berlik olursa bu iş olur bütün kulüpler ,(trabzon spor)hariç siyah kolbantlarıyla karşılaşmalara cıksalar tff yi kınasalar buiş tam anlamıyla olur,cünki bugün bize yapılan yarın onlara yapılacak(zamanında fenerbahçe spor kulübü) haluk ulusoy u istememişti demek oluyorki haklılarmış.
ALDERBAY |
-->: VESTEL ÇEKİLDİ!!!
gidip alınlarından öpmek lazım ama manisasporun günahı neydi de vesteli kaybetti..
|
Vestel sponsorluktan cekilme nedenini gecen sezon manisaspora yapılan haksızlığı türkiye futbol federesyonunu yanlı tutumundan kaynaklandığını söyleyerek zaten var olan bu adaletsizliği bir kez daha gündeme taşıdı İşte bu onurlu davranışından dolayı vestel holdingi kutlarım bu hareketin bir benzerinide dün komşumuz kayserisporda inönü stadında beşiktaş macıda SİVASIN YANINDAYIZ Diye pankart asarak bizlere gerekli desteği verdikleri için kayserispora ve yönetim kuruluna tek tek teşekkür ederim ancak bu iki takımın tepkisi yetmez gönül isterki türkiyede bütün takımların tepkisini bir şekilde dile getirsin benim ümidim hala devam ediyor bu böyle gitmez ve gidemez birileri bu işe el koymalıdır mesela bu hükümet
|
TFF´nin basindaki aymaz adam Ulusoy denen bicare türk futboluna büyük bir darbe vurdugunun farkinda degil. UEFA´ya yapilacak bir suc duyurusu yüzünden Türk takimlarini turnuvalardan belirli bir zaman men cezasi cikabilir.
Haa bunlar hala akillanmamis diyebilir UEFA mensuplari. Saka ile ilgisi kalmadi bu isin. Baskanimizin verdigi demecden ne anlam cikarirsan cikar. Susuyor, kimden korkuyor anliyamiyorum. :confused: |
KAYSERİSPOR TARAFTARI OLARAK DÜNKİ BEŞİKTAŞ MAÇINDA SİVASIN YANINDAYIZ PANKARTIMIZ HER NE KADAR YAYINCI KURULUŞ TARAFINDAN GÖSTERİLMESEDE BU SİVASSPORUN DEĞİL TÜM ANADOUNUN MESELESİDİR TS-FB-BJK-GS AYRILACIKIYSA BİZDE LİGDEN ÇEKİLİP GERİYE KALAN 14 TAKIMLA KENDİ LİGİMİZİ KURALIM BU KAFA BU ZİHNİYETLE TÜRK FUTBOLU BOK GELİŞİR FENER DE KARTALDA DAHA İLK TURDA ELENECEKTİR AMA BİR ANADOLU TAKIMI ERCİYESSPORUN İSRAİLİ DİZE GETİRİLMESİ GAZETENİN 14. SAYFASININ SAĞ EN ALT KÖŞESİNDE YER BULACAKTIR ARTIK ANADOLU UYANDI KÜLÜP BAŞKANLARINI BİRLİĞE ÇAĞRIYOM YAYINCI KURULUŞ FEDARASYON HEPSİNE REST NEDEN HER HAFTA 4 BÜYÜKLERİN MAÇI BEN KAYSERİSPORUN SİVASSPĞORUN MANİSASPORUN MAÇINI İZLEMEK İSTİYORUM
|
[QUOTE=EfsaneMermerbey;244247]SİTEYİ TS-SİVASSPOR MAÇI OYNANANA KADAR KAPATALIM.FEDERASYONU İSTİFAYA ÇAĞIRACAK BİR YAZI KALSIN.
