![]() |
M.YILDIZ ADAY KADRODA.
[IMG]http://www.gencturkhaber.com/images/201549.jpg[/IMG]
A Milli Takım’ın, Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Moldova ve Yunanistan'la oynayacağı maçların aday kadrosu ve programı belli oldu. Aday kadroda şu futbolcular bulunuyor: Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Şükür, Ümit Karan, Volkan Yaman (Galatasaray), Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan (Beşiktaş), Mehmet Aurelio, Volkan Demirel, Tümer Metin (Fenerbahçe), Hüseyin Çimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor), Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor), Necati Ateş, Emre Aşık (Ankaraspor) Mehmet Yıldız (Sivasspor), Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü), Selçuk İnan (Vestel Manisaspor), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tuncay Şanlı (Middlesbrough) |
--->: M.YILDIZ ADAY KADRODA.
FATİH TERİM, MİLLİ TAKIMI BABASININ MALI GİBİ KULLANIYOR. NE İŞİ VAR HAKAN ŞÜKÜR'ÜN, NECATİ ATEŞİN, EMRA AŞIKIN, SANKİ ESKİ G.S.LİLERE KIYAK YAPIYOR.
|
[B]Mehmet adına çok güzel oldu, özellikle Yunanistan maçında güçlü fiziğinin etkisi olacaktır.
Nihat'ı neden yok acaba?[/B] |
-->: M.YILDIZ ADAY KADRODA.
ya ufff be biktim ya simdide hayrettinni cikarmis ne zaman iki oyuncumuz olacak necati atesi ne yapacan hakan sukurun zaten isi bitmis adamin sende imparatorlugunu bilecen ya allah allah
|
nihat nerde haa villarealde harikalar yaratan nihat nerdeee haaaa
|
-->: --->: M.YILDIZ ADAY KADRODA.
[QUOTE=kurtay58;257955]FATİH TERİM, MİLLİ TAKIMI BABASININ MALI GİBİ KULLANIYOR. NE İŞİ VAR HAKAN ŞÜKÜR'ÜN, NECATİ ATEŞİN, EMRA AŞIKIN, SANKİ ESKİ G.S.LİLERE KIYAK YAPIYOR.[/QUOTE]
bnde sana katiliorum kardes hadi Hakan Sukure bisey diyemessinde Emre asik ile Necatin ne yaptida milli takima cagrilio ayrica adi olan oyuncuya degil Milli takimi hak eden oyuncuya ihtiyacimiz var cok kritik 2 mac puan kaybi olmamali ins Mehmet Yildizda gollerle hem bizi hemde butun Turkiyeyi sevince bogar |
helal olsun mehmet fatihin gözüne girmeyi basardın..
|
FATİH TERİM GEÇMİŞİN KAYMAĞINI YİYOR, ÇEVRESİNE KIYAK YAPIYOR. KESİNLİKLE YANLIŞ KARARLARI VAR. BUNLARI BİRAN ÖNCE DÜZELTMELİ, YADA......
|
[B]Bu Mehmez Yildiz Icin Cok Iyi Bir Sans InsALLAH Kendini Gösterirde Devamdada Milli Takima Secilir.
Keske Hayrettinide Secseymis.[/B] |
mehmet yıldız aday kadroya secilmesi iyi oldu inşallah fatih hoca şans tanırda mehmette kendini gösterir harettinin aday kadroya secilmemesi hiç iyi olmadı ama sabırlı olması lazım erinde gecinde hayrettinde tekrar secilir
|
[B][I][COLOR="Red"]YA BU FATİH HOCA YİNE SAÇMA SAPAN KADRO YAPACAK YİNE ARTIK VAZGEÇ ŞU HAKAN ŞÜKÜRDEN NİHAT YENİDEN DOĞDU GÖRMÜYOMUSUN NİHAT İLE MEHMET YILDIZ I BERABER DÜŞÜNEMİYORUM SÜPER OLURDU
[url]http://s4.gladiatus.net/game/c.php?uid=24279[/url] [/COLOR][/I][/B] |
sonunda mehmeti gordu aldı acaba defanstakı sorunu gorum murat sözgelmesi çağırması kaç yıl surer
|
mehmet oynamayacağı için boşuna gitmiş oldu.ama yinede gezmiş olur hava deişikliği iyidir.
|
[QUOTE=58Mert58;257973][B]Bu Mehmez Yildiz Icin Cok Iyi Bir Sans InsALLAH Kendini Gösterirde Devamdada Milli Takima Secilir.
