![]() |
ST İFTARDA BULUŞUYOR!
[IMG]http://www.sivasspor.com/sivastuning.jpg[/IMG]
[B]SivasTuning üyeleri, İstanbul' da iftar sofrasında buluşuyorlar.[/B] İstanbulda' yi Yiğidoların büyük ilgi göstereceği iftarda, ilk kez ST Üyeleri İstanbul' da bir araya gelecekler. [URL="http://www.sivastuning.com/showthread.php?t=7119"]Bilgi ve katılım için bilgi almak için tıklayın[/URL] Sizden İstanbul' daki Yiğidolar ile birlikte iftar yapmak istiyorsanız, başvurarak yerinizi ayırtmanız gerekmektedir. Sizde katılmak istiyorsanız: İrtibat Tel: 0535 691 25 01 Haluk Daha fazla bilgi için: [url]www.sivastuning.com[/url] |
-->: ST İFTARDA BULUŞUYOR!
inşallah katılım yüksek olur.......
|
--->: ST İFTARDA BULUŞUYOR!
ST İFTARINA KATILANLARA AFİYET OLSUN...HAYIRLI OLSUN..
|
biz de sivastaki sivasspor.com lular bıluşalım neden olmasın...biz de tanışır kaynaşırız..
|
İFTAR ÇADIRI
[FONT="Impact"]İFTAR CADIRINDA TUM EMEGI GECENLERE SONSUZ TESEKKURLER [/FONT]
|
[QUOTE=yigiter187;250877]biz de sivastaki sivasspor.com lular bıluşalım neden olmasın...biz de tanışır kaynaşırız..[/QUOTE]
gerçekden güsel düşünce.katılıyorum yüzde yüz. |
inşaallah ben katılıyorum.
hiç kimseyi tanımıyorum ama tanışmak için güzel bir fırsat. böyle güzel organizasyonların devam etmesi için en yüksek katılımın gerçekleşmesi lazım ki organize eden arkadaşların şevki kırılmasın.mesela ben ve bi arkadaşım 11 yıl önce mezun olduğumuz istanbul imam hatip lisesi mezunları olarak her yıl ramazan ayının 3.pazarı iftar programı yapıyoruz ve katılım her sene daha da artıyor.65-70 kişi geliyor tahminen bu sadece bizim dönem için geçerli 150 kişi civarındaydık.böyle olunca da tekrar bir araya gelmek için bize müthiş bir haz veriyor.inş.bu organizasyon da geleneksel hale gelir ve katılımda her sene çoğalır.emeği geçenlerden allah razı olsun. c.tesi görüşmek dileği ile ... |
Abicim benim de içim gidiyor ama ben ne anlarım tuningden :) arabamız mı var ki tuning organizasyonuna katılalım. Eğer iftardan sonra Tuning yerine güzide bir mekanda sohbet ve nargile keyfi olursa benim gibi arabası olmayanlarda katılır diye düşünüyorum.
|
--->: -->: ST İFTARDA BULUŞUYOR!
[QUOTE=yigiter187;250877]biz de sivastaki sivasspor.com lular bıluşalım neden olmasın...biz de tanışır kaynaşırız..[/QUOTE]
bencede sahane bi fikir wallaa |
--->: -->: ST İFTARDA BULUŞUYOR!
haklısın neden olmasınki %100 katılıyoum... |
benimde arabam yok ama
katılacağım ne fark ederki |
[B] Cumartesi Günü Gerçekleştirmesi Planlanan İftar Yemegi , İstanbuldaki Üyelerimizi Kaynaştırmak Açısından Çok Güzel Bir Fırsat Olacagına İnanıyorum , Resim Ve Videoları Dört Gözle Bekliyorum :)[/B]
|
[QUOTE=Agcalli;251061]Abicim benim de içim gidiyor ama ben ne anlarım tuningden :) arabamız mı var ki tuning organizasyonuna katılalım. Eğer iftardan sonra Tuning yerine güzide bir mekanda sohbet ve nargile keyfi olursa benim gibi arabası olmayanlarda katılır diye düşünüyorum.[/QUOTE]
[B]Burada amaç kaynaşmak tanışmak, Arabası olmayanlar katılamaz diye birşey yok bunu kesinlikle o şekilde algılama, benimde arabam yok ama inş cumartesi günü oradayım... Bizde arabası olanlardan anahtarlarını alırız :D[/B] |
bende ordaym inşallah..........
|
[COLOR="SeaGreen"][B]bi arada bulunm ak kaynaşmak çok güzel sizlere afiyet olsun...[/B][/COLOR]
|
AKINCILARIN ADINA BU BULUŞMAYI YAPAN-LARA(iftar proğramı) TEŞEKKÜR EDERİM.ÇALIŞMALARIMIZDAN DOLAYI ZAMANIM KALIRSA KATILABİLİRİM.KATILAMASAMDA GÖNLÜM BÖYLE GÜZEL PROĞRAMLARI YAPANLARIN VE BU GİBİ BULUŞMALARDA TOPLANANLARIN YANINDADIR
|
Kaynaşmak tanışmak için için çok güzel bir organize.
Hazırlayanları kutluyorum. Maalesef ben uzakta olduðum için katılamıyacağım. |
[B]herkesle tanisip kaynasmak icin yine güzel bir firsat
imkani olan gitsin eglenceli ve neseli gececegindende eminim[/B] |
Bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederim.
Sivas' taki Yiğidolar için güzel bir tanışma ve kaynaşma fırsatı. Katılmak için, halen vaktiniz var ama yarin bu fırsat kaçmış olacaktır. Haydi Yiğidolar, bir kaynaşma fırsatını kaçırmayalım. |
Sivastuningin bu akşamki tanışma toplantısına umarım katılım çok olur mubarek ramazanda iftar yemeginde buluşup tanışmak mutlaka heycan verici olacaktır bende katılmayı isterdim ama çok önemli mazeretim var inşallah her şey güzel olur şimdiden geceniz neşeli yemeğiniz afiyet olsun
|
-->: --->: ST İFTARDA BULUŞUYOR!
[QUOTE=RüStü ElmaS;252167]Bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederim.
Sivas' taki Yiğidolar için güzel bir tanışma ve kaynaşma fırsatı. Katılmak için, halen vaktiniz var ama yarin bu fırsat kaçmış olacaktır. Haydi Yiğidolar, bir kaynaşma fırsatını kaçırmayalım.[/QUOTE] inşsllah abi çok guzel bir gece olur bende şuan zaytınburnun dayım |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:04. |