SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ .... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13237)

SivasSpor.Com 01.10.2007 16:20

TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....

[IMG]http://www.gencturkhaber.com/images/170290.jpg[/IMG]
Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ikinci yarı Sivas'ta oynayacakları maçta Trabzonspor'u en iyi şekilde güller ve çiçeklerle karşılayıp, aynı şekilde uğurlayacaklarını belirterek, ''Belki de bir sürpriz yapacağız. Onu da yönetim arasında tartışmaya başladık'' dedi.

<table cellspacing="0" cellpadding="3" width="99%" border="0"><tbody><tr><td width="100%">Fikret Ünsal, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, dün Bursaspor ile oynadıkları maçta mükemmel bir karşılaşma seyrettiklerini, hem rakiplerini, hem de 2-0'dan maçı 3-2'ye getiren takımlarını kutladığını söyledi.

İyi bir takım oluşturduklarını, tüm Türkiye'nin takdir ettiği bir kulüp haline geldiklerini ifade eden Ünsal, ''Dün gördük ki, seyircilerimiz de o muhteşem tezahüratlarıyla ikinci yarıya 2-0 mağlup giren takımlarına müthiş enerji verdiler. Verdikleri bu destekle de sahadan galip ayrılmasını bildik'' diye konuştu.

Hakem kararıyla tatil edilen Sivasspor-Trabzonspor maçına da değinen Ünsal, şöyle konuştu:

''Sayın Nuri Albayrak, gerçekten bu konuda çok çırpındı. Çırpınmasını da ben gayet doğal karşılıyorum. Çünkü neticede takımının hakkını savunuyor ama bir şeyi kaçırdı Nuri Albayrak başkanım. İlk çıkışında, o maçın hemen sonrasında çok doğru bir teşhis koymuştu. Provokasyon demişti. Bu teşhisi çok doğru ve yerindeydi. Gerçekten de o maçta Trabzonspor ciddi bir provoke ile karşı karşıya kaldı.''

''BU ŞEHİRLER ÜZERİNE ÇOK CİDDİ OYUNLAR OYNANIYOR''

Bu konuda kuralların ve talimatların belli olduğunu ifade eden Ünsal, şunları kaydetti:

''Benim burada söyleyeceğim olay, Trabzonspor veya Sivasspor olayı değil. Bu olay tamamen Trabzon ve Sivas şehirleri olayıdır. İki şehrin de geçmişlerine ve yakın geçmişlerine baktığımız zaman çok hassas şehirler olduğunu görüyoruz. İki şehrin de hassasiyetleri var, sosyal hassasiyetleri. Bu şehirlerin üzerine çok ciddi oyunlar oynanıyor. Ben oradaki olayı Nuri başkanımın ilk söylediği gibi algılıyorum ve bu işin müthiş bir provoke olduğunu kabul ediyorum. Ve üzerinde de ciddi şekilde duruyoruz.''

SİVASSPOR'DAN TRABZONSPOR'A SÜPRİZ

İkinci yarının ilk maçında Sivas'ta oynanacak maçla ilgili vali, emniyet müdürü, güvenlik güçleri ve diğer birimlerle birlikte bir çalışma içine girdiklerini anlatan Ünsal, şöyle konuştu:

''O gün için özel bir tedbir alacağız. Özel bir maç olacak. Ve onları en güzel, en centilmen bir şekilde güllerle, çiçeklerle karşılayıp netice ne olursa olsun güllerle çiçeklerle uğurlayacağız. Belki de bir sürpriz yapacağız. Onu da yönetim arasında tartışmaya başladık. Bunu şimdilik açıklamayacağız, o maça kadar açıklayamayacağız.'' İki şehrin de hassas şehirler olduğunu dile getiren Ünsal, ''Gerçekten çok badireler atlattık. Bu iki şehrin üstünde çok ciddi şekilde oynuyorlar. Çünkü iki şehir de çok hassas. Onun için biz bu provokatörlere asla müsaade etmeyeceğiz. Onun için de gereken tüm tedbirleri alacağız'' diye konuştu.

SİVASSPOR'UN MADDİ SIKINTISI

Kulüp olarak yaşadıkları maddi sıkıntılara da değinen Ünsal, ''Evet, biz sıfır borçla sezon sonunu getiriyoruz. Kısıtlı bir bütçemiz var. En fazla 15 trilyonu buluyor ama biz bununla nereye kadar, nasıl götüreceğiz'' dedi.

