SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TESLİM BAYRAĞI ÇEKMEYİZ!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13983)

SivasSpor.Com 09.11.2007 17:16

TESLİM BAYRAĞI ÇEKMEYİZ!!

[IMG]http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_8350__sivas_sev0411.jpg[/IMG]

Şimdi tüm gözler Sivasspor'da! Beşiktaş'la en zor ve en motive olmuş gününde karşılaşacak olan Sivas'ta, Bülent Uygun "siyah beyazlıların içine düştüğü bunalımdan kurtulmak istediğini belirtirken, "Ancak hiçbir maçın sonucu, oynanmadan belli olmaz" dedi.

Beşiktaş'ın Sivasspor maçıyla kendilerini affettireceklerini söylemeleri, kırmızı beyazlı takımı hırslandırdı. Siyah beyazlı takımın doğal olarak karşılarına çok iddialı ve hırslı çıkmasını beklediklerini söyleyen Bülent Uygun, şöyle konuştu:
"Beşiktaş'ın bunalımdan çıkması için maç kazanmaya ihtiyacı var. Bu dönem de bizim karşılaşmamıza rastladı. Biz bulunduğumuz yere dişimizle, tırnağımızla ve bileğimizin hakkıyla aldığımız puanlarla geldik. Kolay kolay da ligde hiç bir takıma teslim bayrağı çekecek bir yapıya sahip değiliz. Çok önemli eksiklerimiz bulunmasına rağmen sahaya çıkıp her zamanki iyi ve diri futbolumuzu oynamak için elimizden geleni yapacağız. Karşılaşmadan mutlaka puan veya puanlarla dönme amacındayız ve oyuncularımızın da bunu başaracaklarına inanıyorum."

[B]-GALİBİYET SAYILARI EŞİT-[/B]
Sivasspor, Süper Lig'e çıktığı 2005-2006 sezonundan bu yana Beşiktaş'la ligde 4 kez karşı karşıya geldi.

Kırmızı beyazlı takım, 2005-2006 sezonunda deplasmanda 1-0 kazanmış, kendi evinde ise Beşiktaş'a 3-1 yenilmişti. Geçen yıl oynanan maçlarda ise Sivasspor yine rakibini deplasmanda 1-0 yenerken, kendi evinde aynı skorla mağlup oldu.

[B]-SİVASSPOR F.C.-[/B]
Beşiktaş'la yarın karşılaşacak olan Sivasspor, son antrenmanlarında üzerinde Avrupa takımlarının Football Clup (FC) kısaltmasının benzeri olan "Sivasspor F.C." yazılı eşofmanlar giymeye başladı.

Kırmızı beyazlı takımın malzeme ihtiyacını sağlayan Diadora firmasının son olarak gönderdiği eşofmanların üzerine kulüp ismini Sivasspor F.C. olarak yazdığı dikkati çekti.

[B]-İSTANBUL'DALAR-[/B]
Bu arada, Sivas'taki hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor, havayoluyla İstanbul'a gitti.

Sivasspor'da, Beşiktaş maçı öncesinde golcü Mehmet Yıldız ile Mamadou Dialo, Kanfory Sylla, Yasir Elmacı, Sezer Badur, Gökhan Bozkaya, tecrübeli kaleci Michael Petkoviç ve genç kaleci Volkan Ünlü'nün sakatlığı sürüyor.

Maçta bu oyunculardan sadece Mehmet'in oynaması bekleniyor.

[B]-MUHTEMEL 11-[/B]
Sivasspor'un Beşiktaş maçı muhtemel onbiri şöyle:

Akın-Abdurrahman, Murat, Sedat, Hayrettin- Musa, Devran, İlhan, Mohammed Ali- Balili, Mehmet Yıldız

sivas_kangallı 09.11.2007 17:19

--->: "TESLİM BAYRAĞI ÇEKMEYİZ!"

Akın-Abdurrahman, Murat, Sedat, Hayrettin- Musa, Devran, İlhan, Mohammed Ali- Balili, Mehmet Yıldız
bu kadroyla bjk yeneriz.

