![]() |
Ankaragücü / SİVASSPOR maçı tahmin ve yorumları
[CENTER][img]http://www.sporx.com/images/takimlar/tepe_100.gif[/img]
[img]http://www.sporx.com/images/takimlar/tepe_115.gif[/img][/CENTER] [B]Turkcell Super Ligde yükselişini sürdüren [COLOR="Red"]Sivassporumuz[/COLOR] galibiyet serisini [COLOR="Blue"]Ankaragücü[/COLOR] karşısında devam ettirerek başarısını sürdürecektir.[/B] [B][COLOR="Blue"]ANKARAGÜCÜ : 1[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]SİVASSPORUMUZ : 3[/COLOR][/B] |
-->: SİVASSPOR/ANKARAGÜCÜ maçı tahmin ve yorumları
[B]Kesin Abi Çıkış Sürücekdir...
Ama Bana Kalırsa Yine Geriye Düşüp 4-2 Fln Alabiliriz Die Düşünüorum...[/B] |
Arkadaşlar 1 - 0 olsun da bizim olsun.
Ankaragücü: 0 Sivasspor : 1 |
.bnce bu maci 2-1 aliriz.......
|
-->: Ankaragücü / SİVASSPOR maçı tahmin ve yorumla
ilkyarı sonucu A.gücü:1 - SİVASSPOR:0
ikinciyarı(maç)sonucu A.gücü:1 SİVASSPOR:2 (iddaacılar için yorum yaptım) |
--->: Ankaragücü / SİVASSPOR maçı tahmin ve yoruml
ankaragücü :0 sivasımız:1 die düşünüyorum inş öyle olur yada daha farklı olur
|
Ankaragücü:0
Sivasspor:2 inşallah o maçıda alıcaz. |
tabiki herkesin verdiği gibi bende sivasımıza vereceğim bu maç en kötü ihtimal 2-1 olmasaa 1-0 sivasımızın üstünlüğüylen bitecektir inşallah bu galibiyetiylende lider kolduğuna oturacaktır
|
[B]Ankaragücü 1
Sivasspor 3 **************************************[/B] |
[B][B]ankaragucu 1-1 sivasspor [/B] benim skor tahminim.
Insallah Tutmaz :D Ankaradan 10 kisilik grubumuz 19 mayis stadinda Sivassporu destekliyor olacak ... Ankaradaki ve cevre illerdeki yigidolar .. LUtfen takimimizi ankarada yanliz birakmayalim. Ankaragucu seyircisini bastirmamiz gerekiyor!!![/B] |
sivasspor ankarada puan veya puanlarla donecektir.
benim skor tahminim Ankaragucu 1 Sivasspor 2 |
ligin bence en dinamik takımlarından ankaragücü zor bir mac 3 puanı tek golle alırız gibime geliyor.
|
izlediğim kadarı ile defanslarının sağı yani yasinin bolgesi çok aksıyor oradan balili zaman zamanda hayrettin çıkışlar yaparsa oraladan etkili oluruz takımda bebbe ve bizden giden cemcanada dikkat etmek gerekir muhakkak almamız gereken bir mac...
|
bu maçta da bence 3-0 dan maç çevirmeyi deneyelim..:D
ankaradaki yiğidolara fazlasıyla iş düşüyor pazar günü saat 16.00..mazaret yok mutlaka herkes gitmeli... |
Ankaragücü:0
SİVASSPORUM:2 ;) |
--->: -->: SİVASSPOR/ANKARAGÜCÜ maçı tahmin ve yor
İSTANBULDAN MAÇA GİDEN VARMI.GİTMEK İSTEYEN VARSABİR ORGANIZASYON YAPALIM
|
Sivasspor galibiyet serisine bu hafta da devam edecektir.
Angaragücü: 1 SİVASSPOR: 2 |
Bu hafta oynanacak olan ankaragücü ve sivasspor macından sivassporun galip cıkacağından hiç şüphem yoktur türkiyenin her yerinden bütün yiğidolar ankaraya maca davet ediyorum desteklerimizi esirgemiyelim bayram gelmeden biz ankara bayramını yaşayalım yenelim şu ankaragücünü zirveyi zorluyalım bu macı mutlaka almalıyız başka yolu yok her şey sivasspor için
[FONT="Arial Black"][COLOR="Blue"]ANKAR[COLOR="Orange"]GÜCÜ[COLOR="Blue"]---1 [COLOR="Red"]SİVASSPOR---2[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT] |
ankaradakı yıgıdolar haydı maça bence
Ankaragücü:1 Sivasspor:0 |
--->: -->: SİVASSPOR/ANKARAGÜCÜ maçı tahmin ve yor
[QUOTE=özgühertaş;255944]İSTANBULDAN MAÇA GİDEN VARMI.GİTMEK İSTEYEN VARSABİR ORGANIZASYON YAPALIM[/QUOTE]
gardas bak kanıma giriyorsun hee :rolleyes: |
[QUOTE=TRAPER;255960]ankaradakı yıgıdolar haydı maça bence
Ankaragücü:1 Sivasspor:0[/QUOTE] hımm neye göre 1 0 yeniliriz bakalım??? |
İNŞALLAH BU MAÇTA İYİ BİR PERFORMANS SERGİLER VE SAHADAN GALİBİYETLE AYRILIRIZ...