Tüm dünyada yaşayan Sivas'a kayıtlı insan sayısının 7 milyon 135 bin olduğunu ifade eden Ünsal, şunları söyledi:

''Bizim 100 bin civarında çok çok iyi iş adamımız, zenginimiz var. Bu insanlarımızın bizden daha heyecanlı olduklarını tahmin ediyorum. Seyircilerimiz stadyuma gelerek bize destek veriyorlar, siz basın mensupları hep gündem yaratarak destek oluyorsunuz ama destek olmayan bir grup var. Destek olmayan grup bizim bu 100 bin civarında çok çok iyi konumda olan, maddi durumu fevkalade iyi olan zengin Sivaslılar.'' Bu iş adamlarını Sivasspor'a destek olmaya çağıran Ünsal, ''Çünkü daha önce de açıkladım. Biz çok sürmez 2 sene sonra tıkanırız. Sivaslıları çok çok kötü günler bekleyebilir. Mütevazi bütçeyle daha fazla idare edeceğimizi düşünemiyorum'' diye konuştu.

''KARA KARA DÜŞÜNÜYORUZ''

Sivasspor'un 18 puanla ikinci sırada bulunduğunu, bunun kendileri için büyük bir gurur ve onur kaynağı olduğunu belirten Ünsal, şöyle devam etti:

''Yalnız bu sevinci 7 milyon 135 bin Sivaslı yaşarken biz yönetim olarak bu olaya, dünkü gibi galibiyete bile, inanın sadece 10 dakika sevinebiliyoruz. 11. dakikadan sonra kara kara düşünmeye başlıyoruz. Çünkü futbolcuların peşinatları var. Futbolcuların primleri, maç başları var. Bunların hepsi bizi ciddi ciddi düşündürüyor. Maddi sıkıntılarımız öyle bildiğiniz boyutlarda değil. Onun için ben iş adamlarımızı tekbar tekrar Sivasspor'a yardım etmeye davet ediyorum.''

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANINA ÇAĞRI

Vali ve belediye başkanının, davet edildikleri, iş adamları ve iş adamlarının oluşturduğu derneklerce düzenlenen etkinliklere katılmadan önce Sivasspor'a yardım çeki karşılığında bu daveti kabul etmeleri önerisinde bulunan Ünsal, ''Sayın valimize ve belediye başkanımıza mesajımızı aynen iletiyorum. Bundan sonra çek vermeyen hiçbir yemeğe katılmasınlar. Önce Sivasspor'a hediyeleri verilsin, ondan sonra kabul etsinler o yemekleri, davetleri'' diye konuştu.

Şu anda Sivasspor'un, Sivas'ın en büyük temsilcisi ve elçisi olduğunu vurgulayan Ünsal, ''Sivasspor'u Avrupa'ya taşımak istiyorsak, bu iş adamlarımızı bir şekilde harekete geçirebiliriz. İnşallah sayın valimiz ve belediye başkanımız bizim teklifimizi dikkate alır ve bu yolu seçerler'' diye konuştu.
</td></tr><tr><td width="100%">
</td></tr></tbody></table>

yeni_erol_34 01.10.2007 16:30

--->: TRABZONSPOR'A SÜPRİZ ....

FİKRET BEY'İN DÜŞÜNDÜĞÜ SÜPRİZ MAÇIMI HEDİYE ETMEK ACABA ( ASLAA)NE SÜPRİZİ YAPACAKSIN ADAMLAR SÖYLEMEDİĞİNİ BIRAKMADI

puar 01.10.2007 16:31

arkadaslar süpriz dediği macın başında ts den bir gol yemek bilerek ciddi diyorum bakın.

fatihdev 01.10.2007 16:36

yav ne süprizi biz gitsek bi daha döverler adamlara macmı verecez yapmayın böyle yalakalıklar

izmirliyigido 01.10.2007 16:37

TRABZONSPOR MAÇI İLGİLİ AÇIKLAMALARA AYNEN KATILIYORUM. 2 KARDEŞ ŞEHRİ KİMSE DÜŞMAN EDEMEZ. BENCE DE EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAYALIM, EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYALIM VE SONUÇ NE OLURSA OLSUN ALKIŞLARLA UĞURLAYALIM...

