SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Milli Takım Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Siyah Forma Giyilsin!!!!!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13404)

FurkaN 09.10.2007 16:57

Siyah Forma Giyilsin!!!!!!!

Yastayız... Çünkü terör, çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi... Onlarca gencimizi toprağa veriyoruz yine... Avrupalı ne mi yapıyor? 22 yıldır olduğu gibi yine üç maymunu oynuyor, yaşadığımız büyük acılara kayıtsız kalıyor...

[B]Yastayız[/B]...

Çünkü terör, çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi... Onlarca gencimizi toprağa veriyoruz yine... Avrupalı ne mi yapıyor? 22 yıldır olduğu gibi yine üç maymunu oynuyor, yaşadığımız büyük acılara kayıtsız kalıyor...

Artık yeter!Artık duymalılar, görmeliler, kabul etmeliler... Artık susmamalıyız, tepkimizi koymalıyız, içimizdeki ateşin sıcaklığını anlatmalıyız... Hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız...

[B]Önümüzde tarihi bir fırsat var: 13 Ekim'de Moldova, 17 Ekim'de Yunanistan ile oynayacağız. Milli Takım'a sesleniyoruz:
Bu maçlarda siyah forma giyin lütfen...[/B]

Acımızı anlasınlar ve Sinop'tan Mersin'e, Hakkari'den İzmir'e bizim olan bu ülkede 70 milyonun 1 kalp olduğunun artık farkına varsınlar....

[B]Bence çok doğru bir düşünce Yiğidolar sizin düşünceniz nedir?[/B]

myway 09.10.2007 17:01

-->: Siyah Forma Giyilsin!!!!!!!

[B][B]Tamamen simsiyah bir formayla cikmaliyiz....

Mactan once muhakkak saygi durusu yapilmali....

Pkk dan Kurt isyancilar diye bahseden BBC ve Diger yayin kuruluslarini protesto eden pankartlar yapilmali....

Tum takimlarimiz maclara kirmizi beyaz formayla cikmali....

Artik yeter....

[/B][/B]

samet yıldız 09.10.2007 17:02

--->: Siyah Forma Giyilsin!!!!!!!

güzel düşünce uygulanırsa çok ses getirir

jakobieen 09.10.2007 17:05

bencede güzel bi fikir...
.........

Ss--58--Ss 09.10.2007 17:35

tepkimizi ortaya koymalıyız sahaya siyah forma ile cıkmalıyız.artık uyanmanın zamanı geldi türkiyem..

çılgın-sedat 09.10.2007 17:39

bizimkiler yapıcak bunu biraz zooorr
ama artıuk yeter yaa olmaz böle

gardasin.58 09.10.2007 17:53

[QUOTE=musab58;259898]Yastayız... Çünkü terör, çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi... Onlarca gencimizi toprağa veriyoruz yine... Avrupalı ne mi yapıyor? 22 yıldır olduğu gibi yine üç maymunu oynuyor, yaşadığımız büyük acılara kayıtsız kalıyor...

[B]Yastayız[/B]...

Çünkü terör, çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi... Onlarca gencimizi toprağa veriyoruz yine... Avrupalı ne mi yapıyor? 22 yıldır olduğu gibi yine üç maymunu oynuyor, yaşadığımız büyük acılara kayıtsız kalıyor...

Artık yeter!Artık duymalılar, görmeliler, kabul etmeliler... Artık susmamalıyız, tepkimizi koymalıyız, içimizdeki ateşin sıcaklığını anlatmalıyız... Hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız...

[B]Önümüzde tarihi bir fırsat var: 13 Ekim'de Moldova, 17 Ekim'de Yunanistan ile oynayacağız. Milli Takım'a sesleniyoruz:
Bu maçlarda siyah forma giyin lütfen...[/B]

Acımızı anlasınlar ve Sinop'tan Mersin'e, Hakkari'den İzmir'e bizim olan bu ülkede 70 milyonun 1 kalp olduğunun artık farkına varsınlar....

[B]Bence çok doğru bir düşünce Yiğidolar sizin düşünceniz nedir?[/B][/QUOTE]

önemli bir konuyu islemisin tesekur ederim SEHITLERIMIZE ALLAHTAN RAHMET GERIDE KALAN YAKINLARINA SABIR DILIYORUM.
yazdiklarina ekleyecek birsey bulamadim aynen katiliyorum.

cenk5821 09.10.2007 18:11

ABİ AYNEN KATİLİYORUM SAYGİ DURUSSU SİYAH FORMAA[COLOR="Red"] VE PANKARTT[/COLOR]

nazimgulturk 09.10.2007 18:14

bencede sivasa yakışır tüm türkiyeyi kapsayan bir gösteri olmalı türkiye yaptığımız tepkiyi görmeli büyük bir bayrak ve şehitler ölmez vatan bölünmez yazılı bir pankart asılmalı

Grup-aleM 09.10.2007 18:15

eVeT sİyAh gıyılsınn ŞeHiTLeRİmİZİ ASLA UNUTMAYACAGIZ

sivas_kangallı 09.10.2007 18:22

bencede iyi bi fikir inş uygulanır.

