![]() |
SİVASSPOR 2008-2009 HANGİ FORMA GİYMELİ
SAYIN arkasaşlarim dikkat ediyorum sivasspor hep aynı forma giyiyor anadolu takımları bile forma değiştiriyor.. sizce değişik hangi renk giymeli örneğin fenarbahcenin turkuaz forması siz ne dersiniz görüşlerinizi bekliyorum
not*fenerli değilim ha koyu bi sivasspor taraftarıyım:D:D:D:D eyüphan adyn |
--->: SİVASSPOR 2008-2009 HANGİ FORMA GİYMELİ
ha şunuda sölim ben fenerbahçeyi örnek verdim galatasarayda bir ara şampiyonlsr liginde çok değişik bir forma giymişti turkuaz renk olsun demedim....
|
bence kilasik forma cok yakisiyor sivassporumuza.
|
-->: SİVASSPOR 2008-2009 HANGİ FORMA GİYMELİ
seneye değil ama bu sene siyah forma giymeliyiz
|
tff'ye tepki amaçlı oftaş ve trabzon maçına siyah forma ile çıkalım
|
[B]KıRMıZı-BeYaZ Forma en iyisidir...[/B]
|
Geçen sene giydiğimiz kırmızı üzerine tek çapraz beyaz kuşaklı ve 3 yıldızlı forma formaların kralı bence...
hayatımda gördüğüm en güzel forma... |
ya siyah şort hiç güzel olmuyor..kırızı veya beyaz şort daha güzel..
|
[QUOTE=yigiter187;245772]ya siyah şort hiç güzel olmuyor..kırızı veya beyaz şort daha güzel..[/QUOTE]
ve tabi siyah çoraplar da göze hoş gelmiyor.. |
gecen sene ki formalar superdı o beyaz kusaklı omuzlarda 3 yıldızz olan ama farklı bı forma sart bence siyah cogunluklu kırmızı ve beyaz cubuklu hoş olurr bence
|
FORMALARIMIZ ÇOK KLAS BENCE GEREK YOK DEĞİŞMEYE AMA DİĞER ARKADAŞLARIMA KATILIYORUM BU SEZON SİYAH FORMALARLA ÇIKMALIYIZ SAHA YA.VE AYNI TEPKİYİ KARDEŞ TAKIMLARIMIZ OLAN KAYSERİ,MANİSA,SAKARYA,ESKİŞEHİR,BURSA,ELAZIĞ,MALATYA,DİYARBAKIR,ERZURUM,TOKAT,KIRIKKALE,YOZGAT,ÜSKÜDAR ANADOLU,ETİMESGUT ŞEKER VE AKLIMA GELMEYEN DİĞER DOST TAKIMLARIMIZDAN DA BEKLİYORUZ DAHA TEMİZ BİR LİG İÇİN VE HAKSIZLIKLARIN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN BU ŞART TABİİ SADECE TAKIMLARIMIZDAN DA DEĞİL HAKEMLERİMİZDENDE ONLARI BU HALE GETİRENLERE TEPKİLERİNİ GÖSTERMELERİNİ VE ESKİ HAKEM FORMASI OLAN SİYAH FORMALARLA ÇIKMALRINI İSTİYORUZ.
|
Sivassporun ilk forması olan cubuklu kırmızı beyaz forma en idali diye düşünüyorum
|
bu sene siyah bı forma şart bizee protesto amaçlı
|
bence sivasspor turkuaz renkte forma giysin derim yakısır.
|
[QUOTE=Ss--58--Ss;247566]bence sivasspor turkuaz renkte forma giysin derim yakısır.[/QUOTE]
ÖZENTILIGE GEREK YOK YIGIDIN HARMAN OLDUGU YERDENIZ KIRMIZI BEYAZ GUZEL YADA GECEN YILKI 3 YILDIZ LI FORMA SUPER BI FORMA |
en güzeli kırmızı beyaz Bayrağımızın renkleri
|
bence gri yada siyah bi forma iyi olur
|
[QUOTE=zaralım 58;245676]tff'ye tepki amaçlı oftaş ve trabzon maçına siyah forma ile çıkalım[/QUOTE]
bence zaralım58 doğru söylüyo hemde başka maçlardada değişik renkte forma giymeliyiz mesela altın sarısı renginin üstüne kırmızı beyaz yıldızlar olabilir |
kırmızı beyaz formalar çok güzel bence
|
kardeşim buda sorumu.
rengımız kırmızıbeyaz.bunun yanına bide siyahı katıyoruz tamam. fantazi olsun dıye mor mu gıyelım? 3.ligi bilen arkadaşlar bilir.o zamanlar forma sponsorumuz asics di ve mavi formamız vardı.bu bahsettıgım 11 yıl once.ondan sonra formalarımız hep aynı oldu sıyah beyaz kırmızı..başka renge gerek yok |
Kırmızı Beyaza ne olduda renk değiştirelim neyse o
|
Klasik formamızda güzel ama bu sene siyah forma giyelim bence tff tepki olarak
|
[QUOTE=melih1;247657]kardeşim buda sorumu.
rengımız kırmızıbeyaz.bunun yanına bide siyahı katıyoruz tamam. fantazi olsun dıye mor mu gıyelım? 3.ligi bilen arkadaşlar bilir.o zamanlar forma sponsorumuz asics di ve mavi formamız vardı.bu bahsettıgım 11 yıl once.ondan sonra formalarımız hep aynı oldu sıyah beyaz kırmızı..başka renge gerek yok[/QUOTE] :).. Kırmızı beyaz siyahla gayet hoş görünüyo bencede.. Tabi TV'den izlediğim kadarıyla.. :) |
gardaş bence böyle iyi formlar tek renk terk yürek
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
geçen seneki daha güzeldi ama buda güzel
|
çubuklu forma giymemiz daha iyi olur adamlar giyiyo bi forma takımın rengiyle alakası olmayan renk...