ÖTE YANDAN YARDIM KONUSUNDA İSE "BİZE KİMSE BALIK VERMESİN, BALIK TUTMAYI ÖĞRETSİN". BİZDE KENDİ BALIĞIMIZI KENDİMİZ TUTALIM. İŞ ADAMLARI SİVASSPOR'A YILLARCA MADDİ KATKISI OLACAK BİR ŞİRKETLEŞME İÇİN YARDIMDA BULUNSUN. GELİRİ TAMAMEN KULÜBE KALACAK YATIRIMLAR, İŞHANLARI, BENZİN İSTASYONLARI, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ, SPOR TESİSLERİ, RESTAURANTLAR VB. ŞEYLER AÇILMASINA YARDIMCI OLSUNLAR. ÖYLE HER YIL BELLİ MİKTAR PARA, ÇEK YARDIMIYLA OLMAZ. BİR KAÇ SENE SONRA ONUDA KESERLER. DAİMİ BİRŞEY OLMASI LAZIM. SİVAS'TA AKLI BAŞINDA OLAN ÇOK KİŞİ VAR, BUNLARA BİRAZ KAFA YORSUNLAR.

.

musti34 01.10.2007 16:38

iyi fikir ama fazlada özen gösterilmemeli.mesla bu davranıştan sonra şöle açıklama yapılıp üstü kapalı eleştiri yapılabilir:biz ev sahiplğiimizi yaptık.bundan sonra sağduyulu olunmalı denmeli.ama fikret ünsalda çok abartıp sanki bebek gibi bakıcaz diyo

puar 01.10.2007 16:39

düşman olunacak hiç bişey yok sonucta hepimiz bu ülkede yaşıyoruz... gol yemek belki espirisidir işin ama sivassporada bu yakışır zaten centilmenlik yakışır.

HALIL 01.10.2007 16:43

-->: TRABZONSPOR'A SÜPRİZ ....

arkadaslar hurriyet'in haberine gore trabzona gol izni verecemisik

bunu bu nam....lar hic haketmiyo :rolleyes::mad: bu kadar hosgoruluk de olmaz bence ama yinede buyuksun sivasspor

[url]http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/7399272.asp?gid=211&sz=70738[/url]

HALIL 01.10.2007 16:44

-->: --->: TRABZONSPOR'A SÜPRİZ ....

[QUOTE=puar;256166]arkadaslar süpriz dediği macın başında ts den bir gol yemek bilerek ciddi diyorum bakın.[/QUOTE]

evet puar kardasim o dusundugun seymiz malesef cok uzuluyorum coooook

Del Piero 01.10.2007 16:47

[COLOR="Red"][B]ben kesinlikle katılmıyorum onlara yapılacak en iyi süpriz otelde yemeklerine misül katmak, otobuste taşlamak ve molotoflu saldırı yapmak, maç gecesi otel önünde sabaha kadar davul çalıp her zaman her yerde en büyük sivas diye bağırmak.. maç sonrasını ise henüz düşünmedim :D[/B][/COLOR]

HALIL 01.10.2007 16:49

[QUOTE=FatihCan;256186][COLOR="Red"][B]ben kesinlikle katılmıyorum onlara yapılacak en iyi süpriz otelde yemeklerine misül katmak, otobuste taşlamak ve molotoflu saldırı yapmak, maç gecesi otel önünde sabaha kadar davul çalıp her zaman her yerde en büyük sivas diye bağırmak.. maç sonrasını ise henüz düşünmedim :D[/B][/COLOR][/QUOTE]

ya ustekki yoruma baksana ne yazdim adamlardan gol yicekmisik :mad::mad:

puar 01.10.2007 16:51

yiyelim ne olacakki 3 tane yiyelim avans vrelim 3 avans 4 te biiter :D

HALIL 01.10.2007 16:53

[QUOTE=puar;256190]yiyelim ne olacakki 3 tane yiyelim avans vrelim 3 avans 4 te biiter :D[/QUOTE]

bu hafta bunu deneyelim bariiii :D:D
o maci kesin alacazz baska caresi yok

HALIL 01.10.2007 16:56

-->: TRABZONSPOR'A SÜPRİZ ....

aslinda fatih canin dedigi gibi sabaha kadar kaldiklari otelin onunde davul zurna calip mac gunu de uykusuz kalacaklar

sonrasini siz tahmin edin

Del Piero 01.10.2007 17:02

--->: TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....