Arif Coşkun 09.10.2007 18:46

Bugün FANATİK gazetesi manşetindede siyah forma giyilsin çağırısı vardı. Tüm dünyanın gözü önünde böyle bir formayla çıkmak çok dikkat çekecektir.İnşallah uygulanır.Etikili olacaktır.Umarım bu sese kulak verirler.

belalı_yiğido58 09.10.2007 19:03

[COLOR="DarkRed"][B]BENCE SİYAH GİYİLSİN BU KÖTÜ GÜNÜMÜZDE DÜŞMANA LANET OKUYALIM HER ALANDA[/B][/COLOR]

altuntas58 09.10.2007 19:12

Ne bicim şeydir bu demokrasi mecliste neleri kimleri ne idğü belli olmayanları barındırıyor gecen hafta dağdan toplanan leşleri yıkayan eşkıya yardakcıları acaba bu şehitlerle ilgili bir taziye mesajı yayınlayacaklarmı çok merak ediyorum aslında merak etmiyorum zira şu aralar imralıdakinin şartlarını iyileştirmeye calışmakla meşguller allah belalarını versin

ertor58 09.10.2007 19:17

BİR MAİL DE SEN AT
sivassporlu olarak
--------------------------------------------------------------------------------

ŞEHİTLER ÖLMEZ AMA EVLATLARIMIZ ÖLÜYOR

BU HÜKÜMET ARTIK LAFLA DEGİL İCRAATLA BİŞEYLER YAPMALI YÜREGİMİZ KANIYOR VATAN BÖLÜNÜYOR. LÜTFEN BEN TÜRK EVLADIM DİYEN HERKES BAŞBAKANLIĞA TELEFONLARLA FAXLARLA TEPKİSİNİ GÖSTERİP ARTIK SINIR ÖTESİ OPERASYONSA SINIR ÖTESİ OPERASYON YAPILSIN. TBMM DEKİ PKK YANDAŞLARI İÇERİ ATILSIN APO İTİ ASILSIN ARTIK. YETER ARTIK. 13 ŞEHİDİN İNTİKAMI 1300 İT LEŞİ İLE ALINMALI.
HEPİMİZ HRANTIZ HEPİMİZ ERMENİ DİYENLER NERDE GÜNLERCE KAMUYOYUNU MEŞGUL EDEN HRANTIN ÖLÜSÜNDEN DAHAMI DEĞERSİZ EVLATLARIMIZ. HEPİMİZ TÜRKÜZ HEPİMİZ ŞEHİT HEPİMİZ ASKER DİYE NEDEN HAYKIRMAZ MİLYONLAR. NEDEN HEP FAKİR FUKARANIN ÇOCUĞU ÖLÜYOR. SİZ HİÇ DUYDUNUZMU ZENG,İN BİR İŞADAMININ OĞLUNUN TERÖRLE MÜCADELEDE ÖLDÜGÜNÜ HİÇ DUYDUNUZMU BİR BÜROKRATIN BİR MİLLETVEKİLİ OĞLUNUN ÖLDÜĞÜNÜ. MİLLİ GELİRİN % 95 İNMİ YİYEN MUTLU AZINLIĞIN EVLADININ ÖLDÜGÜNÜ BEN DUYMADIM. AMA HOR GÖRÜLEN DE CANINI VERENDE FAKİR FUKARANIN VATANINI CANINDAN ÇOK SEVEN EVLATLARI

[email]bimer@basbakanlik.gov.tr[/email]

Arif Coşkun 09.10.2007 19:37

[QUOTE=ertor58;259964]BİR MAİL DE SEN AT
sivassporlu olarak
--------------------------------------------------------------------------------

ŞEHİTLER ÖLMEZ AMA EVLATLARIMIZ ÖLÜYOR

BU HÜKÜMET ARTIK LAFLA DEGİL İCRAATLA BİŞEYLER YAPMALI YÜREGİMİZ KANIYOR VATAN BÖLÜNÜYOR. LÜTFEN BEN TÜRK EVLADIM DİYEN HERKES BAŞBAKANLIĞA TELEFONLARLA FAXLARLA TEPKİSİNİ GÖSTERİP ARTIK SINIR ÖTESİ OPERASYONSA SINIR ÖTESİ OPERASYON YAPILSIN. TBMM DEKİ PKK YANDAŞLARI İÇERİ ATILSIN APO İTİ ASILSIN ARTIK. YETER ARTIK. 13 ŞEHİDİN İNTİKAMI 1300 İT LEŞİ İLE ALINMALI.
HEPİMİZ HRANTIZ HEPİMİZ ERMENİ DİYENLER NERDE GÜNLERCE KAMUYOYUNU MEŞGUL EDEN HRANTIN ÖLÜSÜNDEN DAHAMI DEĞERSİZ EVLATLARIMIZ. HEPİMİZ TÜRKÜZ HEPİMİZ ŞEHİT HEPİMİZ ASKER DİYE NEDEN HAYKIRMAZ MİLYONLAR. NEDEN HEP FAKİR FUKARANIN ÇOCUĞU ÖLÜYOR. SİZ HİÇ DUYDUNUZMU ZENG,İN BİR İŞADAMININ OĞLUNUN TERÖRLE MÜCADELEDE ÖLDÜGÜNÜ HİÇ DUYDUNUZMU BİR BÜROKRATIN BİR MİLLETVEKİLİ OĞLUNUN ÖLDÜĞÜNÜ. MİLLİ GELİRİN % 95 İNMİ YİYEN MUTLU AZINLIĞIN EVLADININ ÖLDÜGÜNÜ BEN DUYMADIM. AMA HOR GÖRÜLEN DE CANINI VERENDE FAKİR FUKARANIN VATANINI CANINDAN ÇOK SEVEN EVLATLARI

[email]bimer@basbakanlik.gov.tr[/email][/QUOTE]

Doğru söze ne denir arkadaşım.Alkışlanır elbette. Bu güzel vatanımız üzerinde oynanan oyunlar,bu türk,kürt kavgası değil bu bir ABD oyunu.Bunu hala anlmadımı bu millet.Geçmiş bir tarihte ABD nin ülkemizden defolamsını isteyenleri asmadımı bu ülke? Onlar belkide bugün yaşanacakları o tarihte görebiliyorlardı.Bugünkü hükümetin neden eli kolu bağlı bellidir.Bunu dikkat eden herkes anlayabilir.En basiti kapalı kapılar arkasında verilen sözler,halktan saklanan gerçekler.ABD nin onay vermediği birşeyi yapamaz hale getirilmişiz ne yazıkki.Bu gerçeği anlamamız gerek sanıyorum.

yigidoo 09.10.2007 20:12

Selam... Siyah formayla cikamazlar sahaya, daha önce den bibidirlmistir uefa ya hangi renkle maca cikilacagi.

okyay58 09.10.2007 20:28

Arkadaşlar bu konuda [email]tff@tff.org[/email] ve [url]http://www.millitakim.com/istek.asp[/url] sitelerine mail atalım belki faydası olur bu maçlara kesinlikle siyah formayla çıkılmalı!

NAUGHTYBOY58 09.10.2007 20:29

[B]qErçekten Siyah qİyilirse Cok ßuyuk Anlam İfade Eder Awrupaya We Daha ßirÇok Kişiye[/B]

yigidomustafa58 09.10.2007 20:45

[B]"yeter artık ya analar ağlamasın artık şehitlerimiz ölmesin bitsin artık bu savaş bu vatan uğruna milyonlarca şehit verdik ama hala bu vatan bizim ve bizim kalacak savaş olursa milyarlarca Türk tek bayrak altında gözünü kırpmadan şehit olur" maçlara siyah formayla çıkmak bence iyi olmayabilir ama maçlardan önce pankartlar iyi olur ama siyah forma da olabilir...[/B]

D_Mrsic 09.10.2007 20:51

bence sıyah forma yerıne kıpkırmızı forma kalbın oldugu yerdede ayyıldız olan bır forma yapılmalı staddakı herkeste kıpkırmızı formalalarla stadı doldurmalılar

abdullah58 09.10.2007 21:21

BENCEDE KESINLIKLE SIYAH FORMA GIYINILMELI
SADECE SIVASSPOR DEGIL
BÜTÜN TÜRKIYE TAKIMLARI BUNU YAPMALI

drummer 09.10.2007 22:03

[B]siyah forma iyi fikir biz anadolunun yiğidoları bu olaya tepkisiz kalamayız.takımımızda tepkisini göstermeli.maça giden dostlarda siyah kurdale bağlamalı yakalarına.
biz sivas olarak bu katillerinin eylemlerini kınıyoruz..[/B]

CAGLAYAN 09.10.2007 22:04

[B]Milli Takım'da siyah forma ![/B]

Şehit olan 13 asker nedeniyle teröre tepki göstermek için önümüzdeki günlerde oynanacak iki maça siyah formayla çıkmak istediğini söyledi.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başeskioğlu, Şırnak'ta önceki gün yaşanan hain saldırıda şehit olan 13 asker nedeniyle teröre tepki göstermek için önümüzdeki günlerde oynanacak iki maça siyah formayla çıkmak istediğini söyledi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) tarafından Keçiören Estergon Kalesi Osmanlı Mutfağı'nda verilen iftar yemeğine Spordan Sorumlu Devlet Bakanı, bazı federasyon yetkilileri, Ankara'daki spor kulüpleri idarecileri ve spor muhabirleri katıldı. İftardan sonra Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ile birlikte misafirlerin masalarını ziyaret eden Bakan Başeskioğlu, bugün makamında Futbol Federasyonu ve diğer kabulleri hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Başeskioğlu, Federasyon temsilcilerinin kendisine sadece 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunduğunu söyledi. Spor muhabirleri, Başeksioğlu'na A Milli Futbol Takımı'nın Şırnak'ta önceki gün yaşanan hain saldırıda 13 askerimizin şehit düşmesi nedeniyle teröre tepki göstermek için Yunanistan ve Macaristan maçlarına siyah formayla çıkmak isteğinde bulunup bulunmadığı soruldu. Başeskioğlu, terör olayları nedeniyle verilen şehitlerin kendilerini de derinden üzdüğünü kaydetti.

Milli Takım'ında teröre karşı tepki vermek istemesinin son derece saygıdeğer bir davranış olduğunu belirtti. Futbol Federasyonu'nun ziyareti sırasında bu konunun gündeme geldiğini doğrulayan Başeskioğlu, "Bu konuda sahalarda bir tepki verilebilir mi? diye görüş alışverişinde bulunuldu. Uluslararası alanda böyle bir tepki verilmesi konusunda. Alınan bir görüş yok. Ama bunun düşünülmesi bile çok güzel bir olay." dedi.

A Milli Takımın, FİFA'ya bildirilen forma renkleri nedeniyle maçlara siyah formayla çıkmasının mümkün olmadığını bildirildi. Milli Takımın maçlarına gideceğini belirten Başeskioğlu, temennisinin her iki maçı da alıp Avrupa Şampiyonası yolunda grupta rahatlamak istediklerini vurguladı. Millilerin zaman zaman inişli çıkışlı performans sergilemesine rağmen bunu hak ettiklerine inandığını bildirdi.

Bu arada Süper Lig maçlarında elde edilecek hasılatların şehit ailelerine verilmesiyle ilgili bir çalışma yapılıp yapılmadığı sorusuna Başeskioğlu, bu konuda bir görüşme yapılabileceği değerlendirmesinde bulundu.

1967_DERNEK_MUSTAFA 09.10.2007 22:44

[COLOR="Blue"]güzel bir düşünce onaylıyorum ama dün oynanan ankaragücü sivasspor karşılaşmasında taraftarlar türk bayrağı açıyordu malesef emniyet mensupları buna engel oldu nerdeyse bayrağı açan arkadaşı göz altına alacaklardı siz buna ne cevap verirsiniz yiğidolar BENİM CEVABIM SADECE ŞU BURASI TÜRKİYE BURDA HER AN HERŞEY OLUR[/COLOR]

cenk5821 09.10.2007 22:52

mustafa abiii gercektenn dogru diorsun okudugum bi yaziya goreeede turk mili takimida siyah forma giycekmisss

aslansivasli 09.10.2007 23:23

Siyah formayla çıkmamız ii fikir Furkan abii..Türkiye de oynancak olan Yunanistan maçına da saygı duruşuyla başlamalıyızz.

1967DERNEK_EMRE 10.10.2007 00:31

--->: -->: Siyah Forma Giyilsin!!!!!!!

[QUOTE=D_Mrsic;260000]bence sıyah forma yerıne kıpkırmızı forma kalbın oldugu yerdede ayyıldız olan bır forma yapılmalı staddakı herkeste kıpkırmızı formalalarla stadı doldurmalılar[/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][CENTER][B]BİZ BURDA ŞEHİTLERDEN BAHSEDİYORUZ YASTAYIZ DİYORUZ SEN HALA ŞOV PEŞİNDESİN TAMAM O ZAMAN HERKEZ SİYAH GİYSİN SEN KIRMIZI GİY!!![/B][/CENTER][/COLOR][/FONT]

ayazoğlu 10.10.2007 01:29

Milli Takım'da siyah forma !

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başeskioğlu, Şırnak'ta önceki gün yaşanan hain saldırıda şehit olan 13 asker nedeniyle teröre tepki göstermek için önümüzdeki günlerde oynanacak iki maça siyah formayla çıkmak istediğini söyledi.

sabri simsek 10.10.2007 02:08

Siyah formayla maca cikilmali Turk milleti uyanmali tepkimizi gostemeliyiz yeter artik analar aglamasin ocaklar sonmesin

Abdullah DuMaN 10.10.2007 10:02

ÇOK İYİ OLUR BENCEDE SESİMİZİ BÜTÜN DÜNYA DUYAR

sivasli_yldrm 10.10.2007 10:23

VALLA GARDAŞ ÇOK GÜZEL Bİ DÜŞÜNCE İNŞ UYGULANIR TABİ SESİMİZİ YETKİLİLERDE DUYMALI

Gökdeniz 10.10.2007 10:37

önceden her maç başında istiklal marşı söylenirdi şimdi kaldırdılar herhalde bunu bence devam etmeli

hollywarnrvn 10.10.2007 10:55

Siyah forma fikri güzel fakat Milli maçta olursa bu daha güzel olur önemli olan dışarıya mesaj verebilmek.

ibrahimovic7 10.10.2007 11:30

İnşallah bizim gibi bütün süper lig maçlarındaki takımların taraftarıda bu na katüılır. Siyah forma giyerler inş kazanırız bu maçlarıda

Yiğiter 10.10.2007 12:26

hem siyah forma hem de çok sert bir mesaj içeren bir pankartla çıkmalı..ceza gelit belki pankart için ama olsun..

FurkaN 10.10.2007 15:11

-->: --->: Siyah Forma Giyilsin!!!!!!!

[QUOTE=CAGLAYAN;260051][B]Milli Takım'da siyah forma ![/B]

Bu arada Süper Lig maçlarında elde edilecek hasılatların şehit ailelerine verilmesiyle ilgili bir çalışma yapılıp yapılmadığı sorusuna Başeskioğlu, bu konuda bir görüşme yapılabileceği değerlendirmesinde bulundu.[/QUOTE]

Eğer böyle bir düşünce varsa ve bunu hayata geçirirlerse çok anlamlı ve yerinde bir davranış olur...

FurkaN 10.10.2007 15:30

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/9568/75561milli1010bu0.jpg[/IMG][/URL]

Gazeteniz Fanatik yazdı, Türkiye ayağa kalktı. Her yerde, her sohbette tek bir renk var: Siyah... Çünkü acımız büyük ve acılar paylaşıldıkça azalıyor. Türkiye şimdi tek yürek...

[B]SÜLEYMAN DEMİREL (9. CUMHURBAŞKANI)[/B]
Terör, insanlık meselesidir. Bu ne bir ailenin ne de bir halkın meselesi değildir. İnsanlığın düşmanıdır. Kadını kızı, çoluğu çocuğu, yaşlısı genci hiç ayırt etmeden korkutmak için öldürmek canavarlıktır. Halkımıza, askerlerimize, polislerimize, köylerimize, kasabalarımıza yönelmiş olan terör, bütün insanlığı tehdit eden çağın olayıdır. Sadece Türkiye’de birlik beraberlik içinde olmamız yetmiyor. Bütün insanlığın birlik beraberlik içinde olması lazımdır. Bu bakımdan bana söylediğiniz hususu çok takdirle karşılıyorum, herkesin de takdirle karşılayacağını sanıyorum. Son zamanlardaki terör hadiselerinde askerlerimizi şehit eden azgın teröristleri nefretle kınıyorum ve şehitlerimize rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Acı, bütün milletin, bütün insanlığın acısıdır. Onun içindir ki, siyah formayla sahaya çıkmak gibi bir düşünceyi çok müspet karşılıyorum. Sizi kutluyorum.

[B]MURAT BAŞESGİOĞLU(SPORDAN SORUMLU DEVLET BAKANI)[/B]
Fanatik’in önerisini kişisel olarak olumlu buluyorum ve bu tür tepkilerden yanayım. Bu ulusal bir konudur. UEFA’dan izin alınması gerekiyor, bu alınabilir. Ancak bu benim içimden geçen değerlendirme. İşin diğer boyutlarına da bakmak lazım. Futbol maçları sosyal ve eğitim amaçlı mesajların verilebileceği yerlerdir. Nitekim futbol takımları sahaya bu tür mesajlarla çıkıyor. Bu işi her açıdan değerlendirmek gerekir.

[B]ONUR ÖYMEN (CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI)[/B]
Öncelikle bir spor gazetesi olarak böyle toplumsal bir olaya duyarlılık göstermeniz, bizleri çok memnun etti. CHP olarak yapılacak böyle bir eyleme sonuna kadar destek oluruz. UEFA’dan izin çıkmaz ve siyah forma giyemezsek eğer, siyah bir pazubandla da sahaya çıkabiliriz. Böyle bir eylemin Yunanistan maçına denk gelmesi de çok daha ayrı bir önem katmış. Federasyon yetkililerinin öneriyi dikkate alması gerekir.

[B]HAMZA YERLİKAYA (AKP MİLLETVEKİLİ)[/B]
Ben milli bir sporcu, TBMM mensubu bir milletvekili ve bu ülkenin bir ferdi olarak teröre karşı yürütülecek tüm kampanyaların, alınacak bütün önlemlerin sonuna kadar arkasındayım. Fanatik’in çağrısına gönülden katılıyorum. Ülke olarak yek vücut olmalıyız. Herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli.

[B]YAŞAR TÜZÜN (CHP MİLLETVEKİLİ)[/B]
Gazetenizin fikrini tamamen destekliyorum ve Türk Milli Takımı’nın bu eylemi gerçekleştirmesini temenni ediyorum. Moldova’ya karşı da giymeliyiz siyah formayı, Yunanistan’a karşı da. Ancak Dünya’ya acımızı tam olarak anlatmak istiyorsak eğer, ABD ile özel bir maç almalı ve işte o maçta siyah formayla çıkmalıyız sahaya...

[B]İLHAN KESİCİ (CHP MİLLETVEKİLİ)[/B]
Çok doğru ve yerinde bir çağrı. Fanatik’i kutluyorum. Bu bir milli meseledir ve Türkiye, 70 milyon nüfusuyla bir bütündür. Bu maçlarda Türkiye’yi temsil edecek 11 kişi, 70 milyon adına sahaya çıkacaktır. Milli Takım futbolcularının bu eylemi gerçekleştirmeleri, milletçe bir bütün olduğumuzu da gösterecektir.

[B]ALİ UZUNIRMAK (MHP MİLLETVEKİLİ)[/B]
Acımız büyük... Çünkü son yıllarda yaşanan en büyük katliam bu. Terör, kimlik tanımıyor; terör kimlik ayırt etmiyor. Şehitler içinde Bursalısı da var, Urfalısı da. Hepsi bizim çocuklarımız. Elbette tepkimizi tüm Dünya’ya duyurmalıyız. Ancak duygularımıza teslim olmayıp, aklımızı kullanmalıyız. Siyah formayla sahaya çıkmalıyız, ama neden siyah formayla sahaya çıktığımızı da Dünya’ya anlatmalıyız.

[B]TUFAN BURAL (DSP GENEL SEKRETER YARDIMCISI)[/B]
Bu girişiminizi DSP olarak destekliyoruz. Biz parti olarak terörün, genç fidanlarımıza karşı yaptıklarını lanetliyoruz. Türk halkının bu konudaki duyarlılığı zaten ortada. Biz de stadyumda olan seyircisiyle, ekranları başından müsabakayı izleyecek Türk halkıyla bu eylemin sonuna kadar arkasındayız. Yapılacak bu eylem, belki de AB’yi de bu konuda bir kez daha düşünmeye sevkeder.

[B]SİNAN AYGÜN (ATO BAŞKANI)[/B]
Büyük acımızı tüm Dünya’nın algılayabilmesi için seçilmiş en güzel yöntemlerden biri. Fanatik gazetesini duyarlılığı nedeniyle kutluyorum.

[B]ŞENES ERZİK (UEFA ASBAŞKANI) [/B]Bu, hassas bir konu. Bilindiği gibi 2008 elemeleri için UEFA’da giyilecek formalar önceden tescil edilir. Türkiye Futbol Federasyonu bir başvuru yaparsa tabii ki değerlendirilir. Ancak UEFA’ya başvuruda çok dikkatli olunmalı. Çünkü UEFA; politikanın spora, futbola karışmasını kesinlikle istemez. Bu nedenle Futbol Federasyonu amacını çok yalın bir şekilde ifade etmeli.

[B]SÜLEYMAN SEBA (BEŞİKTAŞ ONURSAL BAŞKANI)[/B]
Bu acıların artık dinmesi lazım. Fanatik’in bu çağrısına federasyon ve milli takım kulak vermeli. O maçlarda sahaya siyah formayla çıkılırsa; Dünya, Türkiye’nin yaşadığı acıyı artık anlayabilir. Kesinlikle destek verilmesi gereken bir çağrı.

[B]AZİZ YILDIRIM (FENERBAHÇE BAŞKANI)[/B]
Bizim tüzüğümüz ve bu konudaki tavrımız zaten belli. Fenerbahçe Spor Kulübü doğası gereği, ülke menfaatini ilgilendiren her oluşumun içinde her zaman yer almış ve alacaktır.

[B]YILDIRIM DEMİRÖREN (BEŞİKTAŞ BAŞKANI)[/B]
Fanatik gazetesinin bu çağrısı süper ve elbette olumlu bakıyoruz. Beşiktaş Kulübü olarak tam destek veriyoruz. Çünkü acımız büyük ve bizim acımızı tüm Dünya’nın görmesini istiyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyoruz.

[B]ADNAN POLAT (GALATASARAY BAŞKAN YARDIMCISI) [/B]
Galatasaray camiası olarak biz de çok üzgünüz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Futbol Federasyonu böyle bir karar alırsa, her yerde her zaman arkasında oluruz. Destek olmak için elimizden geleni yaparız.

[B]NURİ ALBAYRAK (TRABZONSPOR BAŞKANI)[/B]
Halkımızın acısını canı yürekten paylaşırken, Allah’tan bütün şehitlerimiz için rahmet diliyorum. Ülkemiz üzerinde oynanan bölücü oyunlara karşı toplumun tüm kesimlerinin barışçıl yöntemlerle ortak tepki vermesi gereği bir kez daha anlaşılmıştır. Vatanımızın birliği ve bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya göstermek için, Milli Takımımız’ın Moldova ve Yunanistan ile yapacağı karşılaşmalar bir fırsattır. Bu yüzden biz spor kulüpleri olarak üzerimize düşen ne varsa vatanımız için yapmaya hazırız. Bu terörün bir an önce dinmesi ve ülke insanlarımızın huzura kavuşması en büyük arzumuzdur.

[B]ALİ ŞEN (FENERBAHÇE ESKİ BAŞKANI)[/B]
Çok iyi yapmışsınız. Gazetenizin bu duyarlı tutumuna gönülden destek veriyorum. Kendilerine yapılan zulme tepkisiz olan toplumlar, hiç bir zaman büyük halk olamaz. Bütün dünya maçları izliyor. Futbol Federasyonu mutlaka bu çağrıya kulak asmalı. Bu olay asla sporun, politikaya karışması değil. Harika düşünceye destek veriyorum.

[B]IŞIN ÇELEBİ (GALATASARAY YÖNETİCİSİ)[/B]
Türkiye olarak, Dünya’nın bizim ülkemizdeki teröre ilgisiz kalmasının bir rezalet olduğunu göstermeliyiz. Teröre destek veren güçlerin ortaya çıkarılması için başta Amerika olmak üzere AB ve tüm ülkelere bir tepki koyulmalıdır. Bu rezaleti ortaya koymak için Milli Takımımız iyi bir araçtır.

[B]FATİH TERİM (MİLLİ TAKIM BAŞSORUMLUSU)[/B]
Başta Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim olmak üzere tüm teknik heyet ve bütün Ay Yıldızlı oyuncular, Fanatik’in önerisine çok sıcak baktıklarını ifade etti. Millilerimiz’in, uygun görülmesi, yani UEFA’dan izin alınması halinde, Moldova ve Yunanistan maçlarına siyah formayla çıkmayı istedikleri bildirildi.

[B]MUSTAFA DENİZLİ (MİLLİ TAKIM ESKİ TEKNİK DİREKTÖRÜ)[/B]Fanatik Gazetesi’nin insani bir olaya parmak bastığını düşünüyorum. Konu artık Futbol Federasyonu’nun elinde. Formalar önceden tescillidir. Neticede milli maçlara bütün ülke odaklanır. Böylesine aşağılık saldırıları protesto etmek için iyi bir zemindir. Bu zaten son derece duygusal bir olaydır.

[B]ŞENOL GÜNEŞ (MİLLİ TAKIM ESKİ TEKNİK DİREKTÖRÜ)[/B]
Çok üzgünüz tabii ki. Onlar bizim evlatlarımız. Ama tepki daha büyük olmalı. İnsan kaybediyoruz, çözüm bulamıyoruz. Fanatik gazetesini kutluyorum. Bu öneriyle Dünya bilecek, Dünya’ya anlatmalıyız. Spor sahasında olsun, nerede olursa olsun, futbolda herkes üzerine düşen görevi yapmalı. Böylece toplum biraz olsun birleşebilir. Böylesi bir olayda dış ülkeler de burada neler olduğunu görecek ve bizim hissiyatımıza ortak olacak. Amerika’ya bir saldırı oldu, adamlar Irak’ı işgal etti.

[B]TOP ŞİMDİ BAŞBAKAN’DA[/B]
Yönetim kurulu ile birlikte gazetemizin önerisine çok sıcak bakan Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, dün Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ile biraraya geldi. Ankara’daki zirvede Ulusoy, Fanatik’in Moldova ile Yunanistan maçlarına siyah forma ile çıkma fikrini Bakan’a iletti ve bu konuda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın düşüncelerini öğrenmek istediğini bildirdi. Başbakan’ın onay vermesi halinde, Futbol Federasyonu’nun UEFA’ya resmi başvuruyu da bir an önce yapmayı planladığı kaydedildi.

[B]NECİL ÜLGEN (FANATİK GAZETESİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ)[/B]Neredeyse bir milli takımı bu topraklara gömdük. A da değil üstelik U-21... O yüzden inanıyorum ki, bu vatanı korumak için kanını akıtanları elbette ki bu milletin yüzünü güldürmek için terini akıtanlar unutmayacaktır. Milletin ayağa kalktığı yerde elbetteki Federasyonumuz oturmayacaktır. Koca bir ulusun milli takımı, tarihinde ilk kez sahaya simsiyah forma ile çıkarsa, elbetteki şu ana kadar hiç umursamayan birileri “neden” diye soracaktır. Yurt dışında kimse umursamaz diyorsanız eğer; Biz umursayalım ve hatırlayalım: Bu da o şehitlere yeter.

[B]CAN ÇOBANOĞLU (FANATİK YAZARI)[/B]
Ulus olarak hassasiyetimizi Dünya’nın ilgisini çekebilecek bu platformlarda göstermemiz, ne kadar acılı ve birlik içinde olduğumuzun da ifadesi olacaktır. Tüm Dünya’nın renklerini bildiği bir takımın neden siyah giydiği, içimizin nasıl yandığını tüm Dünya’ya ifade etmek açısından önemlidir.

Kemo_58 10.10.2007 15:37

önce tüm türk halkının başı sağolsun onalşr bizim kardeşlerimizde bencede millimaclardave ligde ilm maçlarda siyah fomalar ve bayraklar kulanalım bütün dünya bilisinki bir asker şehit olunca türklr yıkılmaz çünkü milyonlarca şehit olam için can atan türkler vardır bende kasımda askerim allah izin ederse vatani görevimi anlımın akıyla yapıp gelicem kimileri varki askere gitmemek için rapor alıyorlar unutmasınlarki kulhakı ödenmez peki bu vatan için ölen şehitlerin hakını onlar nasıl ödeyecek kemal akar sivas/zara

EyüphanAydın 11.10.2007 12:54

SİYAH FORMA ÇARŞİDAN

[img]http://image.haber7.com/haber/79777.jpg[/img]

[B][COLOR="Purple"]Siyah forma önerisi ÇARŞI'dan![/COLOR][/B]

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"][B]Son günlerde artan terör olayları nedeniyle, 'Milli Takım Siyah Forma Giysin' önerisine destek çığ gibi büyürken, bu öneriyi ilk olarak taraftar gruplarının sunduğu ortaya çıktı...

Özellikle, Fanatik ve Milliyet gazetesinin 9 Ekim tarihli haberlerinde, Milli Takım'ın Moldova ve Yunanistan maçlarına siyah formayla çıksın çağrısı tüm Türkiye'de destek görürken, yapılan anketlerde de Türk halkının bu öneriye sıcak baktığı anlaşıldı.

Fanatik ve Milliyet gazetelerinin bu davranışını, tumspor.com olarak desteklediğimizi açıklamıştık. Ancak göz ardı ettiğimiz bir hususu görmezden gelemezdik.

Fanatik ve Milliyet gazetesinin yaptığı bu çağrıyı, Türkiye'nin en büyük taraftar gruplarından "ÇARŞI" ve "ANTU" grubunun, söz konusu haberden 1 gün önce, kendi resmi internet sitelerinde öneriye sunduklarını farkettik.

"ÇARŞI" grubunun resmi internet sitesi forzabesiktas.com'da 8 Ekim 09:17 tarihli öneri haberinde, Teröre lanet okunurken, "Bütün dünyanın izleyeceği bu maçta 13 şehit vermiş bir ülkenın evlatları olarak vazifelerimizi yerine getirip, dünyaya tepkimizi gösteriyoruz. Federasyona, siyah forma giyilmesi için mail atıyoruz" şeklinde duyuru yapıldı.

Aynı şekilde, yine aynı gün, Fenerbahçe'nin en büyük taraftar sitesi "ANTU" da da 8 Ekim 17:10 tarihli haberde, A Milli Takımın, Moldova ve Yunanistan maçlarına siyah formayla çıkma önerisi, grubun üyelerine bildirilmiş ve Türkiye Futbol Federasyonu'na mail atılması gerektiğinin altı çizilmiş.

Tumspor.com olarak desteklediğimiz bu çağrıdan ötürü, Fanatik, Milliyet gazetelerinin yanı sıra, kendi internet sitelerinde bu öneriyi eksik etmeyen "ÇARŞI" ve "ANTU" taraftar gruplarını, ayrıca Sabah gazetesinin bugün önerdiği "Tüm futbolcuların sırt isimlerinde 'Mehmet' yazsın önerisini desteklediğimiz gibi tebrik ediyoruz....[/B]
[/COLOR][/FONT]

[B][COLOR="Purple"]TEŞEKKÜRLER ÇARŞİ..[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:39.