EyüphanAydın 09.11.2007 17:30

[B]ARTIK TAKIMIMIZDA BAYA BİR GELİŞME var f.c yazısı ÇOK GÜZEL BENCE İNŞ RAKİBİMİZİDE YENİP SİVASA ÇOK RAHAT DÖNERİZ İNŞ..[/B]

Army 09.11.2007 17:37

[B]FC takılıyoruz artık hadi hayırlısı :D [/B]

Yigido_Burak 09.11.2007 17:44

--->: TESLİM BAYRAĞI ÇEKMEYİZ!!

[B]F.C SİVAS SPOR :D:D TAbiyaaa :D:D Yarınki SİVASPOOL - 8taaş macında Fırtınalar Estirecegiz Taraftar oLarak...[/B]

yusuf_yusuf 09.11.2007 18:25

ya bu kadroyla yenerız işallah ya petkovıç yok ama yenmerız işaşlalh

seyfo 09.11.2007 18:28

değerli bülent dün gazeteye verdiğin MEHMET YILDIZIN değeri 5 milyon dolar diye yaptığın açıklamada, 3 büyükten kim alırsa şampiyon olur demişsin. üzüldüm ne demek sen bizim şampiyon olmamıza inanmıyormusun. biz sana ve takıma güveniyoruz.

altuntas58 09.11.2007 18:35

-->: TESLİM BAYRAĞI ÇEKMEYİZ!!

Bizim takım bayrak cekecek bir takım değil bilakis rakipe bayrak cektirir sivassporum göreyim seni bize bu hafta bir bayram yaşat

velibircan 09.11.2007 18:51

haydi hayırlısı anlımızın akıyla döneriz şu karşılaşmadan inşallah

yigidoo 09.11.2007 18:58

Selam.. Sivasspora BJK karsisinda basarilar dilerim. Insallah macin hakemi Sivassporu yakmaz! eger hakem adalet dagitirsa sahada Sivas maci cok farkli yener. Bjk iyi oynamiyor. Ligin gidisini hakemler insallah yön vermez artik, Sahadaki oyununcular veri.Bjk cok tehlikeli durumdalar ondan dolayi yarin Sivasspor cok dikkatli olmalilar maca Bjk cok hizli bir tempoda baslarlar ki türbündeki seyircileri arkalarina alsinlar, eger alamazlarsa SIvasin isi iyice kolaylasir. Yigidom seni kimse durduramaz. FC mizde hayirli gelir insallah.

Abdullah DuMaN 09.11.2007 19:50

İNŞALLAH İYİ FUTBOLLA İYİ SONUÇLA DÖNERİZ..... AYRICA 'FC' BÜYÜK TAKIMLAR ARASINA GİRDİK DEMEKTİR

melih1 09.11.2007 19:53

[QUOTE=Merkez_ArMaĞaN;271662][B]FC takılıyoruz artık hadi hayırlısı :D [/B][/QUOTE]

avrupai takım oluyoruz.haydı yıgıdolar;)

yigidomustafa58 09.11.2007 22:00

Sivas Tekrar Arıyor

[B]Sivas tekrar arıyor[/B]

[IMG]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_io_Sevinc_SIVAS016.jpg[/IMG]

Beşiktaş'ı daha önce 2 kez İnönü Stadyumu'nda mağlup etmeyi başaran Sivasspor, Fenerbahçe ve Liverpool yenilgileri sonrası zor günler yaşayan siyah-beyazlı ekibi bir kez daha deplasmanda yenmenin hesaplarını yapıyor.

Ligin zirvesini Galatasaray ile birlikte paylaşan Sivasspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş'ı mağlup ederek zirve yarışındaki yoluna devam etmeyi planlıyor.

Beşiktaş'ı 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında İnönü Stadyumu'nda oynanan maçlarda 1-0'lık skorlarla geçen Sivasspor, ligdeki Fenerbahçe ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki Liverpol mağlubiyetleri sonrasında zor günler yaşayan siyah-beyazlı ekibi yine deplasmanda mağlup etmeyi hesaplıyor.