[COLOR="Red"][B]yiğido halil ben böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum yapmaları için bir sebep yok bence ne diye yapacaklar sebep ?[/B][/COLOR]

HALIL 01.10.2007 17:08

-->: TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....

ne bilim oyle yaziyo...............

yigido Atilla 01.10.2007 17:18

[B][I][FONT="Verdana"]Hürriyette de yaziyor ingilterede oldugu gibi mac baslama düdügü ile bizim oyunculardan hic bir temas olmayacak ve TRABZONSPOR golünü atacak peki Türk Futbol severleri buna hazirmi ???????? [/FONT][/I][/B]

SONMEZ 01.10.2007 17:29

Eğer kastedilen sürpriz, burada konuşulanlar ise;
artık sürprizlikten çıkmış ve bilinen bir hal almış...!

Eğer burada kastedilenler dışında bir sürpriz varsa;
gerçekten mearaklandım neyimiş acaba ?

YYILDIRIM 01.10.2007 18:24

[QUOTE=puar;256166]arkadaslar süpriz dediği macın başında ts den bir gol yemek bilerek ciddi diyorum bakın.[/QUOTE]

ewet doğru süpriz dediği ingiltere lig maçı gibi ilk dk da bilerek gol yemek aslında bu güzel, olaylı ts maçının puanı daha kıymetli olur ayrıca 1-0 yenik başlıyıp yenersek mühteşem galibiyet olur ve koftiden 3 puan aldınız diyenin ağzınıda dikmiş oluruz!!!!!!!

bilgekagan58 01.10.2007 18:51

Öncelikle 7 milyon yigidoya hayirli ramazanlar dilyor ve asil sivasspor konsuna geliyorum
SAYIN FIKRET BEYIN DEDIKLEINE TAM ANLAMIYLA KATILIYORUM SIVASSPORUN BELIRLI BÜTCESI OLDUGUNU TAHMIN EDIYORUM VE O BÜTCEDEN DISARI CIKAMIYORLAR
BENIM BURDA BIR TAVSIYEM OLACAK BU 7 MILYON SIVASLIYA HERKES SIVASLIYIM DIYEN DISARIDA VE ICERIDE OTURAN TÜM YIGIDOLAR HER AY ! YTRL VEREMEZLERMI ACABA BUNU GÖNDEME GETIRSEK BU KONU ÜZERINDE DURSAK AYDA 7 MILYON YTL YAPAR BUDEMEKTIRKI SIVASSPOR RAHATLIKLA AVRUPADA TOP OYNAR DEMEKTIR BUNU DÜSÜNMEMIZ GEREKIYOR

AYRICA BEN YURTDISINDA BULUNDUGUM ICIN SIVASSPOR SITESINDE SUAN 31 BIN CIVARINDA ÜYENIN OLDUGUNU GÖRÜYORUM DERIMKI BU ÜYELERE HER AY AMA HERKES 10 EURO AYDATA BAGLANSIN BU AYDATI HERKES VEREBILIR BUNU IYI DÜSÜNBMEK GEREKIR DIYORUMKI HEP BIRLIKTE HEP BERABER BIZ BU YIGIDOLARI AVRUPADA GÖRMEK ISTIYORUZ VE BIR ELIN NESI VAR IKI ELIN SESI VAR SILOGANIYLA GELIN BIR YARDIM KAMPANYASI BASLATALIM NE DERSINIZ ARKADASLAR VARMISINIZ AMA HEPIMIZ
SIMDIDEN HERKESIN RAMAZAN BAYRAMINI YÜCE RABBIM ADINA TEPRIK EDER BASARILARINIZIN DEVAMINI DILERIM

ÖMER SARI
ALMANYA / MÜNCHEN

Yiğiter 01.10.2007 19:15

böyle bir haber yok...gol avansı falan diye bir şey sözkonusu olamaz...sürpriz denince neden herkesin aklına gol avansı geliyor anlamak güç..

hakandemirezen 01.10.2007 19:16

Yazılan yorumlara bakıyorumda bir sivaslıya yakışmıyacak yorumlar.Bir olay oldu ve karara bağlandı artık geriye dönüp bakmanın bir anlamı bir manası yok.Türk futbolunun gün geçtikce kötüye gittiği bir dönemde bunları konuşmak oldukca saçma geliyor bana.Bırakalım kini düşmalığı Türk futboluna trübünlerden destek olalım gecen seneyi ne cabuk unuttunuz sakaryalı kardeşimiz vefat ettiğinde tüm takım taraftarları sakaryada toplanıp dostluk mesajları vermedimi illa yine birlik için birilerinin ölmesimi gerekiyor?Dostluk adına sevgi adına kardeşlik adına bitirelim bu içimizdeki kini nefreti ve sivaslıya yakışır bir biçimde takımımızı destekleyip başarıları için stadları dolduralım.Yenildiğimizde ise rakip takımı alkışlayıp örnek bi,r tataraftar topluluğu olalım bunlar sadece benim içimden gelen samimimi düşüncelerim.hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunarım.