SİVASTAN GELİYORUM İNŞALLAH STADDA YERİMİZİ ALACAĞIZ... UMARIM İYİ BİR ORGANİZASYON YAPARIZ... |
bence de takımmız 1-2 kazanacaktır.:) inş bizleri yanıltmazlar.
|
Arkadaşlar sabahtır beri haber sitelerinde bizim için yapılan haberleri ve haber altı yapılan yorumları okuyorum da insanlar Sivassporun çıkışını geçmiş yıllarda Kocaeli, Antep, Manisa vb çıkışlara benzetiyorlar ve Sivassporumuzun bir iki hafta içerisinde tökezleyeceğini bekliyorlar.
İş bu halde hepiniz takdir edersiniz ki Ankaragücü maçı bizim için kendimizi tüm kamuoyuna ispat etme açısından mühüm bir karşılaşma olacaktır. Eğer futbolcularımız havaya girmezler de ayakları yere sağlam basarsa umuyorum Ankaragücü'nü de yenip iddiamızı devam ettireceğiz. Çok formda ve son yılların en iyi futbolunu oynayan Ankaragücü'ne karşı çok zorlanabiliriz ancak ayaklarımız yere sağlam basarsak bu maçı 3-2 alırız diyorum. |
[QUOTE=BOUN;255990]Arkadaşlar sabahtır beri haber sitelerinde bizim için yapılan haberleri ve haber altı yapılan yorumları okuyorum da insanlar Sivassporun çıkışını geçmiş yıllarda Kocaeli, Antep, Manisa vb çıkışlara benzetiyorlar ve Sivassporumuzun bir iki hafta içerisinde tökezleyeceğini bekliyorlar.
İş bu halde hepiniz takdir edersiniz ki Ankaragücü maçı bizim için kendimizi tüm kamuoyuna ispat etme açısından mühüm bir karşılaşma olacaktır. Eğer futbolcularımız havaya girmezler de ayakları yere sağlam basarsa umuyorum Ankaragücü'nü de yenip iddiamızı devam ettireceğiz. Çok formda ve son yılların en iyi futbolunu oynayan Ankaragücü'ne karşı çok zorlanabiliriz ancak ayaklarımız yere sağlam basarsak bu maçı 3-2 alırız diyorum.[/QUOTE] sende benim gibi rahavetten çekiliyorsun dikkati elden bırakmamak lazım bu değilki defansa gömülelim ama dikkatli vede mucalecei oynayalım Allah korusun bi şansızlık başımızı belaya sokar dikkati elden bırakmamak şartımız olsun. |
--->: -->: Ankaragücü / SİVASSPOR maçı tahmin ve y
[QUOTE=myway;255720][B][B]ankaragucu 1-1 sivasspor [/B] benim skor tahminim.
Insallah Tutmaz :D Ankaradan 10 kisilik grubumuz 19 mayis stadinda Sivassporu destekliyor olacak ... Ankaradaki ve cevre illerdeki yigidolar .. LUtfen takimimizi ankarada yanliz birakmayalim. Ankaragucu seyircisini bastirmamiz gerekiyor!!![/B][/QUOTE] Tabii bu arada Ankara ve civar illerde yaşayan Yiğidolara büyük görev düşüyor. Lütfen bu maçta takımı yanlız bırakmayın. Bu hafta Pazar günü uygun bir gün ve maçın gündüz saat 16:00'da olmasıda bir avantaj. Lütfen bu avantajı kullanın; eşiniz, çocuğunuz, arkadaşınız kim varsa tutun bu maça götürün; takıma 90 dakika destek verin. Bu takım 7 milyon Sivaslının takımıysa 7 milyon bu takıma her zaman her koşulda destek olmalıdır öyle değil mi? Bu yüzden lütfen hep destek tam destek!... |
[COLOR="Red"][I][B]bence BU HAFTALARDAN SONRA PUAN VEYA PUANLAR KAYBEDECEĞİMİZİ DÜŞÜNMÜYORUM BU MAÇİDA ALİRİZ....[/COLOR]
[COLOR="Purple"] SİVASSPOR-2 ANKARAGÜCÜ-1[/B][/I][/COLOR] |
gol yemeden kazanırız bu maçı..