Sivasspor, bugüne kadar ligde 4 kez karşılaştığı ve evinde 2 kez yenilip, deplasmanda 2 defa mağlup ettiği Beşiktaş karşısında, yarın İnönü Stadyumu'nda 3. galibiyetine imza atmak istiyor.

Bu arada, Sivas'taki hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor, havayoluyla İstanbul'a gitti.

[B]Sivasspor'da, Beşiktaş maçı öncesinde golcü Mehmet Yıldız ile Mamadou Dialo, Kanfory Sylla, Yasir Elmacı, Sezer Badur, Gökhan Bozkaya, tecrübeli kaleci Michael Petkoviç ve genç kaleci Volkan Ünlü'nün sakatlığı sürüyor. Yarınki maçta bu oyunculardan sadece Mehmet'in oynaması bekleniyor.[/B]

Ss--58--Ss 09.11.2007 22:03

--->: Sivas Tekrar Arıyor

ALLAH OYUNCULARIMIZA GÜÇ KUVVET VERSİN.YARIN ÇOK ZOR BİR KARŞILAŞMA OLACAK.

velibircan 09.11.2007 22:04

--->: Sivas Tekrar Arıyor

aynı konu var zaten gardaş gereksiz bir konu olmuş bana göre..

kurtay58 09.11.2007 23:00

ÇARŞI DOKUZA KARŞI, SEKİZE RAZI.

gardasin.58 09.11.2007 23:01

haydi yigidolarim goreyim sizi kendinize guvenin BJK yenip liderlik yarisinda tesaduf olmadiginizi gosterin biz inaniyoruz sizlerde inanin yeter.

yigido_furkan 09.11.2007 23:37

normalde oynagımız futbolu oynayalım bız bjk rahat yeneriz bizde yenelimde toparlanacaksa ondan sonra toparlansın bjkda

zaralım 58 09.11.2007 23:41

inş. dediğim gibi SİVAS'a puan veya puanlarla gideceğiz

ceza_tolga_rep 10.11.2007 09:59

FC Sivasspor

Beşiktaş ile bugün karşılaşacak olan Sivasspor, son antrenmanına üzerinde Avrupa takımlarının Football Clup (FC) kısaltmasının benzeri olan "Sivasspor F.C." yazılı eşofmanlarla çıktı. Kırmızı-beyazlıların malzeme ihtiyacını sağlayan Diadora firmasının son olarak gönderdiği eşofmanların üzerine kulüp ismini Sivasspor FC olarak yazdı.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, maçla ilgili şunları söyledi: "Beşiktaş'ın bunalımdan çıkması için maç kazanmaya ihtiyacı var. Biz bulunduğumuz yere dişimizle, tırnağımızla buraya geldik. Kolay kolay ligde hiç bir takıma teslim bayrağını çekmeyiz."

sonyolcu 10.11.2007 10:10

--->: FC Sivasspor

FC kısaltması anlamsız ve son derece yanlış. Şimdilik isim değişikliği sözkonusu değil ancak eşofmanların üzerinde bile yazması rahatsız edici bir durum. Dilimize sahip çıkalım.

ibrahimovic7 10.11.2007 10:19

--->: FC Sivasspor

[QUOTE=sonyolcu;271969]FC kısaltması anlamsız ve son derece yanlış. Şimdilik isim değişikliği sözkonusu değil ancak eşofmanların üzerinde bile yazması rahatsız edici bir durum. Dilimize sahip çıkalım.[/QUOTE]

DOĞRU KARDEŞİM BENİM NİYE FC YERİNE TÜRK BAYRAĞI KOYMUYOLAR SİVASSPORUN AMLETİNİN YANENA FENERİN FORMASI GİBİ MESALA

Army 10.11.2007 16:50

[QUOTE=melih1;271762]avrupai takım oluyoruz.haydı yıgıdolar;)[/QUOTE]

[B]bu akşamda bjk yi yenip ismimizi Sivaspool yaparız artık :D [/B]

alcapon74 13.11.2007 13:05

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: 'Şampiyon olursak Türkiye ve kurallar değişir'

Sezonun en iyi çıkış yapan Anadolu takımı Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, şampiyon olmaları halinde futbolcuların Sivas'a heykelini dikeceğini söyledi.

Turkcell Süper Lig'in, 2007-2008 sezonunda en iyi çıkış yapan Anadolu takımı Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, şampiyon olmaları halinde futbolcuların Sivas'a heykelini dikeceğini, şampiyon olmaları halinde Türkiye'de, kuralların ve kanunların değişeceğini söyledi. Bülent Uygun, 80-90 milyon dolar harcamış takımların ve arkalarında 15 milyon taraftarın bulunduğu kulüplerin olduğu ortamda bu kadar kısıtlı imkanlarla şampiyon olurlarsa o futbolcuların hepsinin heykelini dikeceğini belirtti. Uygun, "Tesislerin içine girdikleri zaman hepsinin bir heykeli olur. Sivas halkı da onlara minnetlerini sunmak zorunda kalır. Ama başarabilir miyiz? Olmaz diye bir şey yok ama şu anda değil. Sivasspor'un şampiyon olması hayal ötesi. Ben hayatım boyunca hayaller kurdum ama hayalperest gibi yaşamadım. Kurduğum hayallerin hep gerçekçi olmasını sağladım ve kendime varılabilecek hedefler koydum. Şu anda belki bulunduğumuz konum itibari ile çok iyi durumdayız ama takımımızdaki eksikleri, maddi gücü ve medyadaki gücümüzün eksikliği Türkiye'de başarı yolunda birçok engellerin çıktığı bir ortamda, Sivasspor'un şampiyonluk hedefine kilitlenmesini imkansız kılıyor. Dolayısıyla siz ne kadar düşünürseniz düşünün bu işi başarma ihtimaliniz zayıf.
Futbolcular performanslarını bu şekilde sürdükleri zaman UEFA şansı yüksektir. UEFA'ya gittiğimiz zaman şampiyon olmuş gibi bir başarı olacaktır" diyerek sözlerini ifade etti.

"DEPREMDE EVİNİ, MAL VARLIĞINI KAYBETTİ KÜLLERİNDEN TEKRAR DOĞDU"

1999 depreminde evini, mal varlığını kaybettiğini hatırlatan Uygun, "Trabzonspor'a gittiğimin 15. gününde 1999 depremi oldu. Depremde birçok arkadaşımı, evimi mal varlığımı kaybettim, ama onurumu, gururumu kendime olan özgüvenimi hiç bir zaman kaybetmedim. Sonuçta Allah'ın vermiş olduğu lütuflar yeniden Allah'a dönmüş oldu. Daha iyisini yapabilmenin yolunu kendime çizdim. Ama kendi kişiliğimden, gururumdan hiç bir zaman taviz vermedim. Yaşadığımız sıkıntılar oluyor, bu hayatın cilvesinde var. İnsanlarda
hayatın birçok yerinde istemedikleri olaylarla karşılaşabiliyor, önemli olan ders çıkarmak, daha iyisini yapabilmek, yaşadıklarımız bizim açımızdan üzüntü verici ama Allah'ın takdiri" diye konuştu.
Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız'ın sezon başında fiyatını 5 milyon dolar olarak belirlediklerini kaydeden Bülent Uygun, "Bundan önce Hakan Şükür idolü vardı. Şimdi de Mehmet Yıldız'ın bir oyun tarzı var. O tarzda gerçekten bir takımın olmazsa olmazlarından bir tanesi. Mehmet'i isteyen bir çok takım var. Biz Mehmet'e 5 milyon dolar fiyat belirledik. Devre arasında 5 milyon doları veren Mehmet'i alacaktır. Ben Mehmet'i alan takımın şampiyon olacağını iddia ediyorum" şeklinde konuştu.