RECEP_YÜKSEL 01.10.2007 19:25

adı üstünde sürpiz bekleyin görün

[COLOR="Red"][B]SSÜÜÜÜÜPPPPPPÇRRRRRRİİİZZZZZZZ[/B][/COLOR]

altuntas58 01.10.2007 19:45

Bu trabzon bizim anladığımız anlamda sürizi hak etmiyor bunlara kendilerinin anladığı süprizden yapmalıyız baksana adamlar bizim sitede bize cirkin laflar ediyorlar kafalarına göre kabadayılık yapıyorlar bunlar süpriz müprüz yok bunları bir böçek gibi eze eze yenmeliyiz bizim iyi niyetimize bakın adamların sitemizde yaptıkları konuşmalara bakın bunlar asla iyilikten anlamazlar

EyüphanAydın 01.10.2007 20:07

valla ts baya bi hırslandı ama bizde kolay lokma değiliz

ertor58 01.10.2007 20:10

ŞU TELEFON KAMPANAYASI NOLDU ONU HAYATA GEÇRİSEK TV58DEN DE DUYURSAK DUYARLI OLAN HER SİVASLI MESAJ ATAR. 5858 E KISA MESAJ OLAYI.

Serd@r 01.10.2007 20:42

[B]Valla ben Fikret Beyin Ts ye yapacağı süprizi hiç merak etmiyorum,beni asıl endişelendiren şey [COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR]umuzun içinde bulunduğu ve daha ilerde çok daha büyük sıkıntılara gebe olan maddi sıkıntı,buna biran evvel çare bulunmalı aksi taktirde işimiz çok zor yalnız seyirciyle olmuyor kale arkası 5-açık 10,kapalı 20 eee hepsini toplasak kaç yapar 15 bin kişilik stad deplasmana maça gitmek konaklama,yiyecek,futbolcu primleri,stad masrafları,tesis masrafları yani çok para bunun için Sayın Fikret Beyin dediği gibi işadamlarımızı göreve çağırmalıyız,7 milyon [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]lı varmış,ancak [COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR]u destekleyen 700 bin yürek bile yok,çırpınıp didinenler,sadece ufak bir topluluk ama puan kaybedince ortaya çıkıp ahkam kesiyor,kümeye düşerse bunun hesabını veremez yönetim deyip ağa babalığı yapıyor,ARABA DEVRİLDİKTEN SONRA YOL GÖSTEREN ÇOK OLUR,önemli olan bu arabayı devirmeden yoluna devam etmesini sağlamak.
Ne başka [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR] nede başka [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] var![/B]

Ss--58--Ss 01.10.2007 20:47

kesinlikle katılmıyorum trabzonda bize yapmadıklarını bırakmadılar birde üstüne gol yiyelim öylemi..

1967_DERNEK_MUSTAFA 01.10.2007 22:26

[COLOR="Blue"]insanlar nerde nasıl konuşacaklarını bilmiyorlar nuri albayrak bunun aynısın yaptı o kadar laf sarfetti sivasspor için bizim için hiç önemli değil her koyun kendi bacağından asılır şimdi trabzon sivasa gelir karşılaşmayı oynarlar yenilir veya yenerler ama şu kelimeleri sarfetmesinler karşılaşmadan sonra sivasa gittik sivasspor yönetimi olsun taraftarları olsun bizi çok güzel ağırladılar kelimesini sarfetmesinler belliki bu kelimeleri kılasik olarak sarfedecekler bu kelimeleri trabzon sivasspor karşılaşmasından sonra sarfetmelerini isterdim geçti brun pazarı sür eşeğini niğdeye paşa paşa gelirsiniz futbolunuzu oynarsınız paşa paşa geri dönersiniz amma yenersiniz amma yenilirirsiniz SAYGILAR[/COLOR]

ceza_tolga_rep 01.10.2007 22:35

[QUOTE=FatihCan;256186][COLOR="Red"][B]ben kesinlikle katılmıyorum onlara yapılacak en iyi süpriz otelde yemeklerine misül katmak, otobuste taşlamak ve molotoflu saldırı yapmak, maç gecesi otel önünde sabaha kadar davul çalıp her zaman her yerde en büyük sivas diye bağırmak.. maç sonrasını ise henüz düşünmedim :D[/B][/COLOR][/QUOTE]

aynen katılıyorum.artık trabzon tek düşmanımızdır.kaptana tokatı 90 dk sivasa edilen küfürleri unutmadık.