Keske Hayrettinide Secseymis.[/B][/QUOTE] bence hayrettin türkiyede yerinin bir numarası.niye seçilmiyor anlamıyorum.:mad: |
[COLOR="Red"]Ya ALLAHİM ben bi galatasarliyim ama hakan sukur un ne isi warrr anlamadimmm NİHAT dururkennnn bu nasill bir istirr hayrettin nerdeee ayricaa[/COLOR]
|
[QUOTE=alkanmustafa;257979][B][I][COLOR="Red"]YA BU FATİH HOCA YİNE SAÇMA SAPAN KADRO YAPACAK YİNE ARTIK VAZGEÇ ŞU HAKAN ŞÜKÜRDEN NİHAT YENİDEN DOĞDU GÖRMÜYOMUSUN NİHAT İLE MEHMET YILDIZ I BERABER DÜŞÜNEMİYORUM SÜPER OLURDU
[url]http://s4.gladiatus.net/game/c.php?uid=24279[/url] [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] abii wallahi co dogru solemissinnn burdakii yorumlarin cogu dogruu |
bari oynatsada adam kendini gösterse hep hakkını yiyiorlar yiğidimizn ....
|
Mehmet Yıldız'ın seçilmesi fazla abartılacak bir durum değil çünkü biz bu başarıyı ondan bekliyorduk ve şimdide gerçekleşti kendisi zaten ben bu formayı tekrar giyecem demişti. Hayırlı uğurlu olsun.
|
ulusoy uşağı terim dende bu beklenir..necatiymiş şükürmüş emre aşıkmış..pehhh...hayrettin nerde??fenerbahcede harikalar yaratan vederson nerde..m.sözgelmez nerde??yuh ya harbiden yuhh..eski öğrencilerine kıyak geçecek başka yer mi yok terim..orası milli takım..haddini bil
|
Selam.. Milli takima torpili olacaksinki cagrila bilesin vallah Yildiz icin sevindim ama neden orda Hayretinin ismi yoktu diye de üzuldum dogrusu. Ankara dan necatiyi aliyor hayret vallah !! Bu hocayla bir yere gidemeyiz biz bakin siz. Yanal vede Senol nerdesiniz ???
|
mehmet yıldıza sevindim ama hayretini yine almamış kadroya ama hayrettin iyi gidiyor en yakında alır innşallah
|
vallahi mehmet yılızın girmmesine çok ama çok sevindim hayrettinde girse idi
|
ben fatih terim kadar salak insan görmedim bu dünyada servet sakt nasıl oynuyacak adam sakat sakat oynuyo bu maçlarda birisi servete sert girecek yerinde oynayeacak adam olmıyacak ama hayrettini alsa ileriye top sürmeleri kademelerde mütişligi ve çabukluluguyla bence servetin yerine hayrettini almalıydı ve şunun da iyi bilinmesi gerekirki artık milli takımın gol atan orta saha oyuncusuna ihtiyacı var ve görüceksiniz fatih terim yakında mohammed aliyide takıma çagırıcak...
|
torpiln daniskası burada buyrun beyler ben bu fatih terime başka birşey demiyorum adam gs menşeli, hakan baltayıda alırdı ama utanmış heralde .....
|
M.YILDIZIN ALINMASI İİ OLMUŞ HAKAN ŞÜKÜRDEN İYİ OYNAR BENCE AMA OYUNA ALIRSA
|
[B]bence o listede "Hayrettin Yerlikaya"nında bulunması lazım inşallah Mehmet Yıldız girer kadroya...[/B]
|
Aday kadro belli oldu
Aday kadro belli oldu
[IMG]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_nr_Sevinc005.jpg[/IMG] A Milli Takım’ın, Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Moldova ve Yunanistan'la oynayacağı maçların aday kadrosu ve programı belli oldu. Aday kadroda şu futbolcular bulunuyor: Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Şükür, Ümit Karan, Volkan Yaman (Galatasaray), Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan (Beşiktaş), Mehmet Aurelio, Volkan Demirel, Tümer Metin (Fenerbahçe), Hüseyin Çimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor), Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor), Necati Ateş, Emre Aşık (Ankaraspor) [B][COLOR="Red"]Mehmet Yıldız (Sivasspor),[/COLOR][/B] Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü), Selçuk İnan (Vestel Manisaspor), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tuncay