"TÜRK TEKNİK DİREKTÖRLERE DESTEK VERİN"
Zico'nun Avrupa'da gerçekten çok güzel futbol oynattığını ama kadro olarak çok fazla alternatif olmadığı için ligdeki kadroyla Avrupa'daki kadronun mücadelesinin zor olduğunu söyleyen Uygun, "Feldkamp eskiden Galatasaray'a geldiğinde çok başarılı şeyler elde etmişti. Artık yaşı itibari ile istenilen randımanı verdiği tartışılır. Türkiye'ye gelen yabancı hocaların da, onları Türkiye'ye getiren insanların da çok iyi analiz edip neler verebileceğini iyi bakması gerekiyor. Yani sadece bir adamı getirmiş
olmak için getirmemesi gerekiyor. Türk teknik adamların bu araştırmaları çok iyi yaptıklarından dolayı bir ivme kazandırdı. Özellikle Ertuğrul Sağlam konusunda çok dua ediyorum. Onun başarısı bizim önümüzün açılmasını sağlayacaktır. Çünkü Avrupa'dan gelen hocaların neler verdiğini herkes görüyor. Tam anlamıyla yetişmiş orayı hak eden Türk hocalara bu görevi verdiğinizde bakın görün Avrupa'da aynı Fatih Terim'in gerçekleştirdiği başarıları yapabilecek teknik adamlar olduğuna inanıyorum" açıklamasında
bulundu.

13 MİLYON YTL İLE GELEN BAŞARI

Sivasspor'un tüm maliyetinin 13 milyon YTL olduğunu ifade eden Uygun, "Gerek bizim antrenman metotlarımız, gerek antrenman sistemimizi ve düşüncelerimizi futbolcu kardeşlerimize en iyi şekilde anlatıp, gerek idmanlarda uygulamalarla gerekse saha dışındaki davranışlarla hepsini bir araya getirip bir aile takımı oluşturduk. Bunun da maliyeti, maaşlarımız ve primlerimiz dahil olmak üzere 13 milyon YTL. Biz bu takımı bu paraya oluşturduk. Bizim 5 yıllık bir hayalimiz ilk 38 yılda şampiyon olmaktı, bir diğeri
de bu ligde kalıcı olmak. Bu ligde kalıcı olduktan sonra da UEFA'dan bir takımı Sivas'a getirmekti. UEFA'da gidebildiğimiz yere kadar gidip turları birer ikişer atlamaktı" diye konuştu.
Hedeflerinin tam teşekküllü sporcu sağlık hastanesi ve rehabilitasyon merkezi, futbolculuktan sonra hayatlarını geçirmek isteyen futbolcular için huzurevi gibi tatil köyü kurmak olduğunu belirten Uygun, antrenör olarak başarmak istediği en çok şeyin ise Sivasspor'u UEFA'ya götürebilmek, Anadolu'dan bir takımı şampiyon yapabilmek ve kendisiyle birlikte Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmak isteyen bir takımın başında o kupayı kaldırabilmek olduğunu söyledi.

MENAJELİKTEN TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE

Daha önce takım ve futbolcu menajerliği yaptığını söyleyen Bülent Uygun, "Üst seviyede futbol oynamanın vermiş olduğu avantaj ile futbolculuk zamanında da bir antrenör gibi düşündüm. Oynarken antrenörümün yaptırdığı hareketleri hep not aldım. Avrupa'da ve Türkiye'de başarılı olmuş hocalarla çalışma imkanı buldum. Uzun süre futbolcu ve takım menajerliği yaptım. Şimdi de teknik direktörlük yapıyorum. Aslında 27 yıllık bir tecrübem var. Ancak teknik direktörlükte son 1 yıldır gözüküyorum. Fatih hocamın bana
verdiği bütün bilgileri kendime uyarladım. Potansiyeline uygun bir şekilde sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Bu birleşimlerin hepsini bir araya getirmiş olmak, kalbimizdeki, yüreğimizdeki sevgileri futbolculara aşılamış olmak, gerekse taktik ve teknik anlamdaki bilgilerle birlikte güzel bir ekip başarıyı getiriyor" diye konuştu.

SUŞEHRİLİ YİĞİDO
CENGİZ ŞAHİN

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:22.