fikret beyy acaba maçı hediye mi edecek????bunu mu sölemeye çalışıyor???

ertugrulss 01.10.2007 22:54

[B]trabzon senin yanaklarından mıcırdıyorum :D sen hele bi gel sana süpriz yapcaz sana börekler açacaaz :D ihlamur içiğseeen :D [/B]

sarkislali 01.10.2007 22:58

Buna sacmaligin daniskasi denilir. Hürriyet Ingiltere ligindeki golü örnek göstermis.
Eski köye yeni adetmi getiriyorsunuz. Neden hala ipe sapa gelmez demecler veriliyor.
Kurallar neyse uygulandi. Karistirmayin. Pismis asa su katmayin.
Göbek atan dansözlere benzemiyelim:mad::mad::mad:

nazimgulturk 01.10.2007 23:02

güzel bir galibiyet alıp onları sivaslı gibi ağırlayıp yolculamak..
misafire nasıl davranılır göstermek...

melih1 01.10.2007 23:15

bırak ya bunlara en guzel hedıye sahada 5 dışarda sopa.bunla kurtulursa ellerını opsun basına koysunlar...

sabri simsek 01.10.2007 23:36

Suprizin ne oldugunu bilmiyorum ama en iyi sekilde karsilayip ve ugurlayacamizda hic kuskum yok. centilmenlik sivas'in ruhunda var.

ademgoze 01.10.2007 23:42

onlara laik bir karşılama yapıcaz trabzonlular canını sıkmasın yani onların hak ettigi gibi karşılıycaz

stsy21 02.10.2007 00:51

Sivasspor un ikinci yarıdaki maçta kendi kalesine gol atacağı söyleniyor....
kaynak show tv 6 pas programı

keser_sapı 02.10.2007 01:07

mustafa abıme aynen katılıyorum.nuri albayrak ve trabzonspor camiası 2-3 hafta boyunca bizim için ağızlarına gelen her söz sarf ettiler.fikret bey eğer bu sözleri sineye çekiyorsanız diyecek bi söz bulamıyorum .trabzonpor'a en iyi süpriz saha da olur yeneriz göndeririz.

yigido Atilla 02.10.2007 01:15

[B][I]Ilk önce Elmayla Armutu Karistirmayalim. ingilteredeki olayla Trabzondaki olaylar cok Farkli. ingilteredeki macta yasanan insanlik adina yapilmis bir Fair play. Peki Trabzonda ne oldu Resmen kaptanimiz milyonlarca insan önünde tokatlandi Böyle fair play olmaz !!!!! Cezalilar cezasini cekmeli, bazi arkadaslar yemeklerine misul katip otübüslerini taslamakla sadece kendimizi kücük düsürürüz ve bu sivasspora yakismaz, bizim o taraftarlardan ne farkimiz olacak, Takimimizi Seviyorsak takimimiza zarar verecek siddet ve taskinliklardan kacinmaliyiz !!!! takimimizin menfatlerini düsünerek 90 dakika sadece ve sadece takimimizi desteklemeliyiz. Eger bir centilmenlik yapilacaksa mactan sonra sonuc ne olursa olsun mac sonunda iki takimida alkislayabilecek büyüklügü gösterebilirsek ozaman Türkiyede tarafli tarafsiz her futbol sever centilmen sivassporlu taraftarlari alkislar bunu Fairplay adina yapmaliyiz.....[/I][/B]

has zaralım58 02.10.2007 01:28

[QUOTE=melih1;256323]bırak ya bunlara en guzel hedıye sahada 5 dışarda sopa.bunla kurtulursa ellerını opsun basına koysunlar...[/QUOTE]

İnşallah gereken cewap fazlası ile siwas ta werilir......Sivas ta olan yaşayan hawasını soluyup suyunu içen 61 deki bırakılmış hesabı 58 de inşallah ödetirde alacak werecek kalmaz Haydi siwas haydi siwas haydi tam zamanı tam zamanı şimdi
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][/COLOR][/FONT]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:06.