|
ligde basarılı olsunlarda hangı formayı gıymısler onemlı degıl.
|
değişik formaya gerek yok sivassporumaza yakışan forma o en çok tutulan renkler [COLOR="Red"]kırmızı[/COLOR]-[COLOR="White"]beyaz[/COLOR]
|
değişik formaya gerek yok sivassporumuza yakışan forma bu en çok tutulan forma kırmızı- beyaz
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][CENTER][B]BENCE DEE KIRMIZI-SİYAH ÇUBUKLU FORMA ALTINA BEYAZ ŞORT VE KIRMIZI TOZLUK KAFAMDA TASARLADIM DA GÜZEL DURUOR. SİZCE???[/B][/CENTER][/COLOR][/FONT]
|
bence yıldızlı forma daha yakısıyor..
|
Sezon içerisinde bir kaç forma bulundurmak,genelde ticari amaçlı bir finansmandır.Modaya ve günün şartlarına uygun olarak,bir kaç forma hazırlatmak için evvela kulübümüzün maddi olarak büyümesi,taraftarlar olarak takım kartları,kombine bilet alımı ve lisanslı ürünlerin satışı,sırasıyla gerçekleşmesi gerek.
Herşeyden önce kulübümüzün,yıllık kombine bilet satışının 100 adetlerde olduğunu düşünürsek,5 YTL'lik biletlerle stadyumumuzu dolduramıyorsak,lisanslı ürünlerimize rağbetin olacağını tahmin etmiyorum. Kısa birde anekdotu sizlerle paylaşmak isteyim,3 ay kadar evvel SİVAS belediyesi öncülüğünde taksim meydan metro girişindeki etkinlik çerçevesinde,bırakın lisanslı ürün satışımızı,ciddi anlamda katılım bile olmadı.Belediye tarafından hazırlanan, içinde muhtelif hediyeliklerden oluşmuş çantalar kapış kapış gitmişdi.Kapı önündeki Kangal Köpeklerimize ilgi bile SİVAS'lı olmayanlardan ilgi gördü. Bence hangi renk veya modelden ziyade,Takımımızın kasasını doldurup o günleri yakalayabilmemiz için,kombine bilet satınalmalıyız,tribünleri tam doldurmalı,lisanslı ürünleri almayı ön planda tutmalıyız.Biz bunları gerçekleştirdiğimiz,ekonomik olarak tam oturduğumuz gün,kulüp yönetimimizi bırakın modacılar en moda ürünleri hazırlamak için kapımızı aşındırırlar. |
2-ci forma gibi tam portakal rengi ola bilir
|
GEÇEN SEZONKİ YILDIZLI FORMA DAHA İYİ OLUR
|
Kırmızı bizim takıma çok yakışıyo :)
|
bence forma cok ıyı
ne oyle turkuaz falan yıgıdoyu bozar oyle renkler. bayragımızın rengı en guzel renklerdır.. |
[QUOTE=veysel;245650]bence kilasik forma cok yakisiyor sivassporumuza.[/QUOTE]
haklisin veysel katiliyorum sana |
[QUOTE=albina58;247841]Sezon içerisinde bir kaç forma bulundurmak,genelde ticari amaçlı bir finansmandır.Modaya ve günün şartlarına uygun olarak,bir kaç forma hazırlatmak için evvela kulübümüzün maddi olarak büyümesi,taraftarlar olarak takım kartları,kombine bilet alımı ve lisanslı ürünlerin satışı,sırasıyla gerçekleşmesi gerek.
Herşeyden önce kulübümüzün,yıllık kombine bilet satışının 100 adetlerde olduğunu düşünürsek,5 YTL'lik biletlerle stadyumumuzu dolduramıyorsak,lisanslı ürünlerimize rağbetin olacağını tahmin etmiyorum. Kısa birde anekdotu sizlerle paylaşmak isteyim,3 ay kadar evvel SİVAS belediyesi öncülüğünde taksim meydan metro girişindeki etkinlik çerçevesinde,bırakın lisanslı ürün satışımızı,ciddi anlamda katılım bile olmadı.Belediye tarafından hazırlanan, içinde muhtelif hediyeliklerden oluşmuş çantalar kapış kapış gitmişdi.Kapı önündeki Kangal Köpeklerimize ilgi bile SİVAS'lı olmayanlardan ilgi gördü. Bence hangi renk veya modelden ziyade,Takımımızın kasasını doldurup o günleri yakalayabilmemiz için,kombine bilet satınalmalıyız,tribünleri tam doldurmalı,lisanslı ürünleri almayı ön planda tutmalıyız.Biz bunları gerçekleştirdiğimiz,ekonomik olarak tam oturduğumuz gün,kulüp yönetimimizi bırakın modacılar en moda ürünleri hazırlamak için kapımızı aşındırırlar.[/QUOTE] aynen katılıyorum............... |
[QUOTE=Ss--58--Ss;247828]bence yıldızlı forma daha yakısıyor..[/QUOTE]
bence de yıldızlı forma olmalı :) |
[QUOTE=yigiter187;245774]ve tabi siyah çoraplar da göze hoş gelmiyor..[/QUOTE]
kardeş aynen bende sana katılıyorum siyah hiç iyi olmuyor bizim esas renklerimiz kırmızı- beyaz özellikle beyaz forma olsa güzel olur çoraplarda kırmızı olduğunda süper durur |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:34. |