![]() |
Malatyaspor Taraftarları Derebeyleri Feodal Tigers
Selam sivassporlular bizimde sizin gibi bir taraftar sitemiz var [url]www.taraftar44.com[/url] aramızda görmek isteriz. Çünkü hepimiz anadolu takımıyız ve anadolu takımlarına yapılan haksızlıklara beraber dur demenin zamanı geldi.. BKZ. Trazbzonspor-Sivasspor Maçı.. Üzücü bir olay gerçektende
|
-->: Malatyaspor Taraftarları Derebeyleri Feodal T
hoşgeldiniz kardeş sizide süperlige bekleriz ilk maçımızı sizle yapmıştık süperligde
|
--->: Malatyaspor Taraftarları Derebeyleri Feodal
SİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ MALATYALI KARDEŞLERİM.İNŞALLAH BU SENE SİZDE SÜPER LİGE CIKARSINIZ.MALATYASPORA BASARILAR DİLERİZ...
|
-->: Malatyaspor Taraftarları Derebeyleri Feodal T
h.g kardes sitemize inş. Malatyasporda en kısa sürede süper lige cıkar
|
Aynısını yazıcaktım bende sizi tekrar süper ligte görmek güzel olur.
|
MALATYASPOR TARAFTARINA SELAMLAR OLSUN..............
|
Aleykümselam abilerim kardeşlerim.. İnşalla bu sene süper lige çıkarız
|
SİZE BAŞARILAR İNŞALLAH ZAFERE ULAŞIRSINIZ
|
[I][B]H.G KARDEŞ TAKIM KARDEŞ TAKIMA BİR TAKIM DAHA EKLENDİ BURSA KAYSERİ MALATYA[/B][/I]
|
zafere giden yolda cekilen cile kutsaldir SÜPERLİGE bekleriz.. ben malatya gelmistim en cok satir sevdim SATİR 24 SAAT ACİK
:D:D selaleside süper cok sulu calismalar yapilmiz helal lsun |
[B]aramıza hoşgeldin Malatyaspor'a başarılar dilerim...[/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Hakan Bakraktar orda mı hala. Hocanız da İsmail Hoca idi. Galiba şimdi Metin Yıldız geldi. [/COLOR][/B]
|
Hakan Bayraktar gitti.. İsmail hocada gitti zaten takımı pek yönetemiyordu. Yaşlı oyuncularlada takım iyice yoksullaştı. Şimdi daha genciz ve gümbür gümbür geliyoruz.. Sivasspora selamlar
|
MERHABA YİĞİDO KARDEŞLERİMM.. SİVASLILAR HEMŞERİMİZ SAYILIR BİZ SİZİ KARDEŞ GİBİ GÖRÜYORUS... SİVASSPORUMUZA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR DİLİYORUM...
ANTİ-BİZANS ANTİ-23 MALATYA ADANA KONYA SAKARYA SİVAS .... |
MALATYASPOR'U EN KISA ZAMANDA SÜPER LİG'DE GÖRMEK İSTİYORUZ.
|
[B][COLOR="DarkSlateBlue"]tum malatyalılara selamlar Yiğitlerin Mekanına H.g[/COLOR][/B]
|
malatyaspor en kısa zaamnda süperligde görmek isteriz malatyaspora başarılar dilerim...
|
ya hade bakalım öle olsun hşg KIRMIZI BEYAZ ŞAMPIYON SİVASSSS
|
bütün malatyalı dostlara selamlar! umarız en kısa sürede tekrar dönersiniz süperliğe.
|
[B][COLOR="Navy"]hos geldin malatyali kardes sitemize ayrica malatyaspora basarilar dileriz.Saygialrimla...[/COLOR][/B]
|
Insallah bu sezon cikarsiniz superlige malatya'ya basarilar
|
malatyasporu yeri bizde ayrıdır süper ligin ilk macını onlarla oynamıştık...
tarihten bu anı hiçbir zaman silinmeyecek. |
öncelikle hoşgeldiniz arkadaşlar.bir zamanlar süperligin rengi malatyaspor'du şimdi sivasspor oldu ama inşallah sivassporumuz malatyaspor gibi sahipsiz kalmaz.malatyaspora süperlig yolunda başarılar dilerim inşallah en kısa zamanda malatyaspor'u aramızda görürüz.
|
ii geceler sivas uzun zamandır siteye giremiyorudum ..
başarınız butun anadoluda oldugu gibi malatyadada sivasspora karşı sempati topluyo .. inş ist 3 eziklerinin arasında anadoludan komşu takım şampiyon olur bu sene anti istanbul forza anadolu ..... |
aramıza hoşgeldiniz....
MALATYASPOR'a başarılar... |
[B]komşu şehir sivasa şampiyonluk yolunda yürekden başarılar diliyorum inş şampiyon olursunuz[/B]
|
[QUOTE=udolu44;302237][B]komşu şehir sivasa şampiyonluk yolunda yürekden başarılar diliyorum inş şampiyon olursunuz[/B][/QUOTE]
inş sizde kendi liginizde şampiyon olursunuz süper lige çıkarsınız:):D;) |
[QUOTE=nuri_58;302242]inş sizde kendi liginizde şampiyon olursunuz süper lige çıkarsınız:):D;)[/QUOTE]
[B]o biraz zor ama takımdan tek beklentimiz ilk 6 çok zor günler geçirdik ilk 6 için çok geride değiliz inş çıkarız[/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]MALATYA SİVASSPOR KARDEŞ TAKIM HATTA KANKADIR EN İYİ ÖRNEĞİNİ OLİMPİYATTA VERDİK BERABER HER İKİ KARDEŞ AYRICA RAKİP TAKIM OLARAK RAKİP TAKIM BAYRAKLARINI GÖKLERDE SALLADIK ..MALATYA SPOR A BİR AN ÖNCE SÜPER LİG YOLU AÇILMASI İLE ...[/B][/COLOR]
|
malatyalı kardeşlerim... hoşgeldinizi sitemize... Sivasspor'la ilgili iyi dilekleriniz için tşk. ederiz. Umarım malatyaspor tekrar süper lige döner ve fırtına gibi eser
|
malatya sporuda süper ligde görmek istiyoruz inş. sizde çıkarsınız sivassporumuza destek bekliyoruz desteğinizi artırın
|
sizleri aramızda görmekten mutluluk duyduk işte böyle anadolu takımları birbirlerine destek olurlarsa anadolu takımlarının sırtı yere gelmez arkadaslar bende malatyasporu süperligde görmekten mutluluk duyarıminş. cıkarsınız
|
[B]sivaslı kardeşlerimizi [url]www.malatyasporlular.com[/url] bekleriz [/B]
|
[B]Arkadaşlar bugün macınızı kazanamadınız fener karsınıda bira sitresli oynadınız ama umutlanın biraz daha takımınıza destek verın maçı izledik stad full dolu ama çıt yok şampiyonluğa oynayan takımın taraftarı yerinde durmamalı
hep destek tam destek burası sinema tiyatro değil bağırmayan taraftar taraftar değil[/B] |
[B][COLOR="Navy"]MALATYALI KARDESIMIZ ARAMIZA HOSGELDINIZ AYRICA MALATYASPORA BASARILAR DILERIZ.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
teşekkürler bugün maçımız olmasaydı sivasa gelme gibi bir projemiz vardı inşallah başka maça
|
MalatyaSpor Sivas ile Kardeş takim sayilir Gürünlüyüm ben çok yakin güzel bi ilçe inş 1. lig e tekrar gelirler yakişir Malatya'ya ;)
|
[B]Bu Dostluğumuz Hiç Bitmesin,
Futbolun Güzel Yanıda Bu İşte Kavgasız,Sakin,Küfürsüz Bir Maç Olsa Kötümü Olur.Kardeş Takıma Saygılar Demek İstiyorum. İnşallah En Yakın Zamanda Süper Ligde Görmek Temennesiyler...[/B] |
Temennimiz o ama maalesef durumumuz biraz kötü ligde kalırsak iyidir.
|
[QUOTE=MsCPorTaL;310398][B]Arkadaşlar bugün macınızı kazanamadınız fener karsınıda bira sitresli oynadınız ama umutlanın biraz daha takımınıza destek verın maçı izledik stad full dolu ama çıt yok şampiyonluğa oynayan takımın taraftarı yerinde durmamalı
hep destek tam destek burası sinema tiyatro değil bağırmayan taraftar taraftar değil[/B][/QUOTE] Sana katılıyorum.Full stadtan bu kadar ses çıkmamalıydı.Sivasspor'un golünden sonra biraz canlandılar ama yine sustular.Bir avuç fenerbahçelinin sesi çıkıyordu.Takım mağlup olsa da 90 dk. destek devam etmeliydi.En azından futbolcular seyircinin desteğini ne olursa olsun arkalarında hissetmeliydiler. Antalya'ya yenildiniz,size de geçmiş olsun. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:20. |