Şanlı (Middlesbrough) Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim her iki maçtan birer gün önce karşılaşmaların oynanacağı statlarda basın toplantısı düzenleyecek. Moldova’daki toplantı 12 Ekim Cuma günü saat 19.00’da Zimbru Stadyumu’nda, İstanbul’daki toplantı ise 16 Ekim Salı günü saat 18.00’de ise Ali Sami Yen Stadı’nda yapılacak. Milli Takım 11 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Moldova’ya hareket edecek. Milliler Moldova maçının ardından aynı gece yurda dönecek. Türkiye’de Milli Takımlar Turkcell Tesisleri, Moldova’da ise Leogrand Otel’de konaklayacak A Milli Takım 16 Ekim Salı günü saat 13.00’te Swissotel’e yerleşecek. Milli Takım oyuncularından Sabri Sarıoğlu, Ayhan Akman, Yıldıray Baştürk, Nihat Kahveci, Halil Altıntop, Serhat Akın ve Rüştü Reçber sakatlıkları ve tedavi süreçleri devam etmesi nedeni ile açıklanan aday kadroya dahil edilmemişlerdir. |
şükür mehmetabimiz tekrar kadroda inş oynatır hocamız unutmayın bundan öncede kadroya almıştı ve 2 maçta sadece 10 dk forma giymişti er yada geç mehmet yıldızı kabullenecekler hakan şükür konusunda size katılmıyorum hakan futbolu bırakana kadar kadroda yer almalı bitane kafa topu olsa gol atacak adam yok hakan gibi ben böyle düşünüyorum
|
İLK MİLLİ TAKIMA SEÇİLMESİ GENE YUNANİSTAN MAÇINDA OLMUŞTU AMA DAHA FORMA GİYEMEDİ İNŞALLAH BU MAÇLARDA KADROYA GİRER
FATİH HOCANIN İŞİNE KARIŞMAK OLMAZ AMA HAKKATEN NECATİNİN EMRE AŞIĞIN NE İŞİ VAR MİLLİ TAKIMDA BİR TÜRLÜ BU KADRO SEÇİMİNİ ANLAYAMIYORUM VOLKAN YAMANIN YERİNEDE HAYRETTİN MİLLİ TAKIMA SEÇİLEBİLİRDİ BENCE |
[COLOR="Blue"][I]inşallah sivassporumuzda olduğu gibi milli takımda da kendini kanıtlar ve oradada değişmez olur.tabi inşallah hayrettin de tekrar aday kadroya girecektir ilerleyen zamanlarda...[/I][/COLOR]
|
[B]İnşallah mehmet yıldız milli takımdada iyi yerlere gelecek ve bizim gururumuz olacak. kendisini kutluyorum...[/B]
|
mehmet yıldızın aday kadroda olması çok güzel umarım fatih hoca şabs verirde bizde milli takım performansını görürüz.
|
[B]Her maç 11 oynayan bir adam nasıl sakat olabilir ki Nihat neden alınmamış anlamadım???... Emre ise her maçı tribünden seyrediyor ama Milli maçlarda 11'de imparatorluk işte... Mehmet'e başarılar inşaallah Yunanistan'a galibiyet golümüzü O atar...[/B]
|
mehmet yildiz cok gol atar en büyük sivasspor
|
inş. mehmet yıldız sivası ve türkiye yi en iyi şekilde temsil eder
|
inşallah mehmet yıldız milli takımda başarılı olur...
|
güzel oldu fatih hoca şans tanırsa kendini gösterir mehmet
|
[QUOTE=kurtay58;257955]FATİH TERİM, MİLLİ TAKIMI BABASININ MALI GİBİ KULLANIYOR. NE İŞİ VAR HAKAN ŞÜKÜR'ÜN, NECATİ ATEŞİN, EMRA AŞIKIN, SANKİ ESKİ G.S.LİLERE KIYAK YAPIYOR.[/QUOTE]
Yaw kardeşim fatih terim de bunamış. sanki milli takım kendi takımı türk ulusunu hiçe sayıyor keriz yerine koyuyor. Hakan şükürü almasının nedeni ben ne dersem o olur mantığı. Futbol artık fizik güç le oynanıyor. hakanda takat güç kalmamış adam halla alıyor takıma. Benim düşüncem Fatih ile hakan şüğkür ilerde galatasarayı birlikte ele geçirecekler.Ve galatasaray kültürüde bir anlamda sıfıra inecek. |
Hatretti i takıma almayanın beynindeki akıl derecesinden şüphe duyarım
|
[QUOTE=yigido_halil_58;257962]nihat nerde haa villarealde harikalar yaratan nihat nerdeee haaaa[/QUOTE]
nihat alırsa olurmu milli takımda iş yapar rakipleri sahaya gomer |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:15. |