2-0 |
[QUOTE=yigiter187;255936]bu maçta da bence 3-0 dan maç çevirmeyi deneyelim..:D[/QUOTE]
3 avans 4 te biter :D ............... |
[CENTER][COLOR="Red"] SIVASSPOR 5 [/COLOR][/CENTER] insallah
[CENTER][COLOR="blue"] ANKARAGUCU 2 [/COLOR][/CENTER] SIVASIN GOLLERI:mehmet(3) mohamed (2) balili (1) insallah ankaranin golleri:elyasa(1) kirita(1) |
[B][COLOR="Indigo"]2-1 alırız diyorum. Ama zor maç bekliyor bizi. Kirita'nın cezası bitti. Elyasa da sakatlıktan çıkarsa oynayacak. Bebbe gibi önemli isimleri var. Eski oyuncumuz Cem Can tanıdık bir sima. Önem verdiğim olay ise Ankara'nın Fener'e yenildiği için asılacak olması. Maç gündüz oynanacağı için umarım konsantre kaybımız olmaz. [/COLOR][/B]
|
takımızın üst siralarda olması ve yenilmez armada olmas rakiplerimizi dahada iştahlandıracak vede puan almak için daha çok gayret sarf edecekler bunlardan biride ankaragücü umarım beklediğimiz gibi zor gecmez ve macı rahat alırız.
|
-->: --->: Ankaragücü / SİVASSPOR maçı tahmin ve y
[QUOTE=puar;256460]takımızın üst siralarda olması ve yenilmez armada olmas rakiplerimizi dahada iştahlandıracak vede puan almak için daha çok gayret sarf edecekler bunlardan biride ankaragücü umarım beklediğimiz gibi zor gecmez ve macı rahat alırız.[/QUOTE]
tek alalımda maçı varsın zor olsun, hem zor alınmış bi galibiyet daha bi datlı oluyor :) |
gecen haftaki ankaragücü fb macını canlı stadda izledim inan onların defansın sağında 42 numaraları konyadan gelen ismini unuttum çok ağır kaldı sol tarafları çok aksıyor o taraftan çok etkili oluruz balili ile yeterki ısrrala ordan gelelim golleri buluruz baliliyi kimse tutamaz o zaman.
|
onlarda diz cökecekler sivasımıza 1 2 olur
|
İNŞALLAH MAÇI 2-1 ALACAĞIZ....
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B][CENTER]BİZ BU MAÇI ALIRIZ EMİNİM ÇÜNKÜ BİZ 67 OLARAK GİTTİĞİMİZ MAÇLARDA PUAN KAYBETMİYORUZ BU MAÇA DA 43 KİŞİYLE GİDİYORUZ ANKARAYI FETETMEYE GİDİYORUZ BEKLE BİZİ BAŞKENT GELİYORUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!![/CENTER][/B][/COLOR][/FONT]
|
[B][COLOR="DarkRed"]ANKARAGÜCÜ : 0
SİVASSPOR : 2 HAYDI YIGIDOM!!!!!!!!!![/COLOR][/B] |
1-0 alırız diye tahmin ediyorum...Mac saatinde bende 19 mayısta olacağım...Umarım tüm Ankaradaki yiğidolar takımı yalnız bırakmaz...
|
[QUOTE=puar;256460]takımızın üst siralarda olması ve yenilmez armada olmas rakiplerimizi dahada iştahlandıracak vede puan almak için daha çok gayret sarf edecekler bunlardan biride ankaragücü umarım beklediğimiz gibi zor gecmez ve macı rahat alırız.[/QUOTE]
kardeş dediklerinde bir nebze haklısın ama birde şöyle düşünelim sivasspor anaaa yigidolar adamların 18 puanı var ikinciler önüne geleni yenmişler bu takımdan korkulur memeti tutalım baliliyi durduralım mohemmet 2 gol attı giden hafta dikkat edelim ivan girerse ne yapalım derken örnekler cogala bilir alacaktır bunları bir panik adamlar dagıldıktan sonrada işi bitirecegiz.:D tabiki buda benim görüşüm cok rahat kazanacagız |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:38. |