YETKİLİLERİN DÜŞÜNCESİ ÖNEMLİ.BU BİR FİKİRDİR.MANİSASPORA BAŞARILAR. BAZI GAZETELER SİTEDEN ALINTI YAPMIŞ.ŞUAN ÇOK TAKİP EDİLİYORUZ.ŞEKLİNİ 1-2 HAFTA DEĞİŞMELİ SİTEMİZ.KARARTALIM....[/QUOTE] Gardasimin dedigi dogru. Site kapansin. Bide site cezalandirilmasin. Dikkatsiz bir laf basimiza is acmasin. Ben yönetimin yerinde olsam ayni Vestel takimi gibi siyah formayla cikartirim sahaya takimi bugün. Baskanimiz o söylediklerini dalga gecmek icin mi söyledi durumu anliyamadik. Aslinda o demec de yersizdi bence.:confused: |
Çok Haklılar bence.Ya o kararla vestel küme düşseydi hesabını kim verecekti bunun??
|
ULUSOY İSTİFA ANTİİST ANTİİST
VESTEL MANİSASPORU TEBRİK EDİYORUM |
helal olsun en sonunda olacağı buydu.bence bu haluk ulusoy ve trabzonluların futboldan ellerini çekmeleri grek.yazık ünlü bi kuruluş desteğini çekti.
|
AYNI ŞEKİLDE BİZDE YAPMALIYIZ..............
|
HELAL OLSUN DİYORUM VESTELE ÇOK GÜZEL CEVAP VERMİŞLER
|
zaten haluk ulusoy trabzonlu sivasspor un 3-0 galip ayrılmamasınıbn sebeplerinden biride bu 1958 de doğmuş trabzon doğumlu
|
-->: --->: VESTEL ÇEKİLDİ!!!
[QUOTE=oguzhan_1616;244301]zaten haluk ulusoy trabzonlu sivasspor un 3-0 galip ayrılmamasınıbn sebeplerinden biride bu 1958 de doğmuş trabzon doğumlu[/QUOTE]
[B]sebeplerinden biri değil tek sebebi o![/B] |
-->: --->: VESTEL ÇEKİLDİ!!!
[QUOTE=gülkız;244249][B]VESTEL'i kararından dolayı kutluyorum.Sivasspor yönetimi sinmiş,suskun bir idare sergilerken Manisasporun Sivasspordan daha fazla tepki göstermesi ve VESTEL gibi kurumsal bir firmanın futboldan sponsorluğunu tepki olarak çekmesi takdire şayandır.Türk futbolunun gelişmesinde alınan yanlış ve tutarsız kararlar büyük firmaların spora yatırım yapmasına istikrarsızlıktan dolayı her zaman engel olacaktır.Sadece VESTEL değil diğer büyük firmalarda sponsor olmakta her zaman uzak duracaklardır.Yapılan haksızlıklara ses çıkarmadıkça kuluplerde yayın gelirlerine ve forma satışlarına tamah etmeye devam edeceklerdir.Korkak Haluk Ulusoy ve federasyonunun Türk futbolunu ne hale düşürdüğünü bütün dünya seyretmektedi [/quote] görüşlerini dile getirdiği için gül kız yiğide hemşerime tşk
|
helal olsun vestel bir kez daha sporun kardeslik ve dostluk oldugunu federasyona gösterdiniz.sizleri tebrik ediyorum.manisaspora basarılar dileriz..
|
FUTBOLU KATLETTİN DEFOL GİT ARTIK ULUSOYYYYY
|
--->: -->: --->: VESTEL ÇEKİLDİ!!!
[QUOTE=PARTNER58AHMET;244324][QUOTE=gülkız;244249][B]VESTEL'i kararından dolayı kutluyorum.Sivasspor yönetimi sinmiş,suskun bir idare sergilerken Manisasporun Sivasspordan daha fazla tepki göstermesi ve VESTEL gibi kurumsal bir firmanın futboldan sponsorluğunu tepki olarak çekmesi takdire şayandır.Türk futbolunun gelişmesinde alınan yanlış ve tutarsız kararlar büyük firmaların spora yatırım yapmasına istikrarsızlıktan dolayı her zaman engel olacaktır.Sadece VESTEL değil diğer büyük firmalarda sponsor olmakta her zaman uzak duracaklardır.Yapılan haksızlıklara ses çıkarmadıkça kuluplerde yayın gelirlerine ve forma satışlarına tamah etmeye devam edeceklerdir.Korkak Haluk Ulusoy ve federasyonunun Türk futbolunu ne hale düşürdüğünü bütün dünya seyretmektedi görüşlerini dile getirdiği için gül kız yiğide hemşerime tşk[/QUOTE]
[B]Rica ederim Partner58Ahmet Bey :) Haklı ve haksız yer değiştirmiştir,herkesin tepkisini göstererek doğru olanın gerçekleşmesi sağlanmalıdır.[/B] |
--->: -->: VESTEL ÇEKİLDİ!!!
[QUOTE=yigiter187;244273]gidip alınlarından öpmek lazım ama manisasporun günahı neydi de vesteli kaybetti..[/QUOTE]
aynenbenimde düsüncem aynen olan sivasa ve manisaya oldu yazik yahu bu kücük takimlarin bu pisliklerden cektikleri |
işte vestel'in yapmış olduğu davranış gerçekten onurlı bir davranış
|
[B]Federasyonu kutlamak gerek futbola sponsor olan bir şirket kaçırmayı başardılar... Yazık oldu Manisa'ya...[/B]
|
helal olsun vestele adamlar sonuna kadar haklılar. burada TFF. sporson olan firmalarda düşünmeliler.onlarda cekilsın.yoksa bunların bır şey yapacakları yok.
|
arkadaşlar beşiktaş kayseri maçında istanbuldaki kayserili taraftarımız sivasın yanındayız diye pankart açtılar bu pankartla sivasspora sonsuz desteğimiz sürmektedir
ÇARŞI’DAN GÜL’E TAM DESTEK Beşiktaş taraftarı, siyah - beyazlı renklere gönül veren 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü açtıkları pankartla kutladı ’Köşk yine Beşiktaş’ Kapalı tribüne, "Köşk yine siyah-beyaz. Yolun açık olsun Abdullah Gül" pankartı açtı. Çarşı Grubu da , 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü unutmazken, "1 gün barış, 364 gün savaş olmaz" yazılı pankart astı. ’Sivas’ın yanındayız’ Maçı seyretmek üzere İnönü Stadı’nın tribünlerine gelen az sayıda Kayserisporlu taraftar, komşu ilin takımı Sivasspor’a destek verdi. Futbol Federasyonu’nun olaylı Trabzonspor maçının tekrarı yönündeki kararına tepki gösteren sarı - kırmızılılar, eski açık tribünde "Sivas’ın yanındayız" yazılı pankart açtı. Isınırken sakatlandı Beşiktaş Teknik Direktör’ü Ertuğrul Sağlam son dakikada kadro değişikliği yaptı. Sağlam, ilk on birde düşündüğü Cisse’nin sakatlanması üzerine Koray’a forma verdi. Mehmet Sedef’i de son anda 18 kişilik kadroya aldı. |
vallahi bu kara leke temizlenmeli.sivassporumuz konuyu muhakkak uefa ya taşımalı...böyle bir rezalet olamaz ya..daha önce ulusoy a tepkili olan takımlara birçok kişi kızıyordu..ulusoy türk futbolunu lekelemekten başka bişey yapmıyor..eğer sen böyle bir olaydan sonra hakemini mahkemeye verebiliyosan bu dakikadan itibaran anlıyoruzki hakemler sadece piyon verdikleri hiçbir karar önmli değil..esefle kınıyorum.....
|
dostlarım kayserispor olarak dünki pankartla size olan desteğimizi gösterdik.
[B][I][U]sonuna kadar anadolu[/U][/I][/B] |
vallaha helal olsun adamlara bizim koyamadıgımız tepkıyı onlar koymus ayrıca su trabzonl uyöneticilerin cıkıp kara itiraz edecez demeleri cıldırtıo benı adamlar maçı kendılerıne verılmesını beklıomus ama göreceksınız cıkıp SİVAS sizide dize getirecek
|
evet resmi olarak açıkladılar...Vestel artık kirlenen futbolda yok
|
helal olsun vestele her zaman haklının yanındalar.tebrik ederiz.
|
[B][I]gül Kiz[/I][/B] isimli üyeden Alinti
Sivasspor yönetimi istese daha iyisini yapabilirdi.Ama yapmadılar.Haluk başkanlarına çok güvendiler...Ama güvendikleri dağa kar yağdı.Zaten pısırık şekilde hareket edildiği için haklıyken haksız duruma düşüldü.Uygulanan çifte standarta seyirci kalmak,nasıl olsa saha da kazanırız gibi garip bir teselli arkasına sığınmak kendinizi kandırmaktan başka bir şey değildir...Kanunlar,prosedürler,emsal teşkil eden kararlar varsa bunlar uygulanmalıdır,uygulanması için baskı yapılmalıdır.Gönül ister ki Sivasspor kazansın ama saha da kazanmanın garantisini kim verebilir? Gül kiz nickli Arkadasin yorumlarina katiliyorum Mükkemmel yorumundan dolayi kutluyorum gercekleri yazmis.. Hakliyiz Hakkimizi sonuna Kadar aramaliyiz. Lig sonu yaklastiginda her puanin ne kadar önemli oldugunu cok cabuk unutan bir Milletiz. 1.puanla 2 ci lige veda eden cok takimlar gördük.Trabzonspor Takimlarinin cikarlari icin her yola basvurdular sonuc ortada Türkiyede kimin sesi daha yüksek cikiyorsa hakli oldugunu bilen bir milletiz. peki biz niye susuyoruz Bu Olaylar Sivasta olmus olsaydi Sivassporu bunlar 2.ci lige kesin düsürmüslerdi Hakkini aramayanin ne hakki olurki. Helal olsun Vestel manisalilar Bizim yapamadigimizi siz yaptiniz... |
vestel manisasporlu taraftarlarını ve yönetimini tebrik ederim mactan önce ellerinde siyah mendillerle federasyonu protesto ettiler.manisasporlu futbolcularda siyah forma giyerek federasyonu protesto etti helal olsun size helal olsun.....
|
HELAL OLSUN VESTELE...TÜM HERKESİN GÖRDÜĞÜNÜ SEN GÖREMİYOSUN ULUSOY-SUZ...BU ÜLKEDE HAKKININ YENMEMESİ İÇİN FEDERASYONDA YA AMCAN YA DAYIN OLCAK..BÖYLE REZİL Bİ SİSTEMDE ANLIMIZIN AKIYLA MÜCADELE EDİYORUZ...DİĞER TÜM ANADOLU KLÜPLERİNEDE DESTEK ÇAĞRISI YAPALIM..ULUSOT U İSTİFAYA DAVET EDELİM...ULUSOY İSTİFA SESLERİYLE YERİ GÖĞÜ İNLETELİM!!!
|
Vestel manisa başkanı Haluk ÇUBUKCU'yu dinlerken sanki,Sivaslı bir hemşerimi veya Sivaslı bir işadamını dinliyorum zannettim,biraz dumura uğradım.Çifte standart uygulandığı için açık açık fikrini beyan eden başkanı, bu onurlu davraşından dolayı,dahada önemlisi şayet bu davranışdan futbola yön veren yöneticilerin ders çıkarabilmeleri için kutluyorum.(Dramatik bir konu ise SİVASSPOR'a verilen cezanın niçin verildiği sorusuna Ulusoy'un cevabı:''Ne için verildiğini biliyorsam arab olayım.''
Yorum sizin.) |
enbaşta vesteli tebrik ediyorum ayrıca beşiktaş ve kayseri taraftarınıda, sivas verdikleri destekten dolayı kutluyorum, el ele temiz futbol şiarıyla tüm taraftarlar bu pisliklerden kurtulmalıyız, futbol adaletli bir yapıya kavuşana kadar protestolara devam edelim, taraftarlar arası dayanışmayı sürdürelim, neredeyse tek seyirlik eğlencemiz olan futbolun temiz kalmasını, kendi rekabetini kendi kuralları içerisinde yaratmasını diliyoruz, HAYDİ SİVAS BİR TABUYU DAHA YIKALIM, KÖTÜ FUTBOL YÖNETİMİNİ HAKETMİYORUZ
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:21. |