![]() |
CÜSSKB. DUYURU
[COLOR="Red"][B]Cumhuriyet Üniversitesi Sivasspor Kulüp Birimi (CÜSSKB) Yönetim Kurulundan duyurulur.[/B][/COLOR]
[B]Kulübümüz Yönetim Kurulu ve Üyelerinin katılımıyla,Yeni dönem faaliyetleri ve gündemdeki konuların görüşüleceği toplantımıza tüm Üyelerimiz ve Aday Üyelerimiz davetlidir. tarih: 05.11.2007 saat.12.00-13.30 Yer CÜ.Spor Salonu 2.kat,CÜSSKB.Odası[/B] |
-->: CÜSSKB. DUYURU
CÜSSKB Yeni dönem faliyetlerinizi kutlar calışmalarınızda başarılar dilerim
|
--->: CÜSSKB. DUYURU
[I][B][COLOR="Indigo"]BASARILAR DILERIZ AYNUR HOCAMIZ VE OGRENCILERINE ÇILGINLAR-58 SAYGILARLA[/COLOR][/B][/I]
|
üniversite semboldür ve çalışmalarına devam etmelidir.
|
[B]teşekkürler az kaldı 3 sene sonra ben de Cumhuriyet Üniversitesine gelicem...[/B]
|
CÜSSKB tüm çalışmalarınızda başarılar...
bizde bir arkdaşla uniyi kazanınca gelmeyi planlıyorduk ama sonradan bazı pürüzler çıktı kısmet inşallah..:rolleyes:;) |
CÜSSKB ye calismalarindan dolayi tesekur eder yeni donem calismalari icinde basarilar dilerim.
yusuf sahin. DK. |
basarılar yer varsa bende katılabılırım :)
|
CÜSSKB ye calismalarindan dolayi tesekur eder yeni donem calismalari icinde basarilar dilerim.bekir aydın çılgınlar58
|
BAŞARILAR DİLERİM İYİ ÇALIŞMALAR.
|
[B]Üniwersiteyi Tekrar Hareket İçinde qÖrmek ßizi qErcekten Sewindirir ßaşarılar[/B]
|
CÜSSKB tüm çalışmalarınızda başarılar dilerim...
|
[B]Diğer grup elemanlarınında katılımı bizleri onurlandırır.
Kapalı kapılar arkasında karar verme devri sona erdi. Biz Şeffaf bir Kulüp Birimiyiz. Sizleride bekliyoruz arkadaşlar, hepinizin desteği ve fikirleri bizler için çok önemli. Samimi ve güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.[/B] |
-->: --->: CÜSSKB. DUYURU
[QUOTE=merkez_emre;268084]basarılar yer varsa bende katılabılırım :)[/QUOTE]
[B]Tabiiki yer var Merkez, bekliyorum. Nede olsa artık Cumhuriyet Üniversitelisinde:D[/B] |
[B]Yeni döneminizde başarılar ...[/B]
|
CÜSSKB. DUYURU
[B]Başarılı çalışmalarınızın artarak devam etmesini diliyorum. [/B]
|
[B]CÜSSKBe bu sezonda basarilar dilerim
insallah katilim cok olur dileriz güzel organizelere el atilir :) triübüncülük kursu yapilmasini öneririm[/B] |
[B]bizim emre werebiler size ders:):) [/B]
|
çalışmalarınızda başarılar dilerim
|
-->: --->: CÜSSKB. DUYURU
[QUOTE=mrkz_potti;268521][B]bizim emre werebiler size ders:):) [/B][/QUOTE]
:D [B]Hem Emre bizim Öğrencimiz,hemde Kardeş Grubumuz Merkez:D artık birşeyler yapmak zorunda;)[/B] |
Sizleri tekrar trübünlerde görmek bizleri sevindirecektir.
Şehrimizin tanıtımı için en önemli çalışmalardan olan Üniversite grubunu aktif şekilde görmek için sabırsızlanıyoruz. Başarılar dilerim. |
Üniversiteli arkadaşlarımızın, takımımıza destek için,
stadda yerlerini almaları, hem takımımıza hem de trübünlere ayrı bir hava getirdiği bir gerçek. Devam etmesi dileğiyle... |
[QUOTE=mrkz_potti;268521][B]bizim emre werebiler size ders:):) [/B][/QUOTE]
yok olm o kadar taraftar olamadık ama elımızden geldıgınce yardımcı olurum :) |
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;268002][COLOR="Red"][B]Cumhuriyet Üniversitesi Sivasspor Kulüp Birimi (CÜSSKB) Yönetim Kurulundan duyurulur.[/B][/COLOR]
[B]Kulübümüz Yönetim Kurulu ve Üyelerinin katılımıyla,Yeni dönem faaliyetleri ve gündemdeki konuların görüşüleceği toplantımıza tüm Üyelerimiz ve Aday Üyelerimiz davetlidir. tarih: 05.11.2007 saat.12.00-13.30 Yer CÜ.Spor Salonu 2.kat,CÜSSKB.Odası[/B][/QUOTE] **************************************